https://www.highrevenuegate.com/pqxbdf5xa4?key=0fa5a3e34ecb571364a40d5443900081

2 Kasım 2022 Çarşamba

Truckstop Daddy 2

 

Filmimiz adlarının Bob ve Chip olduğunu öğrendiğimiz iki adamın yürümesiyle başlar daha sonra ikili sallanan bir kamyonetin yanından geçerler. Kamyonetin içinde bulunana iki adam umarsızca günaha girerken başka bir adamda onları izleyip kendisini tatmin eder. Bu arada Bob ve Chip evlerine giderler. Bob ve Chip doludizgin günaha bulanır. Kendi evine dönen Bob çalan telefona doğru yürür. Telefonu açınca Bob’un çalışanı Tony ile konuşur. Bob ne var ne yok deyince Tony pek bir şey yok patron sana ulaşmaya çalışıyordum nerelerdesin diye sorar. Bob Tony ’ye yerel kamyon parkımdan kamyon çektim diye cevap verir. Tony şaşırarak harbinden mi hangi kamyon parkı deyince Bob otoyolda kasabanın kuzeyinde diye cevap verir. Tony orayı hiç duymadım deyince Bob Tony ‘ye çok hoş kamyoncular oraya takılıyor diye karşılık verir. Tony Bob’a gitmek isterim ama hangisinin meyilli olduğunu anlayabilirim diye sorar. Bob Tony ‘ye anlarsın der. Tony Bob’a teşekkür edip telefonu kapatır.


Memur Van Dean telsizden durum raporu verirken eve zorla girmeye çalışan bir hırsızı fark eder. Memur Van Dean kısa bir kovalamaca ardından hırsızı yakalar. Hırsız Memur Van Dean’e ne olur adamım tutuklama beni hapse girmemeyim her dediğini yaparım der. Bunun üzerine Van Dean hırsız seni hapse tıkamam nasıl bir sebep gösterebilirsin diye sorunca hırsız ayağa kaldır da göstereyim der. Memur Van Dean hırsızı kaldırdıktan sonra hırsız Memur Dean’e marifetlerini gösterir. Hırsız marifetlerini sergiledikten sonra Memur Dean’e sağ ol adamım der. Bunun üzerine Memur Dean hırsız çabuk ol bir daha seni buralarda görürsem hapse tıkarım dedikten sonra hırsız giyinip gider.


Chip yolda yürüyen Tony ‘ye seslenip nasıl gidiyor diye sorunca Tony mekân arıyorum der. Chip Tony ‘ye benim mekâna gidelim deyince Tony olur diye cevap verir.  Chip ’in mekânına giden iki adam hiç beklemeden günah dolu anlara giriş yapar. Bu arada kamyoncu parkında takılan Bob’un radarına Miklos isimli yabancı uyruklu bir kamyoncu takılır. Bob’un kendisine işaret çaktığını anlayınca Miklos Bob’u takip eder. Miklos ve Bob gözlerden uzak bir mekânda gizlice ve hararetli bir şekilde günaha bulanır ve film biter.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Manhattan Baby

Filmimiz George isimli bir adamın yerden akrep alıp kavanoza koymasıyla başlar. George...