https://www.highrevenuegate.com/pqxbdf5xa4?key=0fa5a3e34ecb571364a40d5443900081

2 Ekim 2020 Cuma

Pep Squad

 

Filmimiz adı Cherry olan öfkeli bir genç kızın sinirle okul binasına girmesi ile başlar. Cherry okul yıllıkların bulunduğu yere gidip yıllıklardan birini alıp Terra isimli kızın yanına gider Cherry Terra’ya yıllıkta elli resmim var deyince Terra benimde var diye karşılık verir. Bunun üzerine yıllığı açan Cherry  bu da elli bir dirseğim gözüküyor bu fotoğrafta der. Terra dişlerini sıkıp hayır gözükmüyor deyince Cherry yıllıkla Terra’ya vurup yere yıkıp gider. Bu arada Beth isimli genç kızda okula gider. Sınıfa giren Beth öğretmeni tarafından yine geç kaldın deyince Beth umursamaz bir tavır takınır. Bunun üzerine öğretmen Beth’e ders sonrası Müdür Anderson’in odasına gideceksin der. Öğretmen öğrencilerine her zaman otoriteye saygı göstereceksiniz deyince Julie isimli başka bir öğrenci peki otorite zorbalık yaparsa deyince öğretmen sizde mi müdürün odasına gitmek istiyorsunuz Bayan Trueman der. Bunun üzerine Julie hayır almayayım diye karşılık verir.



Bütün okul balo kraliçesi seçimleri için spor salonuna giderler. Beth’in yanına giden Julie bu toplantılardan nefret ediyorum ama en azından dersi asıyoruz der. Bu arada bir hışımla spor salonuna giren Cherry Kelly’ye sen sağır mısın yoksa aptal mısın burası benim yerim der. Kelly Cherry’ye bilmiyordum deyince Kelly’yi yere fırlatır. Kelly her hafta aynı nane ben bir tarafa kitaplarım bir tarafa deyip gider. Terra Julie’ye Scott balo kraliçesi adaylarını açıklayacak mı diye sorunca Julie Terra’ya beni rahat bırak diye karşılık verir. Bunun üzerine Cherry Terra’ya seni seçmeyecekler korkunç Terra deyince Terra cırtlak bir sesle Cherry’in taklidini yapar. Bu arada Cherry kendisini balo kraliçesi olarak hayal ederken başka bir öğrenci omzuna çarpınca hayali bozulur ve diğerlerinin yanından ayrılır. Julie Beth’e adın ne okul gazetesine örnek alınacak şahıslar hakkında makale yazıyorum senide yazmamı ister misin diye sorar. Beth olmaz deyince Julie bak bu okula gelmemdeki tek sebep milletin pisliğini yazmam der. Daha sonra Müdür Anderson okul başkanı Scott’ı çağırıp balo kraliçe adaylarını açıklar. Cherry isminin açıklanmaması üzerine öfke nöbeti geçirip müdür Anderson’ı tekmeledikten sonra kraliçe adaylarına hiçbiriniz muhteşem değilsiniz deyip hışımla spor salonundan çıkar. Okul sonrası Cherry kraliçe adaylarından birini araba ile ezdikten sonra biri gitti yedi kaldı der.

Ailesi ile beraber yemeğe giden Beth lokantanın kıyafet kuralını ihlal ettikleri nedeniyle lokantaya alınmazlar. Daha sonra Beth’in anne ve babası bu konu hakkında arabada tartışırlar. Beth’in anne ve babası Beth’i unutunca Julie ve Scott Beth’in yanına gidip bizimle takılabilirsin der. Julie ve Scott ile bir gece kulübüne giden Beth ikilinin okulu değiştirme planlarını dinler. Beth evine dönerken çok güzel vakit geçirdim diyerek teşekkür eder. Bu arada Cherry evinde Terra ile çektirmiş olduğu fotoğrafları kesip hiçbiriniz kraliçe olamayacaksınız ben kraliçe olacağım der.  Ertesi gün bir polis memuresi Thelma isimli öğrencin ölümünü araştırmak için Terra’ya sorular sorar. Beth dersteyken müdür Anderson’in odasına çağırılır.  Müdür Anderson Beth’e bir sürü kez derse geç kalmışsın der. Bunun üzerine Beth çok az olarak derse geç geldim deyince Müdür Anderson bu ay on bir kez geldin der. Ayağa kalkan müdür Anderson Beth’in uygunsuz biçimde okşamaya başlar. Daha sonra Müdür Anderson Beth’ soyun deyince Beth Müdür Anderson’ı yere iter. Beth Müdür Anderson’a sen buranın ilahı olduğunu sanıyorsun ama sapık bir pisliksin artık buna katlanmayacağız der. Bunun üzerine Müdür Anderson Beth’e tecavüz etmeye yeltenir ama Beth yerdeki kupayı alıp müdürü bayıltır.  


