https://www.highrevenuegate.com/pqxbdf5xa4?key=0fa5a3e34ecb571364a40d5443900081

12 Ağustos 2014 Salı

Cat Creature




Filmimiz gece vakti araba ile büyük bir malikâneye giden elli yaşlarında bir adam ile başlar.  Lambaları açmaya çalışır ama cereyanlar çalışmaz ve feneri yakar ve malikânenin merdivenlerini kullanarak çalışma odasına çıkıp kayıt cihazını çalıştırır. Adının Frank Lukas olduğunu öğrendiğimiz şahıs aynı zamanda bir avukattır. John Benjamin isimli bir şahsın avukatlığını yapan mevta olan Bay Drake isimli şahsın açtığı dava ile ilgilenir.  Avukat Frank müvekkili olan John’a pekâlâ John hatırın için cumartesi gecesi çalışıyorum ama cereyanlar gelse daha iyi olurdu dedikten sonra Bay Drake’in portesine bakan Avukat Frank ne hoş bir mizacınız varmış Bay Drake der. Daha sonra avukat Frank Lukas Bay Drake’in biriktirdiği gizli antika eşyalardan bahsettikten sonra Bay Drake’in saklı odasına girer ve odanın içinde eski Mısır uygarlığına ait bir sürü eşyayı görürüz. Odayı kolaçan eden Frank’in ilgisini eski Mısır lahiti çeker. Lahitin kapağını açan Frank lahitin içinde bir mumya ve mumyanın boynuna takılı kedi kabartmalı bir madalyon ile karşılaşır. İlk başlarda Frank madalyonu almak istese de bu isteğinden vazgeçip saklı odadan çıkar.  Ne var ki hırsızın biride saklı odaya girmiştir ve mumyanın boynuna asılı olan madalyonu çalıp kaçar. Kayıt cihazını alıp saklı odaya dönen Frank bu oda sanki bir firavunun kabrindeyim derken lahitin açıldığını ve mumyanın lahitte olmadığını fark eder. Tam o esnada mumya kediye dönüşüp avukat Frank’ı öldürür.




Mumyanın üzerinde duran madalyonu çalan hırsız madalyonu okutmak amacıyla antika dükkânına götürür. Çaldığı madalyonu dükkânın sahibesine gösteren hırsız madalyonun aile yadigârı olduğunu söyler.  Madalyonu inceleyen antika dükkân sahibesi madalyonun saf altından ve taşlarının da zümrüt taşından yapıldığını söyledikten sonra madalyonun çalıntı olduğunu anlayan antika dükkân sahibesi Hester Black hırsıza defolup gitmesini söyler. Hırsız bir dakika der ve antika dükkân sahibesi Hester Black hırsıza evet polis gelmeden önce bir dakika vaktin var der ve hırsız apar topar dükkândan ayrılır. Dükkân sahibesi hırsıza çantanı unutun der ama hırsız duymaz.Hester’in çalışanı Jane üstünü başını düzeltirken patronuna kim geldi diye sorar Hester çalışanına bize bir şeyler satmaya çalışan bir serserinin teki dükkândan kovdum gitti ama endişelenme çalışma günlerimiz yakında nihayete erecek der. Jane patronunun dediklerini pek takmaz ve bunun üzerine Hester dışarı çıkma niyetinde olan çalışanına Jane’e geceler pek tekin değil diye uyarır.  Jane Patronu Hester’e büyütmeyin alt tarafı iki sokak yürüyeceğim der. Daha sonra Hester Jane’e hırsızın dükkândan kaçarken unuttuğu valizi hediye eder.

