https://www.highrevenuegate.com/pqxbdf5xa4?key=0fa5a3e34ecb571364a40d5443900081

30 Temmuz 2021 Cuma

Foxhole

Filmimiz daktiloda bir şeyler yazan bir adamla başlar. Buddy isimli adama bir şeyler yazan Jack Buddy’ye üsse saldırı olacağına dair duyumlar aldık o yüzden kapandık şu ana dek bir saldırıya uğramadık. Yalnızca böcekler, sıcaklık ve yerlilerle uğraşıp der. Yazısına devam eden Jack savaşmıyoruz ama birliklerde başka hareketler oluyor bir gün Thomas ile karşılaştığım hatırlarsın uygunsuz davranışları yüzünden neredeyse ihraç ediliyordu bir gün Thomas Yüzbaşı Jones’un işi için barakasına gitti. Yüzbaşı Jones bir günlük işi birkaç günde yaptıran biriydi ve bu da Thomas’in hiç hoşuna gitmiyordu. Geçmiş anılar âleminde Thomas cipin içinde kendisini tatmin ederken Yüzbaşı Jones’a yakalanır. Yüzbaşı Jones Thomas’a ne yaptığını sanıyorsun asker deyince Thomas yalnızca rahatlamaya çalışıyordum efendim diye cevaplar. Bunun üzerine Yüzbaşı Jones Thomas’a ne kadar askeri yasayı çiğnediğinden haberin var mı diye karşılık verir. Thomas Yüzbaşı Jones’a hayır efendim ama insan olduğumu biliyorum eğer benimki gibi büyük bir erkeliğe sahipseniz sürekli alakadar olmalısınız der. Daha sonra Thomas Yüzbaşı Jones’a yalnızca bakın ne demek istediğimi anlayın der. Bunun üzerine Yüzbaşı Jones Thomas ile günah dolu anlar yaşar. İşini bitiren Yüzbaşı Jones Thomas’a bundan kimsenin haberi olmasın deyince Thomas benden laf çıkmaz der. 
Jack denilenlere göre Thomas görevlerine diğer askerlerden daha erken gidiyormuş ve Thomas bundan hiç rahatsız değilmiş hatta hoşuna bile gidiyormuş ve böylece Thomas’in derdine deva bulunmuş oldu diye yazar. Yazısına devam eden Jack sıcak öğlenlerde hepimizin rahat bir duşa ihtiyaç duyuyoruz buradaki duşlar memleketimizdeki duşlar gibi olmasa da işimizi görüyorlardı der. Bir kez daha geçmiş anılar âlemine giriş yaparız Michael isimli diğer kabinde duş yapan Richie isimli başka bir askeri dikkatlice izler. Durumu fark eden Richie Michael’a karşı koyamaz ve duşta günaha bulanırlar.  İşleri bitince duydukları sesi incelemeye giderler. Günümüze döndüğümüzde Jack Michael ve Richie’in duyduğu sesin çatıdan düşen pantolonu düşmüş bir asker olduğunu söyler. Yaralanan askeri sıhhiyeci Greg’e yolladık diye yazar. Görünüşe göre çatıdan elemanın pek bir şeyi yokmuş diye yazar
Jack çatıdan düşen David’in Greg tarafından detaylı bir muayene edildiğini söyler. 


Geçmiş anılar âlemine giriş yaptığımızda Greg sıhhiyede David’i kontrol edip görünüşe göre omurganda zedelenme olmuş der. Bunun üzerine David Sıhhiyeci Greg’e evet efendim son zamanlarda rahatsız edici olmaya başladı diye diye karşılık verir. Bunun üzerine Greg David’e sorunun sürerse seni terhis edebiliriz diyerek David’i muayene eder. David’in önündeki şişliği fark eden Greg David’e heyecanlanmışın deyince David evet efendim diye karşılık verir. Bunun üzerine Greg pekâlâ şu sorunla da bir ilgilenelim diyerek David ile ilişkiye girer. Daha sonra sıhhiyeye giren bir başka askerde David Greg’in oynaşmasına iştirak eder.

Jack Greg bu olayın bir daha yaşanmayacağını söylemişti ama memleketinden aldığım duyumlara göre tam tersini söylüyordu diye yazar. Yazısına devam Jack bugün Chris odama uğradı ve sipere gelmemi söyledi diye yazar. Yazısına devam eden Jack Chris bana telsiz üzerinden söyleyemeyeceği birtakım şeyler olduğunu söyledi dedikten sonra Chris arkadaşı Brian ile siperlerde oynaştığını söyledi diye yazar. Yatağına uzanan Jack yazdıklarını kontrol ederken Jack’in oda arkadaşı Gary gizlice Jack’in yazdıklarını okur. Bunun üzerine Jack Gary’in arkasında olduğunu fark edince Jack elindeki işini bırakıp Gary ile oynaşır. 







 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Scooby-Doo and Cyclops, Too

  Filmimiz Daphne ’in millet fırtına yaklaşıyor demesiyle başlar. Bunun üzerine Shaggy t...