https://www.highrevenuegate.com/pqxbdf5xa4?key=0fa5a3e34ecb571364a40d5443900081

20 Kasım 2022 Pazar

The Amazon Adventure

 


Filmimiz askeri bir kamyonun Fort Knox’a gelmesiyle başlar. Fort Knox nöbetçisi günaydın bayım der. Kamyon şoförü size de günaydın çavuş deyince çavuş çok pardon hanımefendi der. Kadın asker buraya altın sevkiyatı için geldik der.  Bunun üzerine kimse bana bir şey söylemedi en iyisi karargâhı arayım der. Kadın asker yanlış anladın biz buraya yatırmaya değil çekmeye geldik diye karşılık verdikten sonra kadın elinde tutuğu küpten gelen şua ile çavuşu vurur. Şuanın etkisiyle çavuş put gibi durur. Bunun üzerine kadın askeri kıyafetini değiştirdikten sonra bir grup uçan araçlarla belirirler. Fort Knox’a girerler. General saldırı emri verir ama kadınların elinde tutukları küpün şuası ile tankları erittikten sonra savaşçı kadınlardan biri rahatlıkla büktükten diğer kadınlarda altın külçelerini rahatlıkla taşıyıp uçan araçlarıyla giderler.

Jeff Jessica suretinde bulunan Örümcek Kadın’a Jessica bu ofiste çok vakit geçiriyorsun çalış çalış nereye kadar der.  Bunun üzerine Örümcek Kadın Dünya’da çok satan bir haber mecmuasında daha önemli şeylerde mi var diye sorar. Jeff daha da fazlası diyerek Örümcek Kadın’a asılır. Bu arada Billy’yi fark eden Jeff Billy ’ye ne zamandır buradasın diye sorunca Billy sitem dolu bir sesle yeteri kadar diye karşılık verir. Daha sonra yazıcıdan çıkan çıktıyı okuyan Billy Fort Knox ’un bir grup Amazon savaşçı tarafından soyulduğunu okur. Jeff bu imkânsız hiç kimse orayı soyamaz özelikle bir grup kadın diyerek habere inanmadığını belli eder.  Örümcek Kadın arkeoloji müzesinin soyuluşunu örümcek hisleriyle seyrederken içinden o kadar emin olma Jeff savaşçı kadınlar gerçek gözüküyor der. Daha sonra Örümcek Kadın bir kontrol edelim der. Bunun üzerine Jeff uçan araçlarını göz önüne alırsak üstleri Dünya’nın her tarafında olabilir deyince Billy bence değil diye karşılık verir. Daha sonra Jeff Billy ‘ye şayet bir Amazon savaşçısı nerede yaşardın Amazon nehrinde diye cevap verir. Billy aynen coğrafya kitabıma göre Amazonlar İnka kayıp altın şehrinde yaşıyormuş der. Bunun üzerine Örümcek Kadın denemeye değer der.

Ekip helikopterle Amazon Nehrinde turlarken Jeff aşağıda balık avlayan köylülerden başka bir şey yok der. Bunun üzerine Örümcek Kadın Jessica Drew suretindeyken Jeff’e bizde ipucu avındayız der. Bunun üzerine Jeff helikopteri indirir. Billy bu coğrafya kitabından da iyiymiş dedikten Jeff hadi bizi nehrin diğer tarafına geçirecek bir tekne buldum der. Ekip tekneyle Amazon Nehrinin derinliklerinde yol alırken Chatal isimli yerli Chatal şimdi sizi köye götürecek der.  Bunun üzerine Örümcek Kadın kayıp şehri bulmadan olmaz diye karşılık verir. Chatal Örümcek Kadın’a burada dalgalı sular ve insan yiyen pirinalardan başka bir şey buralar yasak bölge der. Örümcek Kadın Chatal’a buranın dostane bir yer olmadığı aşikâr ama yine de devam etmeliyiz der. Jeff Chatal’a taş bir heykelden korkmuyorsun değil mi diye sorar. Chatal tekneden atladıktan sonra ekibe geri dönün hata yapıyorsunuz diyerek kaçar. Bu arada heykelden gelen şua teknenin motorunu eritir ve tekne kontrolsüz bir şekilde nehirde hızla gider. Bunun üzerine bilerek kendisini tekneden atıp esas suretine büründükten sonra kayalara çarpmak üzere olan Billy ve Jeff’i ağlarının yardımıyla tekneyi tutarak kurtarır.