Geceleyin sokaklarda dolaşan Jane duyduğu ses sayesinde irkilir ve arkasına bakar. Sesin kaynağı çöp tenekesini deviren bir kedidir Jane kedi ile kaynaşır ve kucaklar ama bilmediği bir husus vardır. Kedi aslında Bay Drake’in evinden kaçan kedi suretine bürünmüş mumyadır. Kedi suretindeki mumyayı evine götüren Jane kedi için yiyecek bir şeyler hazırlarken kedinin boynunu okşar ve kedinin postunda kan olduğunu öğrenir. Mumya kedi korkunç bir şekilde tıslarken Jane’de mumya kediye hem hipnoz olmuş gibi hem de dehşete düşmüş gözlerle bakar. Bir süre sonra Jane kendisini yaşadığı apartman dairesinin balkonundan aşağı bırakarak öldürür.Adının Reena olduğunu öğrendiğimiz genç bir kadın Hester Black’in işlettiği antika dükkânında mülakata girer. Hester Black Reena’ya işlettiği dükkânın genel müşteri kitlesinin Şeytan’a tapanlar, kara büyü ile ilgilenen insanlar olduğunu belirtir. Reena daha önce bu tür işlerle alakadar olmadığını belirtince Hester alışırsın lokantada çalışmakla aynı mantık işliyor bu dükkânda der. Reena işe ihtiyacım var ama bu işi halledebilirim miyim bilemiyorum deyince Hester eminim ki halledebilirsin der ve Reena’ın yüzünde güller açar.




Bay Drake’in malikânesinde Avukat Frank Lukas’ın kayıt cihazına çektiği konuşmaları dinleyen polis dedektifi Marco’un yanına üniversitede profesörlük yapan Roger Edmonds gelir.  Profesör Edmonds beni çağırmışsınız der.  Polis dedektifi Marco doğrudur üniversiteden bir uzman çağırtmıştım uzmanlığınız nedir diye sorar.  Profesör Edmonds üniversitede arkeoloji dersleri veriyorum deyince bozulan polis dedektifi Marco ben üniversiteden eski Mısır hakkında bilgisi olan birisini istemiştim der. Üniversitenin yolladığı en uygun aday benim ayrıca egyptoloji hakkında biraz malumatım vardır der. Bunun üzerine polis dedektifi Marco Profesör Edmonds’a dün gece burada neler oldu biliyor musunuz diye sorar. Profesör Edmonds bana b ir cinayet işlendiği haberi verilirdi der. Polis dedektifi Marco size göstereceğim bir şeyler var deyip eski Mısır uygarlıklarına ait eşyalarının bulunduğu mahzene götürür. Profesör Edmonds mumya lahidini incelerken polis dedektifi Marco lahit üzerinde yazılanları tasvir edemediniz mi diye sorar. Bunun üzerine Profesör Edmonds polis dedektifi Marco’ya yazıların birçoğu tahrif edilmiş sanki birileri lahitte tahrip etmiş der. Polis dedektifi Marco adli tıpta bulunan elemanlar olayla ilgilenir der.  Lahitteki izlere bakan Profesör Edmonds izlerin parmak izi olmadığı pençe izi olduğunu söyleyince polis dedektifi Marco dedektif siz misiniz yoksa ben miyim der. Bunun üzerine arkeoloji hafiyeliğe dayanır ayrıca Agahta Christie’de en sevdiğim yazardır dedikten sonra Avukat Frank Lukas’ın nasıl öldüğünü sorar.  Polis dedektifi Marco Agahta cevaplasın deyince Profesör Edmonds ölüm sebebinin hayvan saldırısı olduğu düşünülüyor der. Bunun üzerine polis dedektifi Marco adli tıp hekimleri olay üzerinde çalışıyor bu arada mumya ve madalyon da çalınmış sizce bunu bir hayvan yapmış olabilir mi diye sorar. Zannetmiyorum diye cevaplar bunun üzerine polis dedektifi Marco teorisini anlatır. Mumya üzerindeki madalyonu almak isteyen hırsız mumyayı tahrip etmiş deyince Profesör o zaman mumyadan arta kalan kemik parçaları nerede diye sorar. Polis memuru polis dedektifi Marco’ya adli tip raporunu verir. Raporda Avukat Frank Lukas’ın ölüm sebebinin kedi tırmığı olduğu yazar.

