https://www.highrevenuegate.com/pqxbdf5xa4?key=0fa5a3e34ecb571364a40d5443900081

7 Kasım 2022 Pazartesi

Coffin Baby

 

Filmimiz boş bir binada esir tutulan bir kızla başlar. Bu arada ismi Sabrina olan genç bir kadın yatağında maskeli bir şahıs tarafından parçalanır. Kız uykusunda kendisini kanla kaplı bir odada bulur ama suratına doğru gelen bir fare sayesinde uyanır. Daha sonra genç kadın kendisini kafeste bulur ve korku için Tanrı’m diye sayıklamaya başlar. Saçındaki hamamböceğini fırlatan kadın ışıkların açılmasıyla kim var orada, çıkarın beni buradan diye seslenir.  Daha sonra genç kadın korku içinde ne istiyorsun diye bağırır. Cevap alamayan kadın yere çöker. Ertesi gün kafesin içinde uyuyan kadın rüya görmeye başlar. Rüyasında evine dönen genç kadın polis aracını görür. Bu arada ceset torbasına öldürülmüş kadının cesedine bakıp ceset torbasına sokarken bu benim için bile mide bulandırıcı der. Genç kadın eve doğru giderken polis genç kadının önüne çıkıp durmasını ister. Genç kadın adının Samantha Forrester olduğunu söyler. Polis memuru kimliğiniz yanında mı diye sorunca Samantha alelacele çıkmışım kimliğimi unuttum diye karşılık verir. Adının dedektif Cole olduğunu öğrendiğimiz şahıs Samantha ’in girmesine izin verir. Ablasının cesedi taşınırken Samantha neden ablam poşetin içinde taşınıyor diye sorar. Cesedi görevi prosedür böyle hanımefendi diyerek gider. Daha sonra ablasının odasına giren Samantha odanın boydan boya kanla kaplandığını gören ne olduğunu sorar. Dedektif Cole bilmiyorum ama adli tabibimiz çözecektir der.


Samantha ifadesi için polis arabasına bindirilir. Polis memuru Samantha ’ya lütfen kapıyı kapatmayın içeriden açılmıyor deyip gider. Daha sonra berduşun bir Samantha ‘in yanına gelip sigara isteyince Samantha iğrenerek kapıyı kapatır. Bir süre sonra aynı berduş arabanın kaputuna atılır ve testere ile kafası kopartılır ve aynı şahıs berduşun kafasını kullanıp polis otosunun camını parçalayıp Samantha’yı çıkartıp sürükleyip kaçırır. Kendisini bir kafesin içinde bulan Samantha ‘in ruh sağlığı bozulur. Beşinci gün Samantha ‘in yanına gelen maskeli adam korku içinde yalvaran Samantha ‘in kolunu zımpara kâğıdı ile çitiler. Altıncı gün Samantha ‘in yanına gelen maskeli katil genç kadının kolunu kaynak aletiyle dağlar. Yedinci gün Samantha yerdeki çamurlu su birikintisini içer ve ardından kusar. Samantha’yı seyreden maskeli katil kafese bir şişe su fırlatır. Suyu bitiren Samantha yanık kolunu gazete kâğıtlarıyla sararken ben ölmeyeceğim der. Sekizinci gün maskeli katil Samantha ‘ya kesik kafa atar.

Dört zenci ve Latin kökenli kadın arabayla yolda giderken bir market arabası önlerini keser. Şoför market arabasını birkaç defa iter birkaç defa geri döner. Maskeli adam zenci şoförün önünde belirir. Panikleyen zenci adam maskeli katile küfürler yağdırırken maskeli katil zenciyi tek yumrukla öldürür. Daha sonra arabadan inen zenci adam tabancasını doğrultur. Maskeli katil tabancayı adamın elinden alır ve suratını yerinden çıkartır. Diğer iki zenci korku içinde kaçan iki zencide maskeli katil tarafından vurulur. Latin kökenli kadına tabancayı doğrultan radyoyu vurduktan sonra kadını da kafasından vurur. Dedektif Cole ölen zencilerin fotoğraflarına bakıp lanet olsun uygun bir DNA örneği bulamadık der. Bu arada maskeli katilin ininde çuvaldan bir kadın çıkar. Çuvaldan çıkan kadın Samantha ile konuşur. Samantha beni çıkar tek şansın benim der. Kadın Samantha ‘ya çıkayım daha sonra seni kurtarması için birilerini gönderirim diye karşılık verir. Bunun üzerine iki kadın tartışmaya başlar ve maskeli katil çekiçle vurarak etkisiz hale getirir. Samantha katile yapma diye yalvarır ama katil testereyle genç kadının bacağını koparır.


