https://www.highrevenuegate.com/pqxbdf5xa4?key=0fa5a3e34ecb571364a40d5443900081

22 Temmuz 2021 Perşembe

Nightmare Asylum

 

Filmimiz genç bir kadının can havliyle esir tutulduğu yerden kaçmaya çalışması ile başlar. Daha sonra genç kadın korkunç görünümlü bir adamla karşılaşınca panik içinde kaçmaya başlar. Cübbeli adam yavaşça kadını takip eder. Cübbeli adam kadını yakalar ama genç kadın cübbeli adamla boğuşarak kurtulmayı başarır. Daha sonra genç kadın bulduğu küçük delikten geçerek kurtulur. Başka bir yerde adamın biri elinde insana olan beden parçasını yerken genç kadın gelir. Bir çeşit insan boyutlarında fare tuzağına yakalanan yamyam genç kadına beni buradan kurtarırsan bende sana çıkış yolunu gösteririm der. Genç kadın yamyam adamı düştüğü tuzaktan kurtarmaya çalışırken elektrikli testereli garip görünümlü bir adam ortaya çıkar genç kadın kaçar ama yamyam adam elektrikli testere kullanan adam tarafından vahşice parçalanarak öldürür.


 Genç kadının balmumu müzesinde esir tutulduğunu anlarız. Genç kadın garip hal ve hareketleri olan sarışın bir adam tarafından yakalanır. Adının Pierre olduğunu öğrendiğimiz adam genç kadına sende kimsin diye sorar. Genç kadın neredeyim ben diye sorunca Pierre var olmayan ülkedesin diye cevap verdikten sonra Pierre genç kadına sen Lisa olmalısın uzun zamandır görmemiştim seni der. Pierre Lisa’ya niye etrafta koşuşturup duruyorsun diye sorunca Lisa Pierre’ye görmedin mi peşimde canavarlar var der. Siyah renkte canavarlar mıydı deyince Lisa hayır kötülerdi diye karşılık verir. Bunun üzerine Pierre Lisa’yı çekiştirip seni aileme göstereceğim der. Lisa tamam seninle geliyorum dedikten sonra Pierre Lisa’yı kazan dairesi gibi bir yere götürür. Lisa Pierre beni nereye götürdüğünü sanıyorsun diye çıkışınca Pierre ailemle tanıştırıyorum diye karşılık verir. Pierre Lisa’ya bir şey duydun mu dedikten sonra kısa boylu garip görünümlü bir adam Lisa’ya saldırır. Bunun üzerine Pierre kısa boylu adama geri çekil diyerek Lisa’yı korur.

Lisa ve Pierre bir tünelden geçtikten sonra bir grup adamın yanına giderler. Orta yaşlı adam Pierre’ye bu da kim diye sorunca Lisa bu diye cevap verir. Adının Tony olduğunu öğrendiğimiz adam Lisa için Pierre’ye yemeğini buraya mı getirdin dedikten sonra kıs boylu garip adam bir kez daha Lisa’ya saldırır. Pierre garip görünümlü adamı savuşturduktan sonra Pierre Tony ’ye Lisa için az daha ölüyordu der. Bunun üzerin Lisa bir yere girdim orada bir tuzağa düşmüş bir adam vardı sonra başka bir adam çıktı onu öldürdü ben oradan kaçmayı başardım diyerek başından geçenleri anlatır. Tony Lisa’ya peşinizdeki Black mıydı deyince Pierre oydu diye cevap verir. Garip görünümlü kısa adam Lisa için o Black’in ganimeti der. Bunun üzerine bende simsiyahım diyerek önlüğünü çıkarıp siyah tişörtünü gösterir. Daha sonra Pierre garip kısa boylu adama saldırır ama Tony tarafından engellenir. Tony yiyecek bir şeyler bulmalıyız yoksa hepimiz açlıktan öleceğiz der. Pierre Tony yiyecek ararken Lisa’n çığlığını duydum az daha ölüyordu der.  Lisa’da doğru söylüyor diyerek Pierre garip görünümlü kısa boylu adamın kolunu tutup tünele sokup yiyecek bulmadan dönme der.


garip gorünümlü adam yiyecek bulabilmek icin etrata dolanmaya başlar. daha sonra adının Spider olduğunu oğrendiğimiz adam bulduğu ayağı ailesine gotürür. Herkes ayaktan bir parca aldıktan sonra Pierre yemesi için Lisa’ya verir. Lisa yemek istemeyince Spider sen bizden değilsin diyerek Lisa’ya saldırır. Pierre Spider’ı engelledikten sonra Pierre Lisa’ya nereden geldiğini söyle der. Lisa dışarıdan geliyorum der. Pierre dışarısı da nedir diye sorunca Lisa dışarısının mavi gökyüzünün altında öten kuşların bulunduğu bir yer olduğunu söyler. Bunun üzerine  Tony Lisa’in dedikleri ile dalga geçmeye başlayınca Lisa dışarıyı hiç mi görmedin diye sorunca Pierre Tony’in uzun zamandır hatta kendisinden öncede burada yaşadığını söyler. Tony Pierre burada hayatta kalabilmen icin sert olman gerekiyor deyince Pierre ben sertim der. Bunun üzerine asla onun icabına bakamayacaksın der. Lisa Tony ve Spider’ı kast ederek benim yanımda durmasınlar deyince Pierre hayatta kalmak için alışmalısın diye karşılık verir.