Profesör Edmonds hırsızın koleksiyoncu olduğu ihtimalinde durur ama polis dedektifi hırsızın basit bir hırsız olduğunu malikâneden gümüşleri ve saf altından yapılan madalyonu çaldığını ve diğer Mısır medeniyetine ait eşyalara dokunmadığını belirterek Profesör Edmonds’un teorisini çürütür. Daha sonra polis dedektifi Marco hırsızın çaldığı eşyaları okutmaya çalışacağını söyleyerek Hester Black’in işlettiği dükkâna doğru gider. Polis dedektifi Marco yeni tezgâhtar Reena’ya kedi suretli hiçbir eşya elinize geçti mi diye sorar. Reena daha dün işe başladım der. İçeri Hester Black girer ve Hester Black’in eski bir suçlu olduğunu öğreniriz. Hester Black polis dedektifi Marco’ya onlar artık mazide kaldı namusumla yaşıyorum deyince polis dedektifi Marco huylu huyundan vazgeçmez der. Bunun üzerine bana hakaret etmeye mi geldiniz müfettiş bey der. Polis dedektifi Marco hayır birkaç soru soracaktım der. Lafa karışan Reena kedi suretli bir madalyonu soruyorlar bende görmediğimi söyledim der.  Bunun üzerine Hester Black üç gün önce bahsi geçen madalyonu şahsen ben gördüm der. Madalyonu getiren adamın anlattığı aile yadigârı hikâyesi sahteydi ama getirdiği madalyon muhteşem bir işçilikle yapıldığı aşikârdır der. Polis dedektifi Marco Hester Black’e madalyona ne kadar ödedin diye sorunca Hester Black polis dedektifi Marco’ya delirmiş olmalısınız madalyonu getiren adama defolup gitmesini söyledim der. Bunun üzerine polis dedektifi Marco Hester Black’e peki madalyonu getiren adamı tarif edebilir misin diye sorar. Hester Black madalyonu getiren şahsın kırk yaşlarında uzak doğu kökenli bir adamdı diye tarif eder.  Polis dedektifi Marco bunlar olurken siz yalnız mıydın diye sorar. Hester Black daha önceki tezgâhtar kız vardı der. Polis dedektifi Marco Hester Black’e tezgâhtarın kim olduğunu söyleyebilir misin diye sorar. Hester Black Jane Hastings olduğunu söyleyince polis dedektifi Marco ilginç Jane Hastings üç gece önce yasadığı apartman dairesinin balkonundan atlayarak intihar etmişti der.



 Reena patronu Hester Black’e benden önce çalışan kızın intihar ettiğini niye söylemedin diye sorar. Hester Black söylemeye çalıştım ama o esnada fevkalade üzgündüm ama dükkândan ayrıldığında gayet normaldi diye cevap verir. Reena Hester Black’e o madalyonu tarif ettiğin zaman bende bir görme arzusu doğdu binlerce yıllık altın bir kedi Mısırlıların ölülerini muhafaza ediyordu acaba üzerinde bir lanet mi vardı der. Bunun üzerine Hester Black o yalnızca bir mücevher parçası o kadar der. Bunun üzerine Reena ama Jane görmüştü deyince Hester Black Jane madalyonu görmedi ayrıca madalyon burada yok dedikten sonra Reena’ya iyi geceler dileyip dükkânı kapatır. Dükkândan çıkan Reena yolda Profesör Roger Edmonds ile karşılaşır. Reena Profesör Edmonds’a sizde mi dedektifsiniz diye sorar. Profesör Edmonds üniversitede profesörlük yapıyorum polis dedektifi Marco olay ile ilgilenmemi istemişti deyince Reena beni takip etmenizi de mi istemişti diye sorar. Bunun üzerine Profesör Edmonds beni yanlış anladınız dükkânda haliniz çok kötüydü endişelendim bir kontrol edeyim der. Reena Profesör Edmonds’a duyarlılığı için teşekkürlerini sunar. Bunun üzerine endişe benim asıl mesleğim arkeolojiyi meşgale olarak yapıyorum diyerek latife yapar. Konu çalınan madalyona gelince Profesör Edmonds bu konu biraz karmaşık bunu bir akşam yemeğinde cevaplasam olmaz mı diye sorar. Profesör Edmonds’ın teklifi Reena tarafından kabul görür.


