https://www.highrevenuegate.com/pqxbdf5xa4?key=0fa5a3e34ecb571364a40d5443900081

20 Ağustos 2014 Çarşamba

Lethal Passion


Paulie isimli bir şahıs bir kadınla seviştikten sonra seviştiği kadın sana Kaliforniya'dan sana mektup var der. Paulie kadına lanet olsun mektuplarımı okuma der.  Mektup Paulie’in amcası Gionivi’den gelmektedir. Mektupta kuzenlerin John, Joey ve Mario'un hataları ve kötü muhakeme yetenekleri yüzünden aile işini tehlikeye atıyorlar bu sebepten dolayı Kaliforniya’ya gelmeni istiyorum diye yazmaktadır.  Bu arada şık bir spor arabayı süren Nick Shane isimli şahısla tanışırız Nick Shane göz alıcı arabalar ve göz alıcı kadınlardan hoşlandığını belirtir. Nick on beş yaşından beri Lucci ailesinin yanında çalıştığını ilk başlarda getir götür yaptığını yirmi yaşına vardığında Lucci ailesi için elini kana buladığını öğreniriz.  Şimdi ise Lucci ailesi Nick Shane’in ölümünü istemektedir.

Lucci ailesinin en genç ferdi olan Mario üç genç kadını yanına alarak keyif verici madde ve seks âlemi yapar. Cinsel birleşme esnasında pencereden devriye gezen polis arabasını görünce paniğe kapılan Mario cinsel birleşme yaşadığı kadına sessiz ol diye ikaz eder.  Genç kadın ne sessiz olacağım diye çemkirince kontrolünü kaybeden Mario genç kadını gırtlaklayıp öldürür. Daha sonra kendine gelen Mario bir süre panikler ve Nick'i arar.  Eve giren Nick içinden saat gecenin ikisi iki tane tanık tahmin edin ne olacak der ve keyif verici madde partisinde lezbiyen seksi yapan iki kadını vurarak öldürür. Bunun üzerine Mario ferahladım deyince Nick Mario’ya koyduğumun geri zekâlısı deyip Mario'un kafasına şaplak atar. Nick Shane Beyinsiz hödük beni babasına şikâyet etmiş şükretsin ensesinde boza pişirmedim der.

Nick ortanca birader Joey'den bahseder. Joey Mario'ya göre daha aklı başında birisi olduğunu söyler. Bir gün Joey işlettiği gece kulübünde yabancı kökenli bir kadınla başka bir kadınla yarı lezbiyen yarı normal seks eyleminde bulunan Joey'in bilmediği bir husus vardır.  Joey Goudici ailesinin geliniyle cinsel beraberlik yaşar bu olay iki aile arasında husumet başlatır ve bunun neticesinde Vinnie hamile süsü verilmiş bir kadın tarafından oyuna getirilip karısı Roxane tarafından vurularak öldürülür ve suç Nick'in üzerine atılır. Nick’in John ile mevzusu ise John’un karısı Victoria ile kaçak et kesme olayına girişmesi Lucci ailesi için bardağı taşıran damla olduğunu öğreniriz.

Paulie kuzenleri ve amcası Gionivi'in yanında öğle yemeğini yerken Lucci ailesinin büyük oğlu arabayla giderken radyodan karısı Victoria'ın kendisini aldattığını öğrenir ve eve dönen John ilk iş olarak Victoria’yı öldürür.  Asıl konuya odaklanan John Nick musibetinden kurtulmak için poker oyunu tezgâhlayacağını söyleyip cuma gecesi yapılacak uyuşturucu madde sevkiyatını cumartesine alacağını söyleyip Nick'i hem polislere hem de Lucci ailesi tarafından harcanma planını yürürlüğe sokar.

Lucci ailesinin atacağı madikten haberi olan Nick yanına motorcuları alarak Buz Adam lakaplı zenci gangsterin yanına gider. Buz Adam'ın yaveri Magik Bay Buz Adam Huluskarlığınızı güvenerek bu görüşmeye onay verdi ama niye motorcuları yanınızda getirdiniz diye sorar.  Bunun üzerine Nick Lucci ailesi yolumuzdan çekilince kalan yerler aramızda adil bir şekilde pay edilecektir der. Bunun üzerine Buz Adam ben Kaliforniya’nın en büyük buz dağıtıcısıyım beni madaraya almak akıl kârı bir iş değildir şimdi söyle bana niye senin lanet olası canını çıkartmam için bir neden söyle der.   Nick akıllı olmakta yarar var birlikten kuvvet doğar simdi anlaştık mı der ve Buz Adam anlaştık der.

Cuma gecesi Lucci ailesi Nick ile beraber poker masasına oturur kendisini vuracak kişinin Paulie olduğunu anlar ve bu arada Buz Adam'ın adamları da Lucci ailesine yapacakları baskın için hazırlanırlar. Geçmiş anılar âlemine giren Joey’in karısı Melinda ile kaçak et kesme olayını hatırlar. Paulie tam hamlede bulunacakken Nick Paulie'in icabına bakar. Nick diğer Lucci aile fertlerine duvara yaslanın der. Bunun üzerine Gionivi Nick'e sen nasıl bir adamsın önce Paulie'yi öldürdün şimdi evime marsıkları soktun deyince zenci gangsterlerden biri Gionivi’ye kapa çeneni ihtiyar diyerek öldürdükten sonra Joey, John ve Mario'un üzerine kurşun yağdırırlar. Nick evden çıkarken zenci gangsterlerden biri Nick' Buz Adam her şeyi istiyor deyip Nick'i vurur.  Hücre evine dönen Buz Adam yaveri Magik tarafın vurularak öldürülür. Bu arada Buz Adam'ın madik atacağını bilen Nick tedbirli davranıp kurşungeçirmez yelek  geçirdiğini öğreniriz ve film biter. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Beauty Contest Caper

  Filmimiz Shaggy ’in yemeğe çıktık tabelasını asmasıyla başlar. Shaggy Scooby ’ye kimse...