https://www.highrevenuegate.com/pqxbdf5xa4?key=0fa5a3e34ecb571364a40d5443900081

16 Kasım 2023 Perşembe

No Thanks, Masked Manx

 

Filmimiz gizem aracının arkasında heyecanlı bir şekilde Scrabby’in yüzüp, tenis ve voleybol oynayacağız der. Daha sonra Scrabby harika olacak değil mi bu tatil Scooby amca deyip yanlışlık Scooby ’in yüzme simidine vurup patlatır. Havaya sıçrayan Scooby yere düştükten sonra evet harika olacak der. Bunun üzerine Shaggy Scrabby ‘ye maskeli kediye rastlamazsak eğlenceli bir tatil yaparız der. Scooby Maskeli Kedi ‘mi deyince Daphne evet azılı kedi soyguncusu yanlış hatırlamıyorsam her soygun sonrası kartviziti olan maça ası olan iskambil kartını bırakıyor der. Shaggy evet kendisi lüks malikânelerin hepsine dadanmış der. Scrabby malikânelerden bahsetmişken şuna baksanıza dedikten sonra Daphne evim güzel evim Blake Malikânesine hoş geldiniz der. Bunun üzerine Shaggy bütün bunlara köpük banyosu satarak mı sahip oldu deyince Daphne evet doğru Blake köpük banyoları cömert banyo keyfi için dalgalanan köpükler der.


Shaggy sanırım bu malikânede hayaletler ve hortlaklardan korkacağımızı sanmam değil mi Scooby deyince Scooby evet hayaletler ve hortlaklar diye karşılık verir. Daphne kapı ziline batıktan sonra iriyarı bir adam kapıyı açıp siz mi bastınız der. Shaggy erken konuşmuşum diyerek Scooby ile kaçmaya başlar. Bunun üzerine Daphne bu kâhyamız Klaus der. Shaggy önünde gorili kastederek bu da hizmetçiniz mi diye karşılık verir. Daha sonra goril aslında kıyafet giymiş bir adam olduğunu öğreniriz. Daphne’in babası olduğunu öğrendiğimiz adam espri anlayışını sevdim, çocuk der. Sonra Daphne ’in annesi başka bir kıyafetle gelir.  Shaggy bu garip kostümlerde neyin nesi Bay, Bayan Blake diye sorunca Bayan Blake bu akşam vereceğimiz maskeli balo için böyle giyindik diye karşılık verir. Scrabby partilere bayılırım deyince Bayan Blake evet öyle Scrimmy diye karşılık verir. Bunun üzerine Scrabby Bayan Blake’e adım Scrabby hanımefendi diye karşılık verir. Bayan Blake hadi içeri geçelim giyeceğiniz bir sürü kıyafet var der.  Scrabby umarım korsan kıyafeti de vardır der.

Scrabby böyle çıkamam komik gözüküyorum der. Bunun üzerine Daphne bu kostüm senin ölçün için en uygunu olanıydı diye karşılık verir. Scrabby tavşan kostümü ile çıkınca Bayan Blake çok şirin olmuşun Scrubby der. Scrabby sinirli bir şekilde adım Scrabby der.  Bu arada şövalye kostümü ile içeri giren Shaggy Scooby ’ye bakın millet der. Scooby kafasında meyveli şapka ve kadın kıyafeti ile kırıtarak gelir. Daphne babası Bay Blake’e baba burada seninkine benzer bir goril kıyafeti daha var der. Bunun üzerine Bay Blake bir fiyatına iki satışı vardı dayamadım diye karşılık verir. Bunun üzerine Shaggy maymunu çok seviyorsunuz diye espri diye espri yaptıktan sonra miğferi düşer. Bay Blake Klaus ’un getirdiği şeye işte partinin onur konuğu der. Daphne bu sadece pul deyince Bay Blake bu hatalı Anka kuşu Dünya üzerindeki en değerli pul der. Bayan Blake ’de hayır işi amacıyla partideki açık artırmada satacağız der. Scooby yanlışlıkla Klaus’u düşürür. Bay Blake Scooby ‘ye dikkatli ol o pul milyon değerinde dedikten sonra Klaus ’ta sakar köpek diyerek Scooby ‘ye çıkışır.


Scooby ve arkadaşları havuz kenarına gittiklerinde Bay Blake parti burada yapılacak, insanlar burada dans edecek der. Scrabby şaşkınlık içerisinde havuzda mı deyince Bay Blake pek değil diyerek bir tuşa basar. Havuzun üstünde zemin belirir. Daphne mermerden bir dans pisti dedikten sonra Scooby ve Shaggy’yi fırlatır. Bunun üzerine Bay Blake Shaggy ve Scooby ‘ye görünüşe göre misafirlere vereceğim bedava numunelerden bulmuşunuz der. Daha sonra kapı çalınır ve kapıyı açan Klaus özel hafiye Milo Damp teşrif ettiler der. Bayan Blake gelmeniz ne iyi oldu Bay Damp der. Bunun üzerine Özel Hafiye Damp çok değerli pulu açık artırmaya sunduğunuzu duyunca hizmetlerimden yaralanacağınızı düşündüm bu aralar kimse dikkatli olamıyor diye karşılık verir. Bayan Blake ne kadar haklısınız Bay Damp gelmenize memnun oldum der.


