https://www.highrevenuegate.com/pqxbdf5xa4?key=0fa5a3e34ecb571364a40d5443900081

1 Aralık 2013 Pazar

Top Model




Filmimiz sokakta yürüyen alımlı ve genç bir kadın ile başlar.  Adının Gloria olduğunu öğrendiğimiz kadın bir binaya girer. Binada bulunan orta yaşlı şişman adam merhaba Gloria başlayalım mı der ve Gloria soyunmaya başlar. Anadan üryan bir halde kalan Gloria cansız mankenlerle seksi pozlar verirken şişman fotoğrafçı Gloria’nın fotoğraflarını çekerken kendisine de tatmin eder. Şişman fotoğrafçı bugünlük bu kadar yeter dedikten sonra Gloria'ya sana bir telefon var der Giyinen Gloria telefonu alır ve konuşmaya başlar.   Telefondaki şahıs Dorothy'dir Dorothy Gloria'ya hazırlan randevuna geç kalıyorsun der. Şişman fotoğrafçı Walter Gloria'ya parasını verir ve ajansını ek bir kez serbest çalışalım der ama Gloria teklifi kabul etmez ve binadan çıkar. 


Mağazaya giren Gloria orada alışveriş yapan bir delikanlının dikkatini çeker. Delikanlı soyunma kabininde soyunan Gloria'ya bakar ve Gloria gözlendiğinin farkına varınca kaçar. Bu sefer Gloria lokantada yemek yiyen delikanlıyı süzer ve daha sonra bir depoya girer depoda bulunan dört adam poker partisi yaparken Gloria'yı fark eden poker oyuncusu masadan kalkar ve Gloria'nın yanına gider. Gloria depoya bu depo çok seksi der ve bunun üzerine adının Peter olduğunu öğrendiğimiz şahıs sen daha seksisin der. İltifatlar bitince Gloria ve Peter cinsel ilişkiye girerler ve yapılan cinsel ilişki diğer poker oyuncularına naklen verilir. Sevişme faslı bittince Peter Gloria'nın parasını verir.

Adının Clint olduğunu öğrendiğimiz şahıs (Gloria'ya soyunma kabininde bakarak göz banyosu yapan şahıs) erkek arkadaşı Jason'dan ayrılır ve daha sonra Gloria ajanstaki meslektaşlarının geyik muhabbetini dinler. Ajansın patroniçesi Dorothy Gloria'yı ofisine çağırır ve işlerdeki başarısı nedeniyle tebrik eder. İçeri Clint girer ve Gloria ve Clint uzun süre birbirlerine bakarlar.   Dorothy bilgisayar programcısı olan Clint'i diğer ajans çalışanlarıyla tanıştırır. Clint'nin toy ve mütevazi görünümü ajans çalışanlarının dikkatlerini çeker.  Müşteriye giden Gloria  iri yarı zenci müşterisine bebe yağı boca edip itinayla ovarken Clint ise dışarıda derin düşüncelere dalar.




Gloria barda efkârlanan Clint'nin yanına gider. Gloria Clint'e memleket neresi  diye sorunca Clint Cleaveland'ta doğdum ama San Francisco'da büyüdüm der ve Gloria oralarda bilgisayar dehaları çıkar değil mi diye sorar. Clint evet diye cevaplar. İkilinin muhabbetti seks muhabbetine dönüşür. Genç bilgisayar dâhisi Clint seninle yatmam deyince Gloria beni çekici bulmadın mı diye sorar.  Clint Gloria'yı evine götürmek ister ama Gloria Clint'nin teklifini kabul etmez

Evine dönen Gloria evinde ağlayan Sharon'ı teselli eder. Sharon aslında gerçek adı Sarah olan şahsa bana zorla söyletti Sarah şayet söylemezsem aileme söyleyeceğini der.  Gloria kod isimli Sarah Sharon'a tehdit eden Peter'a dönüp ne oluyoruz diye sorar. Peter Sarah’ya senin gibi genç ve güzel bir kızın korunmaya ihtiyacı var der. Bunun üzerine Sarah ne senin nede başka birisinin korumasına ihtiyacım yok der. Peter bak Sarah şayet benimle beraber olmazsan fena olur der ve Sarah istemeyerek olsa da Peter ile birlikte olur.


Ertesi gün adamın biriyle konuşan Sarah'ya adam seni daha önce bir yerlerde görmüş olmalıyım hiç reklam veya dizilerde oynadın mı diye sorar. Yazdığı kitabı fark eden Sarah adamın arkaya dönmesiyle kitabın arkasını önüne çevirir. Adam Sarah'ya senle dışarı çıkalım mı diye sorar ama Sarah çıkma teklifini işim var diyerek geri çevirir. Ajansa dönen Sharon  Gloria kod isimli Sarah'dan aman diler. Sarah senin bir suçun yoktu diyerek Sharon'ı affeder.

  
Ajansta patroniçe Dorothy işyerinde değişiklikle yapacağını söyleyip bilgisayar uzmanı Clint’nin işlerini haletlikten sonra Sharon'ı aktif görevlere sunacağını der. Dorothy Clint'i arar ama tele sekreter çıkar ve Dorothy Clint'e mesaj bırakır. Dorothy çalışanlardan biri çağırır fırsattan yararlanan Sarah Clint'nin numarasını bulup yazar ve daha sonra şişko Walter için çıplak modellik yapar.

