https://www.highrevenuegate.com/pqxbdf5xa4?key=0fa5a3e34ecb571364a40d5443900081

24 Ağustos 2014 Pazar

Io Gilda


Filmimiz lüks bir villa içersinde iki erkekle oynaşan kadınla başlar. Sevişmeyi çeken şahıs kadını yemekle meşgul olan erkeklere kadına aşk ilahesi gibi davranılmasını ister ve bu arada eve başka bir erkek girer.  Eve giren erkek iki erkekle sevişen kadının yanına gider ve elinde tutuğu iple kadını boğarak öldürür.  Daha sonra başka bir kadın anadan üryan şekilde Max isimli bir adamı ovarken gözlerine taktığı bir çeşit gözlük sayesinde görme duyusunu geçici süreyle yitirir. Bu arada Lulu isimli kadın Max'ı ovmaya devam ederken Max'ın kendisinden şüphelendiğini fark eder ve bana ihtimamdın yok mu der.   Aynı esnada Lulu ortağıyla birlikte Max'ın evini soymakla meşguldür durumu çakan Max Lulu'un üzerine silah doğrulturur.

Akşam olduğunda bir sürü kalantor adam Max'ın doğum günü partisine gider.  Bir varyete kulübünde tertiplenen doğum günü partisinde Lulu Gilda isimli dansçı kızı hazırlar ve geçmiş anılar âleminde başka bir kadının arabadan tıpkı bir çöp gibi atılmasına şahit oluruz.  Gilda isimli dansçı kadın Max'ın doğum günü partisini yaptığı cinsel içerikli dans şovlarıyla renklendirir.  Bir süre dans şovunu seyreden Max bu kadar yeter diyerek Gilda'ın dudaklarına yamulur. Daha sonra dansçı Gilda ve Max münasebetlerine Max'ın villasında devam eder. Eline taşlı kadife bir eldiven geçiren Max eldivenin hem büyük bir haz verdiğini hem de acı verdiğini belirtir. Bir süre Gilda'ın bedenini okşayan Max daha sonra Gilda ile sevişmeye başlar. Aynı esnada varyete kulübünün fotoğrafçısı Chandler Lulu'ya merak etme Gina’ın öcü alınacak der ve Lulu ile lezbiyen seksine girişirler.

Max telefonda muhasebecisi Roberto’yu alınacak bir mal konusunda haşlarken kapıda Alex isimli bir genç bekler.  Max Alex’i içeri buyur eder ve Peter senden övgüyle bahsetmiş güvenilir birisi olduğunu söylemiş tamda benim iş için aradığım meziyetlere sahip birisinin deyip tabanca verir.  Alex tabancayı almak istemeyince Max Peter’ın tabancayla yakalanmama öğüdünü iyicene bellemişsin ama devir değişti tabancasız işler yürümüyor deyince Alex tabancayı alır. Daha sonra Max Alex’e başka bir odaya götürür. Odanın içi tıpkı Hollywood aktristi Rita Hayworth'un adına yapılmış bir mabet gibidir.  Max Alex'e sana bir şey göstereceğim der ve yatakta anadan doğma yatan Gilda'yı gül vasıtasıyla okşayarak uyandırır.  Max Gilda'ya sana bir sürprizim var diyerek Alex'i gösterir. Şaşıran Gilda Max'a bu adamın odamda ne işi var diye çemkirir. Max Gilda’ya Alex’i göstererek o artık senin yeni fedain der. Bunun üzerine Alex ben sanmıştım ki deyince Max Alex'e bu tür işlere başlamak istiyorsan aşağı kademelerdeki işlerle başlamalısın dedikten sonra Gilda’ın isteklerini yerine getireceksin ama şunu unutma Gilda'ya yalnızca ben dokunabilirim dedikten sonra Alex’in gözleri önünde Gilda ile yiyişir.

Fotoğrafçı Chandler, Lulu ve Gordon Max’ın doğum günü partisine katılanların kimliklerini belirlemeye çalışırlar ve içlerinden birisinin kimliğini ifşa ederler. Adı Spartacus isimli kalantor bir işadamı olduğunu öğreniyoruz ve Lulu ve diğerleri Gina'ın videokasetinin kendisinde olduğundan şüpheleniyor.  Alışverişten dönen Gilda fedaisi ve şoförü Alex’i köpek gibi azarlar durur.  Daha sonra Gilda’ın Alex’e karşı kaba davranışlarının nedenin Gilda ve Alex'in eskiden sevgili olduğunu ve Alex’in Gilda’yı terk ettiğini öğreniriz.  Alex Gilda’ya karşı hamle yapmak ister ama patronu Max'ın dediklerini hatırlar ama arzularına gem vuramaz ve Gilda'ya karşı hamle yapar.  Bunun üzerine Gilda Alex'in suratına tokadı yapıştırır ve aynı tepkiyi Alex’de Gilda’ya yapıp arkasından hemencecik sevişirler.

Villaya dönen Gilda duş alırken Max Gilda'ın yanına gelir ve aldığı hediyeyi gösterir. Hediye bir köpek tasmasıdır Max Gilda’ya ben kıskanç mizaçlı bir erkeğim o sebepten dolayı sahip olduklarımın hep elimde olmasını isterim diyerek hem tasmayı açıklar hem de tasmayı Gilda'ın boynuna geçirir.  Akşam olduğunda Max Alex’in kullandığı arabayla Lulu'un işlettiği gece kulübüne giden Max laubali bir tavırla Alex'e sarışın dikkatle seyret gözün gönlün açılsın diyerek Gilda'ya oral seks çektirir. Alex oral seks eylemini rahatsız, öfkeli ve suskun gözlerle seyreder. Gece kulübüne varan Max kendisi gibi yozlaşmış ve sapkın arkadaşlarıyla dejenere eğlencelerini yaparken fotoğrafçı Chandler’da Max’ın villasında bulunan video kasetleri arar ama bulamaz. 

