https://www.highrevenuegate.com/pqxbdf5xa4?key=0fa5a3e34ecb571364a40d5443900081

25 Kasım 2013 Pazartesi

Massacre

Filmimiz arabayla gezen kapüşonlu, güneş gözlüklü ve eldivenli bir şahıs ile başlar. Güneş gözlüklü şahıs arabasını müşteri bekleyen bir fahişenin önünde durdurur. Fahişe güneş gözlüklü şahsa isteğin nedir kocacığım diye sorar. Tek kelime etmeyen güneş gözlüklü şahıs arkasında sakladığı baltayla hayat kadınına yaklaşır ve sustalısını çeker. Sustalıyı gören fahişe korkar ve ne olur bana bir şey yapma istediğin paraysa al hepsini diyerek çantasını uzatır ama güneş gözlüklü şahıs arkasında sakladığı baltayla fahişenin elini kopartır. Öleceğini anlayan fahişe son umutla güneş gözlüklü şahsa yalvarmaya başlar ve güneş gözlüklü şahsın cevabı baltayla fahişenin kafasını bedeninden ayırır ve fahişenin kafasız bedenine tecavüz etmeye başlar.


Gece olduğunda genç kadının biri zikir sesleri sayesinde uyanır ve ateş etrafında toplanan cübbeli şahısları görür. Zikir eden cübbeli şahısların yanına oturan genç kadın zikir eden şahısların ellerine dokunur ve eli yanmış gibi elini çeker ve kaçmaya başlar. Genç kadın koşmaya başlarken yolu cübbeli mahlukatlar tarafından kesilir ve genç kadın diğer tarafa doğru kaçar ama bu sefer de yolu birdenbire peydahlanan ateş duvarı sayesinde kesilir ama bunun bir film olduğunu öğreniriz yönetmen Frank efektleri kesilmesini zikir yapan figüranlarında susmasını buyurup her şeyin apaçık sahte olduğunu söyler. Bu arada adının Jennifer olduğunu öğrendiğimiz kadın üşüdüğü için prodüksiyondan battaniye ister ama alamayınca yardımına set çalışanlarından Mira koşup montunu Jennifer'a verir. Olayı gören yapımcı Robert karısı Lisa'ya bu Mira lezbiyen değil miydi diye sorar Lisa kocasına evet öyledir kendisi der. Jennifer yapım şirketinin arabasıyla kaldığı otele götürülür.

Otele giden Jennifer oyuncu arkadaşı John ve senarist Paul ile karşılaşır. John Jennifer'a işin ne çabuk bitti der. Bunun üzerine Paul ne sandın herkes senin gibi yetenek fukarası değil deyince parlayan John Paul'a sen bana ne dedin deyip saldırır. John'nun saldırısını otel çalışanları engeller. Odasına çıkan Jennifer soyunup duşa girip yıkanmaya başlar. Aynı esnada çıplak bir erkek yataktan kalkıp duşa doğru ilerler. Jennifer duş keyfi aldığı için gizemli şahsı son anda fark eder.  Jennifer’a yaklaşan şahıs aslında Jennifer'ın erkek arkadaşı komiser Walter'dır. Jennifer Walter'a bu durumda gözükmemiz senin kariyerini tehlikeye atmaz mı diye sorunca Walter sen bunları kafanı takma diyerek Jennifer'ın çıplak vücudunu somurmaya başlar.

 
Sabah olduğunda cinayet mahalline gider yardımcısı Walter'a filmin başında öldürülen fahişe hakkında malumatlar verir fahişenin yirmi iki yaşında Lucy isimli birisi olduğunu öğreniriz Walter’ın yardımcısı katilin maktulün öldürdükten sonra tecavüze uğradığını söyler. Baş komiserin yanına giden Walter  baş komiserin herkes beni sıkıştırıyor basın, halk ve politikacılar diye hayıflanır. Bunun üzerine Walter efendim yanlış anlamayın ama hepsine sana ne deyin der. Baş komiserde keşke yapabilsem der.


