https://www.highrevenuegate.com/pqxbdf5xa4?key=0fa5a3e34ecb571364a40d5443900081

29 Aralık 2022 Perşembe

The Great Magini

 

Filmimiz Örümcek Kadın Jessica Drew suretiyle Billy ve Jeff ile ulusal müze etkinliğine katılırlar. Muhteşem Magini isimli illüzyonist gösterisini yaparken Billy Muhteşem Magini gerçekten de muhteşemmiş der. Bunun üzerine Örümcek Kadın Billy ’ye aynen öyle Billy Magini gördüğüm en iyi illüzyonistlerden diye karşılık verir. Sunucu Magini’ ye teşekkür ettikten sonra hepinizin beklediği an müzemizin yeni üyesi on milyon dolar değerindeki Sonbahar Çiçekleri deyip örtüyü kaldırır fakat yalnızca boş çerçeve vardır. Billy sanki sihir yapılmış gibi kaybolmuş deyince Örümcek Kadın içinden örümcek hislerim gerçek suçluyu buldu Muhteşem Magini aslında pek muhteşem biri değilmiş bir yolunu bulup Örümcek Kadın suretine bürüneyim der. Daha sonra Örümcek Kadın Jeff’e sen resim çek bende gidip polisi arayayım der. Daha sonra boş bir mekân bulan Örümcek Kadın kahraman kılığına girer. Magini odasında aptallar gerçek sihrin tabloyu çalmak olduğuna şüphelenmediler diye böbürlenir. Pencereden giren Örümcek Kadın sen öyle Magini küçük sihir gösterin sona erdi der. Bunun üzerine Magini yanıldın Örümcek Kadın daha ip numaramı görmedin diyerek değneğini Örümcek Kadın’ın üzerine tutar ve halat Örümcek Kadın’ı sarar. Örümcek kadın halatı kenara fırlattıktan sonra Magini’ ye fena değil benimde kendime ait ip numaram diyerek Magini’yi ağıyla sarar. Magini Örümcek Kadın’a akıllı numara Örümcek Kadın deyince Örümcek Kadın sağ ol hapisten çıkınca sana bu numarayı öğretirim dedikten sonra Magini polisler tarafın götürülür.


Magini hücresine sokulurken polislerle bu dandik hücre beni tutamaz ben Muhteşem Magini her yerden kaçabilirim dedikten sonra saçından çıkardığı değnek ile üç tane büyük ceviz kabuğu yaratıp bir tanesinin altına yatar. Polisler hemen iki ceviz kabuğunu açar ama Magini üçüncü kabuğun altından tünel kazıp kaçar. Bu arada Jessica Drew suretindeki Örümcek Magini ’in yakalanması ve hapse koyulması ile ilgili haberi Jeff ve Billy ‘ye okuduktan sonra Billy büyü hakkında bir şeyler okudum ve size bir sihir numarası göstereceğim der. Billy kâğıt hunide bulunan su sihir numarasını beceremez ve Jeff ıslanır. Daha sonra Jeff Magini ‘in firarı ile haberi okur ve Magini ‘in Dünya eserlerini çalacağını ilk hedefi ise Rushmore Dağı der. Bunun üzerine Örümcek Kadın Jeff’e helikopteri çalıştır haberi kaçırmayalım der.


Rushmore Dağında Magini ‘in etrafı sarılır. Komiser Magini’ ye teslim etrafın sarıldı der. Magini komisere unut bunu bir daha Muhteşem Magini’yi yakalamazsınız der. Bu arada Jeff işte Rushmore Dağı karşımızda dedikten sonra Billy’ de Magini ‘in Washington’un kafasını kesiyor der.  Örümcek Kadın Jeff’e Magini’ ye doğru yaklaş öylece daha iyi fotoğraflar çekeriz der. Daha sonra Örümcek Kadın içinden bende Magini’yi kolayca yakalayabilirim der. Helikopteri fark eden Magini şu işime karışan helikopterin icabına bakayım dedikten sonra helikopterin yaylarını bozar.  Jeff düşüyoruz deyince Örümcek Kadın örümcek yayları helikopteri sağ salim indirir diyerek gizlice helikopterin ayaklarını ağ örerek düşüşü hafifletir.  Billy kurtulduk deyince Jeff ama nasıl diye sorar. Örümcek Kadın kimin umurunda hemen saklanalım der. Jeff iyi fikir Jessica sen su kayaların arkasında saklan der. Helikopterden atlayan Örümcek Kadın Jessica Drew suretinden çıkıp Örümcek Kadın haline dönüşür. Magini’yi yakalayan Örümcek Kadın işin bitti Magini seni polislere teslim edeceğim der. Bunun üzerine Magini polisten bahsetmişken onları kurtarman gerekmez mi diye sorar. Örümcek Kadın polisleri neden kurtaracağım diye sorunca Magini bundan dedikten sonra değneğinden çıkan şu ile Washington’un burnunu koparır. Dağdan düşen burnu tutmak için Örümcek Kadın Magini’yi bırakır ve ağından dev bir mendil yapıp şu akan burnu ancak dev bir mendil durdurur der. Daha sonra burnun bir illüzyon olduğunu Magini ‘in Rushmore dağındaki kafaları koparttığını anlarız. Magini kafaların yerine geçip on milyar dolar fidye ister.


