https://www.highrevenuegate.com/pqxbdf5xa4?key=0fa5a3e34ecb571364a40d5443900081

17 Eylül 2020 Perşembe

Heroes

 

Filmimiz Cole isimli bir öğretmenin öğrencilere ilham aldıkları kişiler hakkında kompozisyon yazmalarını ister. Cole öğrencilerine kahramanınız sevdiğiniz bir alanda veya sizinle alakasız bir işte başarılı olan kişilerdir müzisyenler, sporcular veya aile bireyleri bu kategoriye girer der. Bu arada öğrencilerden Rydar Ed isimli başka bir öğrenciye erkekliğimi görmek ister misin sorar. Ed peki diye cevaplayınca Rydar Ed’e sende kendininkini göstereceksin diyerek erkekliğini teşhir eder. Daha sonra Ed ve Rydar ’in yanına gelen Cole ne konuşuyordunuz deyince Rydar çabucak erkekliğini kitabın arkasına saklayıp kahramanım hakkında konuşuyorduk der. Cole Rydar’a ben neden bahsediyordum diye sorunca beş yüz cümlelik pazartesiye yetiştirilecek ödevden diye karşılık verir. Bunun üzerine Cole Rydar’dan ayağa kalkmasını ister. Rydar ilk başta kalkmak istemez bunun üzerine Cole Rydar’a sert bir tonla tekrar ayağa kalkmasını ister. Rydar Cole ’un dediğini yaptıktan sonra Cole Rydar’a kitabı indir der. Rydar utana sıkıla Cole ‘un dediğini yaparak erkekliğini tüm sınıfa teşhir eder. Zil sesi duyulunca Cole ders bitmiştir herkes çıkabilir der. 


Akşam olduğunda ödevini yapmakla uğraşan Danny kâğıdına bakarak hayranı olduğu Rick adlı şarkıcı hakkında kompozisyon yazarken kendisini hayal âlemine bırakan Danny kendisini Rick ’in yanında bulur. Daha sonra Danny Rick ile beraber olduğunu hayal ederek kendisini tatmin eder. Ertesi gün okul kütüphanesinde Tony kahramanı olarak gördüğü abisi Brandon hakkında bir yazı yazmaya başlar. Tony abisi Brandon ’in en büyük sırdaşı olduğunu ve balık tutmayı, futbolu ve bir sürü şeyi Brandon’dan öğrendiğini yazar. Daha sonra Tony abim bu sene donanmaya girdi belki mezun olursam bende donanmaya girerim belki de Brandon ile aynı gemide yer alırım Brandon ’in resmini tutarak kendisini tatmin ederken Brandon Tony ’ye daha öğrenecek pek çok şey var ufaklık der. Bunun üzerine kendisi Brandon ile aynı gemide hayal eden Tony kendisini tatmin etmeye başlar. Brandon Tony ‘ye bunu yapmayı nereden öğrendin diye sorunca Tony seni izleyerek öğrendim diye cevaplar. Bunun üzerine Brandon Tony ‘ye donanmada öğrendiğim arkadaşlık sistemini öğretiyim diyerek önce Tony’yi tatmin edip sonra da sevişir. Bu arada gerçek alemde ise Tony Rob ile beraber olur.


Cole derste okul beysbol takımı kaptanı Steve’in yazdığı kompozisyonun harika bir örnek olduğunu söyler. Steve’i derste yazdığı kompozisyonu okuması için yanına çağırır. Steve yazdığı kompozisyonun hayranı olduğu ve örnek aldığı beysbol oyuncusu Tim Kramer hakkında olduğunu söyler. Geçmiş anılar alemine giriş yaparız bir gün Tim Kramer ’in maçına arkadaşı Jim ile giden Steve Tim’den imza almak gayesi ile soyunma odasına girerler. Tim ilk başta Jim ve Steve’i soyunma odasında görünce şaşırır. Tim Jim ve Steve ile bir süre muhabbet ettikten sonra iki arkadaşa imza verir. Tim giyinirken Steve ve Jim Tim’den etkilenirler ve bu Tim, Steve ve Jim arasındaki toplu seksi başlatır.  Teneffüs zilli çaldıktan sonra Cole Matt’e bekler misin seninle konuşacağım bir mesele var der. Herkes gittikten sonra Cole Matt’e bana verdiğin kompozisyonu geri alman beni büyük hayal kırıklığına uğrattı bu kompozisyonu vermezsen bu dersten kalırsın der. Matt yazdığı kompozisyonu Cole’a verir. Cole Matt ’in kompozisyonunu okurken Cliff Lee’ye sınıfta eşyamı unuttum diyerek sınıfa doğru koşar. Cole Matt’e benim hakkımda yazdığın kompozisyon hoşuma gitti diyerek Matt ile sevişmeye başlar bu arada sınıfa giren Lee ve Cliff kendilerini tatmin ederken Cole iki gence bize katılın der. Dörtlü sınıfta toplu sekse iştirak eder ve film biter. 


 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Beauty Contest Caper

  Filmimiz Shaggy ’in yemeğe çıktık tabelasını asmasıyla başlar. Shaggy Scooby ’ye kimse...