https://www.highrevenuegate.com/pqxbdf5xa4?key=0fa5a3e34ecb571364a40d5443900081

17 Ağustos 2014 Pazar

Demons Of Ludlow


Filmimiz giyinen bir kadına biraz düzgün ol Cybill diyen bir rahip ile başlar. Cybill bıkmış bir ses tonuyla içme şu zıkkımı Cybill medeni ol Cybill diye söylendikten sonra rahip olan kocasına sen vaaz vermeden önce ben ayık olurum ben der.  Bu arada Ludlow kasabasının sakinleri kasabalarının kuruluşunun iki yüzüncü senesi kutlayıp dans ederler.  Daha sonra konuşma yapan belediye başkanı konuşmaya küçük ama köklerine sımsıkı bağlı kasabayız diye başlar. Belediye başkanı konuşmanı sonlandırmadan önce kasabanın kurucusu Efram Ludlow’un sahip olduğu piyanoyu İngiltere'den getirdiğini belirtir ve ardından kasabanın Rahibi Cain kasabanın iki yüzüncü kuruluş yıldönümü nedeniyle cemaate vaaz verir.  Daha sonra kasaba kilisenin orgcusu Bayan Sharlot Efram Ludlow'a ait olan harmonyumu çalarken Elisabeth ve Andy isimli iki genç kiliseden gizlice sıvışırlar. Kanları kaynayan Andy ve Elisabeth samanlıkta oynaşırken Elisabeth duyduğu birtakım sesler yüzünden huzursuz olur. Andy sesleri kontrol etmeye gider.  Andy'in arkasından seslenen Elisabeth sana bir sürprizim var diyerek soyunur ve birdenbire nereden peydahlandığı belli olmayan bir el Elisabeth'in karnını parçaladıktan sonra kimin ateşlediği belli olmayan eski usul bir tabancada yardıma koşan Andy’i vurur.

Büyük şehirde gazete muhabirliği yapan Kate fotoğrafçısı Kevin’a bu harmonyum daha öncede bu kasabada bulunmuştu belediye reisi niye bundan hiç bahsetmedi deyince Kevin bütün bunları nereden biliyorsun diye sorar.  Kate ben Ludlow kasabasında doğup büyüdüm diye cevaplar. Bunun üzerine Kevin Kate’e seni tanımasam yalan söylediğimi düşüneceğim her halinden şehirli bir kadın olduğun belli oluyor der. Kate ama doğru ben Ludlow kasabasında doğup büyüdüm dedem Ludlowlarla ilgili bir sürü hikâye anlatırdı der.  Rahip Cain karısı Cybill’e anahtarları belediye binasında unuttuğunu söyleyerek dışarı çıkar.  Biraz zaman geçince evin kapısı açılır ve uykusundan kalkan Cybill duyduğu sesler yüzünden tedirgin olur.  Rahip Cain evine geri dönünce karısı Cybill rahatlar.

Geçmiş anılar âleminden duyduğu sesler yüzünden rahatsız olan Kate kendisini dışarı atar. Bu arada kasabanın menfaatini düşünen Belediye Başkanı Jones iki yüzüncü yıl törenleri esnasında kaybolan Elisabeth ve Andy'in olayını kapatmaya çalışır. Daha sonra belediye binasında hafiyelik yapan Kate harmonyumu tıngırdatır ve duvarda asılı olan çerçevelerden biri kendiliğinden yere düşer. Kate tam çerçeveyi alırken Rahip Cain ile karşılaşır. Rahip Cain burada ne işin var diye sorar. Kate mesleki merak diye cevaplayınca Rahip Kate'e affedersin hangi meslek ile uğraşıyorsun diye sorar.  Kate gazeteciyim diye cevaplar ve eski piyano hakkında sorular sormaya başlar.  Harmonyumun daha önceden burada bulunup bulunmadığına dair sorular sorar. Bunun üzerine Rahip Cain bu konu hakkında pek bir bilgiye vakıf değilim belki kasabanın ihtiyarları harmonyum hakkında gerekli malumata sahiplerdir dedikten sonra Kate belediye binasından çıkar.  Rahip Cain çerçeveyi kaldırırken arkasındaki döşemeden bir el belirir.

