https://www.highrevenuegate.com/pqxbdf5xa4?key=0fa5a3e34ecb571364a40d5443900081

2 Ağustos 2014 Cumartesi

La Figlia Di Lady Chatterley


Filmimiz kadın olmak isteyen genç bir kızın erotik bir roman okumasıyla başlar. Daha sonra okuduğu romanın tesiri altında aynada kendini seyrederek memeleriyle oynamaya başlar.  Adının Julie olduğunu öğrendiğimiz genç kız duşunu alıp kendini tatmin ederken kaldığı yatılı okulun müdiresi gelip yaptığın menfur davranışlarından haberim var bu davranışların yüzünden cehennemde yanacaksın der. Arzularına gem vurmayı başaramaz ve yeniden kendisini tatmin etmeye başlar.

Mezun olan Julie müdiresiyle vedalaştıktan sonra Trene biner ve kitabını okur. Arkadaşı James Julie'ye yolculuk zorlu geçecek der. Julie James’ın dediklerini umursamaz kitabını okur. Kitabın yazarı Leydi Chatterley'dir yani Julie'in annesi kitapta yazılanlara göre kahya Milton ile bir gönül ilişkisi yaşamaktadır. Kahya Milton kaba saba hoyrat bir adamdır bir gün Leydi Chatterley kahya Milton’ı hakir görüp aşağılar bunun üzerine kahya Milton Leydi Chatterley'ın kullandığı at arabasının önüne yatarak hayatımın bir manası yok leydim çiğneyin beni der. Bunun üzerine Leydi Chatterley kahya Milton’ın ellerini büyük tutkuyla öptükten sonra toprak yolda kahya Milton ile toprak yolun üzerinde sevişirler.

Teyzesi Martha'nın malikânesine gelen Julie’yi hizmetçi Maggie karşılar. Julie teyzesi Martha ile karşılaşır. Martha teyze Julie’ye seni en son gördüğümde küçük bir kızdın şimdi ise koca bir hanımefendi oldun der.  Julie annesinin aşığı kâhya Milton ile karşılaşır.  Gece olduğunda annesi ve kâhya Milton'ın malikâne bahçesinde yiyişmelerini hayal ederek kendisini tatmin eder ve dayanamayarak annesi ve kâhya Milton'ın günah dolu anlar yaşadığı ağacın altında kendisini tatmin etmeye başlar. Tam zevkin doruklarına çıkarken kâhya Milton Julie’in arkasından belirir ve bu saate bahçede bulunmak tehlikeli olur deyince Julie hemencecik bahçeden kaçar.Teyzesiyle öğlen yemeği sofrasına Julie’ye teyzesi Martha evlenme yaşın geldi Jason isimli genç bir delikanlı var ailesi civarın en tanınmış bir eşraftan zaten bir şarap üreticisi ailemize böyle bir aile yakışır der. 

Üzüm hasadıyla ilgilenen kâhya Milton’ın yanına Julie ve Julie'in arkadaşları gelir. Kâhya Milton bir salkım üzümü eliyle sıkarak Julie ve Julie'in arkadaşlarına tattırırken Julie mukaddes kitabımız İncil alkolün haram olduğunu belirtmişti der.  Bunun üzerine kâhya Milton doğa ananın sunduğu nimetlerin hiçbiri haram olmaz dedikten sonra şarap yapılacak üzümleri genç ve bakire bir kız ezerse o şarap aşırı derecede lezzetli olur diye belirtir. Julie üzümlerin üstünde tepinirken kıyafetlerini çıkarıp üzümleri erotik figürler sergileyerek ezer.

Geceliğini giyen Julie'in yanına gelen Martha bu evde maziye ait bir sürü hayalet var umarım ki bu hayaletler seni rahatsız etmez der. Malikânenin kapalı havuzunda yüzmesini bitiren Julie kâhya Milton'dan bornoz ister. Kâhya Miton Maggie'den isteseniz olmaz mı diye sorunca Julie sert bir dille senden istedim der. Bunun üzerine bornoz getiren kâhya Milton bornozun eski olduğunu belirtir. Julie kâhya Milton kurula beni diye emreder. Kâhya Milton Julie'yi kurulurken eli Julie'in kalçalarına değince Julie bu kadar yeterli diyerek kurulama işlemini yarıda keser ve hızla odasına giderek kendisini tatmin eder.