Akşam yemeğinde Profesör Edmonds Reena’ya madalyonun kökenini anlatmaya başlar. Madalyonun güneş ilahı Ra’ın oğlu Vaast ile alakadar olduğunu söyledikten sonra Reena’ya sıra sende der. Reena Profesör Edmonds’a dedektif olmadığını söylemiştin deyince Profesör Edmonds polis dedektifi Marco çok iyi bir hocadır der. Reena Profesör Edmonds’a hakkımda ne bilmek istiyorsun diye sorar. Profesör Edmonds şehre yeni geldiğini bayağı zeki, cana yakın, güzel ve çekici birisi olduğunu biliyorum der. Akşam yemeğini bitiren Reena ve Profesör Edmonds neşe içinde yürürlerken Reena evcil hayvan dükkânın içinde bulunan kediler yüzünden tedirgin olur. Profesör Edmonds Reena’ya neyin var diye sorar. Reena önemli bir şeyim yok gitsek olmaz mı diyerek evcil hayvan dükkânın önünden ayrılırlar.

Ertesi gün polis dedektifi Marco dükkâna gelip Hester Black’e sana göstermem gereken bir şey var der. Polis dedektifi Marco Hester Black’in tarif ettiği sabıkalıya benzer kişilerin resimlerini gösterir. Birkaç resim sonrası madalyonu çalan adamın kim olduğunu öğreniriz adı Yu Son olan yarı zamanlı işçi tam zamanlı bir hırsız olduğunu ve en son Drake malikânesinde bahçıvanlık yaptığını öğreniriz. Hester Black o zaman o adamı niye öldürmüş diye sorunca polis dedektifi Marco bulunca her şeyi öğreniriz der. Polis dedektifi Marco Yu Son’un kaldığı otelin kâtibine Yu Son’u sorar. Otel kâtibi Yu Son’un iki yüz altı numaralı odada söyler ve bu arada cüce fahişe Mabel polis dedektifi Marco’ya asılınca otel kâtibi cüce fahişeye adamı rahat bırak da işini yapsın der. Polis dedektifi Marco otel kâtibine Yu Son hala otelde kalıyor mu diye sorar. Bu arada kedi suretine bürünmüş mumya hırsız Yu Son’un kaldığı odaya çıkar ve hem kedinin canavar gibi çığlıklarını hem de Yu Son’un ölüm çığlıklarını duyarız. Polis dedektifi hızla Yu Son’un odasına girer ve sonu tıpkı Avukat Lukas gibi olur.



Dükkâna giren Profesör Edmonds Reena’yı sorar. Hester Black Reeana’ın bugün izinli olduğunu söyler.  Profesör Edmonds madalyonu çalan şahsın öldürüldüğünü ve bunun gazetelerde yazıldığını söyler. Bunun üzerine Profesör Edmonds gazete okumuyorsunuz ama tarot falına ilgileniyorsunuz deyince Hester Black Profesör Edmonds’a neden olmasın büyü işimin bir parçası der. Profesör Edmonds Hester Black’e Reena bu tür hususlara inanmadığını belirtmişti deyince Hester Black Profesör Edmonds’a ne zaman söyledi diye sorar. Profesör Edmonds önceki akşam yemeğinde kendisi belirtmişti diye cevapladıktan sonra Hester Black’e sizi oyununuzla baş başa bırakayım deyince Hester Black tarotu kast ederek bu bir oyun değil Bay Edmonds eski Mısır medeniyetlerini araştıran bir bilim adamı olarak tarotun geleceğin gizemli kapılarını araladığını bilmeniz gerek dedikten sonra Profesör Edmonds’un falına bakar ve Profesörün kaderinin ölüm olduğunu öğreniriz.

