https://www.highrevenuegate.com/pqxbdf5xa4?key=0fa5a3e34ecb571364a40d5443900081

10 Kasım 2013 Pazar

Allyson İs Watching


Filmimiz sevgilisini kameraya alan bir adamla başlar. Sevgilisine hadi senle bir oyun oynayalım der ve sevgilisi Allyson'a sen kötü kalpli korsan tarafından kaçırılan genç ve güzel bir kızsın der. Allyson mahsusçuktan beyefendi ne olur bana bir şey yapmayın her istediğinizi layıkıyla yerine getireceğim der.  Allyson sevgilisi Peter'la oynaşırken oyunculuk akademisinden not geldiğini ve kabul edildiğini söyler Peter Allyson'a peki biz ne olacağız diye sorunca Allyson anlamıyorsun bu bana sıkıcı tekdüze yaşamdan kurtulmam için lütfedilen bir şans der. Peter bozulmuş bir ses tonuyla demek beni de böyle görüyorsun der. Allyson Peter'in gönlünü almak için sen benim tek sevgilimsin diyerek Peter ile oynaşmaya başlar ve oynaşma pikap römorkunda yaşanan ateşli bir sekse dönüşür.

Los Angeles'ta piyasa yapan Allyson okumayı hak kazandığı Constantdie akademisin yerini öğrendikten sonra kiralık ev bulur. Aşırı sevinçli olan Allyson ev sahibi Bay Merry ile tanışır huysuz bir şahıs olan Bay Merry şartlarını sıralar şartlar kira gününde ödenmeli ve evcil hayvan beslenmemesidir. Allyson evin kirasını öder ve eşyalarını taşımaya başlar köpeği Bart'ı gizlice sokmaya çalışırken yan komşusu Bridget tarafından yakalanır ve Bridget bakıyorum kurallar ihmal edilmiş ama korkma ben sır saklayabilirim şayet sende benimkini saklayabilirsen der.  Şaşıran Allyson ne sırrı diye sorunca Bridget kahkahalar atarak dairesine girer


Ev hazırlıklarını bitiren Allyson duş almak için hazırlanırken hayat kadını olduğunu öğrendiğimiz Bridget müşterisine muamele çekerken Allyson duvarın ötesinden sesleri duyar ve çıkarılan sesleri dinleyerek kendisini tatmin etmeye başlar. Tam zevke gelecekken kapı çalmasıyla kendini tatmin eylemini yarıda bırakarak kapıya bakar. Kapıyı çalan ev sahibi Bay Merry'dir postaları verir.  Birkaç saat sonra Constantdie akademisine gider ve Eric Constantdie ile tanışır ve akademiye katılmaya hak kazandığını söyler ama Eric yarışma kazanma belgesinin reklam hilesi olduğunu açıklayıp Allyson'nın elinde tutuğu belgenin hükmü olduğunu söyler.  Hayalleri yıkılan Allyson ben buraya uzak diyarlardan geldim  şimdi bu yarışmanın düzmece olduğunu söylüyorsunuz size yapılsa hoşunuza gider mi diye sorunca  Eric Constantdie  tamam gel başla der ve Allyson sevinçten havalara uçar.




Gece olduğunda yatağında uyuyan Allyson  yan daireden gelen sesler sayesinde uyanır. Anahtar deliğinden komşusu Bridget'nın başka bir adama sert seks yapmasına şahit olur ve kendini tatmin etmeye başlar. Sert seks sonuçlanır ve Allyson Bridget'nın hayat kadını olduğunu keşfeder. Sabah olduğunda apar topar kursa giden Allyson kurs hocası Eric'nin direktiflerini harfiyen uygular. Kurs sonrası Jerry isimli kurs öğrencisiyle tanışır. Allyson Jerry'e acelem var Bart ile ilgilenmem gerek der ve gider.  İş arayan Allyson en sonunda reklam afişi dağıtıcısı olur ve fotoğraf çeken Jerry ile karşılaşır ve  sohbet ederler. Sohbetin konusu fotoğraflara gelir. Jerry Allyson'a vesikalık fotoğrafın var mı diye sorunca Allyson yok diye cevaplar. Bunun üzerine Jerry benim tanıdığım çok iyi bir fotoğrafçı var der. Allyson  Jerry'nin yerine gider ve fotoğrafçının Jerry olduğunu anlar ve beni kandırdın der. Jerry Allyson'a  ama iyi niyetle kandırdım der ve fotoğraf çekimlerine başlar. Masumca başlayan çekimler iç kışkırtıcı çekimlere dönüşür ve tam iş ciddiye binecekken Allyson Jerry'e benim gitmem gerek diyerek Jerry'nin yanından ayrılır.


Allyson Peter ile telefonla sohbet eder.  Allyson Peter’a oyunculuğun zor bir zanaat olduğunu söyler ve Peter eğer zorsa geri gelmesini söyler. Peter'nın teklifini geri çeviren Allyson destek olduğun için sağol deyip telefonu kapatır. Sabah olduğunda Bridget evden çıkarken Allyson ile karşılaşır. Allyson Bridget’a senin sırrını öğrendim der ve Bridget öyle mi der. Allyson  Bridget'a  çok ilginç bir mesleğin var ama kimin iyi kimin kötü olduğunu nasıl anlıyorsun deyince Bridget bak mesleki sırlarımı kimseyle paylaşmam der. Allyson ve Bridget sohbeti koyulaştırırken Bridget Allyson'a erkekleri nasıl ayarttığını uygulamalı şekilde gösterir.

