https://www.highrevenuegate.com/pqxbdf5xa4?key=0fa5a3e34ecb571364a40d5443900081

26 Aralık 2013 Perşembe

Baby Rosemary


Filmimiz sinemadan çıkan çiftle başlar. Adları Rosemary ve John çift Rosemary'nin kaldığı dairede yiyişmeye başlarlar ama Rosemary yiyişmeye niyeti yoktur. John neyin karşılık vermiyorsun deyince Rosemary artık gitmelisin der. John ama uzun zamandır görüşemiyorduk diyerek Rosemary'e karşı hamlelerde bulunur.  Rosemary bırak beni ne olursun halletmem gereken işler var der. John Rosemary’nin dediklerini önemsemez ve hareketlerine devam eden John'a bak ben duvara yaslayabileceğin bir eşya değilim ben der. Tamam, ellerimi çekiyorum diyerek Rosemary'nin yanından uzaklaşır.  John gittikten sonra Rosemary babasıyla çektirdiği çocukluk resimlerini bakarak çocukluktan kurtulduğunu yetişkinliğe geçtiğini belirtir ve sevişmeyi kirletici olduğunu söyleyip saf ve temiz kalacağını söyler.
Sokaklarda tek başına canı sıkkın bir halde gezen John bir eve uğrar. Kapıyı tıklatır Lindsy isimli bir kadın kapıyı açar ve John'la sohbet eder. John müstehcen hareketlerde bulunca geç oldu gitmeliyim der. John biraz daha sürsün der ve Lindsy John ile sevişmeye başlar. John ve Linda kapının eşiğinde ateşli bir şekilde sevişirler. Sevişme sonlanınca John gider ve Lindsy'de John'a gitme işim bitmedi der ama John Lindsy 'i terk eder. Lindsy belini tutarak öldüm bittim ben diyerek üstünü başını düzeltir.  Aynı esnada Rosemary köy kıraathanesi gibi bir otele girer. Danışmaya gidip Bay Price'ı sorar ve otel kâtibi Rosemary'i Bay Price'nın kaldığı odaya götürür. Otel kâtibi Rosemary'nin muhafazakâr giyim tarzını görünce rahibe falan mısın diye sorar. Rosemary hayır neden der. Otel katibi sorduğu sorunun gerekçesinin Rosemary'nin giydiği tutucu kıyafetler olduğunu açıklayıp gider. Rosemary babası Bay Price'ı beklerken içeri serseri görünümlü biri kadın iki kişi gelir. Haddiyle saf olan Rosemary odaya giren şahıslara sizler babamın arkadaşları mısınız diye sorar. Adının Claire evet arkadaşıyız hatta babamız sayılmasa da bir amca görevi görüyor der. Rosemary tüm saflıyla hayat hikâyesini anlatır. Rosemary'nin annesi genç yaşta vefat edince babası tarafından yetimhaneye verildiğini öğreniriz. Claire Rosemary'e gel bak babanın çektiği resimler var der. Rosemary resimlere bakar ve şoke olur çünkü resimler edebe aykırı resimlerdir. Claire'nin erkek arkadaşı sustalısını çeker ve Claire Rosemary''e zorla lezbiyen seksi yaptırır ardından Claire'nin arkadaşı Rosemary'i iğfal eder. Rosemary ile işlerini bitiren iki şahıs daha eğleneceğimiz yeni mekânlar var diyerek otel odasından çıkarlar. 


Rosemary'nin yaşadığı tecavüz olayından bir kaç ay geçer. Rosemary arkadaşları Tracy ve Sally ile jogging yaparken polis memuru olduğunu öğrendiğimiz John gelir ve Rosemary’e babasının kaldığı otelde kalp krizinden öldüğünü söyleyince umursamaz bir tavırla ne olacak insanlar ölür deyince hafifçe sinirlenen John haberin olsun diye söyledim der. Rosemary Jogging arkadaşları Tracy ve Sally'i çağırıp babasının öldüğünü söyleyince iki genç kadın diz çökerek dua etmeye başlarlar. Şaşıran John bunlar ne yapıyor diye sorunca Rosemary kendi inanışlarına göre dua ediyorlar der. John kimlik tanımlama için karakola geleceksin unutma dedikten sonra Rosemary'ı bırakıp gider.

