https://www.highrevenuegate.com/pqxbdf5xa4?key=0fa5a3e34ecb571364a40d5443900081

18 Kasım 2023 Cumartesi

The Kingpin Strikes Again

 

Filmimiz Kingpin ’in lağımda şişme botla oturup beklemesiyle başlar. Daha sonra lağıma giren bodur boylu adam Kingpin’e banka tam üzerimizde patron der. Bunun üzerine Kingpin kusursuz planım bize tam bir milyon Dolar kazandıracak der. Duvarı deldikten sonra Kingpin adamlarına hemen kasaya gidelim diye buyurur. Kaynak makinesi ile banka kasasını yerinden çıktıktan sonra Kingpin ne kadar güzel banka soymak çok kolay oldu neredeyse suç bu der. Daha sonra ortaya çıkan Örümcek Kadın Kingpin’e suçtan bahsedersek senin de küçük âlemin sona erdi der.  Kingpin alaycı bir tavırla madem öyle diyorsun Örümcek Hanım karşılık verdikten sonra iri yarı adamına parayı bayana ver der. İri yarı adam para dolu çuvallarını Örümcek Kadın’a fırlatır ve Örümcek Kadın çekin karşılıksız çıktı diyerek ağıyla para çuvallarını gerisin geriye Kingpin ve adamlarına fırlatır. Kingpin ‘in başka bir adamı ben Örümcek Kadın’ın icabına bakarım patron der. Örümcek Kadın içinden ağ sarmalım bu adamın icabına bakar dedikten sonra ağ sarmalı ile paralar uçup adama yapışır. Örümcek Kadın kim demiş para ağaçta yetişmez diye espri yaptıktan sonra bodur adam matkap ile Örümcek Kadın’ı duvardan indirir. Daha sonra bodur kaynak makinesini kullanarak banka kasasını lehim edip Örümcek Kadın’ı hapseder. Kingpin Örümcek Kadın’a şimdi sakıncası yoksa küçük soygunumuza devam edeceğiz Örümcek Bayan der. Örümcek Kadın Kingpin’e sakıncası var ayrıca ismim Örümcek Kadın ismim Örümcek Kadın sana bir mana etmiyorsa der. Kingpin bir mana etmiyor diyerek adamları ile gider. Örümcek Kadın Kingpin ‘in arkasından yapacağım son şey olsa bile seni parmaklıkların arasına tıkacağım diye seslenir.


Jessica Drew suretindeki Örümcek Kadın Justice mecmuasının binasında otururken Billy gazetedeki Kingpin ’in Örümcek Kadın’ın elinden kaçtığını ve soygun haberini Madam Wong’un yemek yiyordum diye yalandığını haberi okur. Billy Örümcek bu sefer Örümcek Kadın çok büyük afallamış der. Örümcek Kadın gerçekten de öyle diye mırıldanınca Jeff Örümcek Kadın ne dedin Jessica diye sorar. Örümcek Kadın iyi ki Örümcek Kadın’ın yerinde değilim dedim diye cevap verir. Billy zaten olamazsın deyince Örümcek Kadın tabi ki olamam bulacağım sağlam kanıtlarla Örümcek Kadın’ın Kingpin’i parmaklıkların arkasına koymasına yardım edeceğim diye karşılık verir. Daha sonra Örümcek Kadın örümcek hisleri sayesinde Kingpin’i görür ve içinden bu fazla kilolu gangster şehri soyup soğana soymadan onu durdurmalıyım der. Jeff Örümcek Kadın’a yemeğe çıkmayacak mıyız diye sorunca Örümcek Kadın üzgünüm Kingpin’i ifşa edecek yazı dizisine başladım der. Bunun üzerine Jeff ve Billy Örümcek Kadın’ı bırakıp yemek yemeye giderler.


Kingpin Örümcek Kadın’ın kendisi hakkında aşağılayıcı makalesini dinledikten sonra adamlarına şu makaleyi okumadınız mı diye sorar. Bodur eleman Kingpin’e senin tombul beceriksiz bir suçlu olduğun hakkında mı deyince Kingpin adamına hayır şunu diyerek hükümet bilim adamlarının görünmezlik şuasını yaratığı haberi gösterir. Kingpin bu şuayı kullanarak her şeye burnunu sokan Jessica Drew’i yakalayıp ardından yüzyılın en büyük suç dalgasını yaratacağız der. Daha sonra Kingpin adamlarını o şuayı bana getirin ardından Justice Mecmuası binasında buluşalım der. Kingpin ‘in adamları görünmezlik şuasını Kingpin üzerinde denerler. Şua işe yarar ve Kingpin kahkaha atıp Jessica Drew ’in icabına tek bir seferde bakacağım der. Jeff Jessica Drew suretindeki Örümcek Kadın’a geç işini bitirsen iyi olur dedikten sonra Örümcek Kadın şu anda Kingpin hikâyesi üzerinde çalışıyorum daha sonra yanınıza gelirim der. Jeff Örümcek Kadına pekâlâ seninle lobide buluşuruz o zaman Jessica der ve Billy ile gider. Daha sonra örümcek hisleri tarafından görünmezlik şuasının çalındığını görür. Örümcek Kadın kim çaldıysa herkesin başına dert olacak diyerek Jessica Drew suretinden çıkıp Örümcek şahit olur. Bu arada görünmez olan Kingpin bütün her şeye şahit olur.


