https://www.highrevenuegate.com/pqxbdf5xa4?key=0fa5a3e34ecb571364a40d5443900081

6 Ekim 2020 Salı

Forced Entry

 

Filmimiz benzinciye giden Kate isimli genç bir kadınla başlar. John isimli benzinci Kate’e borcunuz altmış beş dolar tuttu der. Kate parayı verince John Kate’e kredi kartı verebilir misiniz yanımda fazla nakit bulundurmak istemiyorum bu civarda çok soygun oluyor der. Bunun üzerine Kate John’a kredini verir. John Kate’e adresiniz verebilir misiniz deyince Kate adresini verir. Daha sonra Kate evine giderken John’da Kate’in adresine bakarken Vietnam anıları depreşir.   Daha sonra John Kate’in yanına gitmeye karar verir.  Kate erkek arkadaşı David’e seslenirken John’da yangın merdivenine tırmanıp eve çıkar.  Cebindeki tabancayı çıkaran John pencerenin dışında erketeye yatar. Bu arada Kate David ile oynaşmaya başlayınca David sanırım mecmuamı bitiremeyeceğim diyerek Kate ile sevişmeye başlar.  John Kate ve David’in sevişmesini izlerken bıçağını çıkartır. Polis sirenlerini duyan John binanın üst katına çıkıp saklanır. 

Kate’in yanına dönen John kendi halinde Kate’in kitap okuduğunu görünce apartmanın içine girer. Bir kez daha kendisini Vietnam’da sanan John Kate’in kapısını elindeki bıçakla açmaya başlar. John hiçbir şeyden haberi olmayan Kate’in yanına gizlice yaklaşıp elindeki bıçağı Kate’in gırtlağına dayar. Kate çığlık atmaya başlayınca John Kate’e sessiz ol yoksa bu bıçağı gırtlağına saplarım diye tehdit eder. Bunun üzerine Kate John’a ne istiyorsun diye sorunca John Kate’i oral sekse zorlar.  Kate John’a para veririm deyince John Kate’e dediğimi yoksa seni keserim diye tehdit eder. John’un tehdidi yüzünden Kate oral seks yapmaya zorlanır. Kate’in yaptığı oral seks bitince duvarda bıçak John’un ilgisini çeker. John Kate’e senin bıçağın benimkinden güzelmiş ayrıca senin gibi bir bayanın böyle bıçaklarla işi ne derken Kate kaçmaya çalışır. John Kate’i yakalar ve Kate’in bıçağıyla Kate’in gırtlağını keser.


Benzinliğe gelen Janice isimli genç kadın John’dan adres tarifi ister. John Janice’e adres tarifi verdikten sonra Janice yoluna devam eder.  Bu arada John’da şu işe bak diyerek adresi not alıp Janice’i takip etmeye başlar.  John New York sokaklarında yürürken kendisini tekrar Vietnam’da olduğunu sanır. Arabadan çıkan Janice evine doğu yürürken John’da gizlice Janice’i gözetler. Daha sonra Janice’in evine giren John gizli bir görevdeki asker gibi sessiz ve sinsice evin dolanmaya başlar. Bu arada Janice duş alırken John usulca Janice’in yanına gelir.  John Janice’i zorla duştan çıkartıp sürükleyerek Janice’i yatağa fırlatır.  John elindeki tabancayı gösterip Janice’e ne istediğimi biliyorsun diyerek silah zoruyla Janice’e silah zoruyla hunharca tecavüz eder. John işini bitirdikten sonra Janice’e bu iyiydi deyip Janice’in göğsüne bıçak saplayıp öldürür.

Christy isimli genç bir kadın minibüsü ile ilerken Melissa isimli otostop yapan genç kadını minibüsüne alır. Bir süre muhabbet eden iki kadın aralarında kaynaşıp uyuşturucu tüketirler. Daha sonra Christy ve Melissa John’un çalıştığı benziğinliğe gidip minibüsün deposunu doldurur. John içinden müptezel hippiler benim mekâna gelmişler der.  Daha sonra Vietnam anıları depreşen John gizlice Melissa ve Christy’in kaldığı mekâna gider.  John bir süre lezbiyen ilişkiye giren iki kadını hayret ve zevk duyguları ile seyreder. Daha sonra eve aniden giren John Melissa’in gırtlağına bıçak dayayıp dediğimi yapın yoksa ikinizi de deşerim der.  Kullandıkları uyuşturucu madde yüzünden akıl sağlıkları yerinde olmayan Christy ve Melissa John’un tehdidini ciddiye almazlar bunun üzerine John iki kadına neyiniz var diye sorar. Melissa ve Christy John’a dokunmaya başalyınca John panikler ve bana dokunmayın der. Daha sonra tamamen kontrolünü yitiren John elindeki tabancasını şakağını koyup ateşler ve film biter. 




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Beauty Contest Caper

  Filmimiz Shaggy ’in yemeğe çıktık tabelasını asmasıyla başlar. Shaggy Scooby ’ye kimse...