https://www.highrevenuegate.com/pqxbdf5xa4?key=0fa5a3e34ecb571364a40d5443900081

10 Aralık 2022 Cumartesi

The Spider-Woman And The Fly

Filmimiz kel bir cücenin havalandırma boşluğundan inip bir kasa içinde bulunan araştırma notlarını çalmasıyla başlar. Cücenin önünde beliren Örümcek Kadın rahatsız etmek istemem ama ne yaptığını sanıyorsun diye sorar. Cüce buranın eyalet kütüphanesi olduğunu sandım diye karşılık verir. Bunun üzerine Örümcek Kadın cüceye sana severek eyalet hapishanesinin yolunu gösterilirim diye karşılık verir. Örümcek Kadın cüceyi tutmak için hamle yaparken cüce hiç zorlamadan Örümcek Kadın’ı fırlatır. Örümcek Kadın şaşkınlıkla ölçüsüne göre epey güçlüymüş der. Cüce küstah bu doğru aptal örümcek ben biyonik cüceyim sonra görüşürüz der. Biyonik cüce duvarı kırıp geçerken Örümcek Kadın ağ ipini kullanarak biyonik cücenin çalmaya çalıştığı kitabı geri almayı başarır. Örümcek Kadın kendi kendine acaba cücenin babam Alex Drew’in araştırma notlarıyla ne ilgisi vardı bilemiyorum bunu başka bir zaman çözerim şu anda Jeff ve Billy ile Devlet Araştırma Vâkıfına gitmeliyim der.


Eski bir binada deney yapan yaşlı adam biyonik cüceye notları aldın mı diye sorar. Biyonik cüce Örümcek Kadın elimden aldı ama öncesinde biyonik gözümle fotoğrafını çekmiştim diye cevaplar. Filmi inceleyen yaşlı adam Doktor Drew’in fevkalade araştırma notlarına göre çalışmalarım harika gidiyor Doktor Drew iyi bir bilim adamıydı fakat berbat bir iş adamıydı biyolojik araştırmalarımı durdurdu fakat deneyim Devlet Araştırma bulunan genetik olarak klon edilmiş sinekleri kullanarak tamamlayacağım der. Biyonik cüce endişe etmeyin Doltor Hagell zaten elimizde olduğunu farz edin diye karşılık verir. Bu arada Araştırma Vakfında cam içindeki sineklere bakan Billy bunlar sıradan sineklere benziyor der. Bunun üzerine Doktor Reed Billy’ye bunlar sıradan genetik klonlanmış sinekler diye karşılık verir.  Jessica Drew suretinde bulunan Örümcek Kadın Billy’ye Doktor Reed biyoloji dalındaki çalışmalarıyla ulusal alanda birçok ödülün sahibi oldu der. Konuşmasına devam eden Örümcek Kadın Doktor Reed’in çalışması Justice mecmuasında makale olarak yayınlanacak der. Örümcek Kadın Doktor Reed’e son bir sorum olacak laboratuvarınızda yürütülen çalışma tehlike arz ediyor mu diye sorar. Doktor Reed yanlış ellerde her deney tehlike oluşturabilir diye cevaplar. Örümcek Kadın sağ olun Doktor Reed röportajı bitiriyoruz derken laboratuvara gizlice giren biyonik cüce sinekleri çalarken dev akrebi de serbest bırakıp genetiği değiştirilmiş sineklerle kaçar.

Dev akrep Örümcek Kadın ve diğerlerine doğru yaklaşırken Jeff Jessica Drew suretindeki Örümcek Kadın’ı akrepten korumak için hademe dolabına sokar. Örümcek Kadın fırsattan yararlanıp burası Örümcek Kadın’ı bırak bir örümcek için bile dar diyerek suretini değiştirir. Örümcek Kadın saldırgan devasa akrebi ağıyla kuyruğundan yakalayıp tekrar kafesine tıkar. Doktor Reed teşekkürler Örümcek Kadın hepimizi kurtardın deyince Örümcek Kadın günlük işimin bir parçası diye karşılık verdikten sonra görüşürüz diyerek gider. Jeff hadi Jessica’yı dolaptan çıkaralım deyip dolabın kapısnı açar. Jeff ilk başta Örümcek Kadın’ı bulamaz daha sonra Örümcek Kadın’ı Jessica Drew suretinde süpürgelerin yanında saklanmış olarak bulur. Örümcek Kadın herkes iyi mi diye sorar. Billy Örümcek Kadın’a bütün olayı kaçırdın Jessica teyze diye karşılık verir. Doktor Reed çok garip o sineklerin kimseye bir kazanç kazandırmaz der. Bunun üzerine Örümcek Kadın içinden o sineklerde küçükken beni ısıran örümcekle aynı muameleyi gördü birde o cüce babamın günlüğünü çalmaya kalkıştı der. Daha sonra Örümcek Kadın Jeff ve Billy’ye bundan iyi bir haber çıkabilir hadi Justice binasına dönelim der.


