https://www.highrevenuegate.com/pqxbdf5xa4?key=0fa5a3e34ecb571364a40d5443900081

25 Ekim 2020 Pazar

TNT Jackson


 

Filmimiz Hong Kong sokaklarında dolanan zenci bir adam bir gece kulübüne girmesiyle başlar.  Zenci adam takip edildiğini anlar ve dışarı çıkar. Birkaç kişi tarafından kıstırılan zenci iyi giyimli başka adı Charlie isimli zenciye nasıl gidiyor kardeşim diye sorar. Charlie iyidir kardeşim sende bana ait bir şey var dedikten sonra zenci ve Charlie ısa süreliğine kavga ederler. Zenciyi etkisiz hale getirdikten sonra zencinin cebinden uyuşturucu torbası çıkarır. Charlie zenciye bak kardeşim cebinden bir şey düştü bana kalırsa birinci sınıf mal der. Bunun üzerine zenci Charlie’ye bir dakika deyip omzunu tutunca Charlie zencinin kolunu kıvırıp bana dokunma adamım der.  Fırsattan yararlanan zenci kaçar ama bir kez daha Charlie tarafından yakalanır ve Charlie tarafından dövülerek öldürülür. Daha sonra adı Diana olan zenci Hong Kong hava limanından çıkıp taksiye biner.   Diana taksi şoförüne beni Joe’nun mekânına götür der. Taksi şoförü Diana’ya polis dahil kimse gitmeye cesaret edemez der. Bunun üzerine Diana gitmem deyince taksi seni güvenli bir yerde bırakırım dedikten Diana’ya gerekli adresi verir.


Taksiden inen Diana yürüyerek gideceği doğru giderken Diana’nın yolu bir grup serseri tarafından kesilir. Serseriler ile dövüşmeye başlayan Diana hepsinin icabına baktıktan sonra bıçaklı bir saldırganın saldırısını uğrar. Uzun bir dövüş sonrası Diana bıçaklı saldırganın kolunu kırmayı başarır. Sarı saçlı bir kadın şoförüne arabayı durdurmasını söyledikten sonra Diana’ya sorun var mı diye sorar. diana teşekkürler ama halledemeyeceğim bir şey değil diye cevap verir. Bunun sarışın kadın Diana’ya böyle bir yerde ne işin var diye sorunca Diana Joe’nun mekânını arıyorum diye cevap verir. Bunun üzerine adının Elaine olduğunu öğrendiğimiz kadın sana dostane bir tavsiye vereyim burası tekin bir muhit değil işin ne ise hallet ve sonra hemen git der. Diana sert bir dille bak kardeşim beni Joe’nun mekânına götürmene minnettarım o kadar diye karşılık verir. Lane bak burada yabancıları hiç sevmezler deyince Diana Elaine ’ye peki sen burada ne arıyorsun diye sorar. Elaine Diana’ya doğru kişileri tanıyorum diye cevap verir.

Joe’nun mekânına giren Diana mekân çalışan bir kadına Joe’yu aradığını söyler kadın Diana’yı orta yaşlarda karate kıyafeti giymiş bir adama götürür. Diana Joe’ya Joe isimli Çinli olur mu deyince Joe anne tarafından Amerikalı olduğunu ve bu yüzden herkesin ona Joe dediğini söyler. Meseleye hemen giren Diana Stag Jackson isimli birisini aradığını para istediğini adres olarak burasını verdiğini söyler. Joe Diana’ya zarf verip buraya hiç gelmedi diye karşılık verir. Joe ve Diana konuşurken mekânda birkaç kişinin sorun yaratığını görür ve uyarmak için gider. Daha sonra Joe sorun çıkaranlara kavgaya tutuşur. Olaylar Joe’nun aleyhine dönünce Diana’da kavgaya girer. Bu arada Joe’nun mekânına giren Charlie kavgayı seyreder. Saldırganlar mekândan kaçarken Charlie Diana’ya etkilendim deyince Diana Charlie’ye sen daha iyisini mi yapardın diye sorar. Charlie istifini bozmadan yapacağımı zaten daha iyisini yapacağımı biliyordum diye cevap verir. Daha sonra Charlie’ye seni bu muhite getiren diye sorunca Diana niyetini açıklamak ister ama Joe lafa karışır ve Diana’nın kendisine için çalıştığını söyler. Charlie ben bunu yemem der. Diana daha iyi bir teklifin var mı diye sorunca Charlie belki bu taraflarda bulunursan iş ayarlarım der. Bunun üzerine Dianne iyilik mi ayarlayacaksın deyince Charlie ben iyilik yapmam verdiğimi geri alırım bayan deyip mekândan ayrılır. Charlie gittikten sonra Joe Diana’ya Charlie’ye bulaşma tehlikeli biri der.


