https://www.highrevenuegate.com/pqxbdf5xa4?key=0fa5a3e34ecb571364a40d5443900081

24 Aralık 2023 Pazar

Scooby Of The Jungle

 

Filmimiz Scooby ve arkadaşlarının minibüs içinde Afrika ormanlarında ilerlemesiyle başlar.  Daphne Shaggy ’ye şu vahşi hayvanların seslerine baksana der. Bunun üzerine Shaggy bana tehlikeli geldi diye karşılık verir. Scrabby Shaggy ‘ye Scooby amca havyan sözlüğü ile bu sorunu çözecek der. Sözlüğü okuyan Scooby bir şeyler söyler. Daphne ne dedin diye sorunca Scrabby bu timsah dilinde otobüs durağı burada mı diye cevap verir. Bunun üzerine Shaggy Scooby ’ye bu kitap bayağı yardımcı olacak değil mi der. Daha sonra ekip doğal park müdürlüğüne gelir. Daphne orada orman bekçisi yardımcısı Randall Bako ve park müdürü Bay Rasheed ile tanışır.  Bay Rasheed ekibi hayvanların kayboluşlarını mı araştırıyorsunuz değil mi diye sorunca Daphne evet efendim, bu yüzden buraya geldik der. Bunun üzerine Bay Rasheed siz çocuklar dikkatli olun bu civarda garip şeyler dönüyor dedikten sonra iki aslan koşarak gelir. Shaggy Scooby ‘ye çabuk şu sözlüğü kullan der. Scooby sözlükten bir şeyler okur ve aslanlar transa geçer ve giderler bu arada Scrabby ve Scooby ’de geçici süreyle transa girip çıkarlar.


Bay Rasheed önce hayvanlar kayboldu şimdi de saldırgan aslanlar deyince Daphne merak etmeyin Bay Rasheed bu ikisi arasındaki bağlantıyı çözeceğiz diye karşılık verir. Bunun üzerine bekçi yardımcısı Bako size bir tavsiyede bulunayım Maymun Adam Randar’dan uzak durun der. Shaggy korku içinde Bako’ya maymun adam mı der. Bako evet korkunçtur ama devasa gorili Mobuttu kadar değildir diye karşılık verir. Daphne Shaggy ve Scooby ‘ye hadi çocuklar kıpırdayın yapacak işlerimiz var der. Ekip gittikten sonra Bako umarım ne yaptıklarını biliyorlardır dedikten sonra Bay Rasheed ’de şüpheli bir ses tonuyla evet, yeterince derdimiz var diye karşılık verir. Minibüs balçığa saplanınca Shaggy bu sefer tamamen sıkıştık deyince Daphne sanırım yürüyerek devam edeceğiz der. Bunun üzerine Scrabby yürümekten söz açılmışken şuna bir bakın der. Shaggy bu gördüğüm en büyük ayak izi der. Daphne belki bir şey bulmuş olabilirsin dedikten sonra korkunç bir kükreme sesi duyulur. Mobuttu ortaya çıkar Shaggy Daphne’ye bir şey bizi bulmuş olabilir dedikten sonra Daphne’yi yakalar. Shaggy ve Scooby ağaca tırmanıp dev gorille muz uzatırken kafasına düşer. Fırsattan yararlanan Daphne kaçar. Bu arada tıpkı aslanlar gibi transa geçen Mobuttu gider.


Kendine gelen Scrabby o ıslık sesinin nereden geldiğini bilmek isterdim deyince Daphne ben hiç ıslık sesi duymadım diye karşılık verir. Scooby bende duydum diye karşılık verdikten park müdürü Bay Rasheed cipiyle gelir. Bay Rasheed aracınızı gördüm siz çocuklar iyi misiniz diye sorar.  Daphne Mobuttu ile karşılamamız dışında iyiyiz diye karşılık verir. Bay Rasheed isterseniz sizi müdürlük binasına bırakabilirim deyince Daphne Bay Rasheed’e biz iyiyiz teşekkür ederim diye karşılık verir. Bunun üzerine Bay Rasheed keyfiniz bilir ama akşam olmadan geri dönün diyerek gider.  Shaggy şimdi ne yapacağız diye sorunca Daphne Maymun Adam Randar’i bulacağız diye cevap verir. Scrabby bu sayede ormanda hayvanlarla ne olduğunu öğrenebiliriz der. shaggy peki Randar’i nasıl bulacağız deyince Scooby hayvan sözlüğünden  birşeyler okuyup çığlık atar.  Shaggy ne yapıyorsun diye sorunca Scooby kitabı gösterir. Shaggy Scooby’ye iyi fikir bu şekilde Randar’ı çağırabiliriz der.