Sarışın kadın hala canlıyken maskeli katil kadının etini tavada pişirir. Daha sonra eti Samantha ‘ya ikram eder. Açlığa dayanamayan Samantha afiyetle genç kadının etini yer. On birinci gün maskeli katil Samantha’ın bulunduğu kafesin önüne televizyon koyar ve Samantha ‘ya patlamış mısır ikram eder. Televizyonu açan katil Samantha ‘ya işkence videoları seyrettirir. Samantha birkaç kere televizyonu kapatır ve ardından oturağı fırlatır. Bunun üzerine maskeli katil hortumdaki suyu sıkarak Samantha’yı yere yıkar.  On ikinci gün kaçırdığı maskeli adamı hızarla doğrarken Samantha perde arası mı diye espri yapar. Samantha ‘in esprisine içerlenen katil çekip gider. On üçüncü gün yaralı kolunu saran Samantha beni öldüremeyeceksin pislik derken arkasından yaklaşan katil şok tabancasını kullanarak Samantha’yı bayıltır. Bu arada Dedektif Sabrina ’in sevgilisi Freddy’yi sorgular.  Dedektif Cole iki kız kardeşle de ilişkin vardı deyince Freddy Samantha ile ilişki yaşadığını inkâr etmez hatta Sabrina ilişkiyi öğrendiğinde Freddy ’den olma bebeği Jessica’yı gölde kaybettiğini söyler.


Geçmiş anılar âleminde Samantha Dedektif Jackson’a tepki gösterince Dedektif Jackson bende buraya bir çeşit ölüm meleği olarak gelmek benimde hoşuma gitmiyor diyerek Samantha ‘ya tepki gösterir. Uyanan Samantha kendisini kafese zincirlenmiş bir şekilde bulur.  Daha sonra maskeli katil Samantha ‘in gözleri önünde Freddy’yi vahşice parçalar. Samantha dehşet içinde neden ben diye ağlar. On üçüncü gün Samantha kafesinde televizyon seyrederken maskeli katil Samantha’yı zorla çıkarttıktan sonra kolun keser. Daha sonra maskeli katil kan kaybı olmaması için acıdan bayılan Samantha ‘in kesilmiş kolunu dağlar. Kendine gelen Samantha tamamen aklını yitirir ve Freddy ‘in kesik kafası ile sohbet eder. Bu arada maskeli katilde Freddy ’in bedenini yağlayıp fırındaki et gibi Freddy’yi kalorifer kazanında pişirir. On dördüncü gün Samantha yanına gelen küçük kızı ikna edip alet çantasındaki testereyi alır. Samantha uzun uğraşlardan sonra kafesin asma kilidini koparıp dışarı çıkmayı başarır. Katilin inindeki ölü kadını kendi yerine koymak için elbisesini değiştiren Samantha daha sonra kadının kolunu testere ile keser.


Samantha çıkış yolu ararken yaşlı bir adam Samantha ‘ya seslenir. Adının Vance olduğunu öğrendiğimiz dostça bir tavırla Samantha ‘ya neden saklanıyorsun gelsene der. Vance ben iyi adamlardanım elimde İncil var der. Bunun üzerine Samantha Vance’e sen kimsin diye sorar. Vance kendini tanıttıktan sonra Samantha ‘ya o gördüğün küçük kız onu bulmalıyız der. Samantha ilk başta bu fikre sıcak bakmaz ama Vance Samantha’yı ikna etmeyi başarır. Tekrar esir tutulduğu yere dönerken katil tarafından yakalanır.  Katil tam Samantha’yı kafese sokacakken Samantha eline geçirdiği oturakla katile birkaç defa vurarak yere yıkar. Samantha arkasına döndüğünde katil zinciri kement gibi kullanıp Samantha’yı masaya fırlatır. Samantha katil ile boğuşur ve eline geçirdiği yangın söndürme tüpüyle katil döverek etkisiz hale getirir. Eline geçirdiği testere ile Vance ’in zincirleri kestikten sonra Vance Samantha ‘ya kutsal kitapta çocuk yolu gösterecek der. Katil Samantha ‘ya yaklaşınca Vance sen git ben oyalarım der. Samantha Vance’e kaç seni öldürecek deyince Vance Samantha ‘ya be zaten ölüyüm diye karşılık verir. Samantha küçük kız ile kaçar fakat elinde tutuğu küçük kız değildir neredeyse iskelet haline gelmiş bir çocuk cesedidir. Katil tekrar Samantha’yı yakalar. Samantha yerde sürüklenirken Vance ‘in kızın cesedini taşırken diğer ölülerle birlikte yürüdüğünü görür. Tamamen aklını yitiren Samantha ilahi söylerken küçük kız bunu unutmuşun diyerek cep telefonu verir. Daha sonra özel tim katilin deposunu basar. Dedektif Cole tüm polis teşkilatının buraya gelmesini istiyorum der. Burada haber sunan muhabir iki haftadır kayıp olan Samantha Forrester arkamda duran bu depoda bulundu ama diğer kurbanlar onun kadar şanslı değildi der. Dedektif Cole duvardaki yazılar diyerek cesedin üstündeki iyi bir şey yapamıyorsun kötü şeyler yap yazısını gösterir. Bu arada ambulans koyulan ceset torbalarından maskeli katil çıkar ve film biter.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Beauty Contest Caper

  Filmimiz Shaggy ’in yemeğe çıktık tabelasını asmasıyla başlar. Shaggy Scooby ’ye kimse...