https://www.highrevenuegate.com/pqxbdf5xa4?key=0fa5a3e34ecb571364a40d5443900081

23 Ocak 2014 Perşembe

Daddy's Girl




Filmimiz okul koridorunda yürüyen on yaşlarında bir kız ve babasıyla başlar. Adının Jody olduğunu öğrendiğimiz kız babasına gitme seni benden alacak der. Babası korkma bir şey olmayacak der ve Müdire Victoria Hemp ‘in odasına girer.  Adının Don olduğunu öğrendiğimiz şahıs kızımla alıp veremediğiniz nedir diye sorar. Müdire Hemp Jody ‘in hayatındaki güzel olan her şey yok edilmelidir diyerek tabancasını çeker ve Don'u vurur. Jody bütün olaya şahit olur ama ne var ki yaşananlar Jody ‘in gördüğü bir kâbustan ibaret olduğunu anlarız. Don kızı Jody'yi bu bir kâbustu geçti diyerek teselli eder. Sabah olduğunda Jody ve Don kahvaltı sofrasına otururlar. Jody babasına müdiresi Bayan Hemp'i şikâyet eder. Don kızı Jody ‘ye müdiren senin en iyisini istiyor belki de ekstra not almaya çalışmalısın mesela kitap özeti falan yazmayı teklif et der. Okuluna giden Jody Bayan Hemp ‘in odasına girer ve davranışlarımdan dolayı çok üzgünüm kitap özeti yazarak hatalarımı telafi etmek istiyorum der. Bunun üzerine Bayan Hemp senin çıkardığın vukuatlar öyle yalanıp yutulacak türden vukuatlar değil deyince Jody onlar benimle uğraşıyor diyerek kendisini savunmaya çalışır. Bayan Hemp mazeretlerin suçlarını örtbas etmiyor hem bizim selametimiz hem de kendi selametin için gelecek ders yılında itibarlı bir yatılı okula gitmeni isteyeceğim o yüzden velilerinin gelmesini istiyorum der.  Jody tam müdiresine karşı çıkar ve müdiresine gitmek istemediğini belirtir. Bunun üzerine Müdire Hemp Jody ‘ye yeni bir çevre edineceksin fena mı der ve telefon çalar ve müdire Hemp Jody ‘den dışarı çıkmasını ister. Dışarı çıkan Jody içinden yeni bir çevre falan edinmek istemiyorum der.

Don’ un yirmili yaşlardaki yeğeni Karen gelir. Karen'ın babası vefat edince Mitchelların yanına taşınır. Don yaşı büyük bir çocuğu evlat zordur ama Jody bu zorluğu bize hiç hissettirmedi dedikten sonra Karen'ı odasına götürür. Jody ise gizlice mutfağa gidip telesekreteri kontrol eder. Telesekreterden Jody ‘in müdiresi Bayan Hemp ‘in sesi duyulur Jody tam telesekreterdeki mesajı silecekken Don gelir ve mesaj mı gelmiş bir bakayım der. Telesekreteri çalıştıran Don Bayan Hemp ‘in Jody hakkında konuşmalıyız diyen mesajını dinler. Daha sonra Don okulla ilgili bir sorun yok değil mi diye sorunca Jody yok her şey yolunda gitti diyerek babasına yalan söyler. Karen gelir ve Jody ile tanışır. Karen Jody ‘ye okulun son günü olması nedeniyle çok heyecanlısın değil mi diye sorunca Jody tarafından okuldan nefret ediyorum cevabı alır. Bunun üzerine Karen Jody ‘ye peki ne yapmaktan hoşlanırsın diye sorar.  Karen'ı odasına götürüp oyuncak bebeklerini gösterir. Okulun boş olduğu bir vakit Müdire Hemp ‘in odasına giren Jody Bayan Hemp’e babam yeni okul fikrine yeşil ışık yaktı diye söyler. Bunun üzerine Bayan Hemp sevindim ama yine de ailen ile konuşmalıyım der. Bunun üzerine Jody yaz tatilinde okumak için kitaplığın en üstündeki kitaplardan birini ister. Bayan Hemp iskemlenin üzerine çıkıp Jody ‘in istediği kitabı alırken Jody iskemleyi hızla çekip Bayan Hemp'i düşürür. Jody daha sonra Bir seksen yere yatan Bayan Hemp ‘in üzerine kitaplığı devirdikten sonra sicil kaydını alarak okuldan kaçar.  Parkta sicil kaydını yırtarak imha eden Jody beni yollamayı düşünmeyecektin Bayan Hemp der.