Cherry zorla müdürün odasına getirildikten sonra biraz bekledikten sonra yangın alarmını çalıştırıp gider. Fırsattan yararlanan Beth Julie Scott’in yanına gidip benim bu okuldaki tek arkadaşlarımsınız bana yardım etmek zorundasınız der. Daha sonra Scott Beth ve Julie’ye bu işte yer almayacağını belirtir. Bunun üzerine Julie Scott’ı tersler ve sonra Beth’e hademenin odasından çöp kutusunu getir der. Beth çöp kutusunu almaya giderken Julie Beth’in ciddi sorunları olduğunu söyleyince Scott Julie’ye onunla arkadaşlık etmek isteyen sendin diye karşılık verir. Daha Scott, Julie ve Beth müdür Anderson’ı bagaja sokarken Terra onları fark eder. Üç arkadaş arabayla giderken ne yapacaklarını planlar. Bu arada Terra’da üçlüye fark ettirmeden takibini sürdürür.  Beth, Julie ve Scott müdür Anderson’ı killere sokarken Cherry’de Terra’yı izlerken bu salakta ne yapıyor özürlü mü bu kaltak der. Scott sonsuza kadar bu herifi tutamayız deyince Julie annemle babam pazartesine kadar yoklar ama yarın bu evde parti var der. Bunun üzerine Beth Julie’ye iptal ettiremez misin diye sorunca Julie olmaz bir kişi haberdar edildi diye cevaplar.

Scott ne yapacağız diye yakınırken Julie kapa çeneni Scott bu bir şeyleri değiştirmemiz için altın bir fırsat der. Scott bırakalım bence deyince Julie sen ciddi misin o okula varmadan polisler ensemizde olur der. Daha sonra Julie müdür Anderson’in araba anahtarlarını alıp ambara saklar. Scott bu işe yarayacak mı diye sorunnca Julie annemle babam dönene kadar kimse arabayı bulamaz diye cevaplar. Bunun üzerine Beth Julie’ye şimdi ne yapacağız diye sorunca Julie bilmiyorum diye cevaplar.  Akşam Julie’in evinde parti verilirken Julie evin içinde birisi olduğunu fark eder ve Scott’a evin içinde biri var der.  Bunun üzerine Scott eve girer ve ışığı açar. Terra’yı gören Scott burada ne işin var diye sorunca Terra tuvaleti arıyordum diye cevaplar. Scott Terra’ya üst katta ve karanlıkta mı diye karşılık verir. Scott ve Terra aşağı kata inerken Wanda Scott’i kraliçe adayları ile yatmakla suçlayıp gider. Daha sonra çakırkeyif Julie polisi arayıp partiyi sonlandırmak ister ama Beth ve Scott engel olur.

