https://www.highrevenuegate.com/pqxbdf5xa4?key=0fa5a3e34ecb571364a40d5443900081

28 Ağustos 2022 Pazar

The Tale Of The Dead Man's Float

 

 Filmimiz 1954 senesinde Billy isimli bir çocuk Charlie isimli gence güvenli olduğundan emin misin diye sormasıyla başlar. Charlie Billy ’ye dikkatli ol yeter der. Charlie gittikten sonra Billy havuza atlar. Sally yanına gelen Charlie’ye kardeşimin güvende olup olmadığını kontrol etmeyecek misin diye sorunca Charlie Sally ’ye gideyim mi diye karşılık verir. Bunun üzerine Sally olmaz diyerek Charlie ile öpüşür. Bu arada Billy iğrenerek bu kokuda ne der. Daha sonra Billy görünmeyen bir şey tarafından havuzun dibine çekilince Sally diye bağırarak yardım ister. Sally ve Charlie vakit kaybetmeden havuza doğru giderler. Charlie Billy ‘ye yardım etmek için havuza atlar. Günümüze döneriz fen dersinde bir patlama yaşanır. Zeke isimli öğrenci öğretmenine üzgünüm etkinin bu kadar sert olacağını bilmiyordum der. Bunun üzerine öğretmen Zeke ’ye görünüşe göre hesaplamanda hata yapmışsın diye karşılık verir. Öğretmen öğrencilerine olduğunuz yerden ayrılmayın ben hademeyi çağırıyayım der.


Zeke’yi izleyen Clorice Zeke amma da inek deyince Margot bence sevimli baktığın yavru köpek gibi der. Bunun Clorice Margot’a evet tıpkı arkasını toplayacağın bir köpek yavrusu gibi karşılık verir. Margot haydi ona yardım edelim diyerek Cloriceyi Zeke ’in yanına çeker. Margot ne yanlış gitti diye sorunca Zeke hiçbir şey magnezyum ve su karışırsa aynı tepkiyi verir ben yalnızca dökeceğim magnezyumu hesaplayamadım diye yanıtlar. Bunun üzerine Clorice ne kadar ilginç eğitimim tamamlandı diyerek Zeke ‘in yanından ayrılır. Ders çıkışı Clorice ’in yanına gelen Zeke Clorice ’ye yüzme takımındasın değil mi deyince Clorice evet diye cevap verir. Bunun üzerine Zeke sana göstermek istediğim bir şey var deyince Clorice ne diye sorar.  Zeke göstermeyi yeğlerim diye yanıtlayınca Clorice yüzme takımındayım gitmem gerek der. Bunun üzerince Zeke Clorice ‘ye eğlenceli olacak deyince Clorice Zeke ’ye eğlenceden ne anlarsın inek deyince Zeke pişman olmayacaksın der. Clorice pekâlâ yedi buçukta buluşuruz o zaman diyerek gider.    


Zeke burası erkeklerin soyunma odası dikkatli ol deyince Clorice hızla kapıyı açıp kimse var mı diye seslenir. Daha sonra Clorice Zeke ’ye bana ne göstereceksin diye sorar. Dolabın yanına giden  Zeke dolabı çekerken soyunma sesini kontrol ederken bunu buldum diyerek okulun gizli havuzunu gösterir. Zeke Clorice ’ye bu havuz ellilerde açılmış ama kısa süre kapanmış der. Bunun üzerine eğer bu havuz okuldaysa neden antrenman için şehrin ucuna gidiyorum okul yönetimden havuzu açmalarını isteyeceğim der. Zeke bu iyi olmayabilir deyince Clorice mazeretler bir işi yapamayacaklar içindir diye karşılık verir. Zeke Clorice ‘ye acaba takılır mıyız deyince Clorice şansını zorlama der. Zeke ve Clorice giderken okul hademesi de onları izler. Bu arada boş havuzdaki balçık şekil almaya başlar. Günler sonra okul yönetimi havuzu açar.


Antrenman esnasında Margot Clorice ’ye nasıl becerdin bilmiyorum derken burnuna gelen kötü koku Margot’u rahatsız eder. bunun üzerine Clorice borular hala kirli olmalı dedikten sonra Margot ve Clorice havuzdan çıkar.  Sınav sonrası düşük not Clorice fenden nefret ediyorum der. Zeke o kadar da kötü değil deyince Clorice notlarımı yükseltmezsem yüzme takımından alınırım diye karşılık verir. Bunun üzerine Zeke Clorice ‘ye belki ben sana yardımcı olurum özel öğretmen olurum der. Clorice karşılığı deyince Zeke gülümser. Akşam olduğunda havuz kenarında Zeke Clorice ‘ye nasıl girdin diye sorunca Clorice koçun anahtarlarını aşırdım diye yanıt verir. Zeke endişeli bir şekilde ya yakalanırsak deyince Clorice kötü bir şey yapmıyoruz ayrıca yalnızız diye karşılık verir. Zeke Clorice ‘ye bana yüzme öğreteceksin değil mi deyince Clorice Zeke ’ye tamam hadi dal deyince Zeke korku ile havuzdan çekilir. Bunun üzerine Clorice yavaş adımlarla başlarız der.


