https://www.highrevenuegate.com/pqxbdf5xa4?key=0fa5a3e34ecb571364a40d5443900081

1 Aralık 2023 Cuma

Bonesaw

 

Filmimiz alışverişten evine dönen Patricia isimli bir kadının Jimmy isimli birisini aramasıyla başlar. Patricia Jimmy’ye sanırım evime biri girmiş kapı açık der. Patricia Jimmy’ye sanırım yatak odasından ses duydum telefonun yanında bekle şayet sesim dert gibiyse hemen polisi ara der. Yatak odasına giren Patricia Jimmy’ye dertte olduğumu nasıl mı anlayacaksın tiz sesle çığlık atarım tamam mı diye karşılık verir. Daha sonra Patricia Jimmy’ye bekle der ve banyonun ışığını açar ve bir süre duşa bakıp gider. Patricia gittikten sonra maskeli bir kişi duşta belirir. Bir kedi sesi duyulur ve Patricia aptal kedim dolapta kalmış der. Aynı esnada gizemli şahıs kedi maması olan konserveyi açar. Bu arada Patricia Jimmy’ye bir şey yok, yanımda kaldığın için sağ ol der. Telefonu kapatıp mutfağa giren Patricia kedi mamasının açık olduğunu görür mamayı eline alıp incelemeye başlar. Patricia’in arkasında beliren gizemli adam konservenin kapağı ile Patricia ’in boğazını keser.


Terk edilmiş bir mekânda uyanan genç adam şaşkınlık içinde neredeyim ben der. Hoparlörden gelen bir ses Lee isimli adama günaydın der. Gizemli ses Lee’ye stereo değil ama duruma uygun zaman geçtikçe bütün detayları açıklayacağım ama ilk olarak ayak bileğine takılı olan kutuyu çıkarma der. Lee bileğindeki kutuyu çıkarmaya çalışınca elektrik şokuna maruz kalır.  Lee acı içinde kıvranırken gizemli şahıs alaycı bir tonla Lee’ye bu resmen parmağına sokmak oluyor umarım dersini almışsındır der. Konuşmasına devam gizemli şahıs Lee’ye şimdi bize katıl der. Lee zorlanarak kalktıktan sonra sendeleyerek yürüyüp bulunduğu yerden çıkar. Dışarı çıkan Lee günaha girmekle meşgul iki adamı gören Lee kendi kendine ne haltlar dönüyor der. Gizemli adam Lee’ye eğlence haneme hoş geldin der. Konuşmasına devam eden gizemli adam eğer müsait isen bugün senin için mücadele bir gün olacak der. Konuşmasına devam eden gizemli adam hayatın boyunca yanlış seçimler yaptın bugün bunu telafi etme fırsatı veriyorum der. Lee beni tanıyor musun diye sorunca gizemli adam birçok ortak noktamız var misal seks ve oyun gibi ve ben bu ikisini birleştirdim onları kurtarıp serbest kalmanı ben sağlayabilirim der.  Lee anlamadım deyince gizemli adam şu iki mükemmel erkek numunesini izleyeceksin ama katılmayacaksın diye cevap verir. O ikisi işlerini bitirdiğinde oyuna dâhil olacaksın der.

İki adam işlerini bitirdikten sonra gizemli adam iki adama bu gerçekten ilham vericiydi teşekkürler der. Gizemli adam Lee’ye bulmacan şu önünde duran iki adamdan biri eski erkek arkadaşım Danny onu tek bir soru ile bulacaksın biri sana doğruyu diğeri ise yalan söyleyecek der. Gizemli adam Danny’nin kim olduğunu çözmek için bir dakikan var yoksa bedelini ödersin, süre başladı der. Lee korku içinde bu olamaz, bir dakika nasıl yapacağım bunu der. Lee sakinleşip, düşündükten sonra sarışın olana seslenir. Gizemli adam Lee’ye seçimin bu mu diye seslenince Lee şayet o senin erkek arkadaşın ise ne cevap verir diye sorar. Sarısın olan benim olduğumu söyler. Lee şayet doğruyu söylüyorsan erkek arkadaş diğeridir şayet o doğruyu söylüyorsa erkek söylüyorsa erkek arkadaş o diyerek esmeri gösterir. Bunun üzerine gizemli adam tebrikler Lee sırada aşamaya geçtin der.


Gizemli şahıs ne yazık ki başarısızlığı ödüllendiremem diyerek sarışını vurur. Bunun üzerine lanet olsun pislik herif deyince gizemli katil sakin bir şekilde Danny’ye o amacını gerçekleştirdi diye karşılık verir. Danny beni de mi öldüreceksin diye sorunca gizemli adam Danny’in ayak bileğine bağlı olan cihazdan elektrik vererek bayılttıktan sonra Danny’ye sana hala ihtiyacım var diyerek Danny’nin ağzını bantlar. Daha sonra Lee kafese kapatılmış çıplak genç bir erkek görünce şimdi ne var der. Bu arada karakolda çalan telefona bakan zenci polis dedektifi Brown Pat Roberts isimli medyum ile konuşur. Dedektif Brown Pat’e anlıyorum bugün sizin için ne yapabilirim diye sorunca Pat birileri öldürülüyor ve daha da fazla cinayet işlenecek der. Bunun üzerine Komiser Brown Pat’e bunları nerede gördünüz diye sorunca Pat Dedektif Brown’a zihnimde size medyum olduğumu söylemiştim diye cevap verir. Dedektif Brown alaycı bir tavırla anlıyorum der. Pat hayır anlamıyorsun, dediğim gibi daha öncede polis ile çalıştım ve o adam yeniden öldürmeye başlayacak Dedektif Larsen’a sorabilirsin ve şimdi benim erkek arkadaşımda onun elinde der. Dedektif Brown bakın Bay Roberts ben hakikatlere inanırım masallara değil deyince sinirlenen Pat Dedektif Brown doğruyu söylüyorum şu anda sanayi bölgesindeki depoda der. Daha sonra Dedektif Brown telefonu Pat’in yüzüne kapar.


