https://www.highrevenuegate.com/pqxbdf5xa4?key=0fa5a3e34ecb571364a40d5443900081

31 Temmuz 2014 Perşembe

VeneXiana

 Filmimiz Venedik manzarası ve Venedik'te yapılan karnavalın görüntüleriyle başlar.  Yazar olduğunu anladığımız Annalissa isimli kadın gondol içinde seyahat ederken Venedik'in gizemli havası romanı için yazacağı karakterlere ilham kaynağı olacağını belirtir. Romanda bahar akşamı tren seyahati yapan genç ve alımlı kadın tuvalette üstünü değiştirirken kör bir adamı fark eder. Genç kadın yaptığı el hareketlerinden sonra tuvaletteki adamın kör olduğunu anlar. Genç kadın kıyafetlerini değiştirirken aklına bir hinlik gelir ve kör adamla cinsel bir beraberlik yaşar.


Annalissa gondola ilerlerken maskeli bir şahsa çapkınlar şahı Casanova senin kim olduğunu çözeceğim dedikten sonra romanına geri döner. Roman manastıra giden bir otuz yaşının ortalarında bir adamla ilgilidir adam odasına gidip çıkardığı resme bakarak kendisini tatmin ederken keşke bir rahibeyi becerseydim der.  Birdenbire bir rahibe tahrik edici hareketlerle soyunmaya başlar ve rahibeyle beraber olmak isteyen adamla beraber olur ama bu yalnızca adamın zihninde kurduğu bir hayalden ibaret olduğunu anlarız.

Annalissa Venedik sokaklarında gezinip yerel sokak sanatçılarıyla ilgilendikten sonra azgın bir kadının iki erkekle cinsel ilişki yaşamasını kaleme alır.  Müzede gezinen Annalissa müzede çalışan hademeye karşı şehevi hareketlerde bulunduktan sonra gider. Annalisa gittikten sonra hademe keşke seni becerebilseydim der. Daha Annalissa kendisini tatmin ederken yanına gelir ve Annalissa ile beraber olur. Daha sonra hademe Annalisa'ya avam kamarası kıyafetlerini giydirdikten Venedik sokaklarına akar.

Romanına geri dönen Annalissa romanını anlatmaya başlar.   Lokantada yemek yiyen iki kafadarın hikâyesini anlatır. İki kafadar laflarken lokantanın yollu garsonu içki servisinde bulunur.  Uzun dalgalı saçlı eleman kısa saçlı top sakallı arkadaşına kız azmış der.  İki kafadar kadın garsonu götürüp götürmeme konusunda konuşurlarken kadın garsonlar ikileşir ve ardından saunada günah ve ihtiras dolu anlar yaşandığını söyler.

Annalissa mecmuasını okurken telefon çalar telefondaki şahsiyet ile ortaçağ musikisi hakkında konuştuktan sonra romanındaki başka bir hikâyesine başlar.  Yazısında tutuklu bir mafya üyesinin eski ortağı hakkında mahkemede ifade verecektir. Dava ile ilgilenen savcı tutuklu mafya üyesinin korunmasıyla ilgili planlar yapar.   Savcı hâkim ile dava hakkında konuşurken hoş bir bedene sahip bir kadın savcının ofisine girer.  Genç kadın tutuklu mafya üyesinin karısıdır ve savcıyla kocasının korunma planlarını konuşmak ister.  Savcı genç kadına bu meselenin konuşulmasının hatta en ufak bir ayrıntısının lafının açılmasının bile tüm operasyonu tehlikeye sokacağını söyler.  Bunun üzerine tutuklu olan mafya üyesinin karısı gerçek niyetini açıklar.  Aylardır erkeksiz olan genç kadın savcıya ihtiyaçlarım var diyerek savcıya gerçek niyetini açıklar. Genç kadının niyetini anlayan savcı ben kocanızın güvenliğiyle mükellefim bu pek yakışı kalmaz der ama genç kadının şehevi hareketlerine dayanamayan savcı tutuklu mafya üyesinin karısıyla günah dolu anlar yaşar.

Annalissa gondolda romanını kaleme alırken aklına yazacağı hikâyenin fikri gelir.  Ilık rüzgârlı bir bahar sabahı sosyal çevrenin hudutsuz sınırları açılırken büyük bir malikânenin uşağı gizliden gizliye malikanenin hanımını şehvetle seyreder. Annalissa saplantılı âşık bir uşak çok iyi bir fikir der. Uşak malikâneyi temizlerken evin hanımını giyinirken görür ve izlemeye başlar.  Karmaşık hisleri yüzünden zulüm çeken uşağa evin hanımı bir daha soyunurken beni gözetleme der ve uşak ile bilardo oyununa girişir. Bilardo oyunu bir süre sonra uşak ve sahibe arasındaki günah dolu bir bilardo maçı yaparlar.

Annalisa içinden bazen yazdığım hikâyeler bana gereken heyecanı vermiyor deyip gondoldan inip Venedik sokaklarını arşınlamaya başlar. Otuzlarının ortalarında olan bir adam yanındaki kadına özel mahsul şarabını tattırır. Adam kadına şarabı nasıl buldun diye sorar. Kadın adama tadı enfes der. Bunun üzerine adam kadına öylemi buldun der. Adam ipeksi bir cildin var diyerek şarabını içen kadına şehevi hareketlerde bulunur ve kadını porto şarabı gibi yudumlar.

Annalissa Venedik sokaklarını dolduran acayip kıyafetli şahıslarla birlikte yürürken aklına yazacağı hikâye için yeni bir fikir gelir.   Bir bilgisayar kursunda bir hoca öğrencileriyle ilgilenir ve kurs bittince Kurs hocası bilgisayarın başına oturur ve tasarladığı program sayesinde iki öğrencisini tuvalete yiyişirken gözetlediğini Annalissa kaleme alır.

Yeni hikayesini kaleme alan Annalissa bu sefer kardeşi okuldan genç bir kadın okul müdürünün ofisine bir hışımla ofisine dalarak kardeşime ne hakla tasdiknamesini verirsin diye hesap sorar. Müdür genç kadına sakinleşin öyle konuşalım der ama genç kadının sakinleşmeye niyeti yoktur. Bunun üzerine müdür genç kadını yiyişerek sakinleştirmeyi başarır.  Romanını bitiren Annalissa kutlamayı Casanova kıyafetli elemanla çılgınlar gibi günah dolu anlar geçirerek kutlar ve film biter

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Beauty Contest Caper

  Filmimiz Shaggy ’in yemeğe çıktık tabelasını asmasıyla başlar. Shaggy Scooby ’ye kimse...