https://www.highrevenuegate.com/pqxbdf5xa4?key=0fa5a3e34ecb571364a40d5443900081

24 Aralık 2013 Salı

Maniac Killer




Filmimiz sokakta tek başına gezen otuzlu yaşlarda bir kadınla başlar. Başka bir şahsın takip etiğini fark eden kadın adımlarını hızlandırır ve evine varır ama heyecandan anahtarı düşürür. Kendisini takip eden adamın yaklaştığını anlayan saklanır.  Kendisini takip eden adamın gittiğine kanaat getiren kadın yere düşen anahtarını almak için kapının önüne giden kadın kendisini takip eden adamın eterli saldırısına uğrar. Kadını bir yeraltı dehlizine sokan adam orada bulunan kırmızı kukuletalı adamın buyruğuyla kaçırdığı kadının meme uçlarını kerpetenle koparır.


Ertesi akşam Jaques isimli adam arkadaşlarına genç ve güzel bir kadının kaçırıldığını haberdar eder. Arkadaşları Jaques'a kadının genç ve güzel olduğunu nereden biliyorsun diye sorarlar.  Jaques polisten gelen gizli bilgiye  göre kaçırılmış kadın yolluymuş deyince Jaques'nın arkadaşlarından biri  yollu olduğunu ve kaçırıldığını nereden biliyorsun belki de çekip gitmiştir der.  Jaques kaçırılan şahsın gece kulüplerinde müşteri beklediğini ve evindeki eşyalarında yerli yerinde durduğunu kadının buhar olup uçtuğunu söyler. Jaques'nın arkadaşı bu kasabada kim böyle bir olaya kalkışabilir diye sorunca Jaques benim tahminim  şu Amerika'dan gelen Osborn isimli bilim adamı  olabilir hani şu mezarlığın karşısında oturan bilim adamı der.  Jaques'nın arkadaşı onun bu suçla alakası olduğunu nerden çıkardın deyince Jaques adam tam bir sır küpü kimse evinin içinde ne olup ne bittiğini bilmiyor der. Jaques'nın arkadaşı  zaten bilim adamları böyle gizemli olmazlar mı deyince Jaques lakin bu adam haddiyle gizemli  bir gün evinin önünde gezerken adamın ellerini kanlı gördüm der.  Jaques'nın arkadaşı ne kanıydı diye sorar. Jaques ne bileyim ben ne kanı olduğunu tek bildiğim husus Osborn denilen adamın güvenilir biri olmadığıdır der.


Karakolda kadının biri baş komiseri bekler ve baş komiser gelince baş komiserin odasına geçer adının Manfred olduğunu öğrendiğimiz bir adam komiser muavinine arkadaşı Jill'nin kaybolduğunu söyler. Komiser muavini Manfred'e ne iş yapıyorsun diye sorar. Manfred satıcıyım der. Komiser muavini ne satıcısın diye sorunca sinirlenen Manfred  muavine bunun konuyla ne alakası var diye bağırarak  sorar. Muavin Manfred'e adam ol ayrıca ne satıcısı olduğunu biliyorum (muhabbet tellalı )  der buraya gelmekle çok büyük hata yaptın sattığın kişi  tabirimi mazur gör kiraladığın şahısın kayboluşuyla ilgili sorgulanacaksın o yüzden şehir dışına çıkma der.  Daha sonra telefon açan muavin kaçırılma olayları hakkında yeni bir bilgi geldi lakin bilgiyi veren şahsa güvenmeyin der. 



Vanessa isimli bir gazeteci Profesör Osborn ile röportaj yapar. Vanessa Profesör Osborn'a  siz biyokimya dalında bir sürü başarıya imza attınız ama California'dan  ayrılıp bu küçük kasabaya yerleştiniz nedeni yaptığınız deneyler mi diye sorar.  Profesör Osborn yaptığım işler hakkında röportaja izin vermiştim şahsi hayatımla ilgili röportaj için izin vermedim ayrıca deneyimi bitirip yayınlayınca neden buraya geldiğimi açıklarım der.

