https://www.highrevenuegate.com/pqxbdf5xa4?key=0fa5a3e34ecb571364a40d5443900081

29 Aralık 2013 Pazar

The Devil's Due

Filmimiz Cindy isimli bir öğrencinin müdürün odasında müdüre hazırladığı mezuniyet konuşmasını yapmasıyla başlar.  Müdür bayağı güzel bir konuşmaydı deyince Cindy teveccühünüz ya bu konuşmayı yapacaktım ya da hiçbir şey yapmayacaktım der. Müdür Cindy'e gel bu konuşmayı güzelce kutlayalım der ve dolabın şarap çıkartır. Cindy'nin kadehine hap atan müdür hap ilave edilmiş şarabı Cindy'e ikram eder. Cindy okul içinde şarap içmek okul kurallarına ters değil mi diye sorar. Bunun üzerine müdür boş ver takıl kafana göre der. Müdür bak Cindy ben bu okulda seks eğitimi dersi vermek istedim ama okul yönetimi bu fikre karşı çıktılar der. Cindy keşke seks eğitimi dersi müfredata girseydi bir şeyler öğrenirdik dedikten sonra hap etkisini gösterir. Fırsattan istifade eden müdür elini Cindy'nin memelerine atar ve daha sonra elleriyle Cindy'nin her tarafını eleyip bir kadının erkek eline ihtiyacı vardır dedikten sonra aldığı haptan dolayı kafası dumanlı olan Cindy'i iğfal eder
Ertesi gün Cindy başına gelenleri arkadaşı Silvia'ya anlatır. Bunun üzerine Silvia Müdür Coulson'nın kendisini de iğfal ettiğini açıklar. Şaşıran Cindy nasıl oldu diye sorar. Silvia üç sene evvel oldu diye cevaplar. Bunun üzerine Cindy karşı koyamadın mı diye sorunca Silvia uyuşturulduğum için karşı koyamadım ve beni becerirken sürekli en iyi öğrencimsin diyordu derken Cindy'nin ağladığını fark eder. Cindy iki göz iki çeşme halinde Müdür Coulson mezuniyet konuşma provasında içkime ilaç katıp beni hamile bıraktı der. Bunun üzerine Silvia git bu konuyu Müdür Coulson'a aç deyince Cindy yapamam rezil olurum ayrıca öğrenciliğimde yanar der. Silvia o zaman Billy Joe'ya Billy Joe'dan hamile kaldığını söyle der. Bunun üzerine Cindy Silvia'ya nasıl olur diye sorar. Bal gibi olur sen Billy Joe'yu seviyorsun Biily Joe'da seni seviyor zaten evlenmeye niyetin var bu da evlenme sürecini erkene almana neden olur der.

Oto sanayide çalışan Billy Joe'yu arayan Cindy seninle buluşmam gerek telefonda konuşulmayacak kadar mühim bir mesele der. Billy Joe o zaman dükkâna gel de konuşalım der. Oto sanayiye gelen Cindy Billy Joe ile motor üzerinde beraber. Aynı esnada kızını bekleyen Bay Jones'nun yanına Silvia gelir ve Cindy’nin nerede olduğunu sorar. Bay Jones Billy Joe'nun yanına gitti der. Bunun üzerine Silvia Bay Jones'a karşı edebe aykırı hareketler sergiler. Bay Jones ne sorunun var senin der ve Silvia'yı durdurmaya çalışır ne var ki Silvia'nın durmaya niyeti yoktur bunun üzerine Bay Jones'da Silvia'ya ayak uydurup Silvia ile beraber olur. Aynı esnada Billy Joe Cindy'e telefonda konuşamayacağın mühim mesele neydi der. Cindy ben hamileyim Billy Joe evlenmemiz gerek der. Bunun üzerine benim hamile bıraktığım ne malum belki başka birinden hamile kalmışsındır diyerek Cindy'e defol der. Gözünü sinir bürüyen Cindy hesap günü gelecek der. Evine dönen Cindy içinden babam hariç tüm erkekler pisliğin teki ayrıca babam erdem sahibi namuslu birisidir der. Eve giren Cindy babası ve en yakın arkadaşını cinsel ilişki içinde görür ve akli dengesi bozulur.

Yaşadığı şoklar yüzünden düşük yapıp dilsiz kalan Cindy New York'a kaçar. Cindy içinden babam, Müdür Coulson ve Billy Joe hayatımı parça pinçik eden kötülüğün numuneleri tüm erkeklerden nefret ediyorum der. Bir apartman dairesine giren Cindy Dawn ve Nicky isimli iki kadınla tanışıp kaynaşır. Cindy Dawn ve Nicky ile not defteriyle iletişim kurar. Dawn kulağa garip gelecek ama Şeytan'a tapıyorum Cindy şaşırarak Şeytan mı diye yazar. Dawn gerçek Şeytan değil Kamballa isimli bir zata tapıyoruz ayrıca Kamballa'nın baş müridiyim der ve istersen seni tarikatımıza sokabilirim der.

Cindy satanist tarikatın huzuruna çıkarttırılır. Çırılçıplak hale getirilen Cindy Kamballa'nın kurban hazırlansın dedikten sonra Dawn Cindy'i sunağa bağlar. Kamballa Şeytan benim bedenimde ikamet ediyor ve senin içini boşaltıp yüce kurtarıcımız Şeytan'ın özü erkekliğimden senin bedenine akacak der. Kamballa deli saçması vaazını sürdürürken Cindy ile beraber olur.
Daha sonraki günlerde depresyon takılan Cindy'nin durumu Dawn'nın dikkatini çeker. Dawn Cindy'e canını sıkan bir şey mi var diye sorunca Cindy Kamballa sahtekâr dolandırıcının teki tek amacı para tırtıklayıp genç kızları düzmek diye yazar. Dawn öyle deme inancımıza saygı duy biraz ayrıca Kamballa tarikatımızın başrahibi der. Birdenbire gözyaşlarına boğulan Cindy'i gören Nicky belli ki bir sıkıntın var şayet bunu paylaşırsan kendini daha iyi hissedersin deyince Cindy müdürü tarafından uyuşturulup iğfal edildiğini hamile kaldığında erkek arkadaşının terk ettiğini ve babasının en yakın arkadaşıyla yatakta bastığını yazar. Bunun üzerine Dawn seni zavallı dedikten sonra üç kadın lezbiyen ilişkiye girerler.

Gene Kamballa'nn tertiplediği ayine giden Cindy erkekliğim Şeytan'ı barındırıyor diyen Kamballa Cindy tarafından sunak taşına bağlanır ve Cindy Kamballa'nın üstüne çıkar ve sevişmeye başlar ve sevişme eylemi sona erince Kamballa son nefesini verir. Dawn Şeytan'a şükürler olsun Kamballa öldü tarikatın yöneticileri biziz artık der ve Cindy'nin dili açılır. Daha sonra dili açılan sonra Cindy babasını arar ve babacığım gelir misin ayrıca Billy Joe ve Müdür Coulson'ı getirir misin onlarla beraber olmayı dört gözle bekliyorum der ve film biter

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Beauty Contest Caper

  Filmimiz Shaggy ’in yemeğe çıktık tabelasını asmasıyla başlar. Shaggy Scooby ’ye kimse...