https://www.highrevenuegate.com/pqxbdf5xa4?key=0fa5a3e34ecb571364a40d5443900081

24 Kasım 2020 Salı

Bloody Mary 3D

 Filmimiz lezbiyen ilişkiye giren iki kadınla başlar.  Kadınlar doludizgin lezbiyen ilişkilerini sürdürürken kadınlardan birinin kocası içeri girer ve karısının lezbiyen sevgilisini öldürür. Daha sonra genç adam karısına sen günaha bulanmışsın kocan olarak seni öldürmek zorundayım deyince kadın çocuğunu taşıyorum der. Daha sonra genç adam şoke olmuş halde evden çıkar. Günümüz Los Angeles’ına gideriz.  Gwen ve Julie bir sette girerler. Gwen kapı kapalı nasıl gireceğiz deyince Julie bununla diyerek elindeki anahtarı gösterir. Gwen nasıl aldın bunun diye sorar. Bunun üzerine Julie bekçilerden birine rüşvet verdim diye cevaplar. Dha sonra içeri giren iki genç kadın etrafta gezinirken Julie Gwen’e vaktimiz bol Matt gelene kadar sana kanlı Mary efsanesine bundan bir asır önce Mary Worth isimli bir kadın vardı kocası yobaz bir adamdı ve karısını çok kıskanırdı bir gün karısını zina yaparken yakaladığını ve öldürüp lanetledi der. Konuşmasına devam eden Julie eğer aynaya bakıp üç kere kanlı Mary dersen belirir korkarsan ölürsün korkmazsan geleceğini görürsün der. Gwen ilk başta Julie’in dedikleri inanmaz ama Julie ısrarını sürdürünce Gwen Julie ile beraber kanlı Mary’yi çağırır. Mary belirince iki kadın korkar. Bunun üzerine Mary Julie’yi  aynaya çekerek öldürür daha sonra kaçmakta olan Gwen’i yakalayıp boynunu kırarak öldürür.

Telefonda annesi ile konuşan Elle annesine bugün seninle yemeğe gelemem çekimim var der. Bunun üzerine Elle’in annesi kızına yapacak çok şeyin var oyunculuğu da hobi olarak yaparsın diye karşılık verir Elle annesine bak anne bu senin hayalin olmayabilir ama benim hayalim zaten öbür dönem okula döneceğim kapamam gerekiyor geç kalacağım diyerek telefonu kapatır. Janet kameranı Frank’e çekimi hemen bitirmemiz gerek deyince Frank rahat bir tavırla endişe etme o herşey olabilir ama işini sever der. Janet umarım haklısındır dedikten sonra Chad geliyor der.  Arabasından inen Chad  Janet’e buranın çekim yapılabilecek bir yer mi olduğunu sanıyorsun Matt bir yıldız bunu öğrensen iyi olur der. Bunun üzerine Janet Chad’e buranın harika bir yer olmadığını biliyorum ama işimize çok yarayacak diye karşılık verir. Chad ukala bir tavırla burası aşırı ucuz der. Janet kimin hatası deyince Chad Janet’e ne demek istiyorsun der. Bunun üzerine Janet Chad’e düzgün bir klip olmasını istiyorsan parayı gözden çıkaracaksın der. Chad Janet’e cesaretlisin hakkını yemeyim dedikten sonra klipin yönetmeni Weed gelir. Chad harika bu uyduruk mekân yetmezmiş gibi şimdide klipi bir müptezel çekecek der.  Janet Weed bu işteki en iyi yönetmenlerden biri diye karşılık verir. Daha sonra Janet Weed’i Chad ile tanıştırır. Chad Janet’e daha önce Bay Bryson ile tanışmıştık der. Weed hatırlama problemi olduğu için Chad’in kim olduğunu çıkartamaz  

Herkes sete girerken Chad bekçi Stevens tarafından durdurulur. Bekçi Stevens Chad’e çekim esnasında yabancı kişilerin stüdyoya girişleri yasaklanmıştır Bay Woods der. Bunun üzerine Chad bekçi Stevens’a önümden çekil seni geri zekâlı der. Bunun üzerine bekçi Stevens Chad’e prosedürleri biliyorsunuz Bay Woods sette yabancı kişilerin girmesi yasak o sebeple kamera gibi eşyaların sokulmadığına emin olmak için üst araması yapacağım diye karşılık verir. Bu arada bekçi Stevens’in yanına gelen Janet bir sorun mu var deyince bekçi Stevens hiçbir sorun yok Bayan Page diye karşılık verir. Daha sonra sevgilisi Robin ile stüdyoya gelen Matt sevgilisini aldattığı için Robin ile tartışır. Matt Robin’e seni aldatmadım yalnızca oral seks yaptırdım der.  Daha sonra çekim ekibi binanın sahibi Allen ile tanışırlar. Allen muhabbete girişecekken Chad küstah bir tavırla Allen’a birazdan çekim başlayacak der. Elle’de sete gelince çekimlere başlarlar.