Örümcek Kadın Jessica Drew suretindeyken Billy fakstan gelen mesajı okur. Mesajda Magini ‘in beş ünlü Dünya eseri çalmış bir sonraki hedefi Golden Gate köprüsü der. Örümcek Kadın içinden tabi ya Golden Gate köprüsü orada Magini’ ye örümcek tuzağı kurabilirim der. Daha sonra Örümcek Kadın Billy ve Jeff’e siz haber yakalamaya gidin ben önemli bir konuyu araştıracağım der. Örümcek Kadın Golden Gate köprüsünde saklanırken süper hassas örümcek gözlerimle Magini’yi bulacağım der. Bu arada fare biçiminde Golden Gate köprüsüne giren kendi suretine büründükten sonra Golden Gate köprüsünü ele geçirdikten sonra bütün Dünya korkunç fidye talebini getirmek zorunda kalacak diye böbürlenir. Daha sonra değneğinin gücü ile köprüyü sallar. Bunun üzerine Örümcek Kadın vakit kaybetmeden köprünün bacaklarına ağ örer. Daha sonra şuası ile Magini’yi ağına düşürür. Magini Örümcek Kadın’a cılız ağın Muhteşem Magini’yi tutamaz der. Örümcek Kadın Magini ‘in değneğini bulur ve bu şekilde illüzyonlarını yaratıyorsun ama artık hain hilelerin sonu geldi diyerek değneği kırar. Magini gülerek sen öyle san Örümcek Kadın beni istiyorsan korkutucu bataklık yolundaki on üçüncü eve gel dedikten sonra kaybolur.

Örümcek Kadın şüpheleri olsa da Magini ‘in tarif etiği yere gider. Burada bubi tuzakları olabilir dikkatli olmalıyım dedikten sonra evin kapısını tıklatır ve ardından tuzak kapısından aşağı gider.  Ayağa kalkan Örümcek Kadın görünüşe göre kendi kendime Magini ‘in tuzağına düştüm kapılardan bir sonum olabilir der. Magini belirip Örümcek Kadın’a perili hoş geldin hangi kapıyı kullanacağına karar veremiyorsun değil mi diyerek kapılardan birisini gösterir. Örümcek Kadın Magini bariz bir şekilde ölümcül bir odaya sokacak diyerek başka bir kapıyı açar. Kapıdan çıkan su Örümcek Kadın’ı yıkar. Örümcek Kadın su tavana ulaşıyor çıkış yolu yok derken tavanda bir kapı belirir. Kapıdan giren Örümcek Kadın dengesini kaybettikten sonra alt üst odaya girip bu oda delirmiş der. Magini hayır asıl deliren sensin diye karşılık verir. Örümcek Kadın aklımı yitirmeden bu dehşet evinden çıkmalıyım dedikten sonra Magini Örümcek Kadın’ı bu tek çıkış yolun diyerek adı yazılı mezar taşını gösterir.


Örümcek Kadın Magini’ ye çocukça numaraların beni korkutamaz dedikten sonra duvarlar kapanmaya başlar. Örümcek Kadın buradan çıkmazsam elbiselerimle beraber ütüleneceğim der.  Bu arada tablodan hayalete benzeyen bir figür buraya gel der. Tablonun içine giren Örümcek Kadın biraz dolandıktan sonra dev bir kedi ile karşılaşır. Devasa kediden kaçmak için fare deliğine giren Örümcek Kadın bu seferde dev bir farenin saldırısına uğrar. Uzun bir kovalamacanın ardından fare kapanını tramplen olarak kullanarak dev fareden kurtulur. Daha sonra illüzyonları kontrol eden odaya götüren kabloları gören Örümcek Kadın kontrol odasına girer. Örümcek Kadın burası Magini ‘in bütün evi kapalı devre kameralarla izlediği mekân olmalı der. Örümcek Kadın’ın arkasından beliren Magini işte bu da son hilem umarım kasırga koltuğumu beğenirsin der. Koltuğa zincirlenen Örümcek Kadın koltukla beraber topaç gibi döner. Örümcek Kadın tek şansım ipim diyerek ip atar ve ip Magini’yi vurur ve Magini koltuğu durdurmak zorunda kakır. Daha sonra kontrol odasını kullanmayı öğrenen Örümcek Kadın Magini ‘in yerini öğrendikten sonra aletleri Magini’ ye karşı kullanır. Daha sonra kutudan çıkan palyaço ile kaçan Magini’yi yakalar ve film biter.


 

 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Beauty Contest Caper

  Filmimiz Shaggy ’in yemeğe çıktık tabelasını asmasıyla başlar. Shaggy Scooby ’ye kimse...