Gök gürültüsü eşliğinde kalkan Gilda Max'ın yazıhanesine girip Max'ın hususi eşyalarını karıştırırken Alex gelir.  Alex yaşadıkları vukuatlar hakkında konuşmak ister ama Gilda aramızdakiler eskiden mazide kalan bir hikâye diyerek Alex'in dediklerini kulak arkası ederek odasına gider ama Alex'de peşinden odaya gider. Hem korkan hem de şaşıran Gilda Alex'e kafayı mı yedin Max bizi görürse ikimizi de yaşatmaz deyince Alex Gilda’ya merak etme Max'ın içkisine uyku ilacı katık ettim saatlerce uyur dedikten sonra Gilda ve Alex zevk denizinde yüzer.

Tebdili kıyafetle Baş komiser Chuck ile buluşan Lulu baş komisere Spartacus'un resmini verir. Baş komiser Chuck Spartacus'un bakanın kardeşi olması nedeniyle nüfuzlu bir şahıs olduğunu söyler. Max ile yaptıkları yanlarına kâr mı kalacak diye sorar. Baş komiser Chuck bende seninle aynı isteği paylaşıyorum ama müspet delilere ihtiyacımız var deyince Lulu sinirlenerek Baş komiser Chuck'in yanından ayrılır. Akşam olduğunda Max ile gece kulübüne giden Gilda Lulu ile gizli mesajlaşmalarda bulunur.  En sonunda Gilda gece kulübünün tuvaletinde makyajını düzeltirken içeri Alex girer ve tuvaleti ihtiras dalgası sarar ama ikilinin bilmedikleri bir husus vardır ikilinin sevişmesi kayda alınmaktadır.

Ertesi gün Gilda ve Alex  beşik gibi bir yatak sevişirken  Max  Alex ve Gilda'ın sevişmesini büyük bir öfke ile seyreder ve televizyona kül tablası atarak televizyonu parçalar. Aynı esnada Baş komiser Chuck türlü mazeretler uydurarak davadan sıvışmaya çalışır. Lulu fotoğrafçı Chandler'a lanet olsun bu adam beni oyalıyor takibat için daha fazla delile ihtiyacı varmış der. Bunun üzerine fotoğrafçı Chandler sana ilginç havadislerim var Spartacus'un Long Island'da bir villası daha var belki aradığımız videokaseti orada buluruz der.  Sevişmeyi sonlandıran Gilda ve Alex geçmiş günler hakkında konuşurken şimdiki zamanı muhakeme ederler.

Lulu fotoğrafçı Chandler’ın Max’ın villasına sızmasına yardımcı olurken eve dönen Alex ve Gilda evde birisi erkek birisi kadın iki kişinin Max'ın huzurunda seviştiğine tanık olurlar. Max Gilda ve Alex’e çok süper bir oyun buldum gözlerimizi kapatıp birbirimizi cinsel uzuvlarımızdan tanıyacağız der.  Alex'in hal ve davranışlarından epeyce tedirgin olan ben gidip üstüme uygun bir şeyler geçireyim diyerek odasına çekilir. Gilda gidince Max Alex’e oyuna iştirak edebilirsin deyince Alex soyunmaya başlar ve Max tek yumrukla Alex’i yere serer.  Gilda odasının tarumar edilmiş bir şekilde görünce paniğe kapılır. Odaya giren her şey bitti diyerek Rita Hayworth koleksiyonunu parçalayıp Gilda’ya şu kıyafetleri geçir der.  Kıyafetleri geçiren Gilda Max ile sevişmeye başlar.  Bu arada Max'ın diğer adamları Lulu'un casusunu fark eder icabına bakarlar.Lulu gece kulübü çalışanları toplayıp Max’ın Villasına gider ve fotoğrafçı Chandler'ın öldürüldüğünü gören Lulu Max'ın adamlarını öldürür. 

Daha sonra Lulu adamları Spartacus'un villasına doğru giderken Gilda ve Max Spartacus’un villasına varırlar.  Bu arada kendine gelen Alex'in gizli polis olduğunu öğreniriz. Alex Baş komiser Chuck'ı arar ve operasyona bir an önce başlanmasının gerektiğini söyler. Lulu ve gece kulübü çalışanları  Spartacus'un fedaileri tarafından fark edilir ve yakalanırlar.  Aynı esnada Spartacus Gilda'yı yeni ev çekimi pornosunda oynatmaktadır.  Max Lulu'ya zavallı lezbiyen Lulu videokasetleri aradın durdun ama aradığın kaset buradaydı diyerek Gina'ın ölüm anını gösterir. Max Gina işlerim için tehlike arz ediyordu o yüzden onu öldürmek zorundaydım deyince Lulu Max'e lanet olasıca diyerek Max'ın suratına içki fırlatıp tabancasını alarak Max'ı öldürür. Bu arada Spartacus tam Gilda'yı öldürecekken polisler Villaya baskın yaparlar ve film biter.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Beauty Contest Caper

  Filmimiz Shaggy ’in yemeğe çıktık tabelasını asmasıyla başlar. Shaggy Scooby ’ye kimse...