https://www.highrevenuegate.com/pqxbdf5xa4?key=0fa5a3e34ecb571364a40d5443900081

23 Kasım 2022 Çarşamba

Segreti Di Donna

 

Filmimiz Nicole ve Jane isimli iki kadının otele girmeleriyle başlar. Nicole içinden bir kadının en içten ve en saklı arzularını olduğu kimseye bahsetmedikleri bastırılmış hislerini açıklayacak bir kitap yazacağım der. Daha sonra Nicole ve Jane odalarına çıkar. Nicole uzun bir yolculuk oldu der. Jane bende yoruldum diye karşılık verince Nicole Jane’e doğru şunu belirtmek Doktor Wu ’un daveti daha iyi zamanda gelemezdi hem tatil yapıp dinleriniz hem de kitabı da bitiririz der. Bunun üzerine Jane Nicole’a seni böyle neşeli görmek çok hoş sana etrafı göstereceğim aklın başından çıkacak der. Nicole Jane’e beni tipik turistlerin ayak basmadığı mekânlara götür ne dediğimi anladın sen der. Jane gülümsedikten sonra çalan telefona bakar. Jane telefonu Nicole ’a verir. Telefondaki Doktor Wu ’dur Doktor Wu kişisel işlerim yüzünden seninle buluşamadım der. Nicole Doktor Wu ’ya beni merak etme bende yardımcım ile şehir turu yapacaktık der. Doktor Wu hiç değişmemişin döndüğümde seninle buluşuruz der.  Nicole telefonu kapattıktan sonra Jane Nicole’a şehrin sıcaklığına dayanmak için önce havuza girip serinleyelim der.


Havuza doğru giden Nicole’ün dikkatini şezlongda güneşlenen genç bir adam dikkatini çeker. Adamı bir süre gözleyen Nicole daha sonra Jane ’den oda anahtarını ister.  Jane anahtarı verdikten sonra Nicole anahtarı havuza atıp gider. Genç adam anahtarı çıkarttıktan sonra Nicole’ün kaldığı odayı öğrenir. Daha sonra genç adam Nicole ve Jane ’in kaldığı odaya gider. Nicole Jane ‘den çevirmenlik yapmasını ister. Jane çevirmenlik yapıp genç adam ve Nicole’ün arasını yapar. Daha sonra Nicole adamın Jane ’de baktığını anlayınca Nicole üçlü ilişkiye girer. Daha sonra Jane ve Nicole Filipin sokaklarında gezinip alışveriş yapar. Alışveriş sonrası Jane ve Nicole spor salonuna gider. Salon görevlisi iki kadına mayo ve havlu verir. Nicole ve Jane ayrı kabinlerde giyinirken masör iki kadını da gizlice izler. İzlendiklerininim farkında olan Jane ve Nicole soyunurken tahrik edici davranışlarda bulunur.  Salon görevlisi Jane ve Nicole’ü takip salondaki diğer kadınları da taciz etmekten geri kalmaz. Daha sonra işlerini bitiren Jane ve Nicole aynı kabinde soyunurlar. Nicole ve Jane ‘den çıkıp gittikten sonra salon görevlisi büyük bir hazla Jane ‘in mayosunu koklar.

 Jane ile otele dönen Nicole röportajların olduğu kaset nerede diye sorar. Jane kaseti Nicole’a verdikten sonra gelen mesaj var mı diye telesekreteri kontrol eder. Nicole banyo hazırlığı yaparken Jane Doktor George Wu aramış yarın saat on birde buluşalım der ve Nicole Jane’e pekâlâ der. Nicole banyoya girerken Valerie isimli nemfomanyak kadınla röportajı dinler. Valerie kendimi zapt edemiyorum yabancı bir erkekle beraber olma fikri beni yiyip bitiriyor Valerie ’in konuşmalarını dinleyen Nicole kendisini tatmin etmeye başlar. Valerie spor salonunda tanıştığı bir adamla spor salonunda yaşadığı sevişmeyi anlatırken Nicole ’da kendini tatmin eder. Nicole’ün iniltilerini dinleyen küvete girip Nicole ile lezbiyen ilişkiye girer. Daha sonra Nicole Carol ve Jennifer adlı iki hastasının olayını anlatır. Bir gece kulübünde striptizci olarak iki kadın striptiz yaptıkları sırasında hem kendilerini hem de başkalarını tahrik etmekten hoşlandıklarını söyler. Nicole’ün söylediklerini not Jane zaten her kadın ilgi merkezi olmak istemez mi diye sorar. Nicole katılıyorum diye cevapladıktan sonra Jane’e sende böyle bir erotik durumda olmak istemez miydin diye sorar. Jane neden olmasın diye cevap verince Nicole bir kadın her zaman herkesin gözünün önünde olmak en yüksek arzusudur der.