Tekneyi kontrol eden Örümcek Kadın motorun tıpkı tanklar eridiğini görür ve bunun nasıl olduğunu merak eder. Bu arada Örümcek Kadın’ı arayan Billy ve Jeff Jessica diyerek seslenir. Daha sonra bir ses duyan Billy Jeff’e bu seste ne diye sorunca Jeff Billy ‘ye bu ormandan gelme değil diye cevap verir. Daha sonra Jeff ve Billy’nin yanına gelen Amazon savaşçıları Yeni İnka İmparatorluğunun tutsağısınız karşı koymak beyhude diyerek elinde tutuğu küpün şuasıyla Billy ve Jeff’i hareketsiz hale getirir.  Bu arada Jessica Drew suretindeyken Jeff ve Billy’yi arayan Örümcek Kadın Billy ve Jeff ’in ayak izlerini görür. Örümcek Kadın izler kesilmiş örümcek hislerime o ikisi Amazonlar tarafından esir alınmış ama nereye götürülmüş der.  Daha sonra Örümcek Kadın hislerinin yardımıyla Billy ve Jeff ‘in Amazonların karargâhına götürüldüğünü görür ve Örümcek Kadın haline dönüşür.

Felç edici şuanın etkisinden kurtulan Jeff dört güzel kadın tarafından rehin alındım bu bir rüya olmalı der. Bunun üzerine Billy bu bir rüya değil kâbus baksana der. Daha sonra Billy ve Jeff karargâha sokulur. Bu arada örümcek hislerinin Örümcek Kadın Amazonların karargâhını bulur. Amazonlar tarafından esir alınan Billy ve Jeff yürürken Jeff Billy ‘ye geç olmadan zavallı Jessica’yı bulmalıyız der. Billy bu nasıl olacak diye sorunca Jeff Billy ‘ye gözlerini kapa der ve fotoğraf makinesinin flaşını kullanarak Amazon savaşçılarının gözlerini kamaştırır. Anlık karmaşadan yararlanan ikili hemen kaçmaya başlar.   Bir süre sonra Jeff yakalanır. Jeff en azından Billy kaçabildi Amazon savaşçı o da bizden kaçamayacak şimdi seni Shanna ’in huzuruna çıkaracağız der. Jeff pekâlâ patronunuzla erkek erkeğe bu meseleyi hallederiz der. Amazonlar Jeff’e güldükten sonra Amazonlardan biri Shanna seninle hususi bir şekilde alakadar olacak der.

Bu arada karargâhın diğer tarafında gezinen Örümcek Kadın altından yapılma gizli İnka şehrini bulur.  Örümcek Kadın Jeff ‘in diğer erkeklerle kölelik yaptığını görünce Jeff’i kurtarmak için Amazonlara kavgaya tutuşur. Amazonların sayısı fazlasınca Örümcek Kadın kaçmaktan hoşlanmam ama halledecek işlerim var diyerek piramitlerden birine atlar. Jeff’i göremeyen Örümcek Kadın Jeff ‘in sesini duyar ve sesin olduğu tarafa uçar. Örümcek Kadın bu bir tuzak olmalı yine de şansımı denemeliyim der. Bunun üzerine Shanna o yakında Örümcek Kadın ama örümcek hilelerini unut Shanna ’ya karşı direnmek beyhude bir çabadır dedikten sonra Shanna belirir. Örümcek Kadın peki örümcek zehri şuama nasıl dayanacaksın diyerek şuasını sıkar. Shanna yüzüğünden gele şua ile Örümcek Kadın’ın şuasını etkisiz hale getirir. Daha sonra Shanna sen bile Güneş İlah’ının sonsuz kudretine karşı gelemezsin Örümcek Kadın der. Shanna enerji kelepçeleri ile esir tutulmuş Jeff’i gösterir. Örümcek Kadın endişe içinde Jeff dedikten Billy nerede sorar. Shanna şu an için bizimle değil diye cevaplar. Örümcek Kadın Shanna ‘ya onlara zarar vermezsen her dediğini yaparım der. Bunun üzerine Shanna şayet son soygunumuzda bize önderlik edersen onlara bir şey yapmam diye karşılık verir. Örümcek Kadın Shanna ‘in isteğini kabul eder.  Kadın savaşçılardan biri Shanna ‘ya peki Jeff’e ne olacak diye sorunca Shanna söz verdiğim gibi soygun bitene dek zarar görmeyecek ama bittikten sonra rehineye ihtiyacım olmayacak dedikten sonra timsahlar Jeff ‘in yanına doğru giderler. Bu arada Shanna ‘in jaguarlarından biride Billy’yi avlamaya gider.


