https://www.highrevenuegate.com/pqxbdf5xa4?key=0fa5a3e34ecb571364a40d5443900081

21 Kasım 2020 Cumartesi

Raging Fury

Filmimiz ormanlık bir alana elindeki oyuncak bebekle giden Brooke isimli küçük kızla başlar. Annesi Brooke’a bataklığın yanına gitme yoksa olur diye uyarır. Brooke bataklığın kenarında bulunan köhne bir kulübede oyuncak bebeği ile oynarken bir motor sesi duyar ve gizlice kulübenin dışına çıkar. Genç bir kadın ve onunla aynı yaşlarda olan sevgilisi kulübeye girerler. Genç adam genç kadınla oynaşmak ister fakat genç kadın kulübede oynaşmak istemez genç adam sinirlenerek Brooke’un oyuncak bebeğinin kafasını koparır. İki sevgili dışarı çıkıp motorlarına binip uzaklaşırken Brooke kovaya doldurduğu çamuru genç adamın üzerine boca eder. Motosikletin kontrolünü yitiren adam ve sevgilisi motordan düşüp demir kazığa saplanırlar. Genç kadın ölmeden önceden Brooke’u suçlayıcı el işareti yapar ve Brooke korku içerisinde kaçar.  Aradan on sekiz yıl geçer ve Brooke bir lisede fen öğretmeni olarak çalışır.

Brooke Dicken isimli öğrenciye sınav kâğıtlarını toplar mısın deyince Dicken laubali tavırlarla sınav kâğıtlarını toplamaya başlar. Dicken Sınav kâğıtlarını topladıktan sonra Brooke Dicken’a kâğıtları dosyala der. Bunun üzerine Dicken bu kâğıtlar mı dosyalandı Bayan Storm diyerek bütün sınav kâğıtlarını havaya fırlatır. Dicken’in saygısızlık dolu davranışına sinirlenen Brooke Dicken’a tokat atar. Yediği tokada sinirlenen bu iş burada bitmedi diyerek gider daha sonra Brooke cebinden çıkardığı sakinleştirici hapları içer. Daha sonra Dicken arkadaşları Smiler ve Quennie’ye o kaltak bunun hesabını ödeyecek dedikten sonra Jon ve Daniel arasında tartışma ilgisini çeker. Daniel Jon’a sen bir korkaksın diyerek Jon’u aşağalamaya başlar. Jon’un gelen Dicken Daniel’a sen hem popüler hem de gerçek bir erkeksin o yüzden seninle kavga etmeyeceğim der. Bu arada Smiler’da Daniel’in arkasına geçip Daniel’in kız arkadaşı Beth’in eteğine kanca takar.  Dicken futbol homolar içindir deyince Daniel Dicken’a vurmak ister bileği Beth’in eteğine takılı olduğu için Beth yarı çıplak kalır. Bunun üzerine Dicken ve Jon fırsattan yararlanıp kaçarlar.

Dicken Jon’a futbol kahramanlığını bırakıp korkaklığa geçiş yapmasın deyince Jon Dicken’a ne istiyorsun diye sorar. Dicken  Jon’a benimde bir halta yaramayan delinin teki olduğumu söylüyorlar diye cevap verir. Jon Dicken’a amacın ne diye sorunca Dicken Jon’a bizler bu okulun artıklarıyız ve yapmak istemediklerimizi yapmaya zorlanıyoruz diye karşılık verir. Bunun üzerine Jon Dicken’a senin pek hoş olmayan şeyler deyince Dicken’da bende senin bazı şeyler duydum diye karşılık verir. Konuşmasına devam eden Dicken o soytarı futbolculara ihtiyaç duymadığını kanıtla der. Bunun üzerine Jon kaybedecek neyim var diyerek Dicken’in isteğini kabul eder.  Daha sonra koç Sanderson Jon’a kimse takımımdan ayrılmaz şimdi formanı giyeceksin diyerek Jon’un yanından ayrılır. Bu arada Brooke yerdeki kâğıtları toplarken koç Sanderson Brooke iyi misin diye sorar. Brooke şaşırmış bir halde burada ne işin var diye sorar. Bunun üzerine koç Sanderson benimle maçtan sonra takılır mısın diye sorunca Brooke soğuk bir tavırla koç Sanderson’in teklifini geri çevirir. 


Dicken viskiyi şişesiyle kafasına dikerken şükürler olsun bugün Cuma der. Daha sonra Dicken yanına gelen Quenie’ye okul sonrası ne yapacaksın diye sorar.  Quenie oynaşacağım diye cevap verince Dicken hiç doymaz mısın diye karşılık verir. Bunun üzerine Quenie koç Sanderson’in bağırması beni azdırdı der. Dicken bataklığa gidelim deyince Smiler olmaz orada iki kişi öldürülmüştü der. Bunun üzerine Dicken o bir safsata on sekiz yıl önce kimse kimseyi öldürmedi diye karşılık verir. Dicken Jon’a sen gelecek misin diye sorunca Jon hayır annem ve babamla yemek yiyeceğim der. Dicken alaycı bir tavırla annem ve babamla yemek yiyeceğim dedikten sonra bela çıkartmaya ihtiyacım var der. Jon Dicken’a geleceğimi korumalıyım deyince Dicken gelecek şimdidir ahbap diye karşılık verir. Daha sonra dört arkadaş yarın yapılacak maça gitmeye karar verirler.


Brooke arabasına binmiş gitmeye hazırlanırken yanına iş arkadaşı Sandra gelir. Brooke panikleyince Sandra Brooke’a rahatlaman gerek der.  Daha sonra Sandra koç Anderson sana dedi diye sorunca Brooke Sandra’ya o ahmak bana benimle maça gelir misin diye sordu diye cevap verir. Bunun üzerine Sandra Brooke’a bütün hayatın okul ve ev arasında mekik dokuyarak geçti neredeyse tüm dünyaya kendini izole ettin biraz hayatını yaşa der.  Sandra’in ısrarlı tavırlarına dayanamayan Brooke maça gitmeyi kabul eder.  Brooke eve giderken Dicken’da Brooke’u takip etmeye başlar.  Jon Dicken tanımasam Bayan Storm’u takip ediyoruz diyeceğim der. Bunun üzerine Dicken Jon’a doğru bildin dostum diye karşılık verir. Jon endişeli tavırla bu lanet okulda bir senem kaldı onu da tehlikeye atma niyetinde değilim deyince Dicken liseden sonra hayat bitiyor hayatın tadını şimdi çıkarmalısın der. Brooke’un evine varan Dicken ve Jon duş almakta olan Brooke’u sapkın bir hayranlıkla seyretmeye başlarlar. Daha sonra koç Anderson’un çaldırdığı telefona bakan Brooke fikrini değiştirdiğini ve maça geleceğini söyler. Bu arada iki delikanlıda evin civarından uzaklaşırlar.

Queenie’in evine giden Jon odasında aerobik yapan Queenie ile konuşmaya başlar. Jon Queeni’ye Dicken hakkında ne diyebilirsin sorunca Queenie Dicken’in birinci sınıf ruh hastası olduğunu ama harika vakit geçirtmeyi bildiğini söyler. Daha sonra Queenie Jon’a sen şu futbol kahramanı değil miydin diye sorunca Jon evet öyleydim ama yıldız olmaktan usandım diye cevap verir. Bunun üzerine Queeni çok saçma hiçbir şey sonsuza kadar sürmez birkaç sene içerisinde bütün yaşamın değişir deyince Jon’da bende öyle yaptım diye karşılık verir. Daha sonra Queenie Jon’a arkanı döner misin sana bir şey göstereceğim der. Jon Queen’in dediğini yapar ve Jon arkasını dönünce Queenie simdi dönebilirsin diyerek göğüslerini ifşa eder. Dha sonra Queenie hadi gidelim deyip evden çıkarlar. Maça giden Queenie Smiler’a Dicken nerede diye sorunca Smiler Dicken’in her zamanki gibi geç kaldığını söyler. Bu arada Dicken sedyedeki futbolcuya sayı yaptın mı diye sorar. Futbolcu çuvalladığım diye cevap verdikten sonra Dicken cebindeki sustalıyı çıkarıp ameliyathanede neşteri saplarken bunu hatırla der. Daha sonra Jon, Smiler ve Queenie’in yanına giden Dicken bu maç sıkmaya başladı diyerek diğerleri ile arabasına biner. Daha sonra dörtlü arabayla maçın yapıldığı sahaya girip topu kaçırırlar. 

