https://www.highrevenuegate.com/pqxbdf5xa4?key=0fa5a3e34ecb571364a40d5443900081

1 Kasım 2013 Cuma

Tomb Of Werewolf

Filmimiz ağaca bağlanan genç bir kızla başlar.  Ağaca bağlayan Elisabeth Bathory'dir ve ağaca bağlanan şahsa ‘’Gözyaşların tabi tutulacağından kaderin engelleyicisi olmayacak belki seni kendime saklarım ama düşündüm ki seni efendime sunarsam bana sonsuz pahada hediyelerle ödüllendirecek .‘’ der.  Ayin bıçağıyla kendi elini kesen Elisabeth Bathory efendisi Şeytan'ı çağırır. Çağrıya gelen Şeytan’a Elisabeth Bathory ‘’Efendim bakın sizin için   ne getirdim.’’ der. Elisabeth Bathory'nin saygısızlığına sinirlenen Şeytan Elisabeth Bathory'i lanetler. Sonsuz güzellikle lanetlenen Elisabeth Bathory Şeytan adına kurban ayinleri tertipleyip güzelliğini muhafaza etmek için kurbanlarının kanlarıyla yıkanmasını söyler.  Elisabeth Bathory kurbanına döner kurbanının boğazını keser ve akan kanı kendi bedenine  zevk ile sürmeye başlar.
Günümüze döneriz Melaine Charles son yaptığı programı erkek arkadaşı ve yapımcısı Antonio'ya nasıl olmuş diye sorar. Antonio  eh işte deyince Melaine nasıl olur eh işte dersin diye kızar. Antonio  kızma gördüğüm en iyi bölümdü der. Sevinen Melaine Johny yapımcı olarak zaferin yüzde altmışını övgülerin yüzde kırkını alabilirsin dedikten sonra oynaşmaya başlarlar ama Antonio'nun  telefonu çalınca oynaşma eylemi yarım kalır. Arayan  Antonio'nun patronu Bay Duke'tur  Bay Duke  Antonio'ya  aşağı in tanışmanı istediğim birisi var der. Antonio patronuna kırk beş dakika sonra gelebilir miyim diye sorar ve Bay Duke kırk beş dakika ama geç kalmak yok deyip telefonu kapatır. Telefon kapadıktan sonra Melaine ve Antonio yiyişmeye başlar.

Patronu Bay Duke'nun yanına giden Antonio Richard Daninsky ile tanışır. Richard konuyu Antonio’ya anlatır. Richard Daninsky son Daninskylerden olduğunu atası Waldemar Daninsky'den bir şato kaldığını belirtir.  Konuşmaya damlayan Bay Duke işte Şimdiki Gizemler programı olarak biz devreye giriyoruz ve Daninsky şatosunda paranormal araştırmacısı sokup yeni bölümümüze konu çıkartacağız der Richard Daninsky aile tarihçesinin olduğu kitabı Antonio'ya verir.  Antonio Melaine'nin yanına gider ve hazırlan Avrupa'ya gidiyoruz deyip duşa girer.  Yalnız kalan Melaine  Daninsky sülalesinin tarihçesini okumaya başlar.  Kitapta yazılanlara göre Waldemar Daninsky'nin eşi Leydi Elenor veba illetine tutulmuştur hiçbir çare bulunamayınca Waldemar Daninsky Kontes Elisabeth Bathory'den medet umar ama Kontes WaldemarDaninsky'i lanetler. Lanetlenen Waldemar Daninsky kurt adama dönüşüp Karısı Elenor'u parçalayarak öldürür.  Daninsky ailesinin tarihçesini okuyan Melaine bundan çok iyi bir film çıkar der.
Antonio ve Melaine en sonunda Daninsky ailesine ait şatoya varırlar. İkiliyi Richard Daninsky karşılar ve içeri geçen Melanie ve Antonio çekim ekibini görür. Çekim ekibi nerede kaldınız diyerek ikiliye takılırlar. Richard Daninsky Melaine ve Antonio'ya ne içersiniz diye sorar ve hizmetçisi Elisabeth'i çağırır. Elisabeth aslında Kontes Elisabet Bathory'nin ta kendisidir. Akşam yemeğine geçen davetliler  Richard Daninsky'nin şatoyu nasıl miras aldığını anlatır. Richard miras kalan şato ile ilgilenmediğini alakadar olduğu tek hususun şatoda saklı olan hazine olduğunu açıklar. Konuklar Richard'ı can kulağıyla dinlerler. Richard Elisabeth’den bahsetmeye başlar şatoya yerleştikten sonra Elisabeth'in eli kolu olduğunu söyleyince Elisabeth Bathory içeri girip içki servisine devam eder.  Kelly Elisabeth'e ne kadar süredir burada kalıyorsun diye sorunca Elisabeth Bathory uzun zamandır buradayım diye cevaplar.  Kelly pek şatonun eski sahiplerini tanır mıydın deyince Elisabeth Bathory soğuk bir tavırla hepsini tanırdım der. Konu Daninsky sülalesin tarihçesini yazan kitaptan açılır ve Richard kitabın resmi evraklar ile beraber Elisabeth’nin getirdiğini söyler.