Akşam olduğunda Kont Silvio'nun verdiği baloya katılan gazeteci Vanessa Kont Silvio tarafından hususi olarak karşılanır. Vanessa Konta hanımınız iyiler mi diye sorar. Kont Silvio Kontes Seria iyi ve iyi vakit geçiriyor der ve karısının başka birisiyle yakın dans ettiğini görünce morali bozulur. Kontesin dans ettiği adam Kontesi aşağı katta indirir ve sarkmaya başlar. Kontes adının Godard isimli adama karşı koymaya çalışırken kocası Kont Silvio gelir ve burada neler dönüyor diye bağırdıktan sonra karısı Kontes Seria'ya sen çık yukarda bekle ben bu beyefendiyle görüşeceğim der.  Kontes yukarı çıkınca Kont Silvio seni karıma yaklaşmaman konusunda uyarmıştım eğer bir kez daha bu hadiseyi tekrarlarsan seni kötü yaparım der. Adamlarını çağıran Kont bu beyefendiye dışarı çıkana dek eşlik edin der ama Godard çekin ellerinizi üzerimden diyerek şatodan ayrılır. Kontes Seria'nın yanına giden Kont Silvio yaşananlar adına karısı Kontesten özür diler. Godard şatodan çıkarılırken şatoda bulunan herkese kötü bir şekilde bakıp gider.  Kont Silvio konuklarına yaşanan tatsızlık için özür diler ve eğlencenin yeniden başlamasını rica eder.


Başka bir yerde başka bir kadın kaçırılıp işkenceye tabii tutulur. İşkenceyi tertipleyen adam bu görevin atalarından miras kaldığını kötü yolla düşmüş kadınların içinde barınan şeytanı def etmek benim için mübarek bir görevdir der. Korkudan yaprak gibi titreyen kadın bende şeytan falan yok der. Sözlerini bitiren kukuletalı adam cellât maskesi takan adama işkence etme emri verir.  Cellât maskeli adam ateşte ısıttığı şişi kadının bedeninde dağlar. 



Ertesi gün kadının biri ormanda atıyla gezerken yarım akılı bir şahıs ise ormanda tavşan yakalamaya çalışır ve başarılı olur. Olayı gören atlı kadın adının Matthew olduğunu öğrendiğimiz zekâ geriliğine muzdarip şahsa tavşanı bırak seni beyinsiz mendebur diyerek zavallı biçareye vurmaya başlar.  Matthew kaçmayı başarır ve atlı kadın bu iş burada bitmez seni moron diyerek kaçan Matthew’i tehdit eder. Profesör Osborn'nun evine giden Matthew 'ı Profesör Osborn'nun hizmetçisi karşılar. Hizmetçi Matthew’i epey müşfik bir şekilde karşılar. Profesör Osborn’nun yanına gidip yakaladığı hayvanları verir. Profesör Osborn ben bu hayvanları zarar vermeyi istemem ama hasta insanları iyi etmek için mecburum der ve laboratuarına gider. Matthew Profesör Osborne'nin gidişiyle bilgisayarı kullanmaya başlar ve bilgisayarın söylediklerini tekrar eder. Matthew'nin yaptıklarını gören hizmetçi Profesör Osborn’u çağırır ve Profesör Osborn durumu Matthew'nin insanlardan korktuğu için kendisini eğitmek amacıyla bilgisayardan medet umduğunu söyler. 


Akşam olduğunda Jaques isimli şahıs kaybolan hayat kadını Jill'nin hüviyetini bulup muhabbet tellalı Manfred'e götürür.  Bu arada kırmızı kukuletalı şahıs yeşil cübbe giymiş Vanessa’ya yılan figürlü asasını verip ele geçirilmiş olan kadını sorgulamasını ister. Vannessa korkudan aklını kaçırmak üzere olan Jill'e sen şeytanın buyruğuna girdin değil mi diye sorar. Jill korku içinde evet girdim der. Kırmızı kukuletalı şahıs Vanessa'ya  o zaman bu kadının içindeki kötülüğü çıkaralım der ve Vannessa Jill'i hunharca kamçılamaya başlar. Aynı esnada Mathew laboratuarda bulunan deney tüplerine bakarken Profesör Osborn gelip Matthew’dan daha fazla numune getirmesini ister.


Ertesi sabah Godard'nın evinde bulunan Vanessa Godard'la konuşur Godard Kont Silvio'nun evinde yaşananların tek kelimeyle talihsiz bir olay olduğunu söyleyerek Vanessa'nın gitmesini ister. Tek başına oturan Godard Kontun verdiği baloda yaşananları hatırlayınca elinde tutuğu viski kadehini çıplak eliyle sıkıştırarak kırar. Muhabbet tellalı Manfred arkadaşlarını da alarak bir eve baskın düzenlerler. Manfred'nin baskın yaptığı ev Godard’nın malikânesidir ve Godard'nın işkence tarikatının elebaşsısı olduğunu öğreniriz Godard adamlarına Manfred ve adamlarının malikâneye girmelerini engellemesini ister. Manfred kâhyaya kız arkadaşım burada onu bana verin diyerek tabancasını çeker. Vanessa'nın yardımcısı Sam Manfred'i vurarak öldürdükten sonra Manfred'nin adamlarını kolayca öldürüp cesetleri işkence yapılan yere götürür Jill Manfred'nin cansız bedenini görüp yıkılır.