Hayvanların geldiğini gören Scrabby işe yaramaya başladı Scooby amca dedikten sonra Shaggy Scooby’ye biraz alttan al etrafımız kalabalıklaştı der. Shaggy Scooby ‘ye onlara dost olduğumuzu söyle der. Scooby yanlışlıkla hayvanlara hakaret edince maymunlardan biri Scooby atıştırmalarında birini aşırınca Scooby Shaggy ile birlikte maymunun peşinden koşar ve Maymun Adam Randar ile karşılaşırlar. Randar hırlayınca Shaggy sanırım muhabbet etme havasında değil diyerek kaçar. Daha sonra Scooby ağlarken Scrabby Scooby ‘ye atıştırmalıklarını alacağız Scooby amca der. Shaggy ’de en azından kaçabildik der ama Randar Daphne’yi kaçırır. Kıyafeti çıkarıp başka bir kıyafet giydirilip kafese kapatılan Daphne Randar’a bırak beni seni pislik der ama Randar oralı olmaz ve gider. Scrabby, Scooby ve Shaggy Randar ’in ağaç evine giderler. Üçlü çalıntı eşyalar bulduktan sonra kulübeden çıkarken Randar onları yakalayıp kafese tıkar. 


Daphne alaycı bir tonda arkadaşlarına güzel denemeydi arkadaşlar başka parlak fikriniz var mı der. Scrabby Shaggy ‘ye düdüğü gösterip şu şeyi denese der. Shaggy düdüğü ötürür ama ses gelmeyince Shaggy Scrabby ’ye sanırım bu şey bozuk der. Scrabby ve Scooby ‘ye bakan Shaggy ikisinin de transa girdiğini görür. Bunun üzerine Daphne Shaggy ‘ye sanırım bu Scooby ve Scrabby’in daha önce duyduğu onlara hipnoz eden ses olmalı der. Transtan çıkan Scooby Scrabby ‘ye ne garip sesti der. Daha sonra bekçi yardımcısı Bako gelir. Ekip Bako ’ya seslenip yardım isterler. Bako tamam, yalnız yardıma ihtiyacım olacak ben müdürlüğe gidip Bay Rasheed’e bakayım deyip gider. Daphne Bako’yu beklemeyiz, Randar bize bir şeyler yapabilir der. Scrabby belki şu düdüğü kullanıp yardım isteyebiliriz deyip Scooby ile kulaklarını kapar. Shaggy ötürdükten sonra Mobuttu öfkeli bir biçimde mağaradan çıkar. Mobuttu ağacı sallayıp kafesleri düşürür. Kafesler düştükten sonra Mobuttu ekibe doğru yürürken Randar ortaya çıkar. Randar Mobuttu ’ya hemen mağaraya dön ve hayvanlara bekçilik yap der ve Mobuttu Randar ‘in emirlerini uygular. Mobuttu gittikten sonra Daphne bu ilk gördüğüm İngilizce konuşan maymun adam der. 

Tüm ekip tekrar Randar ‘in kulübesine girer. Daphne Randar ‘in telsizle hayvanların alıcısı ile konuştuğunu görür. Daphne o düdüklerle hayvanları kontrol edip yabancılara satıyor der. Bunun üzerine Scooby amca o düdükleri alır değil mi der. Scooby hasta numarası yapınca Shaggy Scooby ‘ye bütün kutu Scooby atıştırması senin olacak dedikten sonra Scooby harekete geçer ve atıştırmalıkları alır ama düdükleri unutur. Shaggy Scooby ‘ye düdükleri unutun der. Scooby düdükleri alır ama Randar peşlerine düşer. Bunun üzerine Scooby düdüklerin hepsini ötürür ve hayvanlar kulübeye doğru koşturur ve sarsıntılara dayanamayan kulübe yıkılır ve Randar yere düşer. Daha sonra yetkililer Randar’i tutuklar. Daha sonra Daphne Randar ‘in aslında bekçi yardımcısı Bako olduğunu ve Randar kimliği ile hayvanları kaçırıp sattığını söyler ve film biter. 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Beauty Contest Caper

  Filmimiz Shaggy ’in yemeğe çıktık tabelasını asmasıyla başlar. Shaggy Scooby ’ye kimse...