Jeff ve Billy iskambil oynarken Jeff Jessica Drew suretindeki Örümcek Kadın’ın asansörden çıktığını görür. Örümcek Kadın Jeff’e görünmezlik şuasının çalındığını söyler. Jeff şu anda bu konu hakkında yapabileceğimiz bir şey yok dedikten sonra güvenlik görevlisi Örümcek Kadın’a size bir telefon var Bayan Drew der. Telefona bakan Örümcek Kadın’a Kingpin merhaba Bayan Drew yoksa Örümcek Bayan mı demeliyim der. Örümcek Kadın telaş içinde kimsin ve ne istiyorsun deyince Kingpin benim hakkımda yazdığın karalayıcı makaledeki beceriksiz suçluyum der.  Konuşmasına devam eden Kingpin Örümcek Kadın’a şayet Willard et deposuna gelmezsen sırrını ifşa ederim diyerek telefonu kapatır. Daha sonra Örümcek Kadın Jeff’e Billy’yi eve bırakabilir misin der. Willard et deposuna gelen Örümcek Kadın içeri girdiğinde duvara sürülü bal yüzünden yere düşer. Kingpin Örümcek Kadın’a görünmezlik suaşı harika çalışıyor değil mi deyince Örümcek Kadın seni ağıma saracağım der. Bunun üzerine Kingpin iri yarı adamına Örümcek Bayan ile alakadar ol dedikten sonra iri yarı adam Örümcek Kadın’ı bağlar. Kingpin dondurucu elleri kolları bağlanmış olan Örümcek Kadın’a haberci olarak iyisiniz Bayan Drew lakin bir süper kahraman olarak kırk fırın ekmek yemelisin der. Daha sonra Kingpin canlı yayında Örümcek Kadın’ı ifşa eder.


Örümcek Kadın dondurucuda elleri kolları bağlı tek başına dururken ellerim bağlıyken örümcek güçlerimi kullanmam ve bu durumda o yiyecek çapulcusu hain ne yapar kim bilir der. Bu arada Justice binasına gelen Billy Jeff’e Jessica teyzemi gördün mü diye sorar. Jeff Billy ’ye gazeteyi gösterince Jessica teyze Örümcek Kadın’mış inanamıyorum der. Bu arada Kingpin ve adamları uluslararası mücevher fuarını soyarlar. Billy Jessica teyzenin Örümcek Kadın hala Örümcek Kadın olduğuna inanamıyorum dedikten sonra Jeff Billy ‘ye polis telsizini dinleyelim belki Jessica’in nerede öğrenirz diye karşılık verir. Telsizde Kingpin uluslararası mücevher fuarını soyduğunu duyan Jeff ve Billy fuara giderler ama Kingpin tarafından rehin alınırlar. Bu arada görevliler tarafından çıkarılan Örümcek Kadın kendine geldikten sonra Kingpin ‘in icabına bakmadan halletmem gereken bir is var diyerek gider. Bu arada Kingpin adamlarına şimdi hazine bankalığını soyacağız der. Kingpin ve adamları soygun yaparken Örümcek Kadın Kingpin’e görünmez olabilirsin ama yenilmez der. Bunun üzerine Kingpin’in adamları Örümcek Kadın’a saldırır ama Örümcek Kadın kolaylıkla Kingpin’in adamlarının icabına bakar.  Kingpin Billy ve Jeff ’in bulunduğu arabanın el frenini çekip gider. Örümcek Kadın son anda Billy ve Jeff’i nehre düşmekten kurtarır. Daha sonra Örümcek Kadın şuasına sakladığı mor boya ile Kingpin’i tekrar görünür hale getirir. Bunun üzerine Kingpin gerçek kimliğini herkes biliyor artık sen ve sevdiklerin güvende olamayacaksın dedikten sonra Jessica Drew ortaya çıkar ve Kingpin’i yalanlar. Justice binasında Jeff ve Billy Jessica Drew suretindeki Örümcek Kadın’a bir an olsun senin Örümcek Kadın olduğuna inanmadık diyerek giderler. Daha sonra Jessica Drew suretindeki Örümcek Kadın yanına gelen Örümcek Kadın ile konuşur ardından onun bir robot olduğunu anlarız ve film biter


 

 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Beauty Contest Caper

  Filmimiz Shaggy ’in yemeğe çıktık tabelasını asmasıyla başlar. Shaggy Scooby ’ye kimse...