https://www.highrevenuegate.com/pqxbdf5xa4?key=0fa5a3e34ecb571364a40d5443900081

26 Ocak 2014 Pazar

Lilian Perverted Virgin


Filmimiz genç bir kızın heyecanla odaya girip bir kadın ve erkeğin altmış dokuz seksi icra etmesine tanık olur. Yaşadığı şok sonucunda kendisini çırılçıplak kumsala atar. Kumsalda bitkin halde yürüyen genç kızın adım atacak takati kalmaz ve yere yığılıp kendinden geçer. Yoldan geçen bir araba yerde yatan kızı görür ve durur. Arabadan hırpani görüşlü bir adam çıkar ve kumlarda yatan genç kızı kucaklayıp arabasına bindirir.


Evine gelen Mario ( hırpani görünümlü adam ) ev arkadaşı Bernardo'ya defalarca seslenir ve  cevap alamayınca içeri girip Bernardo'yu uyandırır. Bernardo ve Mario Mario’nun kumsalda bulduğu kızı kanepeye koyarlar.  Bernardo zavallı kız daha reşit bile değil ama ne hale gelmiş der. Genç kız ne olur yapma nazik ol Jorge ve Olga diye sayıklamaya başlar. Bernardo genç kızın uyuşturucu aldığından şüphelenir ve genç kızın kollarını inceleyip biri bu kıza uyuşturucu takviyesi yapmış der. Mario genç kıza kimsin sen diye sorar. Genç kız bir süre boyunca kim olduğunu hatırlayamaz ve sonra isminin Llian olduğunu ve Alman olduğunu İspanya'ya tatil amaçlı geldiğini söyler.

Lilian başından geçenleri anlatırken geçmiş anılar alemine dalarız ve  Lilian'ın Irina isimli bir şahsın işlettiği diskoteğe girdiğini görürüz.  Lilian endamlı bedeni diskotekteki herkesin dikkatini çeker. Irina  Jose'ye nasıl ama harika bir parça der. Aynı esnada Lilian umursamazca dans ederken Jose diskotek çalışanlarından Olga’ya  Lilian'ı göstererek bu da kim diye sorar. Olga Almanya'dan gelmiş diye cevaplar. Geçmiş anılar âleminden çıkarız Bernardo Jose'yi kast ederek tanıştığın delikanlı kimdi diye sorunca Llian bilmiyorum hatta tanımak bile istemiyorum diye cevaplar. Bernardo Lilian'a kollarını göstererek sana eroin zerk edenler onlardı değil mi diye sorar ve Lilian evet diye cevap verir. Bernardo nasıl olur da böyle saf ve temiz bir kızı kirletirler der ve niye uyuşturucu kullanırsın be kızım der ve sonra Lilian'a yoksa sana zorla uyuşturucu takviyesi mi yaptılar diye sorar. Lilian evet diye cevaplar.  Bernardo peki Almanya'da uyuşturucu kullandığın oldu mu diye sorar ve Lilian daha önce hiç kullanmadım der.

Tekrardan geçmiş anılar âlemine giriş yaparız. Irina Lilian’ı büyük bir malikâneye getirir. Irina malikânenin sahibi Jorge ile tanışır. Jorge Irina ve Lilian'a benim birkaç işim var daha sonra size katılırım der. Irina LLilian'a Jorge'dan bahsetmeye başlar. Irina  Jorge'un sıfırdan milyoner olan bir iş adamı olduğunu söyler. Lilian ile muhabbetti artıran Irına sana bir bikini verelim havuzda gönlünce eğlen der. Havuz yolunda Irina'ın islettiği diskotekte tanıştığı Jose ile konuşup kaynaşır. Havuzda yüzen Lilian daha sonra Jorge ve Irina'ın anlattığı müstehcen nonoş fıkralarına katıla katıla güler.  Nonoş fıkralarını kesip Lilian'a akşam yemeği için hazırlanmasını söyler. Lilian kendisine tahsis edilmiş odasında giyinirken Irina gelir ve birkaç parça kıyafet verip kıyafetleri denemesini söyler. Lilian kıyafetleri denerken Irina memelerin ne hoşmuş diyerek ellemeye başlayınca Lilian ne oluyoruz çeksene ellerini der. Irina'ın neşeli dostane tavırları gider yerine habis tehditkâr biri gelir ve Lilian’ı sertçe kavrar ve senin selametin açışından bana karşı gelme der ve bir hayvan gibi genç kızın dudaklarına yumulur. Irina'ın elinden kurtulan Lilian ayağa kalkar ama ne yazık ki daha önce içtiği uyuşturucu katık edilmiş meşrubat etkisini gösterir ve kendisinden geçer. Odaya Jorge gelir ve kızın bekâretini kendisinin bozacağını söyler ve bunun üzerine Irina öyle olsun zaten müşterilerim bakireleri talep etmiyor der. Hemencecik soyunan Jorge uyuşturucunun etkisi nedeniyle hiçbir şeyden haberi olmayan Lilian'ı iğfal ederek bekâretini bozar.


