https://www.highrevenuegate.com/pqxbdf5xa4?key=0fa5a3e34ecb571364a40d5443900081

29 Kasım 2022 Salı

Ride 'Em Cowboy

 

Filmimiz Ray isimli bir şahsın Matt adlı kişiyi arayıp borcu için mühlet istemesiyle başlar. Bunun üzerine Matt Ray ’ye büyük bir çiftliği kiralamanın risklerini biliyordun sende kasabadaki diğerleri gibi kiranı ödeyeceksin diye karşılık verir. Ray niye müşterilerim atlarını diğer çiftliklere götürdüğünü hala anlayamadım deyince Matt Ray ‘ye seni anlıyorum ama sana mühlet verirsem diğerlerine de vermek zorunda kalırım şayet kiramı ödeyemeyeceksen mülkümü terk edebilirsin der. Ray Matt’e sitem ederek hiç vakit kaybetmiyorsun gününde kirayı ödeyeceğim diyerek telefonu kapar. Matt haince kıkırdayarak eğer ben şey yapmazsam der. Shawn ve Wade ’in yanına gelen Ray iki adama beşe kadar samanları kaldırın der. Shawn peki patron dedikten sonra Ray gider.


Shawn Wade’e dedikodular doğru mu Ray çiftliği kaybedecek diyorlar der. Wade Ray ’in şu sahtekâr tefeci ile derdi var diye karşılık verir. Wade daha sonra işe koyulalım der ama Shawn biraz rahatlamam gerek dedikten sonra Wade hünerleri ile Wade ‘in rahatlamasını sağlar. Hunter isimli bir adam hesap kitap işleri ile uğraşırken Matt arar. Matt bana Hunter’a bana bir iyilik yapacaksın der. Hunter Matt’e sana niye iyilik yapacakmışım diye sorunca Matt borcunu yakın bir tarihe alırım diye karşılık verir. Hunter bunu yapamazsın der. Matt pişkin bir şekilde Hunter’a izle ve gör der.  Hunter buna şantaj denir deyince Matt Hunter’a şimdi çaktın köfteyi der. Bunun üzerine Hunter ne istiyorsun diye sorunca Matt Ray ile ticareti keseceksin diye cevap verir. Hunter Ray iyi bir iş yapıyor der. Matt Hunter’a Ray ile ticareti kesersen bana olan borcunu iptal ederim der. Hunter istemeyerek Matt ’in şantajına boyun eğer.  Daha sonra Hunter’ın arkadaşı Herman sıkıntılı gözüküyorsun der ve Hunter’ı yanına çağırır. Herman Hunter’ı ovarak sıkıntılarını dindirir.


Ray hesap işleriyle uğraşırken yanına Tom ahırların temizliğini bitirdik der. Tom patron eskiden çiftlikte iğne atsan düşmezdi der. Ray Tom’a bilmiyorum ama böyle giderse çiftliği kapatmak zorunda kalacağım der. Tom Ray ‘ye işler düzene girer sen bir bekle patron dedikten sonra Ray umarım temennin gerçek olur diye karşılık verir. Tom Ray ‘ye seni bir rahatlatayım dedikten sonra Ray’yi ovmaya başlar ve ardından günah dolu anlar yaşanır. Ray işini bitirdikten sonra Hunter arar ve tefeci Matt ‘in alaverelere ve şantajlara çiftçiliği Ray ‘in elinden almaya çalıştığını söyler. Ray telefonu kapattıktan sonra şu Matt denen şerefsizin evladına anladığı dilden davranacağım der. Daha sonra Ray Tom’a merak etme kimse işinden olmayacak der. Bu arada Mike Jon’a Ray kesin kez çiftliği kaybetti şu lanet köylüler işten anlamıyor der. Jon birazdan yağmur birazdan yağmur yağacak dedikten sonra kulübeye girerler. Mike Jon’a ikimizde bir süre işsiz kalacağız ne dersin son kez bedenlerimizi keşfedelim der ve iki çiftlik çalışanı bedenlerini keşfeder.  Ray ‘in yanına gelen Matt borcumu ödedin mi diye sorunca Ray hayır diye cevap verir. Matt o zaman çiftliğimi boşalt deyince Ray onu da yapmayacağım diye karşılık verir.  Daha sonra Ray Matt ‘in eline bir zarf verir ve zarfta Matt ‘in uygunsuz görüntüleri çıkar. Ray eğer bir daha beni rahatsız edersen bu fotoğrafları bütün kasabaya yollarım der. Matt Ray ‘in tehdidine boyun eğer. Daha sonra Ray Matt ’ten hünerlerini göstermesini ister. Matt hünerlerini gösterir ve film biter.  


 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Beauty Contest Caper

  Filmimiz Shaggy ’in yemeğe çıktık tabelasını asmasıyla başlar. Shaggy Scooby ’ye kimse...