Doktor Wu ‘un ofisine giden Jane ve Nicole Doktor Wu’yu beklerken Doktor Wu ‘un sekreteri Doktor Wu sizi görecek der. Doktor Wu Nicole ’in yanına giden son gördüğümden beri daha da güzelleşmişin seni terk ettiğim üzgünüm der. Bunun üzerine Nicole her zaman bir beyefendiydin sen George seni asistanım ve yakın arkadaşım Jane Dimao diyerek Jane’i tanıştırır. Doktor Wu memnun oldum deyince Jane ’de aynen bende der. Doktor Wu ofisinde Nicole’a hastalarımdan biri seninle görüşmeyi kabul etti kişisel sorunları sana söyleyecek der. Konuşmasına devam Doktor Wu çalışmaların sayesinde kadın psikolojisinin farklı yönlerini anlayabiliyorsun der. Nicole Doktor Wu ‘ya teşekküre gerek yok çalışmalarım uzak doğulu kadınlarla da çalışma imkânı verdi ama tek bir şartım var hastayla konuşurken Jane notlar tutacak der. Bunun üzerine Doktor Wu Nicole’a çalışma yöntemleri unutmadım tıpkı seni unutmadığım gibi diye karşılık verir. Daha sonra Nicole ve Jane Ling Chow ile terapiye başlarlar. Ling Chow acı çekerek cinsel haz aldığını söyler. Geçmiş anılar âleminde Ling Chow’ un üç kişiyle kelepçeli ve kırbaçlı bir ilişki yaşar. Daha sonra Nicole Ling ’in durumunun normal olduğunu hastalarımın birçoğunu fiziksel acıdan zevk alarak cinsel ilişkiye girdiğini söyler. Doktor Wu Nicole’a sana katılıyorum böyle bir vakayı kısa sürede çözmen hayranlık uyandırıcı der.  Doktor Wu akşam yemeğinde konuşalım mı deyince Nicole Jane ve ben kitabım üzerinde çalışacağız der. Doktor Wu hiç değişmemişsin her zaman önceliğin iş oldu der.


Gece Jane Nicole Doktor Wu ile aranda arkadaşlıktan öte bir durumunuz vardı değil mi deyince Nicole bir aralar sevgiliydik ama nedensiz bir şekilde beni terk etti ama zamanla üstesinden geldim diye karşılık verir. Daha sonra Nicole iki kadının jakuzide lezbiyen ilişkiye girmesini daha sonrada hikâyeye anlatırken Jane ‘de not alır. Ertesi gün Nicole Doktor Wu ‘un ofisinde bir kadını dinler. Kadın Nicole’a erkekleri tahrik edip tecavüze uğramaktan haz aldığını bunun tıpkı uyuşturucu bağımlılığı gibi olduğunu söyler. Gece yazdıklarını dinleyip çırılçıplak bir şekilde yatağa uzanan Nicole kendisini tatmin eder. Bu arada Nicole’ü izleyen Jane ‘de kendisini tatmin etmeye başlar. Nicole üçlü ilişkiye girdiğini hayal eder ama kendisine geldiğinde yatakta tek başında olduğunu anlar. Sabah kahvaltısında Jane Nicole’a saat sekiz buçuk randevumuz öğlen niye kitabın üzerinde çalışmıyoruz der. Jane ‘in önerisini kabul eden Nicole yeni bölüm üzerinde çalışabiliriz der. Nicole ilk yiyecek ve cinsel ilişkinin bağlantısını söyledikten sonra bazı kadınlarında cinsel ilişki esnasında kayda alınmaktan hoşlandığını belirtir.


Doktor Wu ‘un ofisinde zengin bir aileye mensup bir kadın fahişelik yaparak cinsel haz aldığını söyler. Bunun üzerine Nicole genç kadına fahişeliğe eğilimin ilişki esnasında baskılanma arzundan geliyor der. Otel odasında Sonia isimli yüksek kültürlü bir kadın yaşadığı tek gecelik ilişkilerden hicap duymakta ama kendini zapt edemediğini söyler. Yazısına devam eden Nicole birçok kadının cinsel fantezileri için uygun eş aradıklarını belirtir. Nicole Jane’e Susan’ı hatırladın mı sorunca Jane evet başkalarının ilişkilerini seyredip haz alan hastan değil mi diye karşılık verir. Nicole Susan ’in hikâyesini de anlattıktan sonra Jane artık bitmiş kitabımızla Los Angeles’a dönebiliriz der. Daha sonra Doktor Wu Nicole’ü arayarak eski günleri yâd etmek ister ama Nicole olumsuz cevap verir. Akşam Jane ve Nicole Filipinlerin en marjinal partisine giderler. Jane bu partiye katıldın mı bir daha geri dönemezsin der. Jane ve Nicole eğlenceyi izlerken maskeli bir adam gösteri hoşunuza gitti mi diye sorar. Nicole güzel ama daha heyecan verici şeyler umuyorum diye cevaplayınca maskeli adam beni takip edin der. Jane ve Nicole maskeli adamla üçlü ilişkiye girdikten sonra maskelerimizi çıkartalım der. Üçlü maskelerini çıkartır ve maskeli adamın Doktor Wu olduğunu anlarız ve üçlü gülerek birbirine sarılır ve film biter.


 

 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Scooby-Doo and Cyclops, Too

  Filmimiz Daphne ’in millet fırtına yaklaşıyor demesiyle başlar. Bunun üzerine Shaggy t...