https://www.highrevenuegate.com/pqxbdf5xa4?key=0fa5a3e34ecb571364a40d5443900081

9 Kasım 2022 Çarşamba

Return Of The Spider Queen

 

Filmimiz Loch Ness’te balık tutan iki balıkçı ile başlar.  İskoç balıkçılardan biri gölde garip bir şeyler oluyor derken gölün dibinden çıkan canavar balıkçı teknesine saldırır. Canavar koca tekneyi kaldırır ve oradan geçmekte olan Örümcek Kadın örümcek hislerim haklıymış umarım zamanında yetişirim der. Örümcek kadın ağla canavarı bağlar ama canavarın gücü üstün gelince Örümcek Kadın kendi ağına düşer. Canavar bir kez daha saldırınca Örümcek Kadın şuasını canavarın ağzına boşaltır. Örümcek Kadın’ın şuasını yiyen canavar gölün dibine doğru çekilmek zorunda kalır. İskoç balıkçı Loch Ness canavarını her zaman efsane sanırdım deyince Örümcek Kadın efsane böyle ise gerçeği karşılaşmak istemem diye karşılık verir.  Öbür İskoç balıkçı sağ olasın evladım kimsin sen diye sorunca Örümcek Kadın ağlarını kullanıp kendi adını yazıp uçarak gider.


Örümcek Kadın Jeff ve Billy yokluğumu fark etmeden dergi binasına dönmeliyim diyerek binaya tırmanır. Bu arada Billy Jeff’e Jessica teyze işe kalacak diyerek dikkatlice saate bakar. Saat dokuzu gösterince Billy neşe içinde Jessica teyze geç kaldı der. Billy’nin arkasında Jessica Drew sureti ile beliren Örümcek Kadın üzgünüm Billy saniye farkı ile yetiştim der. Billy pekâlâ ama şu habere bak Jessica teyze Loch Ness canavarı diyerek gazeteyi gösterir. Örümcek Kadın öyle mi deyince Billy evet dün gece görülmüş Örümcek Kadın iki balıkçıyı canavarın pençelerinden kurtarmış diye karşılık verir. Billy’nin elindeki gazeteyi alan Jeff Örümcek Kadın’a bu saçmalığa inanmıyorsun değil Jessica der.  Billy İskoçya’ya gideceğiz değil mi Jessica teyze diye sorunca Örümcek Kadın Billy ’ye doğru bildin Billy böyle bir fotoğraf mecmuaya iyi bir kapak olur diye cevap verir. Örümcek Kadın giderken Jeff Loch Ness canavarıymış yakında küçük marslı adamları da ararız artık der.

Örümcek Kadın Jessica sureti ile helikopter içinde Billy ve Jeff ile Loch Ness’e gider. Jeff dört kezdir Loch Ness ’in üzerinden geçiyoruz Jessica boş umutlardan vaz mı geçsek der. Örümcek Kadın daha değil helikopteri daha aşağı indirip ışıkları aç diye karşılık verir. Bunun üzerine güzel böylece canavarın resimlerini çekeriz der. Örümcek Kadın içinden Billy ‘ye canavar bizi korkutmazsa der. Jeff Örümcek Kadın’a yakıtımız az kaldı geri dönelim der. Örümcek Kadın biraz daha bekleyelim ne olur ne olmaz derken Loch Ness canavarı belirir. Örümcek Kadın sanki kazayla helikopterden düşmüş gibi yaparak kendisini helikopterden atar. Jeff Örümcek Kadın’a acil durum şişme botunu atar.  Bu arada canavar helikopteri yakalayıp Jeff ve Billy’yi dibe çeker. Örümcek Kadın kendi suretine büründükten sonra gölün dibine çekilen Billy ve Jeff ’in peşinden gider.