Matt kıyafetlerini giyerken Mary belirir. Matt Mary’ye sende kimsin diye sorunca Mary kimsin diye sorunca Mary senin en büyük hayranıyım der. Bir ara arkasın dönen Matt önünü döner Mary kaybolur ve Matt kısa bir şaşkınlık duyar. Frank kameraların kontrolünü yaparken Weed ben sigara molasını çıkacağım sen bunları halledersin değil mi der. Frank Weed’e merak etme bu iş bende deyince Weed esrar içmeye gider.  Matt odadan çıkarken Elle ile karşılaşır. Matt Elle’ye sende kimsin diye sorunca Elle klipte oynayacak kızım diye cevap verir.  Matt Elle’ye takılmak ister misin deyince Ellle ben yalnızca kıyafetlerimi giyecek bir yer arıyordum diye karşılık verir. Bunun üzerine Matt Elle’ye pekâlâ benim odada giyinebilirsin bende halledecek birkaç işim var diyerek gider.  Bu arada uyuşturucu madde tüketme niyetinde olan Weed’in yanına gelen Mary’yi gören Weed bu enfes der.   Daha sonra Weed Mary’ye sende kimsin hayran falan mısın diye sorar.  Mary öyleyim diye cevap verdikten sonra Weed bu hoşuma gitti der.  Mary aslında Matt’in hayranım deyince Weed asıl yetenek benim istersen klipte sana rol verebilirim der.

Matt aynada üstünü başını düzeltirken Mary çıplak olarak belirir. Panikle arkasını dönen Matt Mary’yi göremez. Bu arada Mary’in kocası tarafından öldürülmesine tanık oluruz. Bu arada bekçi Stevens koridorlarda polisçilik oynarken karşısına Janet çıkar. Janet bekçi Stevens’a ne yapıyorsun sok şunu yerine diyerek gider.  Bu arada Allen Robin’in yanına gelip bira ve sohbete ihtiyacın var gibi der. Bunun üzerine Robin Allen’a koşuşturuyoruz ama nereye gittiğimizin farkında değiliz der. Daha sonra Elle gelince Robin kaltak der. Bunun üzerine Allen Elle için harika bir parça değil mi deyince Robin senin için zorlu olur ihtiyar diye karşılık verir. Daha sonra Weed Mary ile içeri girince Janet Weed’e bu da kim der.  Weed Janet’e Mary için benimle beraber der. Bunun üzerine  Janet sette bir sürü işi olmayan kişi oldu der. Daha sonra Chad Janet’e bu iş senin gibi hızlı ve ucuz olsun diye laf sokunca Janet dikkat et seni hadım ederim diye tehdit eder.  Tam çekimlere başlanacakken elektrikler kesilir. Sigorta kutusunu kontrol eden Frank Janet’e bir saate  işi biter der. Bunun üzerine set ekibi mola verir.

Boş bir odaya geçen Allen bina benim ama insan yerine konulmuyorum benim o kasıntı şarkıcılardan neyim kaslarını teşhir et birde bir müzik aleti kullan diyerek gitar çalmaya başlar. Bir süre sonra gitarın teli kopunca lanet olsun diyerek gitarı bırakıp mızıka çalmaya başlar. Bu arada ranzada bulunan Mary Allen’in yanına gelir. Allen şaşkınlıkla Mary’ye sende kimsin der. Mary adım Mary dedikten sonra Allen hobilerin var mı spor yapar mısın diye sorar. Mary sporla içli dışlı değilim diyerek gitar telini boğazını sararak öldürür. Bu arada Matt Robin’e niye böyle şirretsin diye sorunca Robin erkekliğini başka kadının ağzına soktuğun için olabilir mi peki ben ağzımı başka bir adamın erkekliğine değdirsem ne olurdu diye sorar. Bunun üzerine Matt sinirlenerek seni bırakırım diye cevap verir. Robin seni sahtekâr diye çıkışınca Matt Robin’e çünkü bana hiç oral seks yapmadın benimle sevişmek bile sana külfet gibi geliyor deyince Robin öfkelenerek arabadan çıkar.

