https://www.highrevenuegate.com/pqxbdf5xa4?key=0fa5a3e34ecb571364a40d5443900081

27 Eylül 2020 Pazar

Ling mo da jue dou

 

Filmimiz ormanda can havliyle kaçan genç bir kadınla başlar. Bu arada genç kadın yüzü boyalı üç adam tarafından takip edilir. Billy isimli bir adam kardeşi George ile ormanda idman yaparken genç kadın Billy’nin koluna yapışıp ne olur yardım edin diye yalvarır. Daha sonra genç kadını takip edenlerden biri Billy ’ye kadını bize teslim edin der. Bunun üzerine Billy adama kızı bırakmıyorum deyince adam ve Billy ile kavgaya tutuşurlar. Billy ve yüzü boyalı adam bir süre kavga ederler ve Billy kavganın galibi çıkar yüz boyalı adamın arkadaşları kavgaya dahil olacakken yüzü boyalı adam arkadaşlarına mâni olup gidelim Lucifer onun verecek der. Bu arada başka Hailey isimli bir kadın Robert isimli bir adamla evlenip balayına çıktığını görürüz. Billy adının Sophia olduğunu öğrendiğimiz kadınına bu herifler neden peşinde diye sorar. Sophia Billy ‘ye ben ve arkadaşım Hailey gizli görev icabı Satanist bir tarikata sızmış rahibeleriz ama ifşa olduk der. Bunun üzerine Billy Sophia ’ya o zaman ülkeden ayrıl der. Sophia yapamam Hailey rahibeliği bırakıp evlenmesine rağmen tarikatın listesinde onu uyarmalıyım der. Billy o zaman bu heriflerle ilgileneyim der. Sophia şiddet ile çözüm olmaz deyince Billy o zaman bu mesele ile sen uğraş benim kickboks turnuvasına hazırlanmalıyım diye karşılık diye karşılık verir.

Hailey ve Robert balayında kaldıkları hotelde uyurlarken Hailey duyduğu bir ses nedeniyle uyanır. Hotel odasında gezinen Hailey sesin kaynağının bir kedi olduğunu öğrenince rahatlayıp Robert’in yanına geri döner.  Daha sonra Hailey ve Robert uyurken kedi yatağa atlayıp karı kocaya saldırır. Bunun üzerine Robert ve Hailey balaylarını erkenden sonlandırıp geri evlerine geri dönerler. Fotoğrafçı düğün fotoğraflarını verir. Düğün fotoğraflarına bir süre bakan Robert bir kadın siluetini bütün fotoğraflarda görünce bu da nedir diye sorar. Fotoğrafçı Robert’a bizde sizin kadar şaşkınız diyerek fotoğrafların negatiflerini de verir. Fotoğrafçı gittikten sonra Hailey fotoğraflarda silueti görünen kadının Robert’in bir önceki merhum karısına benzediğini söyler. Bunun üzerine Robert Hailey ’ye aptal olma muhtemelen baskı hatası olmalı diye karşılıkta bulunur.  Hailey gece yatağında uyurken duvar saatin çıkarttığı ses nedeni ile kalkar ve saati durdurur. Hailey tam yatağına dönecekken duvar saati tekrar çalışır ve Hailey çığlığı basar. Hailey ’in çığlığına uyanan Robert ne oldu diye sorunca Hailey saatin kendi kendine çalıştığını söyler. Bunun Robert Hailey ‘ye bu imkânsız bu saat beş senedir bozuk der.