Reena’ın kaldığı yere giden Profesör Edmonds Reena’ın saray yavrusu benzeyen bir evde yaşadığına inanamaz. Bunun üzerine Reena evin asıl sahipleriyle bir anlaşma yaptım onlar gelene dek ben onların evinde kalıp eve göz kulak olacağım der. Profesör Edmonds Reena’ya ailen falan var mı diye sorunca Reena Profesör Edmonds’a ailem yok ben yalnız yaşarım diye cevaplar. Bunun üzerine Profesör Edmonds Reena’ya hayatında birilerinin olması gerekmiyor mu diye sorar. Reena Profesör Edmonds’a ben ömrüm boyunca hep yalnız oldum der. Bunun üzerine Profesör Edmonds Reena’ya böyle olması gerekmiyor deyince Reena Profesör Edmonds’a sevgiyle sarılır ama çalan telefon duygusal havayı bozar. Telefona bakan Reena telefonu Profesör Edmonds’a verir. Arayan polis dedektifi Marco’dur. Polis dedektifi sana birtakım havadislerim var seni Hester Black’in dükkânından arıyorum Yu Son ölmeden önce madalyonu bir rehineciye okutmuş ama Yu Son’un bilmediği bir husus varmış Drake bu eski Mısır zamazingolarını ülkeye yasadışı yollara sokmuş ve Mısır hükümeti madalyonu getirene sorgusuz sualsiz elli bin dolar verecekmiş benle birlikte rehineci dükkânına geliver deyip telefonu kapatır.  Polis dedektifi Marco’un gitmesini bekleyen Hester Black dükkânını şüpheli hareketlerde bulunarak dükkânı kapar.

Morga giren polis dedektifi Marco ve Profesör Edmonds adli tabibi dinler.  Adli tabip iki maktulün üzerinde bulunan diş ve pençe izlerinin basit bir ev kedisine ait olduğunu söyler. Bunun üzerine polis dedektifi Marco adli tabibe demek istediğin iki cinayet vakasını da aynı hayvanın işlediğini mi söylüyorsun der. Adli tabip evet iki maktulde de aynı bakteri örneklerinden bulduk der.  Bunun üzerine polis dedektifi Marco adli tabibe bütün bu cinayetleri basit bir ev kedisinin mi yaptığını düşünüyorsun diye sorar. Adli tabip polis dedektifi Marco’ya ben fikir üretmem kanıt sunarım diyerek cevap verir.  Polis dedektifi Marco bu çok anlamsız deyip morgdan ayrılırken adli tabip bir dakika deyip iki kurbanın kanlarının da tamamıyla çekildiğini söyler. Profesör Edmonds ve polis dedektifi Marco rehineciye doğru giderken Profesör Edmonds polis dedektifi Marco’ya eski Mısır medeniyetinde kan ve hayvanların ehemmiyet taşıdığını belirtir. Bunun üzerine polis kan içen kediler gibi mi diye sorar. Profesör Edmonds sanırım kan yaşamı muhafaza etmek için gerekli olduğu düşünülür diye cevap verir. Bunun üzerine polis dedektifi Marco Profesör seni dinliyorum ama dediklerinin tek bir kelimesine bile inanmıyorum der. Rehineci dükkânına varan iki adam dükkân sahibini beklerken dükkân sahibi sırtından mıhlanmış bir biçimde depodan çıkıp yere yığılıp ruhunu teslim eder. Polis dedektifi Marco olayın failini bulmaya çalışır ama muvaffak olamaz.