Partide Shaggy Daphne ile dans ederken Scooby ’de yemekleri hızlı bir bir şekilde yer. Bayan Blake kocası Bay Blake’e parti çok başarılı geçiyor sence pulu sunma zamanı gelmedi mi deyince Bay Blake doğru ben gidip pulu alayım der. Daha sonra Bayan Blake Klaus’a konuklara meyve sunar mısın der. Klaus elbette hanımım diyerek gider. Klaus ‘un geldiğini gören Scooby hemen meyve kâsesine saklanır. Klaus kedi kostümlü kadın konuğa meyve ister misiniz diye sorunca kedi kostümlü kadın rahatlatıcı bir meyveye hayır diyemem diye karşılık verir. Kadın tam kâseye elini uzatırken Scooby hızla kâseden çıkıp kaçar. Bu arada goril kostümlü bir sahış pulu alıp maça ası olan iskambil kartını koyar. Aynı esnada goril kostümlü Bay Blake ‘de kütüphaneye girer ve goril kostümlü hırsız aceleyle saklanır. Bay Blake pulun çalındığını anlayınca Goril kostümlü hırsızın peşinden koşar. Bu arada goril kostümlü hırsız Scooby ‘in attığı muz kabuğuna basıp Scooby ‘ye çarpıp düşer. Bay Blake Scooby’ye o gorili durdur diye seslenir. Bay Blake hırsızın peşinden koşarken muz kabuğunu basıp kayıp Scooby’in kucağına düşer ve Scooby kısa süreli şaşkınlık yaşar.

Herkes kütüphanede toplanır.  Bay Blake diğerlerine pulu çalan her kimse diğer goril kostümünü giyiyordu der. Scooby bende gördüm diyerek Bay Blake ’in dediğini doğrular. Bu arada iskambil kartını fark eden Bayan Blake yüce Tanrı’m bu da ne deyince Daphne bir maça ası Maskeli Kedi ’in kartviziti diye karşılık verir Shaggy gazetelerde okuduğumuz adam değil mi dedikten sonra Scrabby cam kırıklarını fark eder. Bunun üzerine Bay Blake pencereler sağlam ve kilitli der. Daphne o zaman Maskeli Kedi konuklardan biri olmalı der. Shaggy alaycı bir tonla Daphne ’ye bu nerdeyse yüze yaklaşan şüpheli listemizi daraltıyor diye karşılık verir. Kütüphaneye gelen Özel Hafiye Damp pulun çalındığını duydum belki yardımım dokunur diye diye geldim der.  Bunun üzerine Daphne Damp’a diğer gorili bulmalıyız deyince Özel Hafiye Damp o zaman ayrılıp etrafı araştıralım diye karşılık verir.


Shaggy etrafı araştıran Scooby’ye bir şey bulabildin mi diye sorduktan sonra hırsız ile karşılaşır.  Goril kostümlü hırsız kükreyerek Scooby’yi kovalamaya başlar. Bu arada Bayan Blake şu goril nerede olabilir diyerek etrafta gezinirken kovalamacın arasına girer. Scooby deve kuşunun, Bayan Blake devenin ve hırsız gorilde zürafanın üzerinde birbirini kovalarken yere düşmüş Shaggy ’in yanına gelen Scrabby Scooby amcam hırsız gorili kovalıyor yardım etmeliyiz der. Shaggy Scrabby ’ye önce kalkmama yardım et dedikten sonra Scrabby Shaggy’yi kucaklayıp kovalamacaya dâhil olur. Bu arada Daphne yerde babasına ait büyüteci bulur ve Scrabby ile Shaggy ’ye Scooby nerede diye sorduktan sonra annesi ve Scooby’in hayvanlar üzerinde koşturduğunu görüp şaşırır. Scooby, Bayan Blake goril kostümlü hırsız havuza düşer. Bu arada Scrabby yardım etmek için havuz kontrolleriyle oynarken konukları havuza düşürür. Scooby şapkası fırlayıp Bay Blake ‘in eline düşer ve Bay Blake o çılgın köpek pulu bulmuş der. Bu arada miğferi yüzünden önünü göremeyen Scrabby’yi durdurmayı denerken banyo köpüklerini havuza boca eder.  Daha sonra hırsız goril kaçarken Scooby havuzun kontrol düğmeleriyle oynayıp durdurur. Hırsız goril Özel Hafiye Milo Damp çıkar ve Daphne şayet kendi büyütecin kırılıp babamınkini almasaydın asla anlayamazdım der ve film biter.


 

 

 

 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Beauty Contest Caper

  Filmimiz Shaggy ’in yemeğe çıktık tabelasını asmasıyla başlar. Shaggy Scooby ’ye kimse...