Sophia ’in kaçtığı tarikatın lideri adamlarına beni başarısızlığa uğratınız der. Bunun üzerine iki adam birbirini suçlayınca tarikat lideri birbirinizle savaşacaksınız kim kazanırsa benim hizmetkarım olarak hayatına devam edecek der. İki adam bir süre dövüşten sonra galip gelen adam kazandım der. Tarikat lideri kazanan aferin iyi bir dövüşçüsün Şeytan’a kurban edileceksin der. Tarikat üyesi adam tarikat liderine efendim sözünüzü tuttun der ama tarikat liderinin sağ kolu olan Johnny tarikat üyesini döverek öldürür. Ertesi gün Lucy isimli bir Robert’in evine gelir. Lucy’yi karşılayan Hailey Lucy ’ye kimsin diye sorar. Lucy Hailey ’ye hizmetçi ilanı için    gelmiştim diye cevaplar. Bunun üzerini Hailey Lucy ‘ye gel benle dedikten sonra Hailey gel benle der ve Lucy ‘ye kalacağı yeri ve mutfağı gösterir. Gece olduğunda Lucy banyo yapmak için hazırlanırken küvette bir kadın görür. Lucy kadına kimsin diye sorar. Kadın misafirim deyince Lucy banyonun dolu olduğunu bilmiyordum diye özür diledikten banyodan çıkar. Mutfağa giden Lucy bir şeyler içerken mutfağa gelen kadın içecek bir şeyler verebilir misin deyince Lucy içecek bir şeyler hazırlar.  Lucy arkasını döndüğünde kadını göremez. Sabah olduğunda Lucy kahvaltıyı hazırlarken Robert üçüncü tabağı neden koydun diye sorar. Lucy misafiriniz için diye cevapladıktan sonra Lucy dün gece yaşadıklarını anlatır. Bunun üzerine Robert Lucy ‘ye böyle bir şey yok şimdi tabağı kaldır diye buyurur. 

Gece bir şeyler okuyan Lucy banyodan birtakım sesler duyar ve hanımım banyo mu yapıyorsunuz diye sorduktan sonra banyoya giren Lucy banyonun boş olduğunu görür. Daha sonra korku içinde evi gezen Lucy dün gece gördüğü kadını yüzü irinlerle görür ve panikler. Ertesi gün bavulunu toplayan Lucy Hailey ‘ye üzgünüm Bayan Hu istifa ediyorum diyerek koşar ayak evden gider. Daha sonra Agnes isimli yaşlı bir kadın Hailey ‘ye Bayan Hu misafirlerimiz der. Hailey Agnes’a kimler diye sorunca Agnes emlakçılar ev ve arazinin fotoğraflarını çekecekler Bay Hu tutmuş onları diye cevaplar. Bunun üzerine Hailey Agnes’a istediklerini yapmalarını söyle der. Daha sonra emlakçı ve ortağı evin ve arazinin fotoğraflarını çekerken başka bir yerde Billy idmanını yaparken George ve Sophia ’da Billy’yi izler. George Sophia ’ya ben sana yardım edemeyecek kadar güçsüzüm ama abim Billy sana yardımcı kendisi iyi bir dövüşçü olması dışında epey de güçlüdür der. Bunun üzerine Sophia Billy’nin umurunda olan tek şeyin katılacağı müsabaka olduğunu söyler. George Sophia ‘ya Billy’yi suçlama herkes bencil olabilir hayallerinin peşinden gidebilir bu kickboks müsabakası da Billy için çok önemli der. Sophia sinirli bir tavırla George’a senin kardeşin gibi bencil kendi isteklerini her halükârda yapmak isteyen şahsiyetler yüzünden dünya korkunç bir yere dönüştü diye karşılık verir. Bunun George Sophia ‘ya dünyayı Tanrı yaratığına göre neden bunları çözüm bulmadı diye sorduktan sonra Sophia ‘ya abimle konuşayım iyi birisi o sana yardımcı olur der. Sophia umarım öyledir deyip gider.

