https://www.highrevenuegate.com/pqxbdf5xa4?key=0fa5a3e34ecb571364a40d5443900081

12 Aralık 2020 Cumartesi

Angel of the Night

Filmimiz Angela isimli genç bir kadının adı Jessie isimli başka kadına babam bu pencereleri İspanya’dan hususi olarak getirmiş ama ne yazık ki eski ustalıklar tükendi demesiyle başladı demesiyle başlar. Jessie Angela’ya yaşına göre bayağı yaşlı birisi gibi konuşuyorsunuz kocamda bana söylemişti der. Daha sonