https://www.highrevenuegate.com/pqxbdf5xa4?key=0fa5a3e34ecb571364a40d5443900081

13 Kasım 2013 Çarşamba

Hard Car Desiderio Sfrenato Del Piacere


Filmimiz bir grup adam Ettore isimli şahsa sevgilisi Anne'den disketi alıp gelmesini ister ve içlerinden bir kadın görevi başarısızlığa uğratma yoksa sonun olur diye tehdit edince Ettore emin olun başarısızlığa uğramayacağım der ve sabah olduğunda Ettore Anne ile sevişmeye başlar. Sevişme sonlanır ama Ettore bir tur daha sevişme ister ve yine sevişmeye başlarlar. Sevişme sonlanır ve Anne zamanım kalmadı işe dönmem gerek der. Bunun üzerine Ettore beni düşüneceğine dair söz ver der. Anne pekâlâ düşüneceğim ve diskete kendi evladım gibi bakacağım der ve duşa girer. Anne duştayken dediklerimi unutma der ve giyinip gider.  


İşine giden Anne Bilgisayara disketi takar ve disketin içinde muhafaza edilen bilgileri öğrenir ve not alır. Tam o esnada güvenlik kameralarının görüntülerini gören Anne'nin gözleri fal taşı gibi açılır ve iki adamın bir kadını boğazlayıp öldürdükten sonra dosyaları karıştırırlar ama daha sonra güvenlik kamerasını fark ederler. Durumu anlayan Anne aceleyle kaçar ve ilk bulduğu telefonla Ettore'yi arar ve gördüğü cinayeti Ettore'ye anlatıp ne yapması gerektiğini sorar. Ettore Anne'ye sakin ol ve oradan uzaklaş diye tembihler. Daha sonra mensubu olduğu suç örgütüne Anne işlerimize şahit oldu haberini verir.

Yollara düşen Anne'yi bir cip takip etmeye başlar. Uzun süren bir kovalama eylemi sonrası Anne cipi atlatır. Yoluna devam eden Anne’yi bu seferde polis durdurur paranoyağa bağlayan Anne uzun süre durmaz ama sonunda durmak zorunda kalır.  Polis Anne'ye kulaklık ile araç sürme yasak bu seferlik işlem yapmayacağım diyerek Anne’nin gitmesine izin verir.  Anne bir lokantaya girer o sırada sarı saçlı güneş gözlüklü bir kadın telefonda hataya tahammülüm yok der.   Bu sırada tuvalete giren Anne’ye tecavüzcü musallat olur ve çıkan seslere gelen temizlikçi tecavüzcü sapığı kovar. Temizlikçi kadın Anne'yi bir odaya koyup sen biraz rahatla der. Temizlikçi kadın gider ve geçmiş anılar âlemine dalıp dün yaşadığı olayları hatırlar ve ardından yaşadığı şoklardan arınmak amacıyla yıkanıp temizlenir.



Tekrar yola çıkan Anne’yi gene kırmızı cip takibe alır uzun süren kovalama sonrası Anne kırmızı cipi atlatır. Yemek almaya giden Anne oyuncak tabancalı bir çocuk tarafından korkutulur. Aracına dönen Anne’yi kırmızı cip sıkıştırır ama şansı yaver gider ve cipi atlatır. Arabanın tamponu cipin saldırısından dolayı düşünce soluğu tamircide alır. Yavşak bir tip olan tamirci sorun nedir diye sorunca Anne manyağın biri benim arabamın tamponunu söktü bir bakar mısın der. Tamirci arabaya bakar eğer aceleniz olmasaydı bir kaç saatte iyi ederdim derken Anne kendisini takip eden cipi fark eder ve gene geldi der. Tamirci Anne'ye sen burada kal diyerek eline geçirdiği demir sopayla cipin karşısına dikilen tamirci cipin üstüne gelmesiyle kaçıp Allah belanı versin senin manyak adam der. Aracın tamiri bitince Anne'yi uyandıran tamirci takımları çeker ve Anne'ye asılır ama Anne asılmayı engeller ve başka bir gün buluşuruz diyerek tamirciyi terk eder.



