https://www.highrevenuegate.com/pqxbdf5xa4?key=0fa5a3e34ecb571364a40d5443900081

29 Kasım 2023 Çarşamba

Moonlight Madness

Filmimiz Shaggy, Scooby ve Scrabby ’in Shaggy ’in atalarına ait Avusturya’ya da bulunan bir kaleye gelmeleriyle başlar. Adolph isimli bir adam Shaggy ’ye Ay Işığı kalesine gelmeniz eski bir dileğin yerine gelmesiydi der. Bunun üzerine Scrabby Shaggy ‘ye şöyle düşün bu duvarların içinde volta atarlardı der. Adolph duvarların içinde de geçerlerdi deyince üç arkadaş şaşırır. Bunun üzerine Adolph mühim bir şey değil, her istediğinizi tedarik edeceğim dedikten sonra beni takip edin der. Scrabby şu eski tablolara baksanıza deyince Adolph onlar Efendi Shaggy ‘in ataları diye cevap verir. Scrabby peki bu kim diye sorup yaşlı bir adamın portesini gösterince Adolph o Shaggy ‘in büyük, büyük babası Birinci Shaggy diye karşılık verir. Birinci Shaggy ‘in resmi önünde duran Scooby kıkırdar. Scrabby benzerlik var deyip Shaggy ile gider. Bu arada Scooby birinci Shaggy ‘in portesinde insan resminin kurt adama dönüştüğünü görür ve korku içinde kaçar.


 

Scrabby yatakta neşe içinde zıplarken bunun içinde taş gibi yatarım der. Scooby bende öyle dedikten sonra Shaggy’de bende öyle diye karşılık verir. Adolph üçlüye iyi geceler dedikten sonra buzdolabında ziyadesiyle yiyecek var kendinizi evinizde hissedin deyip gider. Daha sonra gülerek pencereden dışarıya bakan Adolph dolunay kurt adam için harika bir şey der ve ardından Ay ışığı madalyonunu denemek için iyi bir fırsat der.  Gizli geçide girer. Bu arada karnı acıkıp uyuyan Scooby odadan çıkar.  Gizli geçitten çıkan Adolph madalyonu uyumakta olan Shaggy ‘ye geçirir. Kurt adama dönüşen Shaggy yataktan fırlar. Uyumakta olan Scrabby Scooby sandığı Shaggy ‘ye karnın gurulduyor sanırım acıktın Scooby amca der. Shaggy duvarı delip geçtikten sonra uyanan Scrabby Shaggy ‘in açtığı deliği görür ve bu deliği daha önce görmemiştim diyerek delikten içeri girer.


Gece atıştırmasından dönen Scooby kurt adama dönüşmüş Shaggy ile karşılaşır ve korku içinde kaçar. Kurt adam Shaggy Scooby’yi kovalarken bulutlar dolunayın önüne geçince Shaggy normale döner. Hiçbir şeyden haberi olmayan Shaggy Scooby’ye  sandviçinden bir ısırık verir misin der. Scooby o pekala dedikten sonra Scrabby seslenmesine bakan Scooby Shaggy’in bir kez daha kurt adama döndüğü fark etmez. Kurt adama dönüşen Shaggy Scooby’in elini ısırır ve Scooby korku içinde kaçar. Bu arada Adolph neşe içinde efsane yaşıyor, bir kez daha Kurt Adam Shaggy Ay Işığı şatoşunda geziyor der. Scrappy’in yanına gelen Scooby kurt adam var diye seslenince Scrabby kurt adam mı gidip benzeteyim diyerek gider. Bu arada insan haline dönüşen Shaggy Scooby’ye sandviç ne oldu diye sorar.  Scooby panik içinde Scrabby deyince Shaggy sakin bir şekilde dert merak etme Scrabby buluruz der. iki arkadaş Scrabby’yi araken dolunayın tekrar yükselmesiyle Shaggy tekrar kurt adama dönüşür ve Scooby’ye saldırır. Shaggy veScooby merdivende kayarken aşağıda duran Scrabby Scooby’ye merak etme Scooby canavarı paketleyeceğiz der. kurt adam Shaggy’yi perdeye saran Scrabby ve Scooby Shaggy’yi dolaba kapatırlar. Dolunayın etkisi geçince Shaggy seslenir. Scooby Shaggy kim diye diye seslenince Shaggy tıkılı kalan Shaggy diye karşılık verir. Shaggy dolaptan çıkarıldıktan sonra Scooby kurt adam var der. bunun üzerine Shaggy hadi kaçalım der.  scrabby kurt adam kavgaya tutuşmak ister ama madalyonu bulur. Scooby Shaggy’in peşinden koşan Scrabby madalyonu Adolph’a doğru fırlatır. Adolph lütfen gene yalnız kalacağım dedikten sonra madalyonun etkisi ile kurt adama dönüşür. Tekrar insan haline dönüşen Adolph artık yalnız değilim der ve film biter.  

 



 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Beauty Contest Caper

  Filmimiz Shaggy ’in yemeğe çıktık tabelasını asmasıyla başlar. Shaggy Scooby ’ye kimse...