Barbara'ın annesi gelir ve bisikleti yola koyan Jody ‘ye ailen sana başka bir bisiklet almayacak o yüzden bisikletini kenara çek der.  Jody pek isteksiz şekilde pekâlâ büyükanne diyerek bisikletini yoldan çeker ve ben odamda takılacağım der. İşten dönen Don Barbara'ın annesini görür ve en sevdiğim kayınvalidem nasılmış der. Barbara'ın annesi ukala bir tavır takınarak yeğenin akşam yemeğini hazırladı Jody odasında ve Barbara ise faturaları ödüyor diyerek Don'a laf sokar. Karen Don’ un yanına giderek Don amca Jody ‘in okulundan arıyorlar mühimmiş der. Telefonu eline alına Don Bayan Hemp ‘in öldüğü haberini alır ve Jody ‘ye müdiresinin öldüğünü söyler. Jody bu haksızlık tamda beni sevmeye başlamıştı diye bağırarak odasına gider. Jody ‘in odasına giren Karen Jody ‘ye iyi misin diye sorar. Jody sinirli bir şekilde Karen'a niye herkes bana iyi olup olmadığımı soruyor deyince Karen yalnızca seninle alakadar olmaya çalışıyoruz der. Karen Müdire Hemp ‘in ölümü hakkında konuşmak ister ama Jody öldürdüğü müdire için o iyi bir kadındı diyerek konuyu kapatır. Jody ‘in bir şeyler çizdiğini gören Karen bakabilir miyim diye sorunca Jody bakamazsın der. Daha sonra Jody kalp içinde babacık anneciği seviyor yazısını yazıp ebeveynlerinin yatağına koyar. Barbara yatağa konulan kâğıt parçasını Don'a gösterir ve Don’ da büyütecek bir şey yok der.  


Ertesi gün Mitchell ailesi komşularıyla beraber  mangal partisi yaparlar.  Barbara  Don'a işiyle ilgilenecek birisiyle tanıştırmak ister lakin Don karısının  dediklerine kulak asmaz. Jody anne ve babasına ayrı ayrı yiyecekler götürerek anneciğim babam senin için hazırladı anneciğim babacığım senin için hazırladı der. Jody ‘in sınıf arkadaşı Claire Jody’ ye bunları sen yapıyorsun kimsenin kimseye bir şey hazırladığını görmedim diyerek Jody ‘in küçük oyunu bozar. Claire'i tek başına yakalayan Bayan Hemp öldü ve yakında onun yanına gideceksin diyerek Claire'i korkutur. Karen gelir ve ne oluyor diye sorunca Jody oyun oynuyoruz der ve Claire Jody ‘in yanından kaçar. Mangal partisi biter ve Don Barbara iş yüzünden tartışırlar. Tartışmayı duyan Jody sessizce tartışmayın dedikten sonra yemek tepsisini devirir. Sese gelen Karen, Don ve Barbara ne oldu diye sorunca Jody yanlışlıkla tepsi elimden kaydı diye yalan söyler.  Gece olduğunda Jody oyuncak bebeklerini anne ve babası yerine koyup ben bu aileyi bir arada tutmaya çalışıyorum ve sizde çaba göstermelisiniz der. Karen ise fotoğraf albümüne bakan Barbara'ın yanına giderek bugün Jody çok garip davranışlarda bulundu önce Claire'ı tehdit etti daha sonrada yemek tepsisini kasten ve isteyerek devirdi der. Bunun üzerine Barbara Karen'a çocuklar garip davranışlarda bulunabilir anne olunca sende anlarsın diyerek konuyu kapatır.