Terra arabanın içinde Julie’in evinin krokisini çıkartır.  Bu arada Beth, Julie ve Scott’da taleplerini müdür Anderson’a sunarlar.  Müdür Anderson hayatını üçlüye hayatınızı bitiriyorsunuz deyince Scott bu bizim sorunumuz diye karşılık verir bunun üzerine Müdür doğru bu senin sorunun Bay Mendell hepinizin acınası hayatları bitti hapislerde çürüyeceksiniz der. Bunun üzerine Beth Müdür Anderson’a sende cinsel tacizden hapiste yatacaksın der. Müdür Anderson on yedi yaşında adam kaçıran birine mi inanacaklar seni kaltak deyince Beth müdür Anderson’a ben on sekiz yaşındayım seni şerefsiz diye çemkirir. Bunun üzerine Scott tabi inanırlar sende tam bir tacizci tipi var deyince Julie tartışamın faydası yok ipler bizim elimizde dedikten sonra müdür Anderson’a kahvaltını zıkkımlan deyip giderken müdür Anderson üçlünün hepinizin hayatı bitti tahsil hayatınız bitti diye tehditler savurur. Daha sonra Scott Julie’ye ailen geldiğinde ne olacak diye sorunca Julie herkes neden tüm cevapların bende olduğunu sanıyor diye karşılıkta bulunur. Bu arada Beth sigara almak için Julie’in çantasını karıştırırken bir tabanca bulur. Scott bu da ne deyince Julie değişiklik yaratmamda yardımcı olur diye bulunduruyorum diye cevaplar.

Terra Beth, Julie ve Scott’ı gizlice gözetledikten sonra müdür Anderson’in tutulduğu mekâna doğru koşar.  Müdür Anderson’ı bulan Terra bu da ne deyince müdür Anderson bütün son sınıflar bu işe mi bulaşmışlar der. Terra müdür Anderson’a bu işte benim parmağım yok deyince müdür Anderson Terra’ya o zaman çöz beni Bayan Simpson der. Terra müdür Anderson’a bunuda yapamam diye karşılık verince müdür Anderson Terra’ya sende onlar gibi hapse girersin diye bağırınca Terra o zaman bunu yapmamalıyım diye karşılıkta bulunur. Bunun üzerine müdür Anderson Terra’ya lütfen Bayan Simpson günlerdir işkence görüyorum kollarım uyuştu sanırım kangren olacağım ve kollarımı kesilebilir en azından ipleri gevşet der. Terra pekâlâ bunun yapabilirim diyerek müdür Anderson’in iplerini gevşetir. Beklediği fırsatı bulan müdür Anderson Terra’yı bayıltıp kaçar. Daha sonra müdür Anderson Julie tarafından görülür. Julie tabancasını doğrultup müdür Anderson’a kıpırdama pislik der. Julie’yi umursamayan müdür Anderson hiçbir halt yapamazsın seni fahişe şimdi polise gidiyorum diyerek arkasını dönüp yürümeye başlar. Bunun üzerine Julie müdür sırtından vurur. Bu arada Julie’in işlediği cinayete tanık olan Terra kendisini kraliçe seçtirmek için Scott’a şantaj eder.

Pazartesi günü okula dönen üç arkadaş okula gelen polis memuresini görünce paniklerler ama memure Butler’in uyuşturucu maddeler hakkında konuşma yapacağını örenince rahatlarlar. Daha sonra Beth müdürün odasına çağırılır. Beth anne ve babasını görünce panikler ama müdür Anderson’in sekreteri Beth’ten fotoğraf çekimi için öğrencilerin sırasını ayarlamasını ister. Beth’in annesi artık benimle konuşmuyorsun deyince Beth annesine işim var şimdi uğraşamam diyerek gider. Fotoğraf çekimi sırasında Cherry biri egzozuma muz soktu bütün günümü acil serviste geçirdim dedikten sonra bunu sen yaptın diyerek Terra’in üstüne yürür. Terra yaptığını yalanlayınca Cherry Terra’yı mezuniyet balosunda kavgaya davet eder ve Terra’da kabul eder. Öğretmenlerden biri Cherry’ye sakin ol yoksa müdürü çağırırım der. Bunun üzerine Cherry müdür öldü seni geri zekâlı diye karşılık verir. Dha sonra spor salonuna gelen Wanda müdür Anderson’in öldüğünü söyleyince bütün okul neşeye boğulur. Okul çıkışı Terra Julie’ye Cherry ile işbirliği yapıyorsanız hepiniz bitersiniz diye tehditte bulunur. 

