https://www.highrevenuegate.com/pqxbdf5xa4?key=0fa5a3e34ecb571364a40d5443900081

14 Ekim 2020 Çarşamba

No moriré sola

 

Filmimiz Carol, Leonor, Moira ve Yasmin isimli yola çıkmış üç genç kızla başlar. Leonor isimli genç kız Carol’a başkente kalacak mısın diye sorunca Carol üniversiteyi bitirene kadar bilmiyorum diye cevaplar. Bunun üzerine Moira Carol’a çok sıkıcısın deyince Yasmin Carol kendisi için ne iyi onu bilir ama ablasını utandırmak istemez der. Dört kız ihtiyaç molası gidermek için durduklarına Moira Leonor’a Yasmin’ o kız bayağı kontrolden çıktı dersleri boşladı sürekli partilerde der. Leonor Moira ’ya ailelerin suçu kızlarına göz kulak olmuyorlar.  Daha sonra Moira Carol için onun erkek arkadaşı var değil mi diye sorunca Leonor var ama kim bilmiyorum sanırım erkek arkadaşı onu fazlasıyla kontrol ediyor olmalı partilerde Carol’ı görmüyorum diye cevaplar. Bunun üzerine Moira Leonor’a bak şu konuşana deyince Leonor Moira ‘ya dövmelerini görmedin diye karşılık verir. Bunun üzerine Moira Leonor’a tek bir dövmem var onu da teşhir etme niyetinde değilim diye karşılık verir. Bu arada Yasmin ve Carol’da işlerini bitirince dört genç kadın yola koyulurlar. Benzinliğe giren dört genç kadından üçü aralarında laflarken Carol tuvalette girer. Carol tuvaletten çıkınca dört kız çimlere uzanıp sohbet ederler. Daha sonra yollarına devam eden dört arkadaş yolda ilerlerken Carol Leonor’dan durmasını ister.  Leonor durup dönünce can çekişmekte olan bir genç kızı görürler. Daha sonra nereden gelmeyen silah seslerini duyan dört arkadaş panik içerisinde yere eğilirler. Carol ateş edilen yeri gösterdikten sonra dört kız yaralı genç kızı kucaklayıp arabalarına koyup giderler. Arabadaki kız acı içinde inlerken Yasmin bundan sonra hangi köy var diye sorunca Moira Trinad isimli bir köy var der. Bunun dört genç kadın Trinad isimli köye giriş yaparlar. Leonor karakolun adresini aldıktan sonra dört arkadaş karakola giderler. Polisi bekleyen dört arkadaştan Yasmin diğer kızlara işimiz uzun sürmez diye sorunca Moira ifademizi alıp bırakırlar diye cevap verir.


Yasmin ifadesini verdikten sonra tuvalete gidip üstünü değiştirir.  Carol ’in sorgusunu yapan komiser bunların avcı olduklarını nereden biliyorsun diye sorunca Carol benim yaşadığım kasabada da bir sürü kaçak avcı var diye cevaplar bunun üzerine komiser muhtemelen kaçak avcılar yaban domuzu avına çıkmış olmalı diye karşılık verdikten sonra Carol’a anlatacağın başka bir şey var mı diye sorar.  Carol kamyonetten bahsetmedim derken pencerede kırklarında bir adam belirince komiser Carol’a bir saniye bekleteceğim der. Adamın yanına giden polis memuru adamla konuşurken Carol’da onları izler. Daha sonra adamın jandarma komutanı oluğunu öğreniriz Carol ‘in cipin eşkâlini vereceğini söyler. Bunun üzerine Carol cipin ağaçların çok gerisinde olduğu için tarif edemeyeceğini söyleyince komiser bildiğini söylemiştin deyince Carol pek emin değilim diye karşılık verir. Komiser jandarma komutanına olayın Las Dos Chinas yakınlarında vuku bulduğunu söylediler. Carol gidebilir miyiz diye sorunca komiser Carol’a daha ifadeni bitirmen gerek diye karşılık verir. Carol bildiğim bu kadar deyince komiser yine de ifadenin tamamlanması gerek ayrıca arabadaki cesette kaldırılmadı iye karşılık verir. İfadesini imzalatmak için komiserin odasını giren Carol dikkatli bir şekilde komutanı izler. Carol ‘in işi bitince jandarma komutanı komisere arabaya el konulup olay yerine gidilmesini talep eder.