Ertesi gün tezgâhtar Reena antikacı dükkânını açar ve içeri polis dedektifi Marco Reena’ya Hester Black’in nerede olduğunu sorar. Reena polis dedektifi Marco’ya evine baktınız mı diye sorar. Polis dedektifi Marco ilk olarak oraya baktım cevaplar. Bunun üzerine Reena Hester’in dünkü olay ile alakası olduğuna mı inanıyorsunuz diye sorar.  Polis dedektifi Marco geçerli birtakım nedenlerim var Profesör Edmonds ile olan telefon konuşmama şahit oldu ve ödül parasına konmak için harekete geçti ama bilmediği bir husus var Mısır hükümeti ödül parasını geri çekti der. Daha sonra polis dedektifi Marco Reena’ya Hester Black buraya kesin kez geri dönecek o yüzden dükkânı yirmi dört saat boyunca açık tutacaksın adamlarım saat başı seni gözetim altında tutacaklar der. Akşam olduğunda Profesör Edmonds polis dedektifi Marco’ya bu planınla Reena’yı tehlikeye atıyorsun der. Polis dedektifi Marco alaycı bir ses tonuyla kan içen kediler mi saldıracak dedikten sonra polis dedektifi Marco endişelenme adamlarım dükkânın çevresinde yirmi dört saat boyunca nöbet tutacaklar der.

Reena akşam dükkânda bulunurken gizli görevde bulunan polislerde erketeye yatıp antika dükkânını gözetlerler. Bu arada kedi suretine giren mumya hipnoz güçlerini kullanarak polis memurunun bayılmasını sağlar. Aynı esnada Hester Black’de dükkânın arka kapısından gizlice dükkânın içine girer nakit paraları sakladığı kasayı açarken kedi suretine bürünmüş mumyanın saldırısına uğrar. Çığlık seslerini duyan diğer polis memuru dükkâna doğru koşar ve Hester Black ile karşılaşır. Hester Black son nefesini vermeden önce kedi der ve ruhunu teslim eder. Ertesi gün Reena Profesör Edmonds’a sen olmasaydın ne yapardım ben Marco dün gece olan olay hakkında bir sürü soru sordu der. Bunun üzerine Profesör Edmonds Reena’ya Marco ehemmiyet taşıyan bir konu için beni çağırdı der. Reena bütün bu olan olaylar benim yüzümden oldu şayet daha akıllıca davransaydım bunlar olmayacaktı der. Bunun üzerine Profesör Edmonds nereden bilecektin ki o kedi veya her neyse onu diyerek Reena’yı teselli eder. Reena işte o kedi insanları hipnoz ederek öldüren kedi der. Evin bahçesine başka kedi girince Reena’ın korkudan ödü patlayınca Profesör Edmonds Reena’ya korkma yalnızca zararsız bir kedi diyerek rahatlatmaya çalışır.


Karakolda polis dedektifi Marco Profesör Edmonds’a altın kedi madalyonunu Hester Black’in paltosuna saklanmış olarak bulduğunu söyledikten Profesör Edmonds’dan madalyonu incelemesini ister. Madalyonu inceleyen Profesör Edmonds madalyonun milattan önce 450 senesinde Vaast mabedi yıkıldığında yapıldığını söyler.  Bunun üzerine polis dedektifi Marco mumya hakkında bir şey yazıyor mu diye sorar. Profesör Edmonds açıklaması zor madalyon üzerindeki yazıları tasvir etmem için üniversitede birkaç saate gereksinim var. Polis dedektifi Marco sana sekiz saat mühlet der. Reena’ın evine türlü kediler saldırır. Aynı esnada Profesör Edmonds meslektaşı Profesör Reinhart ile beraber madalyonun gizemini çözmeye çalışır. Profesör Reinhart madalyonun muska olmadığını madalyonun bir çeşit esir tutma aleti olduğunu belirtir.  Profesör Edmonds Profesör Reinhart’a yani bu madalyon mumya dirilmemesi için mi takılıyor diye sorar. Profesör Reinhart Vaast mumyaları bilindiği gibi Transilvanya vampirleri gibi kanla beslendikleri bilinen bir husustur ve her kültürde türlü mahlûkatlar hayvandan insan suretine bürünürler der. Bunun üzerine Profesör Edmonds bana göre katil bu hayvan meselesini kullanıyor der.  Profesör Reinhart o zaman ben kütüphaneye geri dönüp Vaast kültürüyle ilgili dokümanlarla göz atayım der.  Profesör Edmonds eski Mısır ile alakalı kitaplara dalmışken polis dedektifi Marco arar. Polis dedektifi Marco soruşturma yaparken Reena hakkında araştırma yaptığını ve hiçbir yerde kaydının olmadığını sanki gökten zembile indiğini belirtir. Profesör Reinhart elindeki dokümanlara Profesör Edmonds’un yanına gelir ve Korub San’ın eski Mısır lisanında saklı manasında olduğunu ve madalyonun ölüler ilahı Seth’e ait olduğunu ve çıkarıldığında cehennemin kapıların aralandığını öğreniriz.