Dört arkadaş tren yolunda durmuş muhabbet ederler. Queenie liseden mezun olunca büyük şehre gidip orada kendisine ait bir yaşam kuracağını söyler.  Smiler bu gece planınız ne diye sorunca Dicken bu gece aklıma takılan hususla ilgilenmeliyim der.  Jon o nedir diye sorunca Dicken önce bataklığa gitmeliyiz diye cevap verir. Bunun üzerine Smiler bataklıktan hiç hoşlanmıyorum deyince Dicken bataklığa gitmek planım bir parçası der.  Daha sonra koç Sanderson Brooke’u evine bırakırken eve girmek için Brooke’u ikna etmeye çabalar ama başarısız olur. Daha sonra koç Sanderson bu hergelerinin yaptığı saçmalıklar olmasaydı ben şimdi evdeydim yarın onların canlarına okuyacağım diyerek gider. Bu arada Dicken Jon, Smiler ve Queenie’ye şu torbalara balçık doldurun der ve üçlü bataklıktaki balçığı torbalarına doldurur. Jon’un yanına gelen Queenie Jon ile bir süre muhabbet ettikten sonra yiyişmeye başlarlar.  Bu arada Dicken Queenie ve Jon’un arkasından yaklaşıp korkutur.  Jon Dicken’a pislik deyip giderken Dicken Queenie’ye Jon’u bırakmasını söyler. Ama Queenie Dicken’in teklifini sert dille geri çevirip gider.

Brooke sınav sonuçlarıyla uğraşırken Dicken diğerlerine planının Brooke’u korkutmak olduğunu söyler. Bunun üzerine Jon başımız derde girebilir deyince Dicken Jon’a korkak olduğunu unutmuşum yalnızca kaltağı korkutacağız o kadar sonrada gideceğiz der.  Dört genç maskelerini takıp Brooke’un çatısına çıkarlar.  Dicken üçlüye talimatımla beraber harekete geçeceksiniz der. Dicken şimdi deyince dörtlü evin çatısında tepinip garip sesler çıkarır.  Sesler yüzünden panikleyen pencereyi açar ve yüzüne çamur yer. Yaşadığı korku yüzünden Brooke’un çocukluğundaki yaşadığı travmatik anılar su yüzüne çıkar. Bu arada Sandra’in gelmesiyle dörtlü hemen kaçar. Sandra evin dağılmış bir halde ve Brooke’un yerlerde ağlarken bulunca şaşkınlıkla ne oldu diye sorar. Brooke yaşadığı şok yüzünden Sandra’in verdiği soruya cevap veremez. Bunun üzerine Sandra Brooke’u yıkadıktan sonra sakinleştirici verir. Bu arada arabaya dönen Jon Smiler ve Queenie’ye Dicken nerede diye sorar. Bunun üzerine iki genç Dicken’i görmediklerini söylerler.