Dorothy ve Gloria (Sarah)iki zengin müşterinin kaldığı otele giderler. Taşralı olan iki zengin adam iki kadınla parti yapar. Gloria adamlardan biriyle sevişirken Dorothy ise diğer adamla atçılık yapar. Daha sonra fotoğraf çekimine giden Gloria  iki eşcinseli  takip edip  fotoğraf çekilen odaya girip yanlışlık oldu kusura kalmayın der. Fotoğrafçı ise Clint'nin eski arkadaşı Jason’dır Jason Gloria'ya Clint'te selamlarımı illet der. Gloria (Sarah) Jason'nın Clint'nin eski manitası olduğunu anlar ve morali bozulur.

Dorothy ve Gloria  bir şeyler içip dertleşirler Gloria gerçek adım müşterilerimden biri tarafından ifşa edildi der. Panikleyen Dorothy lanet olsun Sarah bunun ne demek olduğunu biliyor musun milyon dollarlık işleri sabote etmek oluyor der. Dorothy'nin dediğini önemsemeyen Gloria (Sarah) bunu kendi adıma bunu iş olarak görmüyorum bir  eğlence olarak  görüyorum der. Clint'i gören Gloria anlaşmazlığı sonlandırır.

Daha sonraki günler Gloria Clint ile romantizmin dibine vurur. Gloria Jason'nın ikimiz erkek kampında yüzme hocasıydık der. Gloria  Clint ile sevişmek ister ama Clint Gloria'nın teklifini kabul etmez. Gloria  Clint ile beraber el ele kol kola gezerken şişko fotoğrafçı Walter ikilinin resimlerini çeker. Gloria Clint'i fotoğrafçı Walter'nın stüdyosuna götürür ikili yiyişmeye başlarlar ama Clint işi ileri götüremez ve Gloria'nın yanından ayrılır. Gloria'nın yanına gelen Walter enfes çekimler oldu bunları banyo etmek için sabırsızlanıyorum derken Gloria Walter'nın makinesinden filmi alıp sabote edip gider.

Ertesi gün Clint is verenlerinden biriyle iş konusunu konuşurken Gloria'yı fark eder Gloria'nın telekızlık yaptığını fark eder ve hayalleri yıkılır. Akşam olduğunda eski sevgilisi Jason’nın fotoğrafına bakıp iç geçirir ve kapı çalınır. Kapıyı çalan Gloria'dır. Gloria'nın yaptığı işi öğrenen Clint  Gloria'ya karşı tavır yapar. Clint'in soğuk tavırlarını önemsemeyen Gloria Clint’e yaklaşır ve daha sonra karidesli seks yaparlar.

Peter Gloria'ya dün gece nerdeydin diye sorar. Gloria sana ne bırak beni deyince Peter benle düzgün konuş diyerek ağzının ortasına tokadı patlatır. Öğlen olduğunda Clint dün yaşanan olaydan bahsetmek ister ama Gloria bu konudan bahsetmek bile istemez. Bunun üzerine Clint müşteriye mi gidiyorsun diye sorar. Gloria gene başlama deyince Clint senin işine de benim işimi de lanet olsun keşke gerçek sevgililer gibi olsaydık der.


Ajansa dönen Gloria'ya Dorothy ile konuşur Clint ile ilişkisinden bahseden Dorothy sana cinsel yönden yetiyor mu diye sorunca Gloria seks her şey değildir der. Dorothy öyle ama bizim mesleği döndüren de seksin ta kendisidir der. Şık bir gece kıyafeti giyen Gloria bir otel odasına girer. Odada bulunan şahıs ise Clint'tir Gloria ve Clint çılgınlar gibi sevişirler. Sevişme sonlanınca Clint kal burada der ama Gloria mecbur olmasam kalırdım der ve duş almaya gider. Gloria'nın duş almasından yararlanan Clint Gloria'ın çantasını açıp gideceği yeri öğrenip not alır.

Ertesi gün Peter'nın evinde bilgisayar kullanan Gloria'ya Peter yavşar ama Gloria Peter'ı tersler. Sinirlenen Peter kapıya bakar kapıdaki şahıs Clint'dir. Peter Gloria ve Clint arasındaki bakışmalardan rahatsız olur ve Clint'e kimsin sen diye sorar. ben Clint Papilon firmasının bilgisayar uzmanıyım Dorothy yoktu bende size imzalanması gereken bazı evraklar getirdim deyip Gloria'ya bir kağıt parçası verir.


Gloria ve Dorothy Peter'nın şantajı hakkında konuşurlar Gloria Dorothy'ye bu işten sıyrılabiliriz ama firma zarar görebilir der.  Bu arada Clint  eski sevgilisi Jason'a söyleyeceklerini kayıt cihazını  aktarır Clint Jason'a senle geçirdiklerimiz unutulmazdı ama o kadardı bir kadınla tanıştım der. Ertesi gün Gloria ve Clint romantik anlar geçirip küvete seks yaparlar. Clint her şey yoluna girdi şimdi gitmeliyim der. Clint beni özleyecek misin diye sorar ve Gloria evet der.

Dorothy firmayı kapattığını açıklar ve bunun üzerine Gloria bende Clint ile gideceğim ve yazılarıma devam edeceğim der. Hava limanına giden Gloria Jason ve Clint'nin samimi hallerini görür ve morali bozulup Dorothy arayıp iş var mı diye sorar. Telefonu kapatan Gloria başladığımız yere döndük der ve Clint Gloria'nın arkasından seslenir ve iki sevgili birbirlerine sarılır ve film biter 







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

The Birth of a Titan

  Filmimiz iki genç adamın nükleer tesisi girme çalışmasıyla başlar.   Gorman Hollister’...