Boş bir odaya giren Skye üzgün bir ses tonuyla bunu niye kendime yapıyorum derken kapı zorlanmaya başlar. Skye panik içinde kapının açılmasını beklerken kapı bekçi Stevens tarafından açılır.  Bekçi Stevens korkuttuğu için Skye’dan özür diller. Skye gittikten sonra Bekçi Stevens bu gece gene kendimi tatmin ediyorum der.  Robin ve Matt stüdyoya girerken Chad bak Matt çıkaracağın albümü altı ay sonraya atsak der. Bunun üzerine Robin Chad’e Matt’in başka bir şirketle anlaştığını söyler. Chad Matt’e kız arkadaşın biraz sarhoş gibi ne dediğini bilmiyor sanıyorum der.  Matt Robin’in hakikati söylediğine belirtince Chad Matt’e bana bak ben seni bulmadan önce barlarda sürünen bir solistin seni ben yaratım der. Bunun üzerine Matt Chad’e patron benim senden daha fazla kazanıyorum ve emirleri ben veriyorum der.

Matt gittikten Chad pislik herif kimse beni oyuna getiremez derken Mary belirir ve merhaba der. Chad Mary’ye sana da merhaba deyince Mary senin sorunu halletmemi ister misin diye sorar. Mary benim sorunum Matt Ellias ve onun sürtük sevgilisi o sorunu halledebilir misin der.  Mary tabi onlarla işim bittiğinde onlarla ilgin olmaz diye karşılık verince Chad onları öldürecek misin diye diye sorar.  Mary Chad’e aklından hiç geçmedi deme diye karşılık verir. Yüzünde şeytani bir ifade beliren Chad eğer Matt ölürse bundan bir servet edinebilirim der. Mary karanlık ruhundaki her ahlak dışı arzuyu biliyorum bana bir iyilik yap bende sana iyilik yapayım der. Chad bu nasıl olacak deyince Mary yalnızca Matt’in kolyesini çıkartmasını sağla der. Bekçi Stevens içeri girince Chad bekçi Stevens’a kapıyı çalsana birisiyle konuşuyordum der. Bekçi Stevens şaşkınlıkla kiminle konuşuyordunuz Bay Woods deyince Chad Mary ile konuşuyordum diye cevap verir. Bunun üzerine Stevens burada kimse yok Bay Woods sanırm aşırı stres yüzünden hayaller görüyorsunuz der.

Robin Frank’e sette olman gerekmiyor mu diye sorunca Frank Janet’in Chad ile konuşması gerekiyormuş o da ne kadar sürer bilmiyorum diye karşılık verir.  Robin eskiden klipler daha kolaydı videonun üstüne müziği eklerdin yönetmenle falan uğraşmazdın der. Bunun üzerine Frank Robin’e en azından rızkımızı görüyoruz der. Robin Matt’in son zamanlarda çok değiştiğini söyleyince Frank Robin’e Matt’in hayatında büyük bir değişiklik yapacağına delalet olduğunu söyler. Daha Frank Weed tarafından çağırılır.  Weed üzerinde mücevheratı çıkarman gerek deyince Matt hayatta olmaz o mücevheratlar beni simgeliyor onları çıkarırsam ezik gibi gözükürüm der. Bunun üzerine Weed Matt’e ezik gibi gözükmeyeceksin dostum yalnızca bu boş mekânda materyalizmin olmadığını ruhun gibi boş olduğunu göstereceğim bu klipte der.  Matt ben gidiyorum diyerek Robin ile gider. Matt ile başka bir odaya geçen Robin ilişkileri hakkında konuşmaya başlar. Bunun üzerine Matt ilişkisine yeni bir şans vereceğini söyler bunun üzerine Robin Matt’e oral seks yapmaya başlar. Oral seks devam ederken Matt Mary’yi çıplak ve üstü başı kanlar içinde olarak gördükten sonra Mary’yi kendisine oral seks yaparken görür ve panik içerisinde aman tanrım der.

Janet’in yanına gelen Chad şimdi ne oldu diye sorunca Janet Weed Matt’den kolyelerini çıkarmasını istedi ama Matt’in hoşuna gitmedi çekti gitti der. Bunun üzerine Chad Weed harika bir fikirde bulunmuş ben Matt’i ikna etmeye gidiyorum der. Chad gittikten sonra Weed Frank’e Allen’i bulsana sigortalarda sorun var ilgilensin der. Frank aşağı katta bir süre gezindikten sonra Allen’i öldürülmüş bir şekilde bulur. Daha sonra Mary Frank’i de öldürür. Matt Robin’e kanlar içinde bir kadın gördüğünü söyler. Bunun üzerine Robin Matt’e stres içindesin normal der. Daha sonra Matt ve Robin’in yanına gelen Chad umarım bir şeylere mani olmuyorumdur der. Robin evet oluyorsun deyince Chad Matt’e Weedd’in fikri harikaydı denemelisin tek yapacağın şu kolyelerden kurtulman gerek zaten sen kolyelerin olmadan da bir stardın der. Robin Chad’in hakkı var deyince kolyeleri çıkartır.

Chad’in yanına gelen Mary Frank planlarıma engel oluyordu onu öldürmek zorunda kaldım kolyem sende mi der. Bunun üzerine Chad Mary’ye yanımda olabilir sen bana ne yapacaksın diye sorunca Mary Chad’e senle kız arkadaşın birlikte tuvalete gitsene der. Skye ile tuvalette giden Chad ayna karşısında üç kere kanlı Mary demeye başlar. Skye Chad’e çok garipleşmeye başladın dedikten sonra Mary aynada belirip Skye’yi öldürür. Tuvaletten çıkan Chad endişeli bir şekilde dolanırken Janet’e çarpar. Janet Chad’e her şey yolunda mı diye sorunca Chad evet diye cevap vererek Janet’in sorusunu geçiştirir.  Bir kez daha çekimlere başlanır. Işıklar yetersiz gelince Janet Robin’e şu ışıklar konusunda yardımcı olur musun der. Bunun üzerine Robin ters cevap verince lafa karışan Matt Janet’e Robin senin emir elin değil o yalnızca takılacak der. Bunun üzerine Chad Robin’e biraz sakin ol deyince Robin küfrederek gider. Bunun üzerine Elle büyütecek bir mesele yok ben hallederim diyerek Weed’e yardımcı olur.


Chad’in yanına gelen Mary kolye sende değil mi anlaşmamıza uydun değil mi diye sorunca Chad Mary’ye hala halledilmesi gereken bazı meseleler var der. Bunun üzerine Mary kolyeyi aldığım zaman onlarıda hallederim diyerek kolyeyi almaya çalışır ama eli yanar. Chad Mary’ye kolyeye dokunamıyorsun değil mi deyince Mary gene kaybolur. Chad’in yanına gelen Janet Chad’e kiminle konuşuyorsun deyince Chad kör müsün Mary ile der ama Mary ortada yoktur. Chad Mary nereye gitti deyince Janet ters bir tavırla ben senin metreslerinin bakıcısı değilim diye karşılık verir. Chad garip hareketler sergilemeye başlayınca Janet iyi misin der. Mary’in yanına gelen Robin Mary ile konuşur. Mary adının Mary Worth olduğunu söyleyince Robin sen Matt’in akrabası mısın deyince Mary öyle sayılırım diyerek Robin’in boğazını keser. Bu arada seslere gelen bekçi Stevens’da Mary’in kurbanı olur.  

Janet burada neler dönüyor diyerek dışarı çıkar döndüğünde elleri kanlı biçimde geri dönüp burada ne haltlar dönüyor Chad der.  Chad tam cevap verecekken Janet Mary’in attığı bıçak sayesinde ölür. Bunun üzerine Chad, Elle, Matt ve Weed kaçmaya başlar.  Dörtlü tam kaçarken Mary Elle’in omzuna bıçak saplayarak yaralar.  Matt bu da kim deyince Chad Mary Worth diye karşılık verir.  Daha sonra Matt Elle’in omzundaki bıçağı çıkartır ve tisörtünü kullanarak omzuna pansuman yapar.  Weed bu kadın ne istiyor diye sorunca  Chad kolyeyi istiyor diye cevap verir.  Weed zaten onu biliyoruz neden istiyor diye soprdum der.  Matt kolyeyi bana ver deyince Chad olmaz diye karşılık verince Weed Chad’in boğazına bıçak dayayıp lanet olası kolyeyi ver adamım der. Chad kolyeyi verdikten sonra Mary belirir ve Chad’i öldürür. Mary kolyeyi ister ama Matt vermez ve Mary Matt’i bıçaklar. Matt ölmeden önce kolyeyi aynaya fırlatır. Mary kolyeyi almak için aynaya döner ve Weed aynayı kırar ve Mary ölür. Daha sonra Matt’in ölümü faili meçhul ölüm haberi olur ve film biter.














Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Beauty Contest Caper

  Filmimiz Shaggy ’in yemeğe çıktık tabelasını asmasıyla başlar. Shaggy Scooby ’ye kimse...