Berduş görünümlü adam kendisi gibi gözüken kız arkadaşına birşeyler bulabildin mi diye sorar. Genç kız cevap veremeyince genç adam korkmaya başladım diyerek kız arkadaşı le gider. İki genç gittikten sonra tabut benzeri bir şeyden garip görünümlü birisi çıkar. Bu arada Pierre Lisa’dan dışarıdaki hayatını anlatmasını ister. Bunun üzerine Lisa dışarıda hayatımın kontrolü hep benimdi derken Spider gelir ve Pierre’ye yiyecek buldun mu diye sorar. Pierre hayır bulamadım diyerek Spider’i itekler. Spider gittikten sonra Lisa dışarıda hayatına kiminle olmak istersen onunla olursun der. Pierre öyle mi deyince Lisa evet hayat sevmek ve paylaşmaktır diye karşılık verir. Bunun üzerine Pierre Lisa’ya seninle sevgi paylaşmak istiyorum der. Lisa neymiş diye sorunca Pierre Lisa’ya buna kolye diyorlar diyerek cebinden çıkardığı kolyeyi Lisa’ya verir Lisa sevinç içinde Pierre’ye sarılır. Pierre şaşkınlık içerisinde bu neydi deyince Lis yalnızca sevgimi gösterdim diye karşılık verir. Pierre güzelmiş dedikten sonra Lisa’ya seni benim yere götüreyim der. bunun üzerine Lisa ve giderler.

Berduş Gestar ve kız arkadaşı Adrianna Tony ve Spider’in yanına gelirler. Tony Gestar’a yiyecek bir şeyler getirdiniz mi diye sorunca Gestar kovalandık diye cevap verir. Bunun üzerine Tony Spider’a sen git yiyecek bir şeyler bul der. Gestar Tony’ye diğerlerinden artık korkuyoruz deyince Tony o zaman birlik olup karşı koymalıyız der. Bunun üzerine Gestar ve Adrianna Tony’in yanından ayrılır. Bu arada Spider yiyecek ararken saldırıya uğrayan Spider kısa sürede mağlup edilir. Daha sonra Spider kendisini Billy isimli biri tarafından yatağa bağlanmış olarak bulur. Billy elindeki palayla parçalamaya başlar. Bu arada Pierre Lisa’yı odasına getirir. Pierre Lisa’ya bütün hayatım bu odada geçti dışarısı nasıl bir yer diye sürekli merak ettim der. Lisa kafası karışık bir halde dışarısı da nedir deyince Pierre demin bana dışarısından bahsediyordun diye krşılık verir. Bu arada Billy elindeki testere ile Spider’in bedenini  yarıya bölmeye başlar. Pierre Lisa’ya bana görebileceğim bir sürü yer olduğundan bahsetmiştin der. Lisa hiçbir şey hatırlamıyorum deyince Pierre Lisa’ya olmalısın sen uzan ben yiyecek bir şeyler getireyeyim diyerek gider.


Billy Spider’in parçalanmış bedenindeki etleri neşe içinde ayıklar. Bu arada uyumakta olan Lisa kimliği belirsiz kişiler tarafından kaçırılır.  Odasına gelen Pierre Lisa’yı göremeyince paniğe kapılır ve yana yakıla Lisa’yı aramaya başlar. Birdenbire Pierre cübbeli bir kişi tarafından saldırıya uğrar. kısa süren mücadele Pierre’in eline geçirdiği beyzbol sopasını cübbeli vurarak sonlandırır.  Billy’in yanına gelen Tommy isimli bir adam gene oldu diyerek elinde tutuğu kol iskeletini Billy’ye gösterir. Billy küfürler savururken Tommy’de esir tutulan zenci kadına niye ağlıyorsun diye çıkışır. Daha  sonra Tommy esir tutulan Lisa’yı da dürtünce Billy beni rahatsız ediyorsun diyerek Tommy’yi kovar. Billy zenci kadına niye bakıyorsun der. daha sonra Tommy Yaralı Yüzle geri döner. Üç psikopat elleri kolları bağlı olan Lisa’ya bağırıp çağırıp korkuturlar. daha sonra Yaralı Yüz Lisa’in ellerşnş sandalyenin tutulacak yerlerine çiviler. Billy ve Tommy zenci  kadına zorla çivi yutturduktan sonra ağzını bantlarlar. Lisa bütün bunları midesi bulanarak seyreder.

Tommy ve Billy esir tutukları zenci adamın karnını deşip iç organlarının yere  akmasını sağlar. Bu arada serbest kalan Lisa eline geçirdiği çekici Yaralı Yüz’ün kafasına saplayarak öldürür. Pierre vahşi bir adamla ölümüne bir kavgaya tutuşur. Bu arada Gestar ve Adrianna yiyecek ararken  kimliği belirsiz daha sonra Lisa morg gibi bir yere girer. Lisa’in arkasından Billy’de girer.  Billy  dışarından geldiğini biliyorum bize yiyecek bulacaksın der. Bunun üzerine Lisa neden bahsediyorsun diye karşılık verince Billy Lisa’ya elindeki çengel benzeri aleti göstererek  bunu burna takıp beyni çıkaracaksın der. Lisa yapamam der. Billy Lisa’yı sertçe hırpalayarak neyi anlamadın der. Daha sonra  Billy Lisa’ya yıkıl karşımdan salak sürtük diyerek zorla dondurucuya kapar. aynı esnada Adrianna ve Gestar peşlerindeki şahıslardan kaçarlarken Pierre’de vahşi görünümlü adamı sopayla döver. Lisa yere çökmüş ağlarken Gestar ve Adrianna ile karşılaşır. Lisa ikiliye siz kimsiniz diye sorar. Gestar kendisini ve kız arkdaşı Adrianna’yı tanıktan sonra Lisa’ya Pierre’yi gördün mü diye sorar Lisa yanıma geleceğini söylemişti deyince Gestar arayalım onu diye karşılık verir.


Lisa’yı arayan Pierre kontrolünü yitirip manyaklar gibi gülmeye başlar. Bu arada Tommy yüksek sesle müzik dinleyip elinde tutuğu kafalarla oynar. Tommy’in yanına gelen Billy kapat şu zımbırtıyı dedikten sonra Billy hiçbir iş yapmıyorsun diyerek Tommy’yi döver. Bu arada Gestar, Adrianna ve Lisa Tony’in yanına dönerler. Gestar Lisa’ya biz yemek yiyeceğiz der ister misin diye sorunca ben biraz hava alacağım diyerek Tony’in yanına gider. Lisa Tony’ye Pierre’yi gördün mü diye sorunca Tony  uzun zamandır görmedim diye cevap verir. Lisa Pierre için zavalı adam kayboldu dedikten sonra Tony Lisa’ya bulabildiğin ne kadar kişi varsa bul der. bunun üzerine Lisa elimden geleni yaparım diyerek gider. Lisa en sonunda Pierre’yi bulur. Bu arada Gestar Adrianna’ya hala açım dedikten sonra Adrianna ile birlikte yiyecek aramaya çıkarlar. Bu arada Pierre Lisa’ya  burası güvenli deyip yürümeye başlar.Pierre  Lisa’ya ben güvenli bir yer var mı bakacağım kendine dikkat et der. Daha Sonra Billy Lisa’yı yakalar ve çekiştirmeye başlar. Lisa karşı koymaya çalışır ama muvaffak olamaz.

Adrianna tek başına gezinirken toprak altından çıkan birisi tarafından kaçırılır. Pierre bir kez daha Lisa’yı ararken Billy’in saldırısına uğrar Billy Pierre’yi acımasızca döver. Tommy’in yanına gelen Billy Tommy’ye kaltağı sofraya koy der. Bu arada Gestar’da cübbeli tipler tarafından kovalanır. Cübbeli tiplerden kurtulan Gestar toprak altından çıkan Adrianna ile karşılaşır. Adrianna’in insan dışı bir varlığa dönüştüğünü gören Gestar kaçar ama cübbeli tiplerin kurbanı olur. Billy Pierre’in başını parçalara ayırdıktan sonra yakaladıkları Tony bir süre işkence ettikten sonra Tony’in arkasına kazık saplyıp öldürürler. Lisa’yı yemeye başlarlar. Daha sonra bunun bir kabus olduğunu anlarız. Lisa çalan kapıya bakan Jeff sen misin diyerek kapıyı açar ve cübbeli tipin saldırısına uğarar. Daha bunun da bir kabus olduğunu anlarız. Lisa’in yanında beliren Pierre her zaman yanında olacağım dedikten sonra Lisa gözyaşlarına boğulur ve film biter.


 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Beauty Contest Caper

  Filmimiz Shaggy ’in yemeğe çıktık tabelasını asmasıyla başlar. Shaggy Scooby ’ye kimse...