Yolda giderken Anne bisikletli bir gence buralarda kalacak bir otel falan var mı diye sorunca bisikletli genç Anne'nin bacaklarına bakan bisikletli genç bir otel tarifini verir.  Gencin bacaklarına baktığını fark eden Anne buralarda yüzebilecek bir yer var mı diye sorunca bisikletli genç deniz temiz ve berrak der. İkili denize doğru koşarlar Anne anadan doğma kalınca bisikletli genç gözleri kocaman açılır. Durumu fark eden Anne ilk kez böyle bir durumla karşı karşıya geldin değil mi diye sorunca bisikletli genç yutkunarak evet diye cevaplar. İkili denizde oynaşırken gizemli ikiliyi gizlice gözetler ve bu arada bisikletli gencin isminin Angelo olduğunu öğreniriz. Pansiyona giden Anne'yi Angelo çağırır. Anne'ye bu seni takip eden adam değil mi diye sorar. Anne evet o lanet olsun der ve Anne rahatlamak için duşa girer. Bu arada Angelo soyunup yatağa girer. Angelo'nun yatakta sere serpe yatığını görünce sevişmeye başlarlar.




Yaşadığı hararetli sevişme sonrası uyanan Anne Angelo'yu bulamaz ama Angelo'nun yazdığı notu bulur. Notta seninle bir kez daha tanışmak isterim beni herkese sor tanırlar beni yazar. Anne tekrardan yola koyulur ve yolda toplananlar Anne'nin ilgisini çeker. Kalabalığa giren Anne Angelo'nun bisikletini görür ve ne oldu diye sorar. Kalabalıktan bir adam Angelo'nun kaza geçirdiğini söyler bu arada Anne'yi takip eden kırmızı cipte ordadır.   Anne efkâra bağlar içmeye başlar ve daha sonra Anne barmene otoyolu kullanmadan kasabaya nasıl giderim sorunca barmen yolu tarif eder.


Yola koyulan Anne'yi takip eden kırmızı cip gene takiptedir. Anne uzun süren kuma takılmalı kovalamamadan arabalı vapura binerek uzaklaşır.   Karşı kıyıya geçen Anne vasıtasını değiştirir ve lüks bir otele varır. Kırmızı cip lüks otele girip ardından hemencecik kaçar. Yatağa yayılan Anne uyur.  Sabah olduğunda Anne lüks otelin hizmetçisi tarafından uyandırılır ve şık bir kıyafet giyip makyajını yapıp hazırlanır. Bara giden Anne'nin yanına sarışın hoş bir kadın oturur adının Svetlana olduğunu öğrendiğimiz kadın Anne ile kaynaşıp birlikte akşam yemeği yemeyi teklif eder ve Anne Svetlana'nın teklifini kabul eder. Yemek masasına oturan iki kadın sohbete başlarlar. Svetlana kendilerine laf atan serserilere aldırma aşağı katta diskotek var kurtlarımızı dökelim der. İki kadın diskotek de dans gösterisi yaparlar. Yapılan dans gösterisi iki kadını tahrik eder diskotek de süren dans şovu  otel odasında yapılan ateşli bir lezbiyen sekse dönüşür lakin bu seksi otelin hizmetçisi de şahit olur ve kendisini tatmin eder.  Svetlana gidince hizmetçi girip çok güzelsin diyerek Anne’ye aç kurt gibi saldırır. Anne çekil git mide bulandırıcı kadın diyerek iter. Bunun üzerine iyi hizmetçi yatak dostların pisliğin teki bunu bil deyip gider. Bu arada Anne Svetlana'nın unuttuğu çantaya bakar ve fotoğraflarını görür.


Otelden ayrılan Anne arabasında seni ortadan kaldırmaya çalışacaklar dikkatli ol notu bulur. Yola koyulan Anne'yi gene kırmızı cip takip eder.  Anne’yi Pusuya yatan cipe seni vuracağım işareti yapar ve kırmızı cip Anne'yi kovalamaya başlar. En sonunda duran Anne tabancısını çıkartıp ateş eder ve cipi kullanan şahsı vurur. Vurulan şahıs Anne'nin sevgilisi Ettore'dir Anne disketi ölmüş olan Ettore'nin yanına bırakır sonrada disketi Svetlana alır. Anne ise Angelo ile romantizmin dibine vurur.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Beauty Contest Caper

  Filmimiz Shaggy ’in yemeğe çıktık tabelasını asmasıyla başlar. Shaggy Scooby ’ye kimse...