Bayan Sharlot evinde sorunlu kızı Emily ile uğraşmaktadır ama Emily yardımcı olmayınca sinirlenip evden çıkar ve rahatlamak amacıyla belediye binasında bulunan harmonyumu çalmaya başlar. Bu arada Emily oyuncak bebekleriyle uğraşırken haince bir kahkaha sesi duyulur. Kahkaha sesini duyan Emily sesin kaynağına doğru yani evin bodrumuna doğru gider ve on sekizinci yüzyıl asilzadeleri gibi giyinmiş bir grup insanın tıpkı domuz gibi yemek yediklerine şahit olur.  Emily'i fark eden on sekizinci yüzyıldan kalma tipler Emily'e yakına gel de sana hayranlık duyalım diyerek yanlarına çağırdıktan önce Emily'in kıyafetlerini daha sonra da Emily'i parçalayarak öldürürler.  Aynı esnada piyano çalmakla meşgul olan Bayan Sharlot Rahip Cain’i fark etmez ve korkar. Rahip Cain Bayan Sharlot'a burada ne işiniz var diye sorar. Bunun üzerine Bayan Sharlot büyük gün için alıştırma yapıyordum deyip belediye binasından ayrılır.  Bayan Sharlot gidince harmonyumu kontrol eden Rahip Cain harmonyumdan kan aktığına şahit olur.

Kate ve Kevin kasaba arşivini karıştırırken Kate Kevin'a bu kasabada bir şeyler dönüyor tam olarak ne bilmiyorum ama her neyse bu piyano ve kasabanın kurucusu Efram Ludlow ile ilgili ama  ne olduğunu tam olarak çıkaramadım ben kütüphaneye gidip  tarihi verilere bakacağım der. Bu arada Cybill kapıyı açmak amacıyla kapının tokmağını eller ve elleri kanla kaplanır paniğe kapılan Cybill ellerini yıkamak için aceleyle banyoya koşar ve muslukları açar ve sular akmaz. Ecza dolabı patlar ve içindeki haplar havalanır. Cybill'in kıyafetleri görünmeyen bir şahıs tarafından parçalanır.  Cybill bilincini yitirirken on sekizinci yüzyıl kıyafetleri içersinde on yaşlarında bir kız çocuğu belirir.

Tüm kasaba halkı Belediye başkanı Stan Jones ve Rahip Cain acılı anne Bayan Sharlot’u teskin etmeye çalışırlar.  Rahip Cain Emily’in ölümünün aşırı şüpheli olduğunu söyleyince yarım akılı kız kendisini öldürmüş uzun zaman önce bu kızı kapatmaları gerekirdi al işte netice kusura bakma Ann der.  Rahip Cain iddiasını sürdürünce Bill'e konuş Emily’in cesedini muayene eden o der. Bill Rahip Cain'e Emily'in ölüm sebebinin Emily’in bedeninde bulunan kesikler olduğunu belirtir.  Bu arada araştırmasını sürdüren Kate Kevin’a Efram Ludlow'un on sekizinci yüzyılın başında Ludlow kasabasını kurduğunu ama kasabayı kurduktan kısa bir süre sonra kasabadan sürüldüğünü belirtir.  Kate Ludlow kasabasının tarihçesini anlatmaya devam eder.  Efram Ludlow’un zürriyetinden gelenler yüz sene sonra Eski Dünya'dan (Avrupa kıtası) Yeni Dünya'ya (Amerika kıtası) göç ettiklerini belirtir. Kate daha sonra dedem bana Efram'ın hastalıktan ölen küçük kızından bahsederdi ama tarihi verilerdi hiçbir kaydı yok der.