Cenaze evine giden Tracy,Sally,John ve Rosemary'i cenaze levazımatçısı Ronald karşılar. Ronald merhumun duasını ederken Tracy bu tam anlamıyla bir kepazelik diyerek Ronald'ın söylediklerine karşı çıkar ve gider.  Sally Tracy'nin kusuruna bakmayın cenazelerde epey gergin olur der.  Tracy ve Sally cenaze için hazırlandıktan sonra taptıkları ilahlara yakardıktan sonra Ronald'a dönüp ayinin başarılı olması için bizimle sevişmen gerek der. Ronald hiç tereddüt etmeden iki kadının teklifini kabul eder ve sevişmeye başlarlar. Sevişme esnasında dua eden iki kadını gören John ve Rosemary'de kendi aralarında oynaşırlar. John'nun evine giden Rosemary oynaşmaya John'nun evinde devam eder. Oynaşma bittince John uykuya dalar ve Rosemary temizlenip John'nun yanından ayrılır.

Babasının kaldığı otele giden Rosemary geçmiş anılar âlemine dalış yapar ve yaşadığı tecavüzü bir kez daha hatırlar. Babasının kaldığı odaya giden Rosemary kapı aralığından kendisine tecavüz eden iki yozlaşmış şahsın çılgınlar gibi sevişmesini seyreder. Dejenere Claire gider ve Rosemary'e hareketler çeker. Bu arada Claire'nin yatak partneri Rosemary'e gel benimle seviş der ve Rosemary tereddüt etmeden daha önce kendisine tecavüz etmiş zat ile sevişir. Ertesi gün adının Jack olduğunu öğrendiğimiz şahıs (Roemary'e tecavüz eden)  Rosemary'e gecelik hediye eder. Rosemary adama dönmüş Jack'e teşekkür eder. Daha sonra fuhuş şikâyeti için çağırılan John’nun sesini duyan Rosemary John sen misin diye seslenir. Bunun üzerine John silahını çekip Rosemary’nin kaldığı odaya girer ve Jack tarafından alaşağı edilir. John'nun icabına bakan Jack Rosemary'i ölümle tehdit ederek kaçar.
Rosemary'i evine bırakan John Rosemary'nin yukarı çıkalım kahve içelim teklifini kabul etmez ve Rosemary çok değiştin John der. Bunun üzerine John evet öyle çok değiştim. Yukarı çıkıp yatak odasına çıkan Rosemary içinden yalnız kalmamalıyım Tracy ve Sally bana yardım edebilirler dedikten sonra Rosemary Tracy ve Sally ile üçlü lezbiyen ilişkiye girer. Lezbiyen seksi biter ve üç kadın uyurken duyulan gök gürültüsü Rosemary'i uyandırıp baba diye çığlık atmasına sebep olur. Gecenin köründe sokaklarda tek başına sürten Rosemary ölmüş babasının bana yardım et ben gömmelerine izin verme der. Deli dürtmüş gibi davranışlar sergileyen Rosemary cenaze evine girer. Cenaze levazımatçısı Ronald'a seslenir ama cevap alamaz ve babasının tabutunun yanına gider. Birdenbire nereden peydahlandığı belli olmayan dumanın içinden Lindsy ve John çıkar ve Lindsy Rosemary'nin elini sıkarak John senden iyi şekilde bahsetti der. Daha sonra Tracy ve Sally gelir ve ardından Claire gelip babanın çektiği resimler var bakmak ister misin diye sorar ama Rosemary resimlere bakmak istemez. Jack gelir ve babana taziyelerimi sunmaya geldim ayrıca bana yaptıkların yüzünden seni öldüreceğim der. Herkes oturduktan sonra birdenbire Lindsy John ile oynaşmaya başlar ve Claire ve Jack'te olaya iştirak ederler. Rosemary kaçmaya çalışır ama yüzünde garip bir makyaj olan Ronald tarafından durdurulur ve zorla grup sekse dahil edilir ve grup seks sonlandığında Rosemary baba diye çığlık atar ve film biter.  

1 yorum:

Beauty Contest Caper

  Filmimiz Shaggy ’in yemeğe çıktık tabelasını asmasıyla başlar. Shaggy Scooby ’ye kimse...