Cherry aksanlı konuşarak sahte bomba ihbarı yapar. Öğrenciler panik içinde okul binasında çıkarken Terra Cherry’in cipiyle üzerine geldiğini görür ve Wanda’yı öne itip Wanda’in ezilmesine sebep olur. Daha sonra Terra Cherry’ye oyun istiyorsan oynarız der. Bunun üzerine Cherry cipten inerek Terra’in üzerine yürüyerek güzel ama ben galip geleceğim der. Bu arada Beth anne ve babasından dert yanınca Scott ve Julie Beth’e aileler hep böyle oluyor diyerek Beth’i teselli ederler.  Bu arada silah dükkânına giden Cherry silah ister. Dükkân sahibi sana bir tabanca veririm deyince Cherry hadi oradan arka odada bir sürü silahın onları bana gösterirsen sana ekstra ödeme yaparım deyip elindeki bir tomar parayı gösterir. Dükkân sahibi dükkânda bulunan zencilere ırkçı hakarette bulunca Cherry sinirlenir. Dükkân sahibi arka odadaki silahları gösterirken Cherry’ye senin gibi güzel kızın silahlarla ilgi nedir diye sorar. Bunun üzerine Cherry dükkân sahibini vurup dükkândan çıkar.

Okula giden Cherry cipinin camını açarak okul bahçesine rastgele ateş eder. Daha sonra Cherry haberleri seyrederken Terra’in ölmediğini öğrenince öfkelenerek televizyonu patlatır. Bu arada Terra, Scott, Julie ve Beth Cherry konusunda ne yapacaklarını planladıktan sonra amigo kızlardan yardım ister. Julie amigo kızlara talimat verirken Cherry gelip benim için tezahürat yapacaksınız der.  Cherry’in yanına gelen Debbie Cherry’ye bak bu benim takımım sen şuradaki sıraya otur deyince Cherry Debbie’yi döver ve diğerlerine şimdi çalışın der. Okul toplantısında amigolar geber Terra sloganları attıktan sonra yeni müdire Nelson’ı tanıtırlar. Okul sonrası Julie ile Scott oynaşırken müdire Nelson’ı görürler. Julie Beth’e müdire iyi bir kadına benziyor bizimle takılır mı deyince Beth sanmam der. Daha sonra Cherry okulun damına çıkıp okul bahçesinde yaylım ateşinde bulunur ama kimseyi vuramaz. Cherry kaçarken müdire Nelson seni bulacağım diye seslenir.

Müdire Nelson evine dönerken Cherry tarafından kaçırılır. Bu arada Julie Beth’e sende bizimle baloya gelsene der Beth Julie’ye baloda sap gibi gözükmek istemem deyince Julie Beth’e öyle bir şey olmayacak diye karşılık verir. Daha sonra Julie ve Scott Beth’in anne babası ile yemeğe otururlar. Beth’in annesi müdirenin kaçırıldığını söyler. Bunun üzerine Beth, Julie ve Scott aceleyle evden çıkarlar ve Terra’da üçlüyü takip eder. Bu arada Cherry müdire Nelson’a ben Cherry’im bana katlanamıyorsan yolumdan çekileceksin sürtük. Birilerinin geldiğini fark eden Cherry gizlice kaçar.  Beth, Julie ve Scott müdire Nelson’ı kurtarırlar. Bu arada Terra olaydan pay çıkartınca üç arkadaş Terra’ya anlamamızı bozmayacağız şen kraliçe olacaksın sonrasında bizimle irtibata geçmeyeceksin der. Terra benimle bu şekilde konuşamazsınız hepinizi polise veririm deyince Julie Terra’ya polisler Cherry’in peşinde der. Ertesi akşam mezuniyet balosunda Terra kraliçe olarak seçilir. Terra tam tacı takarken Cherry Terra’yı vurarak tacı alır ve kendine takır.  Cherry tacı taktıktan sonra Kelly tarafından vurularak öldürülür ve film biter. 



 




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Beauty Contest Caper

  Filmimiz Shaggy ’in yemeğe çıktık tabelasını asmasıyla başlar. Shaggy Scooby ’ye kimse...