Billy’nin yanına giden George seninle konuşabilir miyim der. George Sophia ‘ya yardımcı olmalıyız der. Bunun üzerine Billy George’a bak o çatlak rahibe dertten başka bir şey değil sen benim ailemden kalan tek ferdisin sana bir şey olmasını istemem der. Bu arada Sophia ‘in yardım çığlıkları duyulur. George ne olur Sophia ‘ya yardım et der. Billy çığlığın olduğu yere gidip tarikat üyeleri ile dövüşürken Johnny George’un arkasında belirir. Johnny ve George dövüşürler ama neticesinde Johnny George’un gırtlağını elleri le ezerek öldürür. Sophia’yı kurtaran Billy geri döndüğünde George’un cesedi ile karşılaşır. Bu arada banyoya giren Hailey Lucy ’in gördüğü yüzü irinlere kaplı kadını görür ve çığlığı basar. Hailey ’in çığlığına gelen Robert Hailey ’ye ne oldu diye sorar. Hailey banyoda bir kadın var var der ama Robert banyoya baktığında kimseyi göremez. Robert ve Hailey odalarına giderken Agnes ’da gizlice onları gözetler.  Sabah olduğunda Agnes Hailey ‘in girmediği bir odadan çıkar. Agnes ’in yanına gelen Hailey Agnes’dan odanın anahtarı ister. Agnes ilk başta Hailey ‘ye Anahtarı vermek istemez ama Hailey sert bir üslupla anahtarı isteyince Anahtarı vermek zorunda kalır. Odaya giren Hailey bir süre odada dolandıktan sonra asılı bir gelinliğin saldırısına uğrar. Bu arada eve girmekte olan Robert Hailey ‘in çığlıklarını duyar ve eve doğru koşar. Robert ne oldu diye sorunca Hailey gelinlik bana saldırdı der ama baktığında gelinliğin yerinde asılı olduğunu görür. Bunun üzerine Robert Hailey ‘ye hayal görmüş olmalısın der.

Robert odadaki eşyaları yaktırdıktan sonra Hailey ’in yanına gider. Hailey ’ye erken yat bende yıkanıp sana katılacağım der. Robert gittikten bahçeye çıkan Hailey bir süre bahçede dolandıktan sonra evdeki gizemli kadın tarafından saldırıya uğrar. Daha sonra seslere gelen Robert Hailey’yi baygın bir şekilde bahçede bulur. Ertesi sabah Hailey ile ilgilenen doktor Robert’e karınız yaşadığı değişiklerden dolayı bir sinir burhanı yaşamış biraz dinlesin der. Robert’in arkadaşı Kevin iş seyahatini iptal ettirmelisin der. Bunun üzerine Robert Kevin’a önemli bir müşteri ile buluşacağım korkarım ki iptal edemem diye karşılık verir. Ertesi gün otele giden Robert saat dörtte buraya genç bir kadın gelecek dedikten sonra komiye buralarda takılacak bir mekân var mı diye sorar. Komi istediğiniz yerde takılabilirsiniz Bay Hu der.  Deniz kenarında gezinen Robert metresi Marilyn’i görür. Robert Marilyn’e erken gelmişin der. Marilyn Robert’i yanına çağırır. Marilyn’in yanına giden Robert bu seferde Marilyn’i gittiği yerde bulamaz daha sonra Hailey ‘ye musallat olan kadın belirir ve Robert’i denize iter. Otele geri dönen Robert metresi Marilyn karşılaşır. Marilyn Robert’e banyo yapayım da seninle beraber olurum der. Robert Marilyn’i beklerken Marilyn gizemli hayalet kadının saldırısına uğrar. Marilyn’in çığlıklarını duyan Robert Marilyn’i banyoda otelin dışında cansız halde bulur. Daha sonra karakola giden Robert Marilyn’in ölümün intihar olduğuna karar verildiği ölümden mesul tutulmaz.

Kevin’nin oğlu Jimmy Hailey teyzenin yanında yatacağım diyerek Hailey ’in odasına girer. Jimmy Hailey ’ye yanında yatabilir miyim diye sorar. Hailey Jimmy’ye olumlu cevap verince Jimmy Hailey ‘in yanında yatar. Bu arada tarikat lideri Lucifer Hailey ‘in zihni ve bedenini ele geçir der. Hailey Jimmy ile yatarken birden Hailey kontrolünü yitirip canice Jimmy’ye saldırır. Jimmy’min çığlığına uyanan Kevin zar zor oğlu Jimmy’yi Hailey ’den kurtarır. Ertesi gün Robert Kevin’a Hailey ‘in durumu beni üzüyor doktorların bile elinden bir şey gelmiyor bu hastalık normal bir hastalık bile değil der. Kevin Robert’e ne demek istediğini anlıyorum diye karşılık verir. Bunun üzerine Robert doktor semptomların her an nüksedeceğini söyledi der. Kevin bedeni ele geçirilmiş olabilir mi deyince Robert ele geçirilmek mi diye sorar. Kevin evet iblisler ve kötü ruhlardan bahsediyorum der. Bu arada Sophia Shawn isimli bir adama Lucifer’i durdurmanın bir yolunu göstermelisin der. Shawn Sophia ’ya tehlikeli bir iş deyince lafa karışan Billy Shawn’a daha tehlikeli olan ne biliyor musun burada hiçbir şey yapmadan beklemeyip düşmanını beklemek şimdi Lucifer’i nasıl alt edeceğimizi söyle der. Bunun üzerine Shawn Billy ’ye Lucifer ‘in bedeni olan adamı gösterebilirim ama Lucifer ’in fiziksel şiddet kullanarak kendisini yenemezsiniz ama Lucifer kendi hayat enerjisini bir çeşit kasada muhafaza eder ancak o kasayı yok ederseniz Lucifer’i yok edebilirsiniz der.