Elaine ’in yanına giden Charlie Diana ’in yalnız biri olduğunu ve kendisi haricinde kimseye çalışmadığını söyler. Elaine Charlie’ye emin misin diye sorunca Charlie kendinden emin bir halde bebeğim ben her zaman eminim bebeğim diye karşılık verir. Bunun üzerine Elaine zaten sorunda bu deyince Charlie Elaine’e ne demek istiyorsun diye sorar. Daha sonra Sid isimli suç lordunun yanına gelen sorun Charlie teşkil etmeyeceğini söyledikten sonra Sid konuştuğu Çinli ile uyuşturucu pazarlığını bitirir. Çinli adam gitmeden Charlie’ye altı aydır işlerimizi sorunsuz halde hallettik sorun çıkmasını istemeyiz deyip gider. Bu arada Joe Stag Jackson’ın son gittiği eğlence mekânına gider. Mekân sahibi Stag isimli hiç kimsenin gelmediğini söyler ama daha sonra zenci bir adamın sahnede öldürüldüğünü söyler. Daha sonra iki adam Joe’yu öldürmek ister. Joe elemanlardan birini öldürdükten sonra silahını alıp diğer elemanı da öldürüp mekândan ayrılır.

Diana akşam otururken Joe yanına gelip Diana’ya iyi misin diye sorar. Diana Joe’ya iyiyim sağ ol diye cevap verir. Joe daha sonra Sid, Elaine ve Charlie’nin takıldığı grubu gösterip bunlar bu bölgenin en büyük haraç mafyalar bu bölgeyi onlar yönetiyor der. Bunun üzerine Diana peki sana niye bulaşmıyorlar diye sorunca Joe Diana’ya onlara anlaşmamız var ben onlarla bulaşmıyorum onlarda bana bulaşmıyor diye karşılık verir. Bu arada Diana’nın yanına gelen Charlie iş ortaklarını tanıştırmak ister. Diana Charlie’ye ben böyle emri vakilere gelemem eğer beni göreceklerse yanıma gelirler der. Charlie Diana’ya güzel konuştun fakat bu tipler bunu anlamazlar. Diana öyle olsun deyince Charlie öyle olsun ama benim için yap der. Charlie’nin isteğini yerine getiren Diana Charlie iş ortaklarının bulunduğu masaya oturur. Diana striptiz gösterisini izlerken Elaine Diana’ya bize rakip olacaksın deyince Diana Elanie’ye bak tatlım ben senin dengim değilim ben insanları önlerinden vururum arkalarından değil diye karşılık verir. Bunun üzerine Elaine ne hoş böyle denememiştim der. Diana çünkü ben sürtük değilim deyince lafa karışan Sid benim için hava hoş der ve Diana hadi oradan diyerek masadan kalkar.

Banyo yapan Diana’nın yanına gelen Joe’ya Diana mahvettim değil mi deyince Joe Diana’ya bu olanları tanımlamak için kullanabilecek en küçük tabir der.  Daha sonra Joe Diana’ya eğer Hong Kong’dan ayrılmazsan sonun arkadaşın gibi olacak deyince Diana üzüntü ve öfkenin harman olduğu bir ses tonuyla sorumlu olan pislikleri parçalara ayıracağım der. Bunun üzerine Joe Diana’ya Stag arkadaştan öteydi sanırım deyince Diana Stag benim kardeşimdi diye karşılık verir. Elaine Sid’e Diana bize sorun çıkarmaz değil mi deyince Ming bir an önce ondan kurtulmak istiyor ama Charlie işimize yarayabileceğini düşünüyor der. Bunun üzerine Charlie, Diana ve Ming ’den kurtulabilir misin der. Sid uyuşturucuyu Çin’den çıkarmamız için Ming’e Ming’i kontrol altında tutmak içinde Charlie’ye ihtiyacımız var belki zenci yavruda işimize yarayabilir der. Bu arada Ming ’in Çin’den Hong Kong’a uyuşturucu sevkiyatı yaparken tuzağa düşürülürler Ming ‘in adamları kimliği belirsiz kişiler tarafından öldürülürler.


Ming Sid’e adamlarım öldü malımda çalındı der. Sid bu olayın sorumlusu kim diye sorunca Ming bilmiyorum ama zenci kadın işe karışmış olabilir diye cevap verir. Ming Charlie’ye zenci kadına duyduğun sempati yüzünden yanlış düşüncelerde bulunabilirsin der. Bunun üzerine Charlie bu ne saçmalıktır deyince Ming belki de kadınla aynı ten rengini paylaştığın için masum olduğunu sanabilirsin diye karşılık verir. Charlie bu kumpasın içeriden yapıldığını söyler. Bunun üzerine Ming Charlie’ye sanırım bizi bu konuda aydınlatabilirsin deyince Charlie Ming’e soyguncular kumpas yapılacağını biliyorlardı ayrıca hiç tanık bırakmadılar diye karşılık verir. Ming Sid’e benim adamlarım ile alışveriş yapma niyetinde iseniz bana güven duymalısınız der. Bunun üzerine Elaine Sid’e bu olaydan sonra başka bir sevkiyat yapmayı düşünmüyorsun değil mi diye sorunca Sid karşılamam gereken bir kafile var diye cevap verir bunun üzerine Ming önerilere açığım der. Lafa karışan benim bir planım var sevkiyatı ben yöneteceğim sorumluluğu üzerime alıyorum ve bu şehirdeki en iyi dövüşçülerden oluşan bir birlik kuracağım der. Ming Charlie’nin önerisini kabul eder.

Hong Kong sokaklarında dolanan Elaine bir adamın yanına oturur. Elaine adamlarının haberdar et yeni değişiklikler oldu der. Bunun üzerine Elaine ’in konuştuğu adam sevkiyat ne zaman yapılacak diye sorunca Elaine bilmiyorum diye cevap verir. aynı adam sevkiyatın ne zaman yapılacağını sorunca Elaine seni haberdar ederim der. Joe’nun yanına gelen Dianne herkes nerede diye sorar. Joe Dianne’ ya Charlie’nin işi için gittiler diye cevap verir. Dianne Joe’ya ne işi diye sorar.  Joe Charlie’nin önceki sevkiyatın soyulduğu için sonraki sevkiyat için adam topladığını söyler.  Bunun üzerine Dianne kulağa ilginç geliyor belki de bende katılabilirim deyince Joe Dianne’ ya aklını mı kaçırdın neden bunu yapacaksın diye sorar. Dianne bu sayede neler döndüğü anlayabilirim dedikten sonra Joe’ya bana yardımcı olacak mısın diye sorar.  Joe bu çok riskli ben yokum diye cevaplar. Bunun üzerine Dianne Joe’nun yardımcısı Mon Li ile beraber Charlie’nin mekânına giderler.

Charlie adamı Lei Fu ’ya kaç kişi buldun diye sorunca Lei Fu sen ve ben dahil on kişi diye cevaplar.  Charlie Dianne ’ya sürprizlerle dolusun neden geldin diye sorar. bir iş için eleman aldığını duydum bende  ekibinde yer alma niyetindeyim diye cevap verir. Charlie Dianne ‘ya bunu nereden duydun diye sorunca bu önemli değil ayrıca anlatma niyetinde de değilim diye cevaplar. Charlie Joe’dan değil mi deyince Dianne bunu Joe’dan duymadığını söyler. Charlie neden diye sorunca  Dianne harekete ihtiyacım var sözlere değil diye  cevaplar.  Charlie Dianne ‘ya şunu çözemedim niye bu meseleye dahil olmak istiyorsun diye sorar. Dianne Charlie’ye kendimi kanıtlama şansım olduğunu düşünüyorum der. Charlie Dianne ‘ya unut bu iş hem tehlikeli hem de başa çıkamazsın der. Bunun üzerine Dianne hadi oradan istersen meziyetlerimi gösterebilirim diye karşılık verir. Charlie pekâlâ göster meziyetlerini dedikten sonra Charlie ve Dianne dövüşmeye başlarlar. İki siyahi arasındaki amansız dövüş sürerken Charlie bunu beraberlikle sonlandırıp meseleyi bir içkiyle çözelim der.

Dianne içkinin senin mekan olduğunu söylememiştin der. Charlie içkileri hazırlarken Dianne ‘ya neyin peşindesin diye sorar. Dianne bir şeyin peşinde değilim yalnızca yoluma bakıyorum diye cevaplar.  Bunun üzerine Charlie Dianne ’ya böyle dövüşmeyi nereden öğrendin diye sorar. Dianne annemin erkek arkadaşlarından biri siyah kuşak karateciydi ve zamanında bana dövüşmeyi öğreti der. Charlie Dianne ‘ya yöntemlerine değiştirmeye ne dersin bir bayanın dövüşmeye ihtiyacı olmamalı bence deyince Dianne bedelini ödemediğim hiçbir şey bugüne kadar diye karşılık verir. Bunun üzerine Charlie bende bir şeyler değerli ise bedelini her zaman ödemeye hazırım der. Bunun üzerine Dianne Charlie’ye para kazanmak önem teşkil eder mi deyince Charlie Dianne ‘ya vaktini bu tür mesellerle harcamak istemem aklımda daha büyük meseleler var diye karşılık verir. Dianne aklında ne var diye sorar. Charlie Dianne ‘ya bunun üstesinden geleceğini sanmıyorum dedikten sonra Dianne’yi öpmeye çalışır ama Dianne işlerin ciddi olmasını arzuluyorsan deneme der.

Elaine, Ming ve Sid aralarında konuşurken Ming Dianne’yi öldürelim der. Elaine olmaz eğer Dianne’yi öldürürsek başka biri yerini alır der. Bunun üzerine Sid Elaine haklı Dianne ’in kendi ipini çekmesini bekleyeceğiz diye karşılık verir. Joe’nun yanına giden Dianne zorla da olsa Joe’yu ikna eder. Mezarlığa giden Joe ve Dianne Charlie’nin tabutlara koyduğu uyuşturucuların sevkiyatını yaptığını görürler. Bu arada Joe Elaine ’in sevkiyatı gözlediğini fark eder Joe ve Dianne Elaine’yi kovalamaya başlar. En sonunda iki dövüşürler. Boğuşma esnasında Elaine kafasını taşa vurup bayılır.  Bu arada Charlie gafil avlanır. Sid Charlie’ye ne oldu diye soruca Charlie alışveriş sonrası saldırıya uğradıklarını söyler. Bunun üzerine Sid kim yaptı biliyor musun diye sorunca Charlie bilmediğini söyler. Sid Charlie’ye bütün mesuliyeti üzerine alacağını belirtmiştin şimdi ise bu işi eline yüzüne bulaştırdın diye karşılık verir. Bu arada lafa karışan Ming sanırım Dianne yüzleşsek daha akıllıca olur der. Charlie onun bu işle bir alakası yok der