 Ertesi gün ormanda gezinen Matthew’a atlı gezen Kontes Seria'nın saldırısına uğrar. Matthew  Kontesin elinden kaçar ve Kontes Seria atından inip Matthew'ı aramaya başlar ama bulamayınca atına döner. Tam ata binecekken Vanessa'nın yardımcısı Sam'nin saldırısına uğrar Sam Kontesi etkisiz hale getirdikten sonra Kontesi cipe koyup gider ama Matthew tüm olaya şahit olmuştur. Daha sonra Kontesin atının tek başına dönmesi postacı Francois'nin ilgisini çeker ve Kontun hizmetçisi Cecile'e  at niye tek başına döndü diye sorar. Cecile bilmiyorum Kontes mezarlığın oraya doğru gitmişti ama bu saate kadar dönmedi der. Daha sonra arkadaşının yanına giden Francois Kontes Seria’nın Profesör Osborn'nun evinin etrafında kaybolduğunu söyleyince postacı Francois'nin arkadaşı haydi profesörün evini kolaçan edelim der ve Profesör Osborn'nun evine giderler. Francois ve arkadaşı Profesör Osborn'nun Matthew'dan numune istediğine şahit olurlar ve çaktırmadan kaçarlar.

Kont Silvio’nun yanına gelen adamları Kontes Seria'nın kamçısını mezarlığın çevresinde bulduklarını söylerler.  Kont Silvio polisi arayarak karısının kaybolduğunu bildirir. Komiser muavini Walter Konta bu meseleyle bizzat ben ilgileneceğim der.  O sırada karakolda bulunan postacı Francois bak size söylemiştim Profesör Osborn sağlam pabuç değil çuval içinde bazı parçalar taşınıyordu iki gözümle gördüm diyerek komiser muavini Walter'ı fişekler ve soluğu Profesör Osborn'nun evinde alırlar. Komiser muavini Walter  Profesör Osborn ile görüşmek ister profesörün hizmetçisi Abigail Profesör Osborn ile görüşeceğim müsaitse sizi içeri buyuracak der ve kısa süren beklemenin ardından Abigail Profesör Osborn sizleri bekliyor der. Profesörün laboratuarına gelen polisler laboratuarını aramak ister. Profesör Osborn hangi sebeple evimi arayacaksınız diye sorar.  Komiser muavini Walter iki kadın sizin evin civarında kayboldu biri gece kulübünde çalışan Jill isimli bir kadın ve diğeri ise Kontes Seria der. Profesör Osborn sanırım benim bir fahişe ve jet sosyete mensubuyla kaçırılışında parmağım olduğunu sanıyorsunuz değil mi diye sorar. Komiser muavini Walter profesörün sorusuna cevap veremeden polislerin biri ameliyat masasının yanında kan izi bulur. Komiser muavini Walter Profesör Osborn'a  yerde bulunan kanın ne kanı olduğunu sorar. Profesör Osborn kanın hayvan kanı olduğunu söyler. Bunun üzerine komiser muavini Walter Profesör Osborn'a hayvanlarla deney yapmak yasalarla yasaklanmıştır o yüzden sizi tevkif ediyorum deyince zaten bilimin en büyük engelleyicisi her şeyi yasaklayan faşist kanun adamlarıdır der. Komiser muavini Walter zaten size çuvallar içinde bazı parçalar getirildiğine dair duyumlar aldık deyince Profesör Osborn o Matthew'nın getirdiği köpek leşiydi der. Komiser muavini Walter olsun yinede şüphelerimizi kaldırmak amacıyla sizi karakolda misafir edeceğiz der.  Profesör Osborn giyinmek için müsaade ister ama asıl amacı polislerden kaçmaktır ve kurşunların havada uçuşmasına rağmen amacına ulaşır.