Robert’i ziyarete gelen emlakçılar Robert’a mülkünü alacak bir alıcı bulduğunu hatta fiyatında uygun olduğunu söyledi ama fotoğrafları görünce evi almaktan vaz geçti der. Robert niye fikrini değiştirdi diye sorunca Emlakçı resimlere bakarsanız neden fikrini değiştirdiğini anlayabilirsiniz diye cevap verir. Fotoğrafları inceleyen Robert daha sonra neden evin satılamadığı belli oldu bu fotoğraflar berbat der. Bunun üzerine emlakçı Robert’a ne varsa onu çektik deyince Robert sesini yükselterek mesuliyetlerinize bahane bulmayın diye karşılık verir. Emlakçı ortağım iyi bir fotoğrafçıdır nasıl fotoğraf çekileceğini bilir durumu izah etmeye çalışır. Robert ne yapmaya çalıştığınızı biliyorum bu ucuz numaralarla fiyatı düşüreceksiniz der. Bunun üzerine emlakçı onca yıllık meslek hayatımda böyle aşağılanmamıştım diyerek evden gider. Gece olduğunda Hailey Robert’a ne düşünüyorsun diye sorar. Robert Hailey ‘ye durumun beni üzüyor der. Bunun Hailey iyiyim deyince Robert gelecek hafta sonu seninle tatile gidelim istirahat ederiz orada diye karşılık verir. Bunun üzerine Robert ve Hailey yiyişmeye başlarlar ama bir süre sonra bir karaltı belirir. Robert duraksayınca Hailey ne oldu diye sorar. Robert mühim bir şey değil diyerek yiyişmeye devam eder. Daha sonra kendilerine musallat olan kadını görünce şoke olur.

Agnes ile Shawn’ı ziyaret gelen Kevin Shawn’a bu Bayan Yung Robert’in eski karısının hizmetçisi der. Bunun üzerine Shawn Agnes’a Bayan Yung Robert’in nasıl öldüğü hakkında bizi aydınlattırabilirsiniz der. Agnes Robert’in eski karısının ölümün umulmadık bir ölüm olduğunu çok sağlıklı ve düzgün birisi olduğunu ama öldüğü gün bile sağlıklıydı der. Shawn Agnes’a peki cenazede alışılmadık bir olay oldu mu diye sorar. Agnes cenazede kendi ve Robert’in bulunduğu söyler. Shawn Agnes’a nerede gömülü olduğunu söyleyebilir misin der. Agnes Robert’in eski karısının mezarını yerini söyledikten sonra Shawn bir çeşit ayin yaparak Robert’in eski karısı Lisa ile iletişime geçmeyi planlar. Agnes ’in bedenine giren Lisa Shawn ile konuşmaya başlar. Shawn Lisa’ya nasıl öldüğünü anlatır mısın diye sorunca Lisa Robert tarafından öldürüldüm diye cevap verir. Shawn öldürüldüğünü mü söylüyorsun diye sorunca Lisa evet Robert tarafından acımasızca öldürüldüm sonrada bedenimi bahçeye gömüldüm ve huzura kavuşamadım diye karşılık verir. Bu arada Johnny tarikat liderine Billy planlarımıza köstek oluyor ona bir ders vermek istiyorum der. Bunun üzerine tarikat lideri Billy’nin iyi bir dövüşçü olduğunu söyler.  Johnny iyi olabilir ama ben daha iyiyim diye karşılıkta bulunur. Bunun üzerine tarikat lideri Johnny ’ye tamam Billy senindir ama hayal kırıklığına uğratma beni deyince Johnny ben hiçbir zaman başarısız olmadım ve olmayacağım efendim der.