Joe Dianne ’ya keşke sihirbaz olsaydım birisini yok etmeyi bilirdim der.  Bunun üzerine Dianne Joe’ya birisini ortadan kaldırmak için    sihirbaz olmaya gerek olmaz diye karşılık verir.  Bunun üzerine Joe adam kaçırma başka cinayet bambaşka bir şey deyince Dianne Joe’ya cinayet işlemeyeceğiz bu nefsi müdafaa olacak der. Joe Dianne ‘ya hayatım boyunca bir sürü aptalca işe kalkıştım ama hiçbir zaman cinayet işlemedim der. Ayılan Elaine konuşmak isteyince Joe Elaine ’in ağzında ki bağı çözer.  Elaine söyleyeceğim mühim şeyler var der.  Dianne umarım öyledir deyince Elaine yalnız baş başa kalmamız gerekiyor diye karşılık verir. Bunun üzerine Dianne Joe’ya müsaade eder misin der. Joe gittikten sonra Elaine Dianne ‘ya ben sandığın bir kişi değilim der. Bunun üzerine Dianne Elaine ’ye yolunu kaybetmiş yavru kurt musun yoksa diye dalga geçer. Elaine ABD devletine çalışan bir ajan olduğunu söyler. Bunun üzerine Dianne bende pamuk prensesim diyerek Elaine ‘ye inanmadığını belli eder.  Elaine Dianne ‘ya adın Dianne Jackson ama herkes sana Tnt diyor on üç yaşında işlediğinin cinayet yüzünden ıslah evinde yattın der. Bunun üzerine Dianne Elaine ‘ye sen lanet olası bir aynasızsın hayatta bir aynasızla iş birliği yapmam der. Bunun üzerine Elaine Dianne ’ye kardeşinin başına gelenleri öğrenebilirim diyerek Dianne’yi ikna eder. Joe Charlie ve Ming geliyor der. Ming Dianne’yi sevkiyata sabote etmekle suçlayınca Elaine Dianne bütün öğlen benimle beraberdi ayrıca tek bir kadının milyon dolarlık bir sevkiyatı sabote etmesi imkânsız der.

Sid Los Angeles’taki bağlantım ile konuşuyordum başka bir yerde sevkiyat yapmamızı istiyor der. Daha sonra Sid Ming’e başka bir sevkiyat ayarlayacaksın ama bunu kredi ile ödeyeceğiz der. Bunun üzerine Ming Sid’e bu imkânsız ödemeler hep nakit olarak yapılır diye karşılık verir. Sid Ming’e ödemeyi değiştir o zaman ve sevkiyatın yapılmasını sağla der. Ming elimizden geleni yapacağım diye karşılık verir.  Sid daha sonra Ming’e TNT ’in icabına bak der.  Dianne’yi gafil avlayan Ming Dianne ’ya sevkiyat hakkında ne biliyorsun diye sorunca Dianne bir haltan haberim yok diye cevap verir. Ming belki de ikna edilmene ihtiyacın var o zaman der. Ming elindeki puroyu Dianne ’in göğüslerine bastırmaya niyetlerinken çok yazık olacak der. Bunun üzerine Dianne Ming’e hiçbir Çinli ile beraber olmamıştım der.  Ming Dianne ‘ya doğru hamlede bulununca Dianne saldırmaya başlar. Daha sonra Ming Joe’nun mekânından kaçar.

Elaine havuz kenarında güneşlenirken yanına gelen Charlie ile muhabbet eder. Elaine Charlie’ye Sid’in yerini alacağına dair imada bulunur. Bu arada Charlie yanlarına gelen Ming’i fark eder.  Charlie gülerek Ming’e ne oldu sana adamım diye sorunca Ming küçük bir hesap hatasında bulundum diye karşılık verir. Elaine Ming’e Dianne ’mı yoksa deyince Ming o kadın bugüne lanet edecek der. Bunun üzerine Charlie Ming’e sana son kez söyleyeceğim Diana’dan uzak dur der. Ming öfkelenerek Charlie’ye emirleri Sid’den alırım senden değil der. Bunun üzerine araya karışan Sid iki adama zenci kadını boş verin icabına bakılması gereken daha mühim işlerimiz var. Der. Sid Ming’e bağlantıların ne dedi diye sorar. Ming yeterli bir garanti olmadığı için kredi teklifini reddettiler. Sid Ming’e uygun bir teklifte bulun der. Lafa karışan Elaine niye Sid tedarikçilere kendi konuşmuyor deyince Ming bu imkânsız bir sürü karışıklık olabilir diye karşılık verir. Bunun üzerine Sid çok az vaktimiz kaldı der.  Bunun üzerine Ming Sid’e elimden ne gelirse yapmaya çalışırım diye karşılık verir.


