https://www.highrevenuegate.com/pqxbdf5xa4?key=0fa5a3e34ecb571364a40d5443900081

20 Temmuz 2021 Salı

Cat Men Do!

 

Filmimiz plajda kestirmekte olan genç bir adamın üstüne broşür koyan iki adamla başlar. Uyanan genç broşürün modellik ilanı olduğunu görür. Daha sonra mekânın erkeklerin çalıştığı bir striptiz kulübü olduğunu öğreniriz. Sabah Steve isimli adam yanında bulunan Mark isimli şahsa Cole isimli kişinin kartını göstererek denemelere katılacak genç bu der. Bunun üzerine Mark Steve’e marifeti neymiş görelim der. Cole’in yasadığı eve giden Steve ve Mark Cole ile günaha girerler. İşini bitiren Cole Mark ve Steve bende işe alınacak potansiyel var mı deyince Mark ve Steve evet var yapımcılarla konuşuruz senin için zaten bizde bu mesleğe böyle başladık der.  Daha sonra deneme çekimini seyreden yapımcı Cole’ya olur verir

Abe isimli bir havuz temizlerken postacı gelir paketini verir. Bunun üzerine Abe beklediğim paket biraz daha büyük olacaktı der. Bunun üzerine postacı Abe’ye belki getirdiğim diğer paket hoşuna gider dedikten sonra Abe postacının paketini alır. Paket servis işini bitiren postacı Abe ile postadan gelen resimlere bakar. Abe postacıya resimdeki şahsın Cole olduğunu kendisini yakınen tanıdığını söyler. Postacı Abe’ye yetiştirmem teslimatlar gideyim der. Postacı giderken Abe’in komşusu Mike bu postacıda sürekli Abe’in evine girip çıkıyor yakında kokusu çıkar der. Aradan iki hafta geçer. Postacı Abe’in evine gelip paketin geldi der. Paketi açan Abe paketin içinden tişört çıkartınca bu da ne böyle der. Bunun üzeri postacı Abe’ye sanırım yanlışlıkla paketini komşusuna Mike’in evine gittiğini söyler. Bunun üzerine Postacı ve Abe Mike’in evine giderler. Abe’in paketini açan Mike yetişkinlere yönelik videokasetler ve posterler bulur. Mike bunda bir iş olduğunu biliyordum dedikten sonra posterlerinden birine bakıp kendisini tatmin etmeye başlar. Bu arada Abe ve postacı Mike’ı gözetler. Bunun üzerine Mike kafasıyla gelin işareti yapınca iki kafadar Mike’in yanına gelip günaha bulanırlar.




Cat Men Do grubuna üye bir adam kuş uçmaz kervan geçmez bir yerde arabasından çıkan şortlu bir adamı bir kulübeye kadar takip eder. Şortlu adam Cat Men Do grubuna grubuna üye olan adamla beraber olur. Daha sonra bunun bir grup gencin seyrettiği yetişkinlere yönelik bir film olduğunu öğreniriz. Bu arada Hank isimli bir genç form doldururken Hank’in yanına gelen Jack hadi gel film seyredelim deyince Hank Jack’e şu sipariş formunu bitireyim der. Bunun üzerine Jack Hank’e olur sana bira ayırırım deyip arkadaşlarının yanına gider. Jack arkadaşları ile yetişkinlere uygun filmi seyrederken arzularına yenik grup halde günaha girer ve daha sonra işini bitiren Hank’de günaha dâhil olur ve film biter.





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Beauty Contest Caper

  Filmimiz Shaggy ’in yemeğe çıktık tabelasını asmasıyla başlar. Shaggy Scooby ’ye kimse...