Panik içinde evinde oturan Rahip Cain Belediye Başkanı Stan Jones'a derdimiz çok büyük deyince saçma sapan konuşma diye çıkışır. Rahip Cain sessiz karım Cybill ağır sakinleştiriciler aldı der. Rahip Cain kasaba olarak lanetlendik bu konuda bir şeyler yapmalıyız zavallı bir kız parçalara ayrıldı deyince Belediye Başkanı alaycı bir tavırla ne yapayım kolluk kuvvetlerini mi müdahil edeyim der. Bunun üzerine belediye başkanın yakasına yapışan Rahip Cain anlamıyor musun sırada biz varız der Belediye Başkanı Stan Jones istifini bozmadan Rahip Jones’a dua et rahip efendi deyip Rahip Cain'in evinden çıkar.  Belediye Başkanı Stan Jones gidince Rahip Cain eline levye alıp belediye binasının bodrumuna doğru gider.

Duyduğu seslere kalkan Cybill kocası Rahip Cain'e seslenir ama cevap alamaz çünkü Rahip Cain belediye binasında birtakım cevaplar aramaya çalışır ve bu arada görünmez bir el  Cybill'in yatağının yanındaki komodine içki kadehi bırakır. Odasına dönen Cybill sakinleştirici haplarını aldıktan sonra görünmez hayaletin bıraktığı içki kadehini içer.  Belediye binasına giren Rahip Cain tam levyeyi harmonyuma indirecekken belediye binasındaki masa durduk yere tutuşur. Bu arada odaya giren on sekizinci yüzyıldan kalma atlı bir şahıs da Cybill'i tüfekle vurarak öldürür.

Evladını kaybeden Bayan Sharlot yatmaya çalışırken duyduğu sesler yüzünden tedirgin olur.  Birden kapının eşiğinde kem nurlar belirir ve daha sonra Efram Ludlow'un kızı Jesebel Bayan Sharlot'a taş atmaya başlar. Daha sonra Bayan Sharlot'un ölen kızı on sekizinci yüzyıl kıyafetleri içerisinde belirip şoka giren annesine ilmik geçirir ve daha sonra evin tavanından sarkan canavar eli Bayan Sharlot'u tavanın içine çeker.  Kevin ve Kate yolda giderken Efram'ın kızı Jesebel’in yolda dikilirken görürler. Kevin hemencecik fotoğraf makinesine davranıp resimlerini çeker ama daha sonra  fotoğrafları banyo ettirince  Jesebel'in resimlerini görülmez.

Kate araştırmasına yardımcı olmak umuduyla Rahip Cain'in evine gider. Rahip Cain Kate’e Ludlow kasabasın saklı ve gizli dokümanlarını gösterir dokümanlara göre iki yüz yıl önce kasabadakilerin Efram Ludlow'a iftirada bulunup haksız suçlayıp ceza olarak ellerini kestiklerini belirtir. Bu arada Belediye Başkanı Stan Jones Efram Ludlow'un kızı Jesebel’i görür ve takip etmeye başlar. Aynı esnada on sekizinci yüzyıl serserileri birdenbire belirip aralarında kılıç dövüşü yaparlar.  Belediye binasına giren Stan Jones on sekizinci yüzyıl serserileri tarafından yakalanır ve kellesi koparılır.

Belediye binasına giren Rahip Cain ve Kate harmonyum üzerinde yazan notaları çalarlar ve harmonyumda garip sesler çıkıp ve oluk oluk kanlar akınca Rahip Cain elindeki baltayı harmonyuma geçirir harmonyum patlar ve ardından on sekizinci yüzyıldan kalma tiplerin kalma yaptığı danslı baloyu görürüz.  Rahip Cain ve Kate'i fark eden balo katılımcıları ikiliyi kıskıvrak yakalarlar.   Konuşmaya başlayan Efram Ludlow kasaba eşrafından alacağı intikamı anlatmaya başlar ve kesik ellerini gösterir. Bu arada Rahip Cain Efram Ludlow tarafından yargılanır ve cürüm olarak elleri koparılır.  Paniğe kapılan Kate dışarı çıkar ve herkesin on sekizinci yüzyıl kıyafetlerinde korkunç suretlerde büründüğünü görür ve kasabadan dışarı çıkmaya çalışır ama görünmez bir bariyer yolunu engeller ve film biter




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Beauty Contest Caper

  Filmimiz Shaggy ’in yemeğe çıktık tabelasını asmasıyla başlar. Shaggy Scooby ’ye kimse...