https://www.highrevenuegate.com/pqxbdf5xa4?key=0fa5a3e34ecb571364a40d5443900081

28 Kasım 2022 Pazartesi

Realm Of Darkness

 

Filmimiz bir adada cübbeli bir grubun Dormamu adlı varlığı çağırmalarıyla başlar.  Dormamu gelince müritlerine sayısız çağlar boyunca karanlık boyuta hükmettim şimdi krallığımı genişleteceğim iki gün içinde büyük bir güneş tutulması olacak ve şeytani gücümle tutulmayı kalıcı yapacağım bu âlemi kalıcı karanlığa boğduktan sonra kendi âlemimden gelip bu âlemi de fethedeceğim der. Bu arada Justice binasında Jeff karanlık odada Jessica suretindeki Örümcek Kadın’a mecmua için kapak fotoğrafını nasıl banyo ettiğini gösterirken Örümcek Kadın’a asılmaya çalışır. Billy aniden içeri girer ve Jeff’in çabalarını heba eder. Jeff güzelim fotoğrafımı ışığı maruz bıraktın diye sitem eder. Örümcek Kadın içinden Jeff ’in tek maruz kaldığı şeyin ışık olmadığını söyler. Billy üzgünüm Jeff ama Jessica teyzeye şunu söylemem gerek Kayman adasında uydu atacaklar bu sayede bütün Dünya güneş tutulmasını görecek der. Jeff Billy ’ye uydu fırlatılması sıradanlaştı habercilik işini biz profesyonellere bırak tamam mı der. Bu arada Örümcek Hisleri Örümcek Kadın’a Dormamu ’un Kayman’daki tesise saldıracağını gösterir. Bunun üzerine Örümcek Kadın harika bir fikir Billy helikopterle birkaç saat Kayman’a varırız der.


Örümcek Kadın Jessica Drew suretindeyken Jeff ve Billy uydunun fırlatılacağı komuta merkezine giderler. Billy heyecanla olan biteni izlerken Jeff Örümcek Kadın’a kurbağaların arasına düşmüş örümcek gibisin Jessica der. Bunun üzerine Örümcek Kadın bir şeyim yok yalnızca hikâyeyi çekmek için mekân arıyorum der. Uydu fırlatıldıktan sonra Dormamu belirir ve uçuşun kontrol altına aldığını söyler. Billy endişe içinde neler oluyor Jessica teyze der. Örümcek Kadın bilmiyorum diye karşılık verdikten sonra içinden bir an önce Örümcek Kadın suretime bürünmeliyim der. Bu arada Jeff bu harika bir kapak fotoğrafı olur diyerek Dormamu ‘un fotoğrafını çeker. Dormamu yeter bu kadar bana karşı koyamazsınız dedikten sonra müritleri içeri girer. Müritler yanlarında taşıdığı garip yeşil duman sayesinde Örümcek Kadın hariç herkesi transa sokarlar. Dormamu zihinleriniz benim kontrolüm altında roketi ayın içinde patlatacaksınız ayın yörüngesini durduracak der. Örümcek Kadın kendi haline bürünüp Dormamu ‘un şeytani planlarını başlamadan durdurmalıyım der. Örümcek Kadın uçarak sanırım ortamın havasını temizlemeliyim der. Ağıyla duman salma aletini dışarı fırlattıktan sonra Dormamu müritlerine planlarıma müdahale ediyor durdurun der.  Müritler ellerinden çıkan şua ile Örümcek Kadın’ı vururlar. Kendisini toplayan Örümcek Kadın Örümcek Şuası ile müritleri durdurur. Dormamu buna pişman olacaksın kimse korkunç Dormamu ’ya karşı çıkıp hayatta kalamaz deyip müritleriyle gider. Dormamu gittikten sonra herkes transtan çıkar. Jessica Drew suretine bürünen Örümcek Kadın’da baygın numarası çekerek gizli kimliğini saklar.


