https://www.highrevenuegate.com/pqxbdf5xa4?key=0fa5a3e34ecb571364a40d5443900081

21 Aralık 2023 Perşembe

Lolita 2000

 



Filmimiz bir kadının Lolita isimli bir kadını aramasıyla başlar. Daha sonra aynı kadın Bay Marceolatti isimli adama Lolita’yı gördünüz diye sorar. Bay Marceolatti görmedim diye yanıt verir. Bunun üzerine kadın Bay Marceolatti ’ye kusura bakmayın der. Daha sonra Bay Marceolatti melek olarak nitelendirdiği Lolita ’in hikâyesini anlatmaya başlar.  İnşaat arazisinde uyanan Lolita yürümeye başlar. Bir süre yürüyen Lolita bir motorcunun yanına gelip al götür beni Joey der. Bunun üzerine Joey Lolita ’ya atla bebek der. Lolita motosiklete bindikten sonra Joey seni güzel bir götüreceğim der. Lolita Joey ’ye nereye gidiyoruz diye sorunca Joey bekle görürsün diye karşılık verir. Virane bir mekâna gelen Lolita Joey ile çılgınlar gibi seviştikten sonra tekrar yola koyulur.


Lolita yol kenarında ilerlerken bir cip durup içindeki adam Lolita ‘ya gideceğin yere bırakıyım mı diye sorar. Adamın yanına gelen Lolita ne istiyorsun diye sorar. Daha sonra boş bir mekânda adam ve Lolita ilişkiye girer. Daha sonra adam beni bitirdin al bu senin olsun deyince Lolita paran sende kalsın bu gecelik burada kalayım diye karşılık verir.  Adam Lolita ‘in isteğini kabul eder.  Ertesi düzgün kıyafetler giyen Lolita kiliseden çıkar başka bir arabaya biner. Cipten inen adam kendisine aptalsın sen der. Daha sonra arabadaki adam Lolita ‘ya randevumuz var diye sorunca Lolita evet diye cevap verir. Adam peki ne yapacağız deyince Lolita önce tanışacağız diye karşılık verir. Lolita genç adama araba senin mi diye sorar. Genç adam hayır çaldım cevap verir ama Lolita ‘in kendisine baktığını görünce hayır babam hediye etti der. Bunun üzerine Lolita baban kim diye sorunca genç adam babam İtalya’nın en tanınmış siyasetçilerinden biri diye cevap verdikten sonra adının Martin olduğunu söyler.


Martin ve Lolita kafede herkesin içinde yiyişirken Martin Lolita’ya sen tanıdığım en güzel kadınsın der. Bunun üzerine Lolita Martin’e küçükken ben ve arkadaşım yatakta çıplak olarak rahibe yakalandığını ceza çıplak olarak hücre gibi bir yerde tutulduğunu söyler. Martin tam ciddileşecekken yanına gelen garson ne arzu edersiniz diye sorunca Lolita çok acıktım ama başka şeylere deyince Lolita ve Martin eve giderler. Lolita konuşmaları ve tavırları ile Martin’i zıvanadan çıkarır. Lolita ve Martin seviştikten sonra Martin bu sabaha kadar. Senin varlığından bile haberim yoktu der. Martin hazırladığı kıyafetleri gösterip Lolita ‘ya bunları doktora tezim için hazırlamıştım kimse daha önce giymedi der. Lolita kıyafetleri dener ve Martin’de Lolita ‘in fotoğraflarını çeker. Daha sonra pencereden bakan Martin babası ve Greta’yi görür ve Lolita ‘ya ikisi ile tanış onları seversin kafa dengi kişiler der.


Martin’in babası Greta ’ya zil zurna sarhoş eve giren Lolita’yi gösterip Greta Lolita’yı banyoya götürüp ilgilenir misin der. Banyoda Greta ve Lolita birbirini yıkarken lezbiyen ilişkiye girerler. Daha sonra iki kadın Martin’in babasının odasına girerler. Martin’in babası Greta ve Lolita’ya üçümüzde güzel bir vakit geçireceğiz değil mi der. Bunun üzerine Lolita’ya sert bir tavırla Greta’yi göndermiyorum der. greta Martin’in babası ile sevişmek istediğini söyleyince Greta Lolita’in gözetimi altında Martin’in babası ile birlikte olur.  Daha sonra kahvaltıda Martin’in babası bugünlerde bitirilmesi gereken mühim bir işim var, öyle bir iş iki uzun zaman rahat edeceğiz der. Lolita daha anlatır mısın deyince Martin’in babası benim bankam bir buluş için Ruslar ile büyük bir sipariş yapıyor o yüzden çok gizli der. Lolita yani pazarlık mı yapacağız deyince Martin’in babası evet çok önemli bir iş geleceğimiz buna bağlı der.  Daha sonra Martin’in babası Lolita’ya bunu düşün der ve gider.


Lolita evin içinde bir şeyler ararken bir anahtar bulur ve çalışma masasındaki çekmeceden bir evraklar bulduktan sonra Greta ‘ya seslenir. Bu adam bizi pis bir işlerde kullanıyor der. Daha sonra uygunsuz durumda çekilmiş fotoğraflarını gören Lolita Greta ile kaçar. Sokaklarda yaşayan Lolita bir gün okuduğu gazetede Lorenzo Marceolatti ’in yaptığı skandal yüzünden işinden kovulduğunu ama oğlu Martin’in uluslararası bir tasarımcı olduğunu öğrenen Lolita ile Greta yola koyulur.  Günler sonra Lolita Sovyet bakan yardımcısı Tarpov ’un yanında yaşar. Lolita bakan yardımcısı Tarpov ile iş konuşmak ister ama adamın aklının eğlencede olduğunu öğreniriz. Lolita önce iş sonra eğlence der.  Bakan yardımcısı Tarpov ile buluşan Martin beş yüz Rus kadınını giydirme konusunda anlaşır. Lolita Greta’ya benim Martin ile konuşacak bir sürü şeyimiz var sen sayın bakan yardımcısı ile alakadar olursun değil mi der.  Lolita Martin ile uzun ve hararetli bir konuşma yapar. Daha sonra Tarpov ve Greta ile Rusya’ya gitme kararı verir. Daha sonra Marceolatti Lolita herkesi parmağında oynatın der ve film biter.


 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Beauty Contest Caper

  Filmimiz Shaggy ’in yemeğe çıktık tabelasını asmasıyla başlar. Shaggy Scooby ’ye kimse...