Dört arkadaş yollarına devam ederken Yasmin Carol’a babamla ava çıkardım babam her zaman hedefini görmeden tetiğe basma derdi der. Bu arada bir cip onlara doğru gelirken Moira polis aracı bize doğru geliyor derken Carol bu bize saldıranların cipi diye bağırır. Elenor arabasını son sürat sürerken cipteki adamlar tüfeklerini gösterip arabayı durdururlar. Daha sonra kızların arabasına zincir takıp çekerler. Bu arada Yasmin annesini ararken Carol’da birisine yardım mesajı çeker. Daha sonra Elenor diğerlerine araba durduğunda koşmaya başlayacağız der. Daha sonra araba durduğunda dört kız koşmaya başlarlar fakat adamlardan biri Yasmin’i vurunca diğerleri durmak zorunda kalır. Leonor adamlara Yasmin’in hastaneye gitmesi gerek diye yalvarır ama jandarma komutanı Leonor ’un suratına tekme atar. Daha sonra dört kızı ormana götürdükten sonra jandarma komutanı Yasmin’in kıyafetlerini parçaladıktan sonra eline geçirdiği ince dalı kamçı gibi Yasmin’e defalarca vurur. Jandarma komutanı Yasmin’e tecavüz etmeye başlayınca adamlardan biride Moira ’ya saldırır. Leonor ve Carol kaçmaya niyetlenir ama adamlar tarafından durdurdular. Daha sonra üç kız hunharca tecavüz edilirler. Adamlar işleri bitince ağır yaralı olan Yasmin’i yanlarında götürürler.


Yasmin’in annesi karakolu arayınca kadına merak etmeyin hanımefendi ben şimdi çıkıp bakacağım daha sonra sizi ararım diyerek telefonu kapatır. Bu arada üzerlerini giyen Carol, Leonor ve Moira ormanda dolanırlar. Bir süre orman içinde gezinen üç kız büyük bir kulübe bulurlar. Bu arada komiserde dışarı çıkıp gezinirken etrafı da kontrol eder. Bu arada komiser devriye gezerken kızların aracını boş halde görür. Üç kız gördükleri kulübenin içine girerler.  Üç kız etrafı gözlerken Carol saldırganların cipini fark eder ve tam arkadaşlarını uyaracakken kafasından vurularak öldürülür. Moira ve Leonor kaçmaya çalışırken saldırganlar tarafından durdurulurlar. Adamlar Moira’yı götürürken jandarma komutanı aşağılayıcı bir tavırla Leonor’a bakar. Leonor nefret dolu bir ifadeyle jandarma komutanın suratına tükürür. Daha sonra üç tecavüzcü Moira’yı aralarına alıp giderken adamlardan biri jandarma komutanına şuraya gidelim orada toprak yumuşak der. Bunun üzerine jandarma komutanı orası otoyola yakın değil mi der. Bu arada komiseri gören adam jandarma komutanına şu salaktan kurtul der.  Komiserin yanına giden jandarma komutanı komisere ne yapıyorsun diye sorar. Komiser jandarma komutanına aileler aramaya başladı der. Bunun üzerine jandarma komutanı sen kendi işine bak diyerek komisere gözdağı verir.


kulübeye giden komiser Leonor ile Carol’i görür. Etrafı kontrol eden komiser dışarı çıktığı anda jandarma komutanına yakalanır. jandarma komutanı komisere burada ne işin var diye sorduktan sonra adamlardan biri  tarafından vurulur. daha sonra jandarma komutanı diğer adama ben öbür adamla beraber  şundan ve arabandakinden kurtulacağız sende diğer ikisinin icabına bak der. kendine gelen Leonor tecavüzcülerinin cipine doğru  yürür. cipte Moira gören Leonor torpido gözünden  çekiç alır. Bahçıvan tulumlu tecavüzcü Leonor ’un kolundan tutar. Daha sonra Leonor bahçıvan tulumlu adamın suratına çekiçle vurduktan sonra suratına fışkıran kanları umursamadan çekici vahşice adamın kafasına defalarca vurur. daha  sonra Moira ile  kulübenin etrafında gezinen Leonor dikenli tel  alır. daha sonra virane bir binaya  giden  iki  kadın Jandarma komutanı n cesetlerden  kurtulmak  amacıyla  çukur kazdığını görürler . bunun üzerine Leonor   Moira’ya burası  otoyola  yakın sen git der. daha sonra Leonor jandarma komutanına çekiçle saldırır. kendine gelen jandarma komutanı  Leonor’u  gırtlağını sıkmaya  başlar. Moira jandarma komutanının gırtlağını dikenli tel ile gırtlağını parçalar. Leonor tam vuracakken Moira Leonor’a yapma diye uyarır daha sonra diğer adam gelip iki kadına peş peşe ateş açar. Kepli adam Moira ’in kafasına tabanca dayar ama Moira hayvani sesler çıkarınca kepli adam Moira’yı bırakmak zorunda kalır. Daha sonra Leonor kepli adamı vurur kepli adam yaralı halde ilerlerken çalılığa gider ve yaban domuzları tarafından parçalanır ve film biter.     


          

 

 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Beauty Contest Caper

  Filmimiz Shaggy ’in yemeğe çıktık tabelasını asmasıyla başlar. Shaggy Scooby ’ye kimse...