 Yeraltı mağarasına giren Örümcek Kadın Billy ve Jeff’i kurtarıp işte buna canavar boyu deli gömleği derim der. Örümcek Kadın’ın ağından kurtulan canavar nereden geldiği şua sayesinde Örümcek Kadın’ı bırakmak zorunda kalır.  Billy Örümcek Kadın’a şükürler olsun buradasın der. Daha sonra Billy o garip şua canavarı tam zamanında durdurdu der. Örümcek nereden geldi acaba deyince örümcek yüzlü insanımsı bir varlık buradan geldi yeryüzü gezgini diye karşılık verir. Örümcek Kadın insanımsı mahlûklara kimsiniz diye sorunca insanımsı mahlûklardan biri soru yok tutsaklarımızdansınız şimdi önümüze düşün der.  Örümcek Kral insanımsı örümcek mahlûkata bu sefer ne diye beni rahatsız ediyorsun diye sorar.  Örümcek mahlûkat affınıza sığınıyorum yüce efendimiz girişi koruyan bekçimizi aşıp yeraltı krallığına girmişler der. Örümcek Kadın Örümcek Kral’a hata yapıyorsunuz bizler buraya kazara geldik der. Şaşkınlıkla ayağa kalkan Örümcek Kral bu sensin der. Örümcek Kadın ben mi diye sorunca Örümcek Kral Örümcek Kadın’ın önünde diz çöküp selamlar olsun Örümcek Kraliçe’ye der. Konuşmasına devam eden Örümcek Kral gelişiniz asırlardan önce yüce kitabımızda yazıyor biz örümcek insanlara yeryüzünü ele geçirmek için önderlik edeceksin der. Örümcek Kadın Örümcek Kral’a aklını mı kaçırdın diye sorar.  Örümcek Kral yeryüzü gezginleri kraliçemizin beynini yıkamışlar diyerek muhafızlara Billy ve Jeff’i yakalama emri verir. Örümcek kadın örümcek mahlûklara dövüşür ama felç edici şua Örümcek Kadın’ı etkisiz hale getirir. Daha sonra Örümcek Kral tutsak düşmüş Örümcek Kadın’ın beynini yıkayıp Örümcek Kraliçe olduğuna inandırır.


Beyni yıkanmış Örümcek Kadın Örümcek Kral’ın yanına oturur. Örümcek Kral halkına asırlardır halkımız asırlardır bu anı bekliyordu artık Örümcek Kraliçe yanımızda olduğu için efsane gerçek olacak bin yıldır kapalı olan savaş duvarını açma zamanı geldi der. Asker duvarı açınca bir çeşit devasa tank görünür. Örümcek Kral halkına işte halkımızı zafere götürecek Ejder Tankı der. Daha sonra Örümcek Kral Örümcek halkına Kraliçe’mizin önderliğinde Ejder Tankını yeryüzüne çıkartacağız yüce kitapta kraliçemiz büyük aracımıza parıldayan yakıtı getirecek der. Örümcek Kral Örümcek Kadın’a kraliçem bize parıldayan enerjiyi getir der. Örümcek Kadın Örümcek Kral’ın buyruğuna uyup gider. Örümcek Kadın gittikten sonra Jeff bizi bırakın örümcek ucubeler diye bağırır. Bunun üzerine örümcek askerlerden biri Jeff’e dönüştürücü sizi örümcek insanlara çevirdikten sonra bırakacağız dedikten sonra cam tüpte bulunan Billy ve Jeff’e garip bir gaz sıkılır.


Nükleer reaktöre giren Örümcek Kadın bilim adamları ve askerleri hakladıktan sonra şuasını kaynak alevi gibi kullanıp çelik kapıyı atıktan sonra nükleer çekirdeği alıp gider. Bu arada Jeff ve Billy esir tutuldukları tüpün içinde sallanıp yuvarlanıp tüpleri kırarlar ve ardından helikopterle mağaradan çıkarlar. Yeraltı mağarasını giren Örümcek Kadın nükleer çekirdeği Örümcek Kral’a verdikten sonra Örümcek Kral Ejder Tankını çalıştırır. Yeryüzüne çıkan Örümcek Kral Ejder Tankı ve askerleriyle birlikte Londra’ya saldırır. Bu arada Londra’ya varan Billy ve Jeff ‘in bulunduğu helikopter Ejder Tankının kıskaçlarına yakalanır. Örümcek Kral Örümcek Kadın’a helikopteri ezme emri verir. Örümcek Kadın tam emre uyacakken Jeff ve Billy’yi hatırlar ve Jessica Drew suretine bürünür. Örümcek Kadın’ı Jessica Drew şeklinde görünce Örümcek Kral öfkeyle güçsüz Örümcek Kadın’a sahtekâr beni kandırdın mühim değil artık beni hiçbir güç durduramaz diyerek Örümcek Kadın’ı tanktan atar. Örümcek kadın olduğunu hatırlamayan Örümcek Kadın bir süre sonra benim bir başka kişiliğim var dedikten sonra tekrar Örümcek Kadın suretine bürünüp Ejder Tankı ile boğuşur. Güçlerinin Ejder Tankına yeterli gelmediğini anlayan Örümcek Kadın kontrol şuası tüfeğini alıp Loch Ness’ canavarını kontrol edip Ejder tankını yener. Daha sonra Örümcek Kral’ı da yenilgiye uğratan Örümcek Kadın Jeff ve Billy ‘ye fark ettirmeden Jessica Drew sureti içinde şişme bota gidip ikilinin gelmesini bekler ve film biter. 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Beauty Contest Caper

  Filmimiz Shaggy ’in yemeğe çıktık tabelasını asmasıyla başlar. Shaggy Scooby ’ye kimse...