Geçmiş anılar âlemine giriş yapan Profesör Edmonds son günlerde yaşanan olayları zihninde muhakeme etmeye başlar ve hızla Reena’ın evine doğru gider.  Reena’ın evi kediler tarafından kuşatılırken Reena’da firar hazırlıklarına başlar. Reena tam evden çıkarken Profesör Edmonds ile karşılaşır ve kediler evi kuşattı dayanamıyorum deyince Profesör Edmonds ne kedisi der ve etrafta hiç kedi yoktur. Bunun üzerine Profesör Edmonds polis dedektifi Marco seni şüpheli olarak tutuklamaya gelecek ne kimliğin nede sosyal güvenlik numaran yok ve madalyon ilgili herkes öldürüldü der. Bunun üzerine Reena ama onları öldüren bir kediydi der.  Profesör Edmonds en sonunda madalyon üzerinde yazılanları çözmeye muvaffak oldum deyince Reena madalyonu buldun mu diye sorar. Profesör Edmonds evet ve tıpkı bir vampirin göğsüne batırılan bir kazık gibi bu madalyonda mumyanın lanetli yaşamını engelliyor diye cevaplar. Bunun üzerine Reena şayet madalyon mumyanın bedeninden çıkarılınca yeniden yaşama dönüyor değil mi sorunca Profesör evet ama asıl konu mumyanın rahip değil rahibe olmasıdır diye cevaplar.  Daha sonra kedi korkun aslında senin aslında ne olduğunu açıklıyor bir Vaast rahibesi olduğun modern dünya hakkındaki tüm malumatı Hester Black’i hipnotizma ederek aldın der. Bunun üzerine Reena asırlar boyu karanlıkta hareketsiz kalmanın ne demek olduğunu bilir misin ve yaptıklarım meşru müdafaaydı der. Profesör Edmonds ama insanları öldürdün deyince Reena görüyorum, hissediyorum, dokunuyorum, zevk alıyorum ve arzuluyorum der. Daha sonra Reena Profesör Edmonds’a sonsuz hayat teklifinde bulunur ama Profesör Edmonds ben senin gibi lanetli bir varlık olamam diyerek Reena’ın sonsuz hayat teklifini geri çevirir. Bunun üzerine Reena beni terk edemezsin diyerek kedi suretine dönüşür. Profesör Edmonds kedi suretine bürünmüş Reena ile zihin harbi yaparken savunması inen Profesör Edmonds’a kedi suretine bürünmüş Reena saldırır. Uzun süren bir boğuşma sonrası kedi suretine bürünmüş mumyaya madalyonu takar ve kedi rahibeye ardından mumyaya dönüşmesinden sonra  kediler tarafından parçalanır ve film biter.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Beauty Contest Caper

  Filmimiz Shaggy ’in yemeğe çıktık tabelasını asmasıyla başlar. Shaggy Scooby ’ye kimse...