Godard'nın evinde rehine olan Kontes dehşet içinde Kontesin kıyafetlerini giymiş olan Vanessa'ya bakar. Vanessa peruğunu çıkarttıktan sonra Godard'a şehirde bazı noktaları gezdim kimse senden şüphelenmez der. Godard aferin bu arada Kontesin kamçısı nerde diye sorunca Vanessa bilmem Kontesi kaçırırken düşmüş olmalı der.  Bunun üzerine Godard o kamçıyı çabuk bir şekilde bulmalıyız der. Aynı esnada Kont Silvio ve adamları Godard'nın kapısını çalarlar. Kameradan Kontun geldiğini fark eden Godard kahyasına Kont ve adamlarını içeri sokma emrini verir.  Kâhya Kont ve adamlarını engellemeye çalışırken Kont Silvio kâhyayı bir yumrukta yere serer. Bunun üzerine Godard fedaisi Sam’e git icaplarına bak der ve Sam eline geçirdiği tüfekle Kont Silvio'nun adamlarını indirir. Sam tüfeğini Konta doğrultup yukarı çıkmasını ister.  Merdivenlerde Sam'nin icabına bakar ama Godard'nın diğer fedaileri Kont Silvio'nun üstüne çullanır lakin Kont Silvio fedaileri dayak arsızı eder ama Sam tekrardan Kont Silvio’ya doğrultup bu saçmalık yeterince uzadı şimdi önüme düş der.  İşkence odasına gönderilir ve orada Godard'ı gören Kont Silvio karım nerede diye sorar. Godard pişkin bir şekilde sizin gibi bir şahsın böyle bir duruma düşmesi ne acıklı bir durum deyip Kontun bağlanmasını emreder ve Kont Silvio karısının gözü önünde bağlanır.


Kendisini aklamaya çalışan Profesör Osborn Matthew'nin yaşadığı derme çatma kulübeye gelir ama Matthew'i bulamaz ve evine döner. Hizmetçisi Abigail'e en münasebetsiz zamanda Matthew'nın kaybolduğunu söyleyince Hizmetçi Abigail Matthew'nin evde olduğunu söyler. Bunun üzerine Matthew'a çuvalda bulunan köpek leşini ne yaptığını sorar. Matthew el kol hareketleriyle köpek leşini nehre atığını söyledikten sonra Profesör Osborn'nun bilgisayarını kullanarak Kontes Seria'nın nasıl kaçırıldığını gösterir. Profesör Osborn polisleri arar ve gelmelilerini söyler. Profesörün evine gelen polisler Profesör Osborn'a ters bir hareketinizde fena olur deyince Profesör Osborn size kaçırılma olaylarının nasıl ve kimin tarafından yapılmış açıklanacak der.  Komiser muavini Walter siz mi açıklayacaksınız der. Profesör Osborn ben açıklamayacağım o açıklayacak diyerek Matthew’i gösterir. Bunun üzerine komiser muavini Walter siz benimle dalga mı geçiyorsunuz bu yarım akılı daha konuşamıyor bile der.  Profesör Osborn komiser muavini Walter'a o yarım akılı dediğin kişinin bir adı var adı da Matthew'dir dedikten sonra Matthew'a olay nasıl oldu anlat der. Matthew el kol hareketleriyle Kontes Seria'nın nasıl kaçırıldığını ve nereye götürüldüğünü anlatır. Soluğu Godard'nın malikânesinde alırlar. Bu arada Kontes Seria'ya yapılması planlanan işkence  Godard'ın  kahyasının Godard'ı arayarak polislerin geldiğini haber verir. Godard kâhyaya polisleri birkaç dakikalığına oyala dedikten sonra adamlarına yukarı çıkalım der. Kahya polislere içeri girebilirsiz der. İçeri giren polisler Godard ve adamlarının  içki içip muhabbet ettiklerini görür. Godard komiser muavini Walter’a beklenmedik ziyaretinizi neye borçluyum der. Komiser muavini Walter evinizde arama yapacağız der ve bunun üzerine Godard evimi dip bucak arayın umarım aradığınız şeyi bulursunuz der. Komiser muavini Walter önce bu malikânenin mahzenine bakacağız der.  Godard komiser muavini Walter'a mahzende görülecek bir şey yok der.  Bunun üzerine komiser Muavini Walter  Godard'a ona biz karar veririz.  dedikten sonra mahzenin yolunu tutan Walter'a Godard zigonla kafasına vurduktan sonra  Godard'nın adamlarıyla polisler arasında çatışma yaşanır. Polislerin bir çoğu ölürken Walter ve komiser hayatta kalır ama Vanessa dâhil Godard'nın adamları telef olur. Karmaşadan yararlanan Godard mahzene inerek başladığı işi bitirmeye niyetlenir iki polis Godard'nın peşine düşer. Godard tam Kontes Seria'yı öldürecekken yapılan işkenceler yüzünden yaralı olan Jill komiser muavini Walter'nın onu adalet önünde hesap vermesi gerek lafını dinlemez ve Godard'nın sırtına mızrak geçirerek öldürür.  Olayı izleyen Matthew kötü adam öldü iyi der ve film biter.






  

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Beauty Contest Caper

  Filmimiz Shaggy ’in yemeğe çıktık tabelasını asmasıyla başlar. Shaggy Scooby ’ye kimse...