 Geçmiş anılar âleminden çıkarız hala uyuşturucunun etkisinde olan Lilian Jorge neden canlı renkleri söndürdün neden beni karanlığa mahkûm ettin ya sen Jose sende beni kandırdın derken aklına Jose ile geçirdiği romantik anlar gelir ve aslında hepsi yalandı umurunda değildim değil mi diye sayıklar.  Hem Bernardo hem de Mario'un gözleri dolar. Konuşmaya devam eden Lilian Jorge beni her türlü şekilde ruhen bedenen kirletti bedenime uyuşturucu zerk edip defalarca bana sahip oldu ama bir gün benden bıktı ve buruşmuş bir mendil gibi fırlatıp attı dedikten sonra Bernardo ve Mario'ya dönerek beni kurtardığınız için çok teşekkür ederim deyip uyur. Mario emniyet amirini aramaya çalışırken Bernardo tarafından engellenir. Bernando aklını mı kaçırdın Jorge çok güçlü ve nüfuzlu bir adam bu olay bizi aşar der ama Mario Bernardo'un dediklerini umursamaz emniyet amirini arayıp randevu alır. Mario telefonu alan Bernardo'ya ne yapıyorsun diye sorar. Bernardo şu anda yapılacak en mantıklı işi yapıyorum ambulans çağırıyorum der.

Ertesi gün emniyet amirinin huzuruna çıkan Mario'un jandarma komutanı olduğunu öğreniriz. Direk konuya giren Mario emniyet amirine uyuşturucu beyaz kadın ticareti almış başını yürüyor genç kızlar bir bir öldürülüyor veya kayboluyor. Emniyet amiri şüphelendiğin biri var mı diye sorunca Mario evet var hatta şüphe değil elinden kurtulan birisinin anlattığına göre bu işi yöneten kişinin adı Jorge Miranda'dır diye cevaplar. Emniyet amiri zeki bir adama benziyorsun Bay Miranda gibi hayırsever ve nüfuzlu adamlara iftira atmanın akıl kârı bir iş olmadığını bilmen lazım der. Bunun üzerine Mario şayet bu olaya göz yumup failleri koruyorsanız bu olayda sizde onlar kadar mesuliyetiniz var der. Mario'un laflarına kızan emniyet amiri yıkıl karşımdan der ve Mario emniyet amirine pis bir bakış atarak emniyet amirinin ofisinden çıkar.

Akşam olduğunda Irina'ın işlettiği diskoteğe giden Mario emniyet amirini uyuşturucu almış genç bir kızı taciz ettiğini görür ve Mara isimli bir fahişede Mario'ya sarar ve odasına çıkartır. Mara Jorge hakkında bildiği her şeyi Mario'ya anlatacağına dair söz verir. Aradan günler geçer ve Lilian'ın hastaneden taburcu olur olmaz Irima'ın işlettiği diskoteğe gidip tekrardan uyuşturucu müptelası olur. Bernardo'un yanına gelen Mario  Bernardo'ya Jorge Miranda'yı hapse tıkacak belgeler bulduğunu söyleyip  Bernardo'un yardımını ister. Başına bela almak istemeyen Bernardo yardım etmeye yanaşmaz ve o kız zaten müptela olmuş onun için tek kurtuluş yolu ölümdür deyince Mario Bernardo'un yakasına yapışıp adaletsizlik kanına mı işledi senin dedikten sonra midemi bulandırıyorsun deyip kalkar.  Mario tam gidecekken Bernardo Mario'ya  bir saniye dur beni  arkadaşın olarak görmesen de dikkatli olmanı istiyorum dedikten sonra Mario gider.

Tam anlamıyla batağa batmış olan Lilian uyuşturucu nöbeti geçirir ve Irina'dan uyuşturucu ister. Irina uyuşturucu istiyorsan müşteriye gideceksin diyerek fuhuş yapmasını ister. Lilian  Irina'ın teklifini kabul etmez o zaman sahnede yaptığım sado mazo seks şovlarına katılacaksın der. Lilian bunu da kabul etmez. Bunun üzerine Irina bana dünya kadar borcun var ya hapse girersin yada benim buyruklarımı yerine getirirsin diyerek tehdit eder. Lilian çaresizce fuhuş yapmayı müşterilerden biri ile olmayı kabul eder ve yaşlı müşteri Lilian'ı acımasızca kamçılar. Mario ise Jorge'un malikânesine girer ama Jose Bay Miranda meşgul ziyaretçi kabul edemez diyerek içeri sokmak istemez. Jose Mario'un ısrarlarına dayanamaz ve Mario'yu içeri alır. Jorge yanına gelen Mario'ya ne istiyorsun der ve Mario silahını çekip Jorge'u öldürür. Silah sesine gelen Jose'de vurularak öldürülür ve Mario arabasına atlayıp gider ve film biter.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Beauty Contest Caper

  Filmimiz Shaggy ’in yemeğe çıktık tabelasını asmasıyla başlar. Shaggy Scooby ’ye kimse...