Sabah olduğunda Jody babasının gitmemesini ister ama Don mecburum sunum yapmam gerek der ve gider. Morali bozulan Jody güya aile günü olacaktı der ve odasına çıkar. Bir süre sonra Barbara evden çıkar ve Jody ‘de peşinden giderken Karen görür birlikte zaman geçirmek ister misin diye sorar. Jody hayır Clairle’e gideceğim der ve çıkar ama aslında niyeti annesi Barbara'yı takip etmektir. Barbara'yı takip eden Jody ninesinin evine gelir.  Barbara annesine artık katlanamıyorum der ve annesi Barbara ‘ya güzel kızım kendini heder etme tamam mı Jody ‘de al ve Don'u terk et aklı başına gelir der.  Ninesinin söylediklerini duyan Jody öfkelenir ve hıncını ninesinin çiçeklerinden çıkarır. Karen neredeydin sen Claire ile konuştum ona uğramamışın yalan söyledin diye kızacağımı sanma der. Bunun üzerine Jody kafa dinlemeye çıktım ama sakın babama beni gammazlama der. Gece olduğunda Jody suratında beliren haince bir gülümsemeyle oyuncak bebeklerinden birini devirerek senin defterini de düreceğim nineciğim der. Jody Karen'ın odasına girip Karen'ın kayıt cihazını aşırır. Tam odadan çıkacakken Karen ile karşılaşır. Karen odamda ne işin var diye sorar. Jody Karen'a senin verdiğin kitabı koyuyordum bayağı sürükleyici bir kitap aynen bizim gibi yetimleri anlatıyor der. Karen sen yetim değilsin diye karşılık verir. Bunun üzerine Jody bilakis babanın geri dönmesi için her şeyi yapardın değil mi diye sorar. Karen evet yapardım diye cevaplar. Jody aynen bende babamı kaybetmemek için her şeyi mubah görürüm diyerek Karen’ı ürkütmeyi başarır. Yatağında uyuyan Karen'ın yanına giden Jody üstüne vazife olmayan işlere burnunu sokma babamı benden ayırma dedikten sonra elinde tutuğu makası Karen'a defalarca saplar lakin bunun Karen'ın gördüğü bir kâbus olduğunu anlarız.

Sabah olduğunda Jody ninesinin erik suyuna lavabo açıcısı katık eder ve kahvaltı sofrasına götürür. Kahvaltı sofrasında türlü şebeklikler yapan Jody ve Don Barbara'ın annesinin sinirini bozmayı başarır. Barbara'ın annesi şunlara bak kızım evin tüm sorumluluğunu alırken bu ikisi gırgır yapıyorlar diye sitem eder. Don kayınvalidesine bir oyuncak üreticisi fikrimi almasına ramak kalmıştı deyince Don’ un kayınvalidesi Don'a beni netice ilgilendirir boş laflar değil der.  Karşılıklı laf sokmalar yerini şiddetli bir münakaşaya dönüşür ve Jody ‘in ninesi kahvaltı sofrasından kalkar. Ailesinin tartışmasına dayanamayan Jody yeter artık diye bağırır ve herkes kahvaltısını etmesini ninesinin oturup hususi olarak hazırladığı erik suyunu içmesini ister ama büyükanne bu kahvaltı benim için bitmiştir der.  Daha sonra Don lavabo açıcısı katık edilmiş erik suyunu içmeye kalkışınca Jody ‘in hızlı tepkisine maruz kalır ve erik suyunu yere döküldüğü için içemez. Barbara komşusu Rachel ile dertleşir. Rachel Barbara ‘ya bak ben hem boşanma avukatıyım hem de boşanmış bir kadınım ve bunun için sana elimden geldiği kadar yardımcı olacağım der.


