https://www.highrevenuegate.com/pqxbdf5xa4?key=0fa5a3e34ecb571364a40d5443900081

29 Ekim 2020 Perşembe

Cockpit 1 Everybody's Going Down

 

Filmimiz Steve isimli bir pilotun tamirhaneye girip Caeser isimli tamirciye pilot köşkü kapısının kilitti tamir edildi mi diye bunun üzerine Caeser bir dakika bir kontrol edeyim dedikten telsizle Ray isimli bir adamı arar. Ray Caesar’a Arrow havayolların uçağı ile ilgilendin mi diye sorunca Ray şu anda onunla ilgileniyorum diye sorar. Bunun üzerine Steve Caeser’a bu öncelikli değil ama seferlerde ne olacağı pek belli olmuyor der. Caeser doğru hosteslerle kırıştırırken pilot köşkü kapısı her zaman önemlidir der. Bunun üzerine Steve Caeser’a aslında bozuk pilot köşkü kapısı uçuş yönetmeliğine aykırı aslında der. Daha sonra George ve Phil isimli iki adam tamirhaneye gelir. Phil Steve’e buralara gelir miydin deyince Ceaser George ve Phil’e Steve’i tanıyorsunuz demek deyince George Steve ile uzun zamandır tanışıyoruz diye karşılık verir. Daha sonra George Steve’e buraya seni hangi rüzgâr attı diye sorunca Steve pilot köşkü kapısının kilidin bozulduğunu söyler. Bunun üzerine Steve size bu konuda bir mesaj geldi mi diye sorunca George görmedim diye karşılık verir. Bunun üzerine Tim isimli başka bir tamircide sanırım kaptan havadayken uygunsuz bir şekilde yakalanmak istemiyor der. George seferi iptal o zaman der. Steve iyi bir fikir daha sonra denerim diye karşılık verir.  Bunun üzerine Phil Steve’e neden şimdi yapmıyorsun deyince Steve ne demek istiyorsun deyince Phil bizler tamirciyiz ve hizmet etmek kitabımızda var Diye karşılık verir. Tim harika hareketlerim var deyince Steve bir dahaki sefere kontrol ederim diyerek tamirhaneden çıkar. Bunun üzerine tamirciler birbirine yakınlaşır.

Yolcular uçak seferine yetişirken Kevin isimli bir yolcu güvenlik kapısından geçerken kapı ötmeye başlar. Bunun üzerine güvenlik görevlisi olan Tony Kevin’ı durdurup detektörle Kevin’in bedenini araştırır. Detektör Kevin’in kasığına gelince daha da fazla ötmeye başlar. Bunun üzerine Tony Kevin’a bu ne alet ötmeye başladı der. Tony Kevin’a benle gelir misiniz deyince Tony bu saçmalık uçağı kaçıracağım der. Tony Kevin’a lütfen benimle gelin der. Kevin çantama ne olacak diye sorunca Tony daha sonra alırsın der. Tony Kevin şimdi pantolonu çıkaracak mısın yoksa ben mi yapayım der. Kevin utanıyorum zamanında pipi halkası takmıştım der. Tony şaşırarak o da ne öyle diye sorunca Kevin pipi halkası cinsel ilişki esnasında daha fazla zevk alabilmek taktırmıştım diye cevaplar. Tony kız arkadaşın için mi taktırdın diye sorunca Kevin öyle diye cevap verince Tony panolunu çıkarda nasıl çalışıyormuş diye sorar. Bunun üzerine Kevin Tony’ye gel de gösteriyim deyince Tony ve Kevin günah dolu anlar yaşar. Kevin ve Tony’in işi bitince Kevin lanet olsun uçağı kaçırdım der. Bunun gelecek uçağı ayarlarım birazdan deyip kontrol odasından çıkarlar. 


Uçak havalanmadan önce Michael isimli uçuş sorumlusu Aspen’e yapacağımız uçuşun güvenli geçmesini istiyorsanız gerekli talimatlara uyun der. Steve ve yardımcı pilot Graham pilot köşkü içerisinde hazırlıklarını yaparken Michael içeri girip Bay Cooper pilot köşkünü görmek istiyor der. Graham Bay Cooper’a bu seyahatin sorumlusu siz olmalısınız der. Bunun üzerine Steve evet Robbie bu seferleri düzenlemeye başladığından beri uçuşları ben yaparım der. Robbie Graham’a evet Asspen’de harika şeyler oluyor der. Daha sonra Robbie Brad isimli bir adama ne okuyorsun diye sorar. Brad cevap vermeyince Robbie Brad’e dilini mi yuttun derken elindeki içkiyi Brad’in kitabına döker. Brad öfkelenerek Robbie’ye seni sersem kitabımı mahvettin der. Bunun üzerine Brad erkekliğini gösterip Brad’e kitabı boşver senin ilacın bende diyerek erkekliğini gösterir. Bunun üzerine Brad son hava kaynağı sen olsan bile seninle beraber olmam der.  Robbie Brad’e bayağı didişken birisinin sevdim seni der. Bunun üzerine Brad hostes Michael’ı çağırır. Michael Brad’e sorun nedir diye sorunca Brad Michael bu adam körkütük sarhoş ve bana asılıyor der. Bunun üzerine Michael alaycı bir tavırla sana asıldıysa körkütük sarhoş olmalı der. Brad bir şey yapmayacak mısın diye sorunca Michael Brad’e fıstık verip al şunu dırdır etmek için kullandığın ağzını bunlara yemeye kullanırsın diyerek gider.

Billy isimli adam yan koltuk oturan James adlı kişiye bu senin ilk seferin değil mi diye sorar James ever diye cevap verince Billy James’e o zaman kulübe üye olman zamanı geldi der. James ne kulübü diye sorunca uçakta sevişenler kulübü der. Bunun üzerine James heyecanlanıp bunu nerede yapıyoruz diye sorar. Billy uçak tuvaletinde yapıyoruz deyince Billy ve James uçak tuvaletinde özel anlar yaşar. Bu arada Peter isimli bir yolcu Bart isimli yolcuyu rahatsız edince Michael Peter’a yerine dön diye uyarır. Steve Graham’a biraz rahatlamaya ihtiyacım var deyip Michael’ı arar. Michael gelince Graham pilot köşkünden çıkıp koridorda gezmeye Eduardo isimli bir adam Graham’dan battaniye ister Graham Edurdo’ya battaniye verip biraz Eduardo’yu okşar. Michael ve Steve biraz rahatladıktan sonra Graham Steve’den bende biraz rahatlayabilir miyim diye sorunca Steve tabi buraya bu yüzden pilot köşkü diyorlar der. Eduardo ve Graham pilot köşkünde mahrem anlar yaşarken Steve’de Luis isimli başka bir adamla yakın ilişkiye girer. Bu arada tuvaleti gelen Robbie tuvalet yerine pilot köşküne girmek için kapıyı sertçe itince Graham kafasını kapıyı vurur ve uçak irtifa kaybeder. Bunun üzerine Steve zar zor pilot köşküne giriş yapıp uçağın kontrolünü ele almaya çalışır ve film biter







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Beauty Contest Caper

  Filmimiz Shaggy ’in yemeğe çıktık tabelasını asmasıyla başlar. Shaggy Scooby ’ye kimse...