Yemek salonunda toplanan film ekibine yönetmen filmin başarısız olması nedenin gerçeklikle ilgisi olmadığını söyler. Gerçeklik film sanayisine ilaç gibi geleceğini söyleyip ruhani âlemlerle ilgili bir film olacak büyü ve ruhlarla ilgili konulara yoğunlaşacağız o sebepten dolayı da bu hususları bilen bir uzmanı çağırdım der.  Yönetmen Frank'ın emrivakisine sinirlenen yapımcı Robert bütün bunlar deli saçması deyip senarist para konusunda Paul ile atışır ve konuşma biter. Jennifer odasında hazırlanırken içeri yönetmen yardımcısı Mira girer. İki kadın ruhlar ve büyü hakkında konuşurlar. Jennifer ruhlar âlemine inanmadığını söyler. Mira sana özel bir soru soracağım hiç bir kadınla beraber oldun mu diye sorunca Jennifer çocukken bir kez yapmıştım der. Bunun üzerine Mira bir kez daha yapma şansın var mı diye sorar ama yaptığım şeyden hiç haz etmedim diyerek odasından çıkar.

Filmin oyuncularından John karşı pencerede soyunan yapımcı karısı Lisa'yı seyreder. Seyredildiğinin Farkında olan Lisa sanki gösteri yaparmış gibi soyunmaya başlar. John'nun pür dikkat karşı pencereyi izlemesi nonoş Gordon'nun dikkatini çeker ve John'a ne yapıyorsun diye sorunca John sessiz ol der. Nonoş Gordon pencereye gider ve John'nun yapımcının karısı Lisa'yı röntgenlediğini fark eder. Nonoş Gordon bu kadının sürtük olduğunu biliyordum seni röntgen şovunla baş başa bırakıyorum deyip gider. Lisa soyunma gösterisine devam ederken kocası Robert ne yapıyorsun seni kaltak toplum içindeyken benim karımsın ve ona göre davran deyip Mira ile konuşup konuşmadığını sorar.  Lisa karını bir lezbiyenle aynı yatağa sokman ahlakken uygun mu diye sorunca Robert senin işin beni sorgulamak değil emirlerime itaat etmektir der.  Bunun üzerine Lisa Robert'e git otuz bir çek deyince Robert Lisa'ya bir tokat yapıştırıp bana bak emirlerimi yerine getir şayet yerine getirmezsen seni bulduğum batakhaneye geri dönersin diye tehdit eder ve odadan çıkar. Robert odadan çıktıktan sonra banyoya giden Lisa eline geçirdiği ilaç şişesine bakar



Ruh bilimcisi medyum Madam Ullich çekim ekibinin kaldığı otele gelir ve aynı esnada otele giren Walter’a ne kadar yakışıklısın oyuncu falan mısın diye sorar. Walter hayır bayan ben emniyet teşkilatı çalışanıyım der ve otel barına çıkar. Otel barında yapımcının karısı Lisa ile karşılaşır zilzurna sarhoş olan Lisa Walter'a asılmaya başlar. Yapımcı Robert gelir ve karısına ağzın meyhane gibi kokuyor diyerek karısı Lisa'yı kolundan tutarak Walter'ın yanından uzaklaştırır. Madam Ullich'nin yapacağı seans için hazırlanan çekim ekibi Madam Ullich'in direktifleriyle yerlerine oturur. Ruh rehberi Gabor'u çağıran Madam Ullich transa geçer ve bir süre sonra garip sesler çıkaran Madam Ullich git sen Gabor değilsin der. Madam Ullich habis ruh sayesinde yere devrilir ve aynı anda çekim ekibi de yere düşer.  Seans yapılan odadan çıkan habis ruh Walter'nın bulunduğu bara gider. Bardaki her şey zelzeleye uğramış gibi sallanmaya başlar ve habis ruh Walter'ı yere düşürür.  Sara nöbeti geçirmiş gibi hareketler sergileyen Madam Ullich kendine gelir bu arada olanlardan tırsan film ekibi odadan çıkmaya çalışır ama kapı sımsıkı kilitlidir. Çığlık sesleriyle kendine gelen Walter seansın tertiplendiği yere gidip kapıyı kırarak çekim ekibini kurtarır. Kendisine Madam Ullich ne oldu bana diye sorar. Robert kendinizden geçtiniz ve sen Gabor değilsin demeye başladınız ardından gelen ruha Jack diye seslendiniz der. Endişelen Madam Ullich eyvahlar olsun Jack çok kötü bir ruhtur der ama Robert Madam Ullich'nin dediklerini ruh işte en nihayetinde ne yapabilir ki diyerek ciddiye almaz.

 
Gece olduğunda Lisa John'u arar ve John Lisa'ya önceki buluşma yerine gelmesini ister Lisa kocası Robert'e çaktırmadan odadan çıkar ama nonoş Gordon Lisa'yı görür. Kendisini kamufle eden Lisa ara sokağa girer ve eli sustalı katilin kurbanı olur. Sabah olduğunda yönetmen Frank ve nonoş Gordon tenis oynarken nonoş Gordon tenis topunu saha dışına atar. Yönetmen Frank Gordon'a git topu al der ve yapımcı Robert ile film hakkında konuşur birdenbire Gordon'nun sesini duyarız Gordon çabuk gelin der üç adam Lisa'nın cesedini atlıkarınca üzerinde görürler.  Olay yeri incelemesini bitiren Walter yardımcısına bu hiç hoş değil cinayetler yeniden başladı der Yardımcı peki bu olay taklitçi bir katilin işiyse der ve Walter yardımcısına ağzından yel alsın baş komiser bunu duyarsa küplere biner der.  Çekim ekibi yeniden çekimlere başlar ama yaşanan olaydan sonra Jennifer kendisini işine veremez izin ister. Yönetmen Frank Jennifer’a sen biraz dinlen ondan sonra çekimlere başlarız der ama Jennifer bugünlük iş yapamayacağını söyleyerek otele dönmek ister.  Yönetmen ekibe planlarda değişiklik oldu Gordon'nın sahnelerini çekeceğiz der.  Nonoş Gordon çeşitli kıyafetler giyerek şarkılar söyler ve yönetmen Frank tarafından tebrik edilir.

Jennifer telefonda Walter ile konuşup akşam yemeği daveti alır. Bu arada senarist Paul medyum Madam Ullich'nin arabasını kontrol ederken Madam Ullich tarafından yakalanır ve Madam Ullich senarist Paul'e ne yapıyorsun diye sorar. Paul hiç yalnızca aracı kontrol ediyordum sahi bu aracı ruhlar mı hareket ettiriyor deyince çok şakacı birisisin seninle bir kez daha görüşmek isterim deyip arabasına atlayıp gider. Yolun ortasında arabası bozulan Madam Ullich arabadan çıkarak aracı kontrol etmeye başlar. Bu arada Madam Ullich'nin aracına kimliği belirsiz bir şahıs yaklaşır. Kimliği belirsiz şahsı tanıyan Madam Ullich seni gördüğüme çok sevindim der.  Akşam olduğunda şık bir lokantada yemek yiyen Jennifer ve Walter otele giderken olan olaylar hakkında konuşurlarken Jennifer Madam Ullich'nin otelin dış kapısına mıhlanmış cesedini görür ve sinir krizi geçirir. Ertesi gün Walter baş komisere otelin polis korumasına verilmesini talep eder.  Baş komiser manyağın biri aynı lanet otele saldırdı diye tüm emniyet teşkilatını seferber edemeyiz diyerek Walter'nın gitmesini ister.

Akşam olduğunda kalantor görünümlü bir adam ve metresi ormana doğru giderler. Ormanda yiyişen çifti elinde kocaman bıçaklı bir şahıs gizlice izler ve daha sonra çifte saldırır kalantor adamı öldürür ama metresi kaçar. Kısa süren kovalamaca sonrası metresi yakalayıp gırtlağını deşer ama katil civardaki polisler tarafından kıskıvrak yakalanır. Otelin lobisinde toplanan çekim ekibine John polislerin otelden ayrıldığını söyler ve bunun üzerine Mira siz erkeklik sembolleri bizi korursunuz der. Mira'nın hakaret dolu tanımlamasına kızan nonoş Gordon Mira ile tartışır lakin fiziksel kavga olmadan Walter iki tarafı ayırıp katilin yakalandığını katilin akıl hastanesinden firari bir psikopat olduğunu söyler. Bunun üzerine Robert  bu harika bir haber çekimlere başlarız der ve çekim ekibi çekim işine başlar.

Çekimler bitince Mira Jennifer'a senaryo değişikliği nedeniyle senaryoyu verir.  Jennifer kendisine verilen senaryoyu okur ve senaryonun içinde yazılı olan notu okur. Notta Mira'nın tekne rıhtımında buluşmak istediği yazar. Jennifer canı garip bir şekilde sıkkın olan Walter'ı uğurlar ve ardından Mira'nın verdiği notu buruşturup atar. Nonoş Gordon  John'a  Lisa'yı son gören sendin ve daha sonra birkaç günlüğüne kayboldun der. Aynı esnada rıhtıma giren Mira Jennifer'ı arar ama katilin kurbanı olur. John nonoş Gordon'a sen beni mi suçluyorsun deyince Nonoş Gordon sakin ol seni bir şeyle suçladığım yok ama sen beni görürsen bende seni görürüm der ve Mira'nın kan donduran çığlığını duyarlar. İki adam çığlığın geldiği yere doğru koşarlar ama ilk John öldürülür sonrada nonoş Gordon'a defalarca buz kırıcısı saplanarak öldürür. İşini bitiren ölen üç kişinin cesedini sanki poz verir gibi koyup gider.



Ertesi gün baş komiser bittim ben diye hayıflanırken Walter sonucun böyle olacağı belliydi yakalanan şahıs taklitçiydi şimdi yanlış planlar sayesinde üç kişi vahşice öldürüldü der. Sigorta işlerini konuşan Paul ve Robert'de katil tarafından şişlenerek öldürürler.  Evinde efkârlanan Walter'nın kapısı zorlanır. Silahını çeken Walter yavaşça kapıya doğru gider ve kapıyı açar. Kapıyı zorlayanın Jennifer olduğunu öğreniriz Jennifer işlenen cinayetler sonrasında otelde kalamayacağını söyleyip Walter'nın yanında kalmak istediğini belirtir. Walter Jennifer'ın isteğini sevinçle kabul eder. Ertesi gün Walter evine döner ve telesekreterdeki mesajları dinler. son mesaj hain sesli bir şahıs Jennifer’ı öldüreceğini söyler.

Walter'nın yardımcısı Jennifer'a tabanca nasıl kullanılmasını öğreten Walter'nın yardımcısı kapıda nöbet tutmaya başlar. Walter'nın yardımcısının yanına gelen otel görevlisi karakoldan arandığı haberini verir.  Otele giden Walter yolda yardımcısıyla karşılaşır ve senin burada ne işin var Jennifer’nın yanında olman gerekmiyor mu diye sorar. Walter'nın yardımcısı Walter'a telesekreterdeki sesin kaynağını bulduk ses sizin sesiniz der. Sinirlenen Walter sen ne diyorsun mendebur dedikten sonra geçmiş anılar âlemine dalar ve Jack isimli habis ruhun Walter'nın bedenine nasıl girdiğini görürüz.  Geçmiş anılar âleminden çıkan Walter torpido gözünde sakladığı buz kırıcısıyla yardımcısını öldürür. Aynı esnada Jennifer otelden ayrılır ve Walter Jennifer'nın kaldığı odaya girer ama Jennifer'ı bulamaz. Polis aracına varan Jennifer Walter'nın deşilmiş cesediyle karşılaşır. Walter'i gören Jennifer rahatlar lakin bu rahatlama kısa sürer çünkü Walter'nın elleri kanla kaplanmıştır ve bunu gören Jennifer kaçmaya başlar. Uzun süren kovalamaca sonucunda Walter Jennifer köşeye sıkışır. Jennifer etme eyleme diye yalvarır ama Walter mecburum yapmak zorundayım der.ve Jennifer tabancasını kusturmak suretiyle Walter'ı öldürür. Ertesi gün Jennifer tutuklanır ve yönetmen Frank ne hoş masum kızdı zavallı Walter sevgilisinin psikopat bir katil çıkması ne şok olmuştur ona zavallı adam der.  Arkasında oturan kırmızı eldivenli adam sustalısını çeker ve film biter.  




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Beauty Contest Caper

  Filmimiz Shaggy ’in yemeğe çıktık tabelasını asmasıyla başlar. Shaggy Scooby ’ye kimse...