Barbara'ın annesi evinin bahçesinde çiçekleriyle ilgilenirken Jody gelir.  Barbara'ın annesi babana karşı bir garezim yok hatta amacım ona yardım etmek der. Bunun üzerine Jody ninesine sen nasıl nasip görürsen dedikten sonra Barbara'ın annesi Jody’ ye ara sıra bana uğra laflarız hem de oyun falan oynarız der. Bunun üzerine Jody ninesine hadi o zaman saklambaç oynayalım hem de şimdi der. Jody ‘in ninesi torunun saklambaç oynama teklifini kabul eder.  Jody ninesine gözlerini yum otuza kadar say der ve Jody ‘in ninesi de gözlerini yumup saymaya başlar. Bu arada saksılardan birine Karen'ın kayıt cihazını koyar. Barbara’ın annesi torunu Jody’yi aramaya koyulur ve bir süre sonra Jody ‘in büyükannesinden yardım ister ama ses kayıt cihazından gelir. Barbara'ın annesi bekle orada ben hemen geliyorum der ve Jody ninesinin arkasında belirir ve ninesini sertçe itme suretiyle merdivenlerden düşmesine sebep olur. Jody düşme sonucu bilincini yitirmiş yaşlı kadına dedikleri doğruymuş kazaların birçoğu evlerde vuku buluyormuş der ve Barbara gelir. Barbara'yı gören Jody hemencecik saklanır. Annesinin yerde bilinçsiz şekilde yattığını görünce hemen ambulansı arar. Barbara telefonda evin adresini verirken Jody çaktırmadan sıvışmayı başarır.    

Karen odasında Jody ‘in aşırdığı kayıt cihazını ninesini öldürmekten dönen Jody’yi görür ve kayıt cihazımı gördün mü diye sorar. Jody hayır der ve odasına gider. Telefona bakan Karen telefonda Barbara ile konuşur ve Barbara'ın annesinin kaza geçirdiği öğrenir ama aslında Jody bilerek ninesini merdivenlerden aşağı itmiştir.  Telefonla konuşması biten Karen Jody’ ye ninen bir kaza geçirmiş deyince Jody ağlama numarası çekip zavallı ninem öldü işte öldü diye ağıtlar yakar. Bunun üzerine Karen ninen ölmedi yalnızca yaralanmış deyince Jody ‘in morali bozulup soğuk bir ses tonuyla ben odama gidiyorum der. Karen hastaneye gidiyoruz deyince Jody sinirlenip hastaneye falan gitmiyorum der. Bunun üzerine Karen ninen hasta der. Hastaneye gitmek zorunda kalan Jody ninesinin komada olduğunu öğrenince rahatlar ve bu durum Karen’ın dikkatini çeker. Jody ve Karen eve dönerler. Jody ‘in eve girmediğini gören Karen hayrola nereye der.  Jody parkta biraz oyalanacağım der. Karen kuzeni Jody’ ye güvenmez takip etmeye başlar.  Jody ninesinin evine girip kayıt cihazını alır kayıt cihazını aldığını fark etmeyen Karen Jody’ ye burada ne arıyorsun diye sorar. Jody ninemin çiçeklerine su vermeye gelmiştim der.  Karen Jody’ ye bence buna gerek yok der ve iki kuzen evden çıkar.

Karen odasında kayıt cihazını ararken Jody’ ye kayıt cihazımı aldın mı diye sorar. Jody niye devamlı bunu sorup duruyorsun ben almadım der.  Karen Jody’ ye bak yalan söylediğin için kızmayacağım sana der. Konuşmalara Don gelir ve sorun nedir diye sorunca Jody Karen cihazını kaybetti ve  kayıt cihazını çalmakla itham ediyor der.  Bunun üzerine Don belki de odada bir yerde kaybetmişsindir diyerek kayıt cihazını aramaya başlar. Uzun süre kayıt cihazını arayan Don en sonunda Karen'ın kayıt cihazını odanın en uç köşesinde bulur. Daha sonra Jody kayıt cihazındaki kaseti imha ettiğini görürüz. Jody ‘in hal hareketlerinden şüphelenen Karen küçük çaplı hafiyelik işine kalkışır. İlk önce Barbara'ın arkadaşı Rachel ile konuşur Rachel Jody ‘in aşırı sorunlu bir kız olduğunu o yüzden kızı Claire’yi kampa götüreceğini söyler. Rachel çalan telefona bakmak için kalkar ve Claire gelir ve Jody ‘in yaptığı yaramazlıkları söylemeye başlar ama sonra Jody benim defterimi dürer diyerek kaçar.  Daha sonra Jody ‘in okuduğu okulun rehberlik öğretmeniyle konuşur. Rehberlik hocası Jody ‘in sorunlu bir çocuk olduğunu söyler ve sicilinin gizemli bir şekilde kaybolduğunu söyleyip sicil kaydının yedeğini arayacaklarını söyler. Karen sicil kaydında neler yazdığını sorar. Rehberlik hocası Jody ‘in ne sorunu olduğunu ancak geçmişinde ne sorun olduğunu öğrenirsek çözülür der. Hafiyelik işine devam eden Karen Jody ‘in evlatlık kaydını inceledikten sonra Jody ‘in başka bir aileye verilmesinden sorumlu sosyal hizmetler görevlisi Mark Spring ile irtibata geçer.
Sosyal hizmetler görevlisi Mark Karen’a istediniz kayıtlar yasalar tarafından mühürlenmiş dosyalardır evlat edinilen aile bile o kayıtlara bakamaz der ve müdürü tarafından odasına çağırılır. Fırsattan istifade eden Karen Jody ‘in dosyasını bulur ve Jody ‘in esas ailesinin adresini not alır. Mark gelir ve eğer Jody hususunda şüphelendiğiniz bir sorun varsa yedi gün yirmi dört saat boyunca benimle irtibata geçebilirsiniz der ve Karen Mark’a teşekkür edip sosyal hizmetler binasından ayrılır. Rachel telefonda Barbara ile konuşur. Rachel Barbara ‘ya sen benim boşanma sürecimde yardımcı oldun bende sana yardımcı olacağım der ve bunu Rachel ‘in kızı Claire duyar.  Kaldırımda resim yapmakla uğraşan Jody ‘in yanına gidip yaptığı resme basınca resmime basıyorsun der. Bunun üzerine Claire burası kamuya açık bir yer der. Jody Claire'in rozetini görür ve bu nedir diye sorar.  Claire en iyi kampçı rozetim ama sen gidemeyeceksin der.  Daha sonra Claire Jody’ ye zaten annen senin hiçbir işe yaramaz babanı boşayacak ve babanı yalnızca Noel tatili ve yaz tatillerinde görebileceksin der. Jody sinirlenip yalan söylüyorsun diye bağırır. Jody bilakis senin annen ile benim konuşurken duydum deyince Jody Claire'in rozetini yere atıp gider Claire Jody ‘in arkasından sen tuhaf birisinin hiç kimse senden hoşlanmıyor diye bağırır.
Jody bilinçaltıyla mücadeleye girip yapmak zorundayım deyip odasındaki aynayı kırar. Barbara Rachel'e annemin çiçeklerine su verebilir misin diye sorar. Rachel tabi ki yaparım der ve bunu Jody duyar. Daha sonra Jody Rachel ’den önce ninesinin evine gelir ve saklanır ve Rachel gelir çiçekleri sulamaya başlar Jody ise eline geçirdiği şömine demirini kullanmak ister ama bu türlü kullanmak nasip olmaz. En sonunda eline fırsat geçer ve Jody Rachel ‘in bacağına daha sonrada kafasına şömine demiri geçirerek öldürür ve bunu boşat kahpe der. Aynı esnada Don bavulunu hazırlarken eğer bu fuar işi olmazsa düzgün bir işe başlarım der. Barbara sorun sırf iş değil Jody ile ilgilenmek istiyorum sürekli kötü polis olan ben oluyorum bunun değişmesini istiyorum der. Jody ise bebekleriyle uğraşırken içinden hoşça kal Rachel sanırım Claire'de Oregon'a taşınır artık der.  Don gelir ve Jody'e ben gidiyorum gelirken sana hediye getireceğim der ama Jody oralı bile olmaz. Barbara eve dönen Karen'a Jody hakkında olan okul sicili gelmiş bunu açıklar mısın diye sorar. Karen ben yalnızca Jody ‘in iyiliğini düşünüyordum der. Bunun üzerine Barbara haddini aşıp işin olmayan şeylere burnunu sokuyorsun Don ile ben Jody hakkında fikir ayrılığımız olabilir lakin Jody hakkında en iyisini biz biliriz der. Gece olduğunda Karen sicil kayıtlarını okur. Ertesi gün Karen bir eve uğrar. Evin sahibi Bay Tucker Karen'a kimsin ne işin var burada diye sorar.  Karen kızınız hakkında konuşmaya geldim der ve Bay Tucker'ın Jody ‘in hakiki babası olduğunu öğreniriz Bay Tucker Karen'a Jody ‘den bahsetmeye başlar. Jody ‘in terk edilme korkusunun olduğunu öğreniriz ve Bay Tucker rahmetli karısı Stella'dan bahseder. Karen Bay Tucker’a karınız nasıl öldü diye sorar. Bay Tucker karısının kaza sonucu öldüğünü söyler.  Karen nasıl bir kazaydı diye sorunca merdivenlerden düşerek can verdi der ve Karen Jody kaza olduğunda orada mıydı diye sorunca Bay Tucker'in evet cevabını alır. Aklına Barbara'ın annesinin geçirdiği kaza gelir ve aman tanrım der. 

Don Barbara'yı arar ve iş mülakatının çok iyi geçtiğini söyler ve daha sonra Barbara'ın annesinin yattığı hastane Barbara'yı arar ve annesinin komadan çıktığını söyler. Telefonu kapatan Barbara sevinçle Jody’ ye ninen komadan çıktı der. Aldığı habere sevinmeyen Jody öyle mi der. Hastaneye giden Barbara hastane döşeğinde yatan solunum cihazına bağlı yatan annesini görür ve torunun Jody ‘de geldi der. Kendisini öldürmeye çalışan Jody’yi gören yaşlı kadın panikler ve birtakım hareketler sergilemeye başlar. Doktor Barbara ‘ya büyütülecek mühim bir şey olmadığını komadan çıkanların heyecanlandıklarını söyler. Jody anne gazoz alacağım der ve Barbara Jody’ ye para verir ama Jody ‘in amacı başkadır. Jody ninesinin yattığı odaya girer ve ninesine bunu yapmaya mecburum der solunum cihazının hortumunu sıkmaya başlar ve Barbara'ın annesi tam alarm düğmesine basacakken Jody alarm düğmesini elinden alıp her ufak şeyde hemşireleri rahatsız etmemeliyiz der ve yaşlı kadın çırpınarak ruhunu teslim eder. Daha sonra Jody bekleme salonunda beklerken annesi gelir ve her yerde  seni aradım der. Jody gidelim artık nineme geçmiş olsun kardı yazmak istiyorum der ve anne kız hastaneden çıkarlar. 