Doktor Hagell tarihteki en önemli biyolojik deneyi tamamlamakta hazırız der. Cüceye genetik dönüştürücüyü hazırla der. Biyonik cüce Doktor Haggel’in dediğini yaptıktan sonra Doktor Hagell bu genetiği değiştirilmiş klon sinek sayesinde bilimi bin yıl oteye taşıyacağım der. Cüce Doktor Hagell’a dönüştürücün hazır olduğunu söyler. Bunun üzerine dönüştürücün içine giren Doktor Hagell cüceye ana şalteri aç der. Doktor Hagell’in talimatına uyan cüce şalteri indirir ve genetik dönüştürücü çalışır. Genetik dönüştürücüden çıkan Doktor Hagell insan sinek karışımı bir mahlûkata dönüşmüştür. Biyonik cüce korku bir şeyler ters gitmiş olmalı devasa bir sineğe dönüştün deyince Doktor Hagell aşağılayıcı bir tavırla hiçbir şey ters gitmedi seni seni aptal insanüstü bir sineğe dönüştüm şimdi araştırmalarımı engelleyen bilim adamlarından intikam alabilirim der.

Helikopterde Billy niye birisi değersiz birkaç sineği çalsın anlamıyorum der. Bunun üzerine Jeff Billy’ye belki de balık tutacaktı yemi kalmamış olabilir diye espri yapar. Bu arada Jessica Drew Billy ve Jeff’e vızıltı sesini duymadınız mı sorunca ikisi de hayır diye cevap verir. Örümcek Kadın muhtemelen bir şey değildir dedikten sonra örümcek hisleri ile Doktor Hagell’in sinek biçimindeki haliyle babasının laboratuvarındaki teknisyenlere saldırdığını görür. Örümcek Kadın teknisyenleri kurtarmak için ağıyla helikopter deposunun boş gibi gösterip Jeff’e sana helikopterin deposunu doldur dememiş miydim der. Jeff şaşkınlık içerisinde doldurmuştum deyince Örümcek Kadın tartışacak vaktimiz yok hemen şurada bulunan benzinciye in der.  Jeff benzinlik görevlisine depoyu dedikten sonra Örümcek Kadın benim kontrol etmem gereken bir şeyler var görüşürüz der. Örümcek Kadın içinden hemen babamın laboratuvarına gitmeliyim der.

Doktor Hagell kimse Sinek’i durduramaz derken Örümcek Kadın Doktor Hagell’in arkasında belirip Örümcek Kadın dışında der. Doktor Hagell bende seni bekliyordum Örümcek Kadın diyerek Örümcek Kadın diyerek göz şualarıyla Örümcek Kadın’a saldırır. Örümcek Kadın şualardan kurtulup Doktor Hagell’a üzgünüm Sinek ama Doğa Ana benim tarafımda dedikten sonra kendi şuasıyla Doktor Hagell’i vurmaya çalışır ama başaramaz. Doktor Hagell zekice Örümcek Kadın yeterince zeki değil diyerek kanatlarını kullanarak yaratığı titreşimle Örümcek Kadın’ı etkisiz hale getirir. Daha sonra baygın durumdaki Örümcek Kadın’ı taşıyan Doktor Hagell’i gören Billy ve Jeff Örümcek Kadın’ı kurtarmak için harekete geçer. Bu arada Doktor Hagell sinekler her zaman örümceğin avıdır artık bu tersine döndü diyerek Örümcek Kadın’ı bırakır. Billy Jeff’e Örümcek Kadın hızla düşüyor deyince Jeff iniş takımını kullanarak düşüşünü yavaşlatacağız der. Jeff Örümcek Kadın’ı kaçırır ama kendine gelen Örümcek Kadın güçlükle ağını kullanarak helikoptere tutunur. Örümcek Kadın’ın kurtulduğunu gören Doktor Hagel kanatlarını kullanarak ultra sonik titreşimler yollayıp helikopteri parçalar. Doktor Hagell’in vızıltısından korunmak için kulaklarına ag ile tıpa yapan Örümcek Kadın ağ örerek helikopteri tutarak Billy ve Jeff’i kurtarır. Doktor Hagell Örümcek Kadın’a buna pişman olacaksın diyerek uçup gider.


