https://www.highrevenuegate.com/pqxbdf5xa4?key=0fa5a3e34ecb571364a40d5443900081

10 Ocak 2014 Cuma

Sex Penitentiary

Filmimiz bir depoda yasa dışı işlerle uğraşan adamlarla başlar. Adamların yanına iki kadın gelir kadınlardan birinin adı Tara'dır ve kendisi gazetecidir. Tara suç örgütünün lideriyle tanışmak ister adamlardan biri parayı getirdin mi diye sorar. Tara cevap olarak masaya iki tomar para bırakır. Suç örgütü güzel ama önce bir ön görüşme yapalım der ve Tara yanındaki isminin Claire olduğunu öğrendiğimiz kadın ile beraber suç örgütü üyeleriyle grup seks eylemi icra ederler. Grup seksin ortasına polisler damlar ve herkesi tutuklarlar.
 Claire ile birlikte hapishaneye düşen Tara yemin ederim o para gazetenin parası suç örgütünün lideriyle görüşme yapabilmek için o parayı götürdüm der. Tara'nın laflarına önem vermeyen hapishane müdürü sen onları yargıca anlatacaksın tatlım diyerek Tara ile dalgasını geçer. Hapishane müdürü iki kadına soyunmasını söyler. Tara ve Claire iç çamaşırlarıyla kalırlar ve hapishane müdürü onlarında çıkmasını emreder. Anadan üryan kalan iki kadının yanına hapishane hekimi gelir ve iki kadını üstünkörü kontrol ettikten sonra hücrelerine götürülürler.

Muayeneye giren Tara hapishane hekimin talimatlarıyla soyunur ve hapishane hekimi muayene etmeye başlar ve muayene ilerledikçe hapishane hekimin hareketleri müstehcenleşir. En sonunda Tara'ya sahip olur. Hapishane avlusunda dolanan Tara'ya Claire bunları atlatacağız diye moral aşılamaya çalışır lakin Claire'nin moral aşısı işe yaramaz Tara buradan çıkmalıyım der durur. Tuvalette paspas çeken Tara'nın yanına gardiyanlardan biri gelir ve böyle paspas yapılmaz gel sana gösteriyim dedikten sonra Tara'ya sahip olur.

Kadın mahkûmların idrar numunelerini alan hapishane hekimi en son numune veren Tara'ya sen biraz dur der ve Tara'ya tekrar sahip olur. Avukatının yanına giden Tara'ya avukatı durumun iç açıcı değil üzerinde yüksek meblağda para bulundu savcı senin uyuşturucu ticaretine bulaştığını sanıyor der. Tara ben parayı röportaj için kullanacaktım der. Bunun üzerine avukat bak yargıcı ikna edebilirsem dışarı seni çıkartabilirim ama sende kendine hâkim olacaksın der ve görüşme biter.   

Claire Tara’ya sakin ol avukatının dediklerini uygula diye öğüt verir. Tara burada duramam zaten bir kaçış planım var deyince Claire sen aklını peynir ekmek ile mi yedin der.  Tara ve Claire'nin yanına koğuş arkadaşları Dianna ve Rachel gelir. Claire Dianna ve Rachel'e Tara'nın bir firar planı var der ve Tara çok gizli bir plan der. Dianna ve Rachel gidince Tara o ikisine pek güvenmiyorum sence firar planımıza dâhil etmekle hata mı ettik deyince Claire boş ver olan oldu der.


Hapishane müdürünün ofisine gelen Tara’ya hapishane müdürü demek gazetecisin der. Tara evet der. Mesleğinin yasaları göz ardı edeceğini mi sanıyordun değil mi bence gazetecilik kisvesi altında uyuşturucu satıcılığı yapıyordun der. Tara beni ve mesleğimi nasıl suçlarsınız deyince hapishane müdürü benim burada ne kadar süre kaldığı mı biliyorsun değil mi der. Bunun üzerine Tara deneyimleriniz olmuştur. Hapishane müdürü evet kâfi derecede deneyimim var ve buradan çıkmak için yardımıma ihtiyacın var o yüzden birbirimize yardım etmeliyiz dediğimi anladın diyerek Tara'ya karşı hareketlerde bulunur ve Tara’ya sahip olur.

Dört kadın firar planı hakkında konuşurlar. Rachel hiç risk olmadığını ve planın yüzde yüz kusursuz olduğunu söyleyince Tara hapishane hekiminden aşırdığı anahtarları gösterince Rachel evet ikna oldum der.  Köstebek olduğu ortaya çıkan Dianna Tara'nın firar planını hapishane müdürüne ispiyonlar. Hapishane müdürü hapishane hekimini arayarak anahtarlarını bulduk tüm mahkûmları yemekhanede topla der ve daha sonra Dianna ile sevişir.


Gece vakti dört kadın firar planını uygulamaya başlarlar ve köstebek Dianna geride kalıp sıvışır. Tara Dianna nerede diye sorunca Claire ürkmüş olmalı boş ver der.  Tara tam hapishane kapısını açacakken gardiyanlar tarafından yakalanır ve diğer kadınlarla beraber hücrelerine geri döner.  Sabah olduğunda Tara avukatıyla konuşur avukatı sana güzel haberlerim var der.  Yargıç senin suçsuz olduğuna kanaat getirdi ama sana bir sorum senin gibi bir kadın nasıl böyle aptalca bir eyleme kalkıştın diye sorunca Tara inkâr etmeye çalışır. Avukat bana martaval okuma anahtarlar elinde bulundu ama yinede sansın var hapishane müdürü olayın basına sızmaması için olayı örtbas edecek sen de tahliye edileceksin der ve film biter. 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Beauty Contest Caper

  Filmimiz Shaggy ’in yemeğe çıktık tabelasını asmasıyla başlar. Shaggy Scooby ’ye kimse...