En sonunda paranormal araştırmacısı Amanda Connery gelir ve onu da Richard Daninsky karşılar. Amanda tıpatıp Waldemar'ın karısı Elenor'a benzemektedir. Richard’la ayaküstü Waldemar Daninsky ve onun yaşadığı lanetten konuşan Amanda kalacağı odaya yerleştirilir. Aynı esnada Elisabeth Bathory  hainliklerini yürürlüğe koyar ve Richard Daninsky'nin yanına gidip herkes dinlenmeye çekildi der.  Elisabeth kaderin insanlara oyunlar oynaması ne kadar komik Boston'da arkadaşının yanında kalırken birdenbire bir şatonun miras kaldığını öğrenir ve asilzade olur.  Richard nereden geldiğimi unutmadım der. Bunun üzerine Elisabeth Bathory ne arzuladığını ne istediğini biliyorum Richard ve ona sahip olmanı istiyorum gel Richard sana aşırı ilgi çekici ve değerli bir şey göstereceğim çünkü sen Daninsky ailesinin son kalanısın der.  Odasında Waldemar’in idamını gören Amanda pencerede Waldemar'ı insan suretinde görür ve kabusundan kalkar.
Richard ve Elisabeth Bathory Waldemar’ın cesedinin kaldığı lahide girerler. Elisabeth Bathory işte Kont Waldemar Daninsky'nin dünyevi parçalarının kaldığı mezar der. Bunun üzerine Richard bunun benim bilmediğim bir sır olduğunu sanıyordum deyince evet şimdi mezarı aç der. İlk başta Richard Waldemar’ın lahitine açmak istemez ama Elisabeth Bathory içinde hazine var ve sen o hazineyi istiyorsun deyince lahdin kapağını açar ve Kont Waldemar Daninsky'nin iskeletini görür. Elisabeth Bathory o paha biçilmez istavrozu al senindir der ama Richard yan çizmeye başlayınca Elisabeth Bathory büyülü kolyesini kullanarak Richard'ı hipnoz eder. Hipnotizmaya maruz kalan Richard Waldemar'ın göğsüne saplı istavrozu çıkartır ve Waldemar'ın kemikleri et kaplar ve canlanır. Elisabeth Bathory haince bir gülümsemeyle şimdi birisiyle tanışmanı istiyorum der ve Richard'ın arkasından kurt adam Waldemar belirip Richard’ın gırtlağını parçalarken Elisabeth Bathory kahkahalarla güler.