Laboratuarına dönen Doktor Hagell Örümcek Kadın’ı yok etmenin bir yolu olmalı örümcek benzeri yeteneklerini göze alırsak o da benim mutasyona uğramış olmalı der. Daha sonra Doktor Drew’in araştırma notlarını okuyan Doktor Hagell Örümcek Kadın’ın kimliğinin Jesicca Drew olduğunu öğrenir. Doktor Hagell bununla Örümcek Kadın’ı tamamen ortadan kaldıracağım diyerek kahkaha atar. Bu arada Billy Jesicca Drew suretindeki Örümcek Kadın’a Jessica teyze gene müthiş bir olayı kaçırdın dev sinekle Örümcek Kadın’ın kavgası vardı der. Örümcek Kadın siz çocuklar çok şanslınız deyince Jeff merak sen yokken Örümcek Kadın’ın ortaya çıkması çok merak uyandırıcı der. Bunun üzerine Örümcek Kadın açıklaması oldukça basit Jeff ben Örümcek Kadın’ım der. Jeff ve Billy gülerken Örümcek Kadın hisleri sayesinde Doktor Hagell’in tren vagonunda bir çuval şekeri yediğini görür. Örümcek Kadın Jeff’e gördüğünüz dev sinek ile Doktor Reed’in laboratuvarından çalınan sinekler arasında bağ olabilir onu araştırın der. Jeff olur dedikten Billy ile gider. Daha Örümcek Kadın dönüşümünü tamamlar ve Doktor Hagell ile yüzleşmeye gider.


 

Örümcek Kadın Doktor Hagell’a o kadar şekerden sonra umarım dişlerini fırçalarsın der. Doktor Hagell şu işe bak Örümcek Kadın Sinek’in ayağına geldi dedikten sonra bakalım örümcek sinek spreyime karşı nasıl bir tepki verecek spreyi Örümcek Kadın’a sıkar. Örümcek Kadın kendinden emin bir şekilde Doktor Hagell’a bundan daha iyisini yapman gerek Sinek ben sıradan bir örümcek değilim derken Jessica Drew suretine dönüşür. Doktor Hagell artık Örümcek Kadın değilsin sıradan Jessica Drew’sın der Örümcek Kadın Doktor Hagell’a sen kimsin diye sorunca Doktor Hagell Örümcek Kadın’a beni hatırlamadın mı küçük Jessica baban beni kovmadan önce onun asistanıydım diye cevap verir. Örümcek Kadın Doktor Hagell deyince Doktor Hagell doğru diye karşılık verdikten sonra şimdi dünyaya kimin en büyük bilim adamı olduğunu göstereceğim diyerek uçup gider. Örümcek Kadın eğer güçlerimi kazanamazsam bu delirmiş dünyanın başına dert olacak der.

Örümcek Kadın babasının notlarını okuyarak aynı serumu yapmaya başlar. En sonunda hazırladığı serumu içen Örümcek Kadın umarım sonuçları tadından daha iyidir dedikten Örümcek Kadın güçlerine kavuşur. Örümcek Kadın şimdi Sinek’e bir sürpriz yapıp yoluma koyulayım der. Billy Doktor Reed’e gördüğü dev sineği anlatır ama Doktor Reed Billy’ye inanmaz. Doktor Hagell gelip Doktor Redd’e bak bakalım deyince Doktor Reed korku içinde olamaz der. Bunun üzerine Doktor Hagell ama oldu şimdi devleti benim araştırmamı durdurması için ikna ettiğiniz için bedelini ödeme zamanı Doktor Reed der. Doktor Hagell göz şualarını kullanarak Doktor Reed’de kendi gibi dev bir sineğe çevirir. Billy ve Jeff’i gözünü kestiren Doktor Hagell şimdi sıra sizde der. Jeff ve Billy biz sinekleri severiz onları incitmeyiz derler. Doktor Hagell o zaman sizi sineğe çevirmemde sorun olmaz değil mi derken Örümcek Kadın Doktor Hagell’a uza Sinek diye seslenir. Doktor Hagell sinek haline dönen Doktor Reed’e Örümcek Kadın’a saldırmasını söyler. Örümcek Kadın elindeki sprey ile Doktor Reed’i eski biçimine dönüştürür. Bunun üzerine Doktor Hagell uçarak kaçar. Doktor Haggel’in peşinden uçan Örümcek Kadın Sinek benden hızlı en iyisi kestirmeden tuzak kurup onu yakalamalıyım der. Doktor Hagell küstah bir tavırla o ahmak Örümcek Kadın’ı ektim der. Daha sonra Doktor Hagell Örümcek Kadın’ın ağına düşer. Doktor Hagell Örümcek Kadın’a bırak der ama Örümcek Kadın örümcek spreyime sıkmadan olmaz dedikten sonra spreyi sıkar. Doktor Hagell sprey sonrası insan suretine döner Ve hafızası da kaybolur ve film biter.


 

 

  


 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Beauty Contest Caper

  Filmimiz Shaggy ’in yemeğe çıktık tabelasını asmasıyla başlar. Shaggy Scooby ’ye kimse...