Sandra gittikten sonra Dicken tekrar Brooke’un evine girer. Bu arada Jon Queenie’ye Dicken’a bak der. Smiler Jon’a Bayan Storm çok garip bir kadın dostum der. Bu arada Dicken yarı baygın şekilde yatan Brooke’u taciz eder. Brooke lütfen yapma diye yalvarırken Dicken daha da zevke gelir. Queenie Dicken’in yanına gelip ne yapıyorsun diye sorar. Daha sonra Queenie Dicken’i Brooke’un üzerinden alıp şiddetle bir yere varamazsın diyerek Dicken’a göre daha az şiddet kullanarak taciz eder. Bu arada Jon Dicken ve Queenie’in yanına gelip burada ne haltlar dönüyor deyince Dicken Brooke’un o da sistemin parçası diye cevap verir. Bunun üzerine Jon Dicken’a fazla ileri gidiyoruz başımız derde girebilir der.  Dicken Jon’a senin korkak olduğunu unutmuşum deyince Jon Dicken’a saldırır. Daha sonra Dicken ve Jon boğuşurken yataktan fırlayan Brooke koşarak kendisini pencereden atar. Aşağıya inen Smiler diğerlerine Brooke’un öldüğünü söyler.  Daha sonra arabaya binen Dicken diğerlerine suçu Daniel’in üzerine atacağız der. Jon Dicken’a karşı çıkmak ister ama Dicken Jon’a hapiste senin gibilere sana ne yaptıklarını biliyor musun deyince Dicken’in planını uygulamak zorunda kalır.


Dicken, Smiler ve Queenie eve dönerken Jon’da eski takım arkadaşlarının yemek yediği lokantaya gidip futbolcuları gizlice izler.  Daha sonra arabanın içinden bir çeket alan Jon arabanın lastiklerini deştikten sonra Dicken’in arabasına atlar. Dicken’in arabasına atlayan Jon uzaklaşır ama Daniel ve arkadaşı arabayı fark eder ve Jon’un peşine düşer. Bu arada Smiler Jon başarmayacak ben Meksika’ya giderim deyince Dicken bu eyaletten bile çıkamayacaksın diye karşılık verir. Queenie Dicken’a hepsi senin hatan deyince Dicken Queenie’in üzerine yürür. Bunun üzerine Queenie sinirlenerek evden çıkar. Bir süre sonra Brooke ne olur yardım edin deyince Queenie her şey Dicken’in fikriydi iyi olmanıza sevindim Bayan Brooke der. Bunun üzerine Brooke eline geçirdiği taşla Queenie’in kafasına defalarca vurduktan sonra insan dışı sesler çıkarmaya başlar. Bu arada Daniel ve arkadaşı tarafından kovalanan Jon arabayı ikin genci düşürmeyi becerir. 

Eve geri dönen Jon Brooke’un yardım edin sesini duyar. Sesin olduğu yere giden Jon sesin Queenie’den geldiğini sanır fakat daha sonra Queenie’in cesediyle karşılaşır. Jon tam tepki verecekken Brooke Jon’un kafasına taşla vurup etkisiz hale getirir. Smiler Dicken’a senden uzak durmam benim selametim için daha hayırlı olacak diyerek evden çıkar. Arabayı gören Smiler ilk başta sevinir Jon’u görmeyen Smiler panikle Dicken’in yanına dönüp araba var ama Jon yok der. Daha sonra yukarı çıkan Smiler Brooke tarafından kafasına kalem saplanarak öldürülür. Daha sonra Brooke Dicken’a saldırır. Bu arada kendine gelen Jon eve döner. Dicken yalnızca şakaydı diyerek Brooke’a yalvarır. Tamamen aklı dengesi yitirmiş şekilde Dicken’a bebeğime dokunmayacaktın ve dönmeyecektin der. Dicken Brooke bataklık efsanesi sendin der. Eve geri dönen Jon  Brooke’u sertçe iterek Dicken’i kurtarır. Dicken o fahişeyi öldürmeliyim diyerek elindeki bıçakla Brooke’un üzerine atlar ama hem kendisini hem de Brooke’u öldürür. Ertesi gün okula dönen Jon Daniel’in tutuklandığı görür ama kendisi de akıl sağlığını yitirir. Bu arada polisler Brooke’un cesedini bulamaz yalnızca şeytanla şaka yapma notu bulunur ve film biter. 





 

 

 

 


 

 

 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Beauty Contest Caper

  Filmimiz Shaggy ’in yemeğe çıktık tabelasını asmasıyla başlar. Shaggy Scooby ’ye kimse...