Serbest kalan Waldemar saldırılarına devam edip ormanda yakaladığı genç kızı ve avcıyı parçalayarak öldürür. Aynı esnada Melaine duyduğu uluma seslerini merak edip Antonio’ya seslerin ne olduğunu sorar. Antonio herhalde kurttur der. Bu arada Elisabeth Bathory uyuyan Kelly’nin yanına gidip Kelly'e çaktırmadan lezbiyen ilişkiye girer. Lezbiyen seks sonlanır ve Elisabeth Bathory bir hayalet edasıyla gider ve gözbağını açar kimsenin olmadığını görür ve iğfal edilmiş kadın moduna geçer. Sabah olduğunda kahvaltıya inen Melaine uluma seslerinden bahsedince Elisabeth Bathory burası ıssız bir bölge kurtların olması bayağı normaldir diye cevaplar. Antonio Elisabeth Bathory'e Richard nerede diye sorar. Elisabeth Bathory Efendi Richard bir iş için şehir içine gitti uzun süre gelmeyecek deyince Antonio çekim ekibine seslenip hadi çekime başlayalım der. Bu arada Waldemar insan suretinde saklanıp şatoda bulunanları gözler. Herkes gidince Elisabeth Bathory'nin elleri kırışmaya başlar.

Antonio kameran Charles'a nasıl çekeceğine dair tüyolar verir ve Melaine’nin makyajı biter ve çekime başlar. Waldemar Bahçede kitap okuyan Amanda'yı hüzünlü gözlerle seyreder. Amanda Waldemar'ı fark eder gitme der ama Waldemar arazi olur. Melaine'nin çekimi biter ve Amanda ile röportaj yapmaya başlar. Amanda Waldemar'ın hasta karısını iyileştirmek amacıyla Şeytan’ın uşağının buyruğuna giren bahtsız  bir adamdı der. Antonio çekimi bitirir ve Richard gelsin ruh çağırma ayini tertipleyip kameraya alırız der. Aynı esnada Kelly tam diğerlerine katılacakken Elisabeth Bathory tarafından durdurulur çekim ekibi sizi bekliyor dedikten sonra Kelly’i Waldemar’ın lahitine götürür.  Elisabeth Bathory Kelly'i hipnoz ettikten sonra Kelly'nin boğazını deşip kanıyla hem banyo yapıp hem de kanı içer.


 Akşam olduğunda çekim ekibi şatoya dönerken Amanda Waldemar’ı fark eder. İçeri geçen çekim ekibi Kelly ve Richard'ı sorarlar. Elisabeth Bathory Richard'ın  işlerinin çıktığını geç gelecek Kelly ise sizi aramaya çıktı der. Bu arada Waldemar kurt adama dönüşüp şato civarlarında pusuya yatıp gezip ve önce sevişen bir çifti parçaladıktan sonra arabası bozulan kadını da parçalayıp yer.  Charles, Antonio ve Melaine silahlanıp Kelly'i aramaya koyulurlar.  Bu arada Amanda Elisabeth Bathory'nin kim olduğunu çözer. Elisabeth Bathory'de Amanda'nın aslında Elenor Daninsky olduğunu söyler ve kocasının işleri mahvetmesinden dolayı lanetlenip bu şatoda kalıp hizmetçilik yaptığını söyleyip gümüş istavrozu çekip Elenor'a seni öldürüp kanınla yıkanacağım diyerek saldırır. Boğuşma esnasında Elenor Elisabeth Bathory'nin kolyesini kopartıp çıkartır ve Elisabeth Bathory şualar çıkartarak ölür. Aynı esnada kurt adam Waldemar Daninsky içeri damlar ve Jane'e saldırır Jane'nin çığlığını duyan Elenor Waldemar’a yapma Elisabeth Bathory öldü artık bu böyle devam edemez artık bunun şimdi ve burada sonlanması gerekir der. İlk başlarda sakinlesen Waldemar daha sonra Elenor'a saldırır ama Elenor gümüş istavrozu tekrardan Waldemar'ın kalbine saplayarak öldürür ve hem Waldemar hem de Elenor kaybolurlar. En sonunda şatoya  Antonio,Charles ve Melaine dönerler. Melaine yıkanacağım der Charles'da ilgilenmem gereken bir işim var der. Antonio yaralanmış olan Jane’e ne oldu diye sorar Jane bir şey bana saldırdı beni sonsuza dek değiştirdi diyerek kurt adama dönüşüp Antonio'ya saldırır
                                 



1 yorum:

Beauty Contest Caper

  Filmimiz Shaggy ’in yemeğe çıktık tabelasını asmasıyla başlar. Shaggy Scooby ’ye kimse...