Zeke ve Clorice havuza şişme botla girerken Clorice o kadar da kötü değil dedikten sonra Zeke ’ye seni bu kadar korkutan şey ne diye sorar. Zeke ilk başta anlatmak istemese bile daha sonra korkusunun nedenini anlatır. Zeke küçükken gölette yüzerken ayağına dolanan yosun yüzünden az daha boğulduğunu ve bu sebepten dolayı suya girmekten korktuğunu söyler. Clorice Zeke ‘ye elini suya bandır çekinme der. Zeke Clorice ’in dediğini yapar. Bottan çıkan Clorice Zeke ‘ye seni temin ederim sana zarar verecek hiçbir şey yok bu havuzda dedikten sonra Clorice havuzun dibine çekilir. daha sonra Greta bota çıkıp bö diye seslenir. Bunun üzerine Clorice Greta ’ya hiçte komik değildi diyerek sitem eder.  Greta Clorice ’ye hani yavru köpeklerden hoşlanmıyordun diyerek giderken Clorice Greta ’in arkasından fen derslerimde yardımcı oluyor diye karşılık verir. Clorice Zeke ’ten bir kez daha elini suya sokmasını ister. Elini suya sokar ve suya çekilir. Clorice güçlükle Zeke’yi bota çeker ve ne oldu diye sorar. Zeke bir şey beni havuzun dibine çekti der.  Clorice Zeke ‘ye havuzda bizden başka birisi yok dedikten sonra bot sallanır. Zeke ve Clorice ellerini kürek gibi kullanıp havuzun kenarına gitmeye çalışırken bot gene sallanır. Clorice bu işe yaramıyor bekleyelim elinde sonunda biri bizi bulur dedikten sonra bot alabora olur. Clorice ve Zeke yüzerek havuzdan çıkmaya çalışırken hademe Zeke ve Clorice ‘ye havuz temizleme sopasını uzatarak çıkmalarına yardımcı olur.  

Zeke ve Clorice hademeye bu da neydi diye sorar. Hademenin kırk yıl önceki cankurtaran Charlie olduğunu anlarız. Charlie kız arkadaşının kardeşi Billy ’in ölümünün kaza olmadığını ama kimsenin kendisine inanmadığını üç ölümden sonra olayları hasıraltı ettiklerini söyler. Clorice Charlie’ye peşimizdeki ne diye sorunca Charlie havuz inşa edilirken mezarlığın taşındığı fakat bir cesedinin unutulduğu öfkeli bir ruhun yaptığını söyler. Bunun üzerine Zeke belki de şartları eşitleriz der. Clorice nasıl olacak bu diye sorunca Charlie ve Clorice ile kimya dolabına giden Zeke bu şeyden asit kokusu geliyor ve metiloranj asitle birleşince tepki verir diye cevaplar. Bu arada Clorice ’de magnezyum şişesini alır. Tekrar havuza dönen üçlü metiloranjı havuza döker. Bir süre sonra havuzda bir şeyler şekil almaya başlar ve çürümüş yosunlarla kaplı ceset havuzun içinde belirir, Charlie sopayla yaratığa vurur ve yaratığın sudan olma bir mahluk olduğunu anlar.  Charlie, Clorice ve Zeke korku içinde soyunma odasına kaçar. Charlie korkudan şoka girer. Clorice Zeke ‘ye niye peşimizde diye sorunca Zeke belki de artık saklanamadığı içindir diye yanıt verir. Bu arada yaratık giderden gelince Clorice ve Zeke tekrar havuza dönerler. Clorice yaratığı patlatmak için magnezyumu kullanmak ister. Zeke Clorice ‘ye elinde nemlendirici var elin yakabilirsin diyerek şişeyi almak isterken magnezyum şişesini havuza düşürür. Bunun üzerine Clorice şişeyi almak için havuza atlar. Yaratık Clorice ‘in peşine düşünce Clorice put kesilir. Zeke Clorice’yi kurtarmak için havuz atlayınca yaratık bu seferde Zeke ’in peşine düşünce kendine gelen Charlie Zeke’yi havuzdan çeker. Bu arada magnezyum alan Clorice magnezyumu yaratığa fırlatır yaratığın patlamasına sebep olur ve film biter.  


 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Beauty Contest Caper

  Filmimiz Shaggy ’in yemeğe çıktık tabelasını asmasıyla başlar. Shaggy Scooby ’ye kimse...