Maskeli katil televizyon ekranından Lee’ye bu senin ikinci bilmecen şu, bu adam üç kapılı bir kafeste tutuluyor kapıların üç kapının ikisi açılınca serbest kalacak sana üç soru soracağım, doğru cevapta kapıları açacağım der. Kafesteki adam Lee’ye lütfen diye yalvarır. Maskeli adam altı at altı günde altı balya samanı yerse on iki at on iki balya samanı kaç günde yer diye sorar. Lee on iki diye cevaplar ama cevap yanlıştır. Maskeli kedi pisicik ise horoz nedir diye sorar. Lee erkektir diye cevaplar ve doğru cevaplar. Maskeli adam sırada bekleyen iki Smith isimli, iki Roger isimli, iki Jones isimli sırada varsa kaç kişi vardır o sırada diye sorar. Lee altı der ama cevap yanlıştır. Maskeli adam Lee’ye tek bir soruya doğru cevap verdin ama sana ikinci bir şans vereceğim orta kapıyı açarak aşağı bedene giriş hakkı kazandın şayet on beş dakika içinde onu donum noktasına ulaştırırsan serbest kalır der. Lee yapamazsam ne olur diye sorunca maskeli adam gaz kafese verilecek sende tek başına devam edeceksin diye cevaplar. Lee zaman kaybetmeden adam ile oral ilişkiye girer ama zamanında donum noktasına ulaşamayınca kafesteki adam zehirli gazla zehirlenir.

Karakola gelen Pat Dedektif Brown’un yanına gelir ve o manyak erkek arkadaşımı ve diğerlerini kaçırdı işte adresi burada der. Dedektif Brown bak dostum öğle yemeğimi yiyeceğim deyince Pat Dedektif Brown’a sen bir şey yapmayacaksan ben yaparım dedikten sonra bir hışımla gider. Daha sonra Dedektif Brown’un yanına gelen Dedektif Larsen ne yiyeceksin deyince Dedektif Brown bol etli bir sosis diye karşılık verir. Dedektif Larsen erkeklik organını teşhir edince Dedektif Brown tamda istediğim der ve iki dedektif günah dolu bir ilişkiye girer. Başka bir yere giren Lee demir çubuğa bağlanmış iki adamı görünce öfkeyle ne yapacağım, popomla Rubik küpü mü çözeceğim yoksa pipilerini parmak tuzağından mı çıkaracağım der. Maskeli adam hayır üçünüz yirmi dakika içinde halkanın dışına çıkmadan doyum noktasına ulaşacaksınız der. Lee şayet çıkarsak diye sorunca maskeli katil elindeki hızarı gösterip parçanız gider diye karşılık verir.


Masanın üzerindeki notu gören Dedektif Larsen bu ne diye sorar. Dedektif Brown Pat Roberts isimli delinin birinin bıraktığı not ceset mi ne varmış Dedektif Larsen Dedektif Brown’a Pat Roberts iki sene önce gider borusuna sokulmuş kızın cesedini bulmuştu o günden beri polise birçok konuda yardımcı oldu der. Üç adam yirmi dakika içinde doyum noktası ulaştıktan sonra maskeli katil adamın birini vurarak diğerini de hızarla biçer. Lee ruh hastası manyak hani bırakacaktın deyince maskeli katil ben yalnızca seni bırakacağımı söyledim der. Korku içinde depodan çıkan Lee bir arabaya biner. Lee arabanın anahtarlarını ararken Pat gelir ve giderler. Depoya gelen iki dedektif maskeli adamı yerde baygın halde bulurlar. Maskeli adam ayağa kalkıp dedektiflerin üzerine yürüyünce Dedektif Brown silahı var diyerek vurulur. İki dedektif maskeli katilin maskesini çıkartır ve maskenin altından Danny çıkar. Bu arada masada duran dizüstü bilgisayarda maskeli katilin sonraki aşamaya git der. Bu arada Pat Lee’ye umarım böyle bir deneyimi bir daha yaşamam der. Pat merak etme deyince Lee burada olduğumu nereden biliyordun diye sorar. Pat önsezi diye cevaplar. daha sonra geçmiş anılar alemine girip Patricia ve diğerlerini öldüreninde Pat olduğunu anlarız ve film biter.


 

 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Beauty Contest Caper

  Filmimiz Shaggy ’in yemeğe çıktık tabelasını asmasıyla başlar. Shaggy Scooby ’ye kimse...