Robert balık tutarken aklına Lisa gelir ve geçmiş anılar alemine giriş yaparız bir akşam Lisa artık beni sevmiyorsun paramı seviyorsun deyince Robert Lisa’ya vurur. Bunun üzerine Lisa artık gerçek niyetini belli ediyorsun diyerek Robert’a saldırır. Kısa bir boğuşmadan sonra Robert Lisa ’in boğazını sıkarak Lisa’yı öldürür. Geçmiş anılar aleminden çıktığımızda Billy tarikat üyelerinden biri ile dövüşüp öldürür ama aynı esnada Johnny Sophia’yı kaçırır. Daha sonra Billy başka bir tarikat üyesini de etkisiz hale getirir. Sophia ’in yanına giden Billy Sophia ‘in kaçırıldığını anlar ve bırakılan notu bulur. Notta Johnny Billy ‘ye sıra sende yazdığını görürüz. Gece Shawn ve Kevin Lisa’yı gömüldüğü yerden çıkartırken işçilerden biri bu tabutta ceset yok der. Daha sonra Robert gizlice Agnes ‘in yanına gidip Agnes’ı bıçaklayarak öldürür. Daha sonra Robert öldürme amacı ile Hailey ‘in yanına gider.  Robert’in niyetini anlayan Hailey korku içinde saklanır. Hailey’yi bulamayan tekrar Lisa’yı gömdüğü yere döner ve kazarak Lisa ‘in cesedini çıkartır ama Kevin ve Shawn tarafından yakalanır. Bunun üzerine Robert kaçar. en sonunda Robert Shawn ve Kevin tarafından yakalanır. Shawn Robert’e yaptıklarının bedelini ödeyeceksin polis seni almaya geliyor der. Bunun üzerine Robert Kevin ve Shawn ile bir sürü dövüştükten sonra kaçmayı başarır. Ormanın içinde bir süre yürüyen Robert Lisa ‘in hayaleti ile karşılaşır. Robert korku içinde kaçarken Lisa tarafından yakalanılır ve saldırıya uğrar. Daha sonra polisler Robert’i yaralı bir halde götürürler.

Tarikat lideri ve Johnny Sophia’yı tutsak tuttukları yere giden Billy iki adama Sophia’yı bırakın diye talepte bulunur. Bunun üzerine tarikat lideri Johnny ‘ye işkence emri verir. Johnny Sophia ‘ya işkence etmeye başlayınca Billy bırak onu ruh hastası der. Bunun üzerine Johnny pekâlâ ama seninle dövüşeceğiz deyip Billy ’in eline balyoz verir. Daha sonra iki adam ringde ellerinde balyozla birbirine saldırır. Bu arada tarikat lideri de dövüşü büyük bir hazla seyreder. Billy ile dövüşen Johnny kurukafalardan birine zarar verince tarikat lideri Johnny ‘ye seni ahmak diye çıkışır.  Billy Johnny ‘ye ben senin oyununu oynadım şimdi sıra bende diyerek Johnny ile silahsız kavgaya tutuşur. Billy Johnny ile yaptığı zorlu mücadeleden sonra Johnny ’in boyunu kırarak öldürür. Daha sonra Billy kazandım deyince tarikat hayır kız benim elimde der. Tarikat lideri arzu ettiğin her şeyi sana sunabilirim servet, güç veya Dünya hakimiyeti der. Billy hiçbirini yalnızca intikam kardeşimi öldürmeyecektin derken tarikat lideri Johnny’yi diriltir. Johnny tam Billy’yi öldürecekken Sophia Billy’yi uyarır ve yana çekilir. Johnny Lucifer ‘in hayat enerjisinin muhafaza edildiği kurukafayı parçalayınca tarikat lideri seni ahmak diyerek can verir ve film biter.    


 





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Beauty Contest Caper

  Filmimiz Shaggy ’in yemeğe çıktık tabelasını asmasıyla başlar. Shaggy Scooby ’ye kimse...