Hastaneye gelen Karen Barbara'ın annesinin öldüğü haberini alır. Karen hemşireye küçük bir kız çocuğu var mıydı diye sorar. Hemşire evet vardı der. Karen sosyal hizmetler görevlisi Mark’ı arayarak Jody ‘in hakiki annesinin ve üvey ninesinin aynı şekilde kaza geçirdiklerini söyler ve şimdi de Barbara'ın annesinin öldüğünü ve yanında Jody ‘in olduğunu söyler. Mark Jody ‘in bu vukuatlar ile ilgisi mi olduğunu düşünüyorsun der ve bekle yanına geleceğim der. Eve dönen Jody telesekreterde ki mesajlara bakarken Karen’ın Jody'in gerçek ailesiyle ilgili notları görür ve öfke nöbeti geçirip hıncını oyuncak bebeklerinden çıkarır. Karen Barbara'yı arayarak kötü haberi verir. Şoke olan Barbara nasıl olur diye geveledikten sonra telefonu Jody gelip Barbara'yı iterek balkondan aşağı atıp ben bu aileyi bir arada tutmak için her şeyi yaptım ama sen her şeyi bozdun ne var ki babam ile ben çok iyi anlaşacağız der. Mitchelların evine gelen Mark zili çalar. Kapıyı Jody açar Mark Jody’ ye sosyal hizmetlerden geldiğini söyleyip içeri girmek ister. Jody Mark'ı içeri davet etmek istemez ve Mark annen evde mi diye sorunca Jody yalan söyleyerek komşuya gittiğini söyler. 

Eve giren Mark Jody ‘den su ister mutfağa giren bardağa su doldurur ve bilerek bardağı yere atar. Bardak kırılmasını duyan Mark mutfağa girer ve Jody bardak elimden kaydı der. Bunun üzerine Mark mühim değil deyip cam kırıklarını toplayıp beni tanımamana şaşırdım senin evlatlık verilme işlerinde ben vardım der. Bunun üzerine Jody eline geçirdiği et tokmağını Mark'ın kafasına geçirip öldürdükten sonra sana yardımına ihtiyacımız olmadığını söyledik ve sen burnunu soktun ama ne oldu geberdin der. Don evi arar Jody babası Don'a Karen'ı şikâyet edip Karen'ın garip davranışlarda bulunduğunu söyler. Don Jody’ ye Barbara’yı vermesine söyler ama Jody telefonun düğmelerine hızlı bir şekilde basıp telefon bozuk numarası çeker. Eve Karen gelir ve Jody ile Jody ‘in hakiki ailesi hakkında konuşmak ister ama Jody agresifleşir. Karen bana hakiki anneni anlatsana deyince gözyaşlarına boğulan Jody annem yalancının önde gideniydi hep yalanlar söylerdi ve babamın ölümüne sebep oldu der. Mutfaktan gelen telefon sesini duyan Karen mutfağa gitmeye çalışır Jody Karen’a engel olmaya çalışır ama başarılı olamaz. Mutfağa giren Karen Mark’ın cesediyle karşılaşır. Karen Jody’ ‘ye ne yaptın sen der. Jody aileme zarar verecekti der. Karen telefonu kullanarak polisi aramak ister Jody Karen'ı engellemeye çalışır ve Karen ve Jody boğuşmaya başlarlar.  Yerde yatan Barbara’yı fark eden Karen Barbara'ın yanına gider. Jody ise eline geçirdiği bıçakla Karen'a cani hislerle bakarken Don gelir ve Don’ un yanına giden Jody babasına buradan derhal gitmeliyiz der. Don neler oluyor diye sorar. Jody Karen delirdi adamın birini öldürdü der. Mutfağa giren Don Mark’ın cesediyle karşılaşır ve daha sonra bahçede yatan Barbara'yı görür. Jody Don'u engellemeye çalışır ama başarılı olamaz Jody Karen yaptı annemi balkondan Karen itti der ama Barbara doğruyu söyleyerek Jody’yi yalanlar. Sinirlenen Don Jody’yi sarsarak ne yaptın sen diye bağırınca Jody ağlayarak herkes bana karşı cephe aldı herkes beni terk ediyor der ve film biter.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Beauty Contest Caper

  Filmimiz Shaggy ’in yemeğe çıktık tabelasını asmasıyla başlar. Shaggy Scooby ’ye kimse...