Malikanenin bahçesinde dolanan Julie kahya Milton’a sen annem Leydi Chatterley’sin sevgilisiydin değil mi diye sorunca bu soru pek uygun bir soru özellikle kızı tarafından sorulması uygun kaçmaz merak kötü sonuçlar doğurabilir deyince Julie kahya Milton'a sen çok kaba birisinin der.  Geçmiş anılar âlemine dalan kâhya Milton Leydi Chatterley orman barakasında yaşadığı günah dolu anları anımsar. Daha sonra Julie orman barakasına giderek kâhya Milton'a erotik dans figürleri sergiler.

Julie çeşmede ellerini yıkarken kâhya Milton'a su sıçrattıktan sonra avuçlarına bana su içir der. Julie kâhya Milton’ın elinden su içerken Julie soyunup ellerini ve parmaklarını tahrik edici bir şekilde yalarken birdenbire Julie çeşmenin yanından hızla ayrılır. Julie sonunda orman barakasında niyetini açıklar ve kızlığını almasını ister. Kâhya Milton Julie'in ilk erkeği olur.  Ertesi sabah kasabanın rahibi düğün kaidelerini açıklarken Julie’in durgun hali teyzesi Martha'ın dikkatini çeker.  Martha Jason'ın ailesine Julie'in düğün için heyecanlı olduğunu belirtir. Julie başım ağrıyor beni mahzur görün deyip odasına gider.

Orman barakasına giden Julie kâhya Milton'a karşı iğneleyici sözlerde bulununca kâhya Milton sen kadın değilsin seni kamçılamam gerek der.  Bunun üzerine Julie o zaman kamçıla beni şayet beni kamçılayacak cesaretin yoksa ayaklarımı öpersin der.  Bunun üzerine kâhya Milton Julie’in ayaklarını öper.  Daha sonra Julie bu kadar yeter diyerek konuyu annesine getirince kâhya Milton Julie'ye bir tokat patlatıp seni afişte ben senin anneni sevmiştim diyerek tüfeğini Julie'ye doğrultulur.  Bunun üzerine Julie sende beni öldürecek cesaret yok diyerek tüfeği alır. Tüfeği alan Julie merak etme seni öldürmem hem tüfeği kullanmayı bilmem hem de aramızda adı konulmamış bir bağ var deyince kâhya defol git der ve Julie barakadan çıkar.

Ertesi sabah Julie kâhya Milton'a sen mükemmel bir âşıksın ama ben istikbalimi düşünmeliyim o yüzden Jason ile evleniyorum deyip gider. Morali bozulan kâhya Milton Julie seni çok arzuluyorum der.  Martha yeğeni Julie'ye tıpkı annen gibi iffetsiz bir yoldan gidiyorsun ve bu sebepten dolayı o gitti der. Teyzesinin kâhya Milton hakkında konuştuğunu zanneden Julie küçük sersem ben Jason'dan bahsediyorum diyerek yer Martha’dan tokadı yer.  Julie orman içinde kâhya Milton'ı arar ve en sonunda kâhya Milton'ı bulur. Kâhya Milton ve Julie samanlıkta tek bir beden olurlar. Ertesi gün Julie kilisede yapılan sade bir törenle Jason ile evlenir. Jason ile evlenen Julie kâhya Milton'a bir kadını memnun etmek için kaç âşık kâfi gelir deyince kâhya Milton eğer bahsi geçen kadın kendisine iyi bakıyorsa bir tanesi bile kâfi olur der ve film biter.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Beauty Contest Caper

  Filmimiz Shaggy ’in yemeğe çıktık tabelasını asmasıyla başlar. Shaggy Scooby ’ye kimse...