Billy karargâhın dehlizlerinde dolanırken jaguarın saldırısına uğrar ve kaçmaya başlar.  Kendisini çıkmaza sokar ve en son anda bulduğu tünele girip sürünerek ilerler. Bu arada Örümcek Kadın niye bu soyguna liderlik etmiyor diye sorunca savaşçılardan biri Shanna ‘in İnka İmparatorluğunun çöküşünden beri vadiyi terk etmediğini söyler. Shanna ‘in olduğundan yaşlı olduğunu anlayan Örümcek Kadın içinden umarım Jeff yaşlı kadınlara iyi geçinebiliyordur.  Daha sonra Jeff’i bulan Billy enerji kelepçelerini kapatıp Jeff’i timsahlara yem olmaktan kurtarır. İsviçre’ye giden Örümcek Kadın Amazon savaşçıları ile birlikte banka soyarlar. Örümcek Kadın Shanna ‘in yanına döner. Shanna Örümcek Kadın çok iyi iş çıkardın örümcek Kadın artık bu altınlara dünyayı fethetmemize sebep olacak yeterli güneş enerjisini alabileceğiz der. Örümcek Kadın bütün bu aletler güneş enerjisi ile mi çalışıyor deyince Shanna evet vadideki her şey güneş enerjisi ile çalışır lakin şu anda bunların önemi yok fethe hazırlanmalıyız der. Örümcek Kadın Billy ve Jeff ne olacak diye sorunca Shanna fetihten sonra konuşuruz diye cevapladıktan sonra savaşçılardan birine misafirimizi odasına çıkartın der.


Örümcek Kadın odaymış hücre demek daha uygun olur ama burada tutmak isteseler manzaralı bir odaya koymazlardı der. Örümcek Kadın bu şekilde çıkamam dedikten sonra savaşçı kadın kıyafetlerinden birini alıp tavan penceresinden kaçar. Bu arada İnka güç santralini bulan Jeff ve Billy Amazonlar tarafından kıstırılır. Örümcek Kadın Jessica Drew suretindeyken üzerinde Amazon kıyafetleri içerisinde Billy ve Jeff’e seslenir. Piramidin tepesine çıkan üçlü Amazon savaşçılarının donanmasını görürler. Örümcek Kadın Jeff ve Billy ‘ye şurada duran araca binin der. Billy ve Jeff araca bindikten sonra Örümcek Kadın çantamı unutmuşum diyerek Jeff ve Billy’nin yanından ayrılır ve Jessica Drew suretinden çıkıp Shanna ile yüzleşmeye gider. Bu arada Amazonların donanmasını çeken Billy flaşı kapatmayı unutunca Amazonların dikkatini çeker ve güneş diskiyle saldırırlar. Billy ve Jeff birkaç sefer şualardan kaçarlar ama en sonunda vurulurlar Örümcek Kadın ikiliyi ağlarıyla kurtardıktan sonra Shanna ile savaşır. Shanna ben sen daha hızlıyım dedikten sonra Örümcek Kadın ama ben daha hızlıyım dedikten sonra ağ ipi le Shanna’in yüzüğünü vadinin dışına atar. Shanna yüzüğünü almak için vadinin dışına çıkınca hem kendisi hem de bütün altın şehir yok olur. Jeff Örümcek Kadın’a sanki bir bariyere çarptı deyince Örümcek Kadın Shanna zaman bariyerine sıkışıp kalmıştı bariyeri aşınca hem kendi hem de şehri yok oldu der ve film biter.


 

 

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

The Birth of a Titan

  Filmimiz iki genç adamın nükleer tesisi girme çalışmasıyla başlar.   Gorman Hollister’...