Dormamu müritlerine Örümcek Kadın denilen kişi planlarıma müdahale etmesinin bedelini ödeyecek şeytani bilgeliğimle Örümcek Kadının zayıflığını öğrendim bana elinde kamerayla gezen genç adamı getirin diyerek müritlerine Jeff ‘in görüntüsünü gösterir. Otelde Örümcek Kadın Jeff’e haklısın bundan haber çıkmaz der. Billy en azından kontrol merkezinin dev ekranında ay tutulmasını seyredeceğim deyince Örümcek Kadın Billy ‘ye eğer yatağına gidip yatmazsan seyredemezsin diye karşılık verir. Jeff odasına girerken Dormamu ‘un müritleri Jeff’i yakalar. Örümcek Kadın uyurken Dormamu arkadaşın kimsenin kaçamadığı karanlık âlemimde tutsak der. Uyanan Örümcek Kadın Jeff ‘in odasına gider ve bulamayınca Jeff kaçırılmış Dormamu yalan söylemiyordu deyip Örümcek Kadın Jeff’i kurtarmaya gider. Örümcek Kadın uçarken birdenbire Dormamu ‘un karanlık âlemine girer. Daha sonra Örümcek Kadın devasa boyutlardaki taş yaratıklar tarafından yakalanır.


Dormamu müritlerine Örümcek Kadın’ın icabına bakıldığını planlarının kimsenin bozamayacağını ve âleminde hükümdarı olacağını söyler. Taş canavarlar garip şualarıyla Örümcek Kadın’ı taşa döndürürken Örümcek Kadın yüksek frekanslı çığlığıyla heyelan yaratıp taş mahlûkattan kurtulur. Daha sonra altın bir çember Örümcek Kadın’ takip eder. Örümcek Kadın altın çember tarafından yutulduktan sonra Jeff ‘in bulunduğu büyük bir örümcek ağına düşer. Jeff seni gördüğüme sevindim Örümcek Kadın güçlerinle bizi kurtarabilirsin deyince Örümcek Kadın Jeff’e bende senin kadar çaresizim der. Bunun üzerine Jeff çaresizlikten de öteyiz işimiz bitti der. Çamdan bir örümcek Jeff ve Örümcek Kadın örümceğe şua sıkar ama camdan yapılma örümcek Örümcek Kadın’ın gerisin geriye yollar. Bunun üzerine Örümcek Kadın gücünü toplayıp şuasını bir kez daha yollar hem kendisini hem de Jeff’i kurtarmayı başarır. Daha sonra Jeff ve Örümcek Kadın kendi boyutlarına dönmeyi başarır.  Örümcek Kadın çok az zamanım kaldı güçlerimi toplayıp Dormamu yüzleşmeliyim der.


Kontrol merkezinde bulunan Billy saat on bir buçuk oldu birazdan tutulma olacak Jessica teyze ve Jeff nerede diye kendi kendine söylenir.  Bu arada Dormamu ‘un müritleri gizlice havalandırmayı yeşil garip dumanla doldurur.  Bir süre sonra kontrol üssündeki herkes Dormamu ‘un buyruğu altına girer. Dormamu uyduyu patlaması için aya indirir. Dormamu tüm bedeniyle Dünya’ya gelir. Dormamu bu âlem tamamen karanlığa boğuldum artık kimse beni engelleyemez der. Örümcek Kadın ben sana engel olacağım sana deyince Dormamu karanlık boyutumdan kurtulmuş olabilirsin ama seni bu sefer yok edeceğim diyerek Örümcek Kadın’a şuası ile vurur. Örümcek Kadın bu zayıf halimle Dormamu ile boy ölçüşemem der. Dormamu alaycı bir tavırla en sonunda ışığı gördün Örümcek Kadın der. Örümcek Kadın en sonunda Dormamu ‘un zaafını anlar ve Dormamu seni aşırı gelişmiş ahmak der. Bunun üzerine Dormamu kimse bana hakaret etmeye cüret edemez der. Dormamu şuasını Örümcek Kadın’a yollar ama çevik bir hareketle Örümcek Kadın yana atlar ve şua çanak antene isabet eder ve ayı güneşin önünden çeker ve ışık Dormamu’yu geri püskürtür. Jeff kontrol üssüne gelir ve herkes transtan çıkar. Jeff Jessica Drew suretinde baygın numarası çeken Örümcek Kadın’ı bulur ve Örümcek Kadın ile korkunç Dormamu’yu durdurduğunu söyler. Birdenbire Dormamu ‘un sesi duyulur ve Jeff Dormamu’dan aman diler ama bunun haber olduğunu anlarız ve film biter.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Beauty Contest Caper

  Filmimiz Shaggy ’in yemeğe çıktık tabelasını asmasıyla başlar. Shaggy Scooby ’ye kimse...