Joe’nun mekânına gelen Charlie Dianne’yi sorar. Joe Dianne ‘in gittiğini söyler. Bunun üzerine Charlie Dianne ‘in yerini öğrenmek için Joe’yu dövüp Mon Li ’ye işkence ettirince Joe Dianne ‘in kaldığı yeri söylemek zorunda kalır. Dianne ‘in mekânına gelen Charlie’ye burada ne işin var diye sorar. Charlie senin güvenliğin için geldim Ming seni öldürmeyi kafaya koymuş der.  Dianne Charlie’ye burada biraz daha kalırsam aklımı yitireceğim der. Charlie Dianne ‘ya gönlünü ferah tut bu alemin patronu olduğumda her şey düze çıkacak der. Daha sonra Charlie Dianne ile günah dolu anlar yaşar. Daha sonra Stag ’in yüzüğünü Charlie’nin parmağında gören Charlie’nin aradığı katil olduğunu anlar.  Charlie’nin sağ kolu Lei Fu Sid seni görmek istiyor deyince Charlie gider.  Ming sevkiyatın Çin sınırına yakın bir adadan yapılacağını sabah erkenden çıkılırsa öğlen varabiliriz der. Ming gerekli ayarlamaları yapmak için gidince Sid Elaine ’ye şans bu sefer yüzümüze güldü tüm operasyon bizim avucumuzda der.

Charlie’nin Isla De Sol adasına gideceğini öğrenen Dianne Joe ile beraber adaya giderler. Bu arada toplantının yapılacağı saati öğrenen Elaine irtibat kurduğu polise mekânı ve yeri söyledikten sonra Dianne’yi görür. Elaine Dianne ‘ya bu işe karışma her şeyi mahvedeceksin deyince Dianne Elaine ‘ye ben aynasızları dinlemem diyerek gider. Bunun üzerine Elaine Dianne’yi tutuklattırıp nezarethaneye attırır. Joe karakolun komiseri ile konuşup Dianne’yi çıkartmayı dener ama muvaffak olamaz. Elaine giyinip hazırlandıktan sonra Sid’e toplantıya gidiyor muyuz diye sorar. Sid Elaine’e sen gitmiyorsun diye cevap verir. Bunun üzerine Sid şöyle cevaplayım diyerek Elaine ’in irtibata geçtiği adamın cesedini gösterdikten sonra Elaine’yi etkisiz hale getirir. Bu arada Joe adada yapılan festivali kullanarak Dianne’yi nezarethaneden çıkartır. Bütün mafya alemi toplantı için toplanır. Daha sonra Charlie’nin Sid’i devirmek için sevkiyatları sabote ettiğini öğreniriz. Bunun üzerine Ming ’in adamları Charlie’ye saldırılar. Bu arada Sid’in adamlarını etkisiz hale getirdikten sonra Sid ile boğuşur ama hem Sid hem de balkondan düşerek can verirler. Otel lobisinde çıkan arbedeye gelen polisler çete üyelerini yakalarlar. Bu arada Charlie kaçarken Dianne Charlie’yi yakalar. Ikili uzun bir süre dövüştükten sonra Dianne yumruğu ile Charlie’nin göğsünü deler ve film biter.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Beauty Contest Caper

  Filmimiz Shaggy ’in yemeğe çıktık tabelasını asmasıyla başlar. Shaggy Scooby ’ye kimse...