Eric  Allyson  bayağı iyi gelişme gösterdin sana sahnede Jerry ile beraber rol verir. Allyson'a verilen  rol bir hayat kadını rolüdür ve role daha iyi uyum sağlamak amacıyla Bridget' tan fikir danışmaya gider. Bridget  Allyson'a bu meslek zordur derdi tasası boldur ama sana elimden geldiğince yardımcı olacağım der. Gece olduğunda Allyson Bridget’nın çalıştığı gece kulübüne gider ve Bridget'ı iş üzerinde görür. Bridget mesleğini icra ederken Allyson'da kendini tatmin etmeye başlar. Ertesi gün Jerry Allyson'nın evine gelip prova yaparlar. Prova yaparken Jerry Allyson'a karşı müstehcen davranışlarda bulunur ve Allyson ileri gidiyorsun deyince Jerry özür dilerim rolle kendimi fazla kaptırdım deyip Allyson'a sarılıp Allyson'nın üstüne çullanır. Allyson Jerry'e yapma etme dese de Jerry Allyson’a tecavüz hamlelerinde bulunur. Allyson'nın yardım çığlıklarına Bridget gelir ve Jerry'i bir güzel paraladıktan sonra son anda tecavüz edilmekten kurtulan Allyson'ı teselli eder.



Akşam olduğunda kursa giden Allyson Eric'e Jerry'nin işlediği tecavüz girişimini anlatır. Bunun üzerine Eric Jerry'i tiyatrodan kovduğunu söyleyip Allyson'a rahatlaması için içki verir ve ağzındaki baklayı çıkartır. Eric yönetmen bir arkadaşıyla konuştuğunu Allyson'a  bir film için deneme yapılacağını söyler. Allyson buna hazır değilim der ve bunun üzerine Eric Allyson'a rahat ben sendeki oyuncu ışığını görebiliyorum deyip Allyson'a güven aşılar. Allyson müjdeli haberi Bridget’a verir.  İki kadın Allyson’nın alacağı rol için kıyafet denemesi yaparken Bridget Allyson'a karşı beslediği hisleri su yüzüne çıkartır ve iki kadın cinsel ilişkiye girerler.  Sevişme faslı bitince Allyson Bridget’e tanışmadan önce röntgenlediğini açıklayınca Bridget ne yaptın sen beni mikroskoba koyulmuş bir böcek gibi izledin der. Allyson özür diler ama sonuçları nafile olur ve Bridget Allyson'ı evinden kovar.



Ertesi gün Eric prova yapmak amacıyla Allyson'nın dairesine gider. Allyson role kendini veremez ve ben bunu yapamıyorum demeye başlayınca Eric saçmalama ilk geldiğinde ümit ve heyecan ile gelmiştin Jerry ile yaşadığın vukuat arkada kaldı der. Eric’nin yaptığı konuşma sonrasında morali yerine gelen Allyson provayı layıkıyla yapar. Rolüne kendini kaptıran Allyson Eric ile yiyişmeye başlar. Yiyişme sonlanınca Eric yaptığımız hiç profesyonelce değildi der ama Allyson Eric'nin dediklerini umursamaz. Gece olduğunda Allyson Bridget'ın çığlıklarına uyanır.  Bridget'ın evine giden Allyson evin harp alanına döndüğü görünce soluğu Bay Merry'nin yanında alır. Allyson Bridget'nin kaybolduğunu ve dairesinin harp alanına döndüğünü açıklayınca Bay Merry sabaha kadar bekleyelim sonra polise haber verelim dedikten sonra Allyson’a benim yanımda kal der ama Allyson Bay Merry'nin teklifini geri çevirir.  Bu arada Bridget öldürülüp bir çöp gibi çöp kutusuna atılır.


Ertesi gün Allyson Bridget'ı arar ama aramanın sonucu olumlu çıkmaz ve eve döner. Peter Allyson'ı arar ama Allyson Peter’a hattı meşgul edemem diyerek telefonu Peter'nın suratına kapar. Kapı çalar Bridget'nın geldiğini düşünen Allyson kapıyı heyecanla açar ama kapıyı çalan Bridget değil Jerry'dir. Jerry içeri girmeyi talep eder ama Allyson kapının süngüsünü çeker ve Jerry’e gitmesini söyler. Hiddetlenen Jerry seni o kadın dolduruyor diyerek kapıyı kırıp içeri dalar. Tam Jerry Allyson'a saldıracakken Bay Merry gelip Jerry'nin kafasına kürekle vurup etkisiz hale getirdikten sonra Allyson'a dönüp geçti artık der. Allyson Bay Merry'e  size nasıl teşekkür edeceğimi bilemiyorum dedikten sonra Bay Merry bu eve kaç tane erkek attın deyip Bridget'ı da öldürdüğünü itiraf edip Allyson'nın gırtlağını sıkmaya başlar. Allyson Bay Merry'e rol çekmeye başlar ve Bay Merry Allyson'nın dudaklarına aç bir kurt gibi dudaklarına yamulur. Aynı esnada Peter gelir ve Peter'nın sesini duyan Allyson can havliyle Bay Merry'i iter ve Bay Merry pencereden düşüp ölür. Peter eve girer ve  Allyson  Peter'a sarılır ve film biter.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Beauty Contest Caper

  Filmimiz Shaggy ’in yemeğe çıktık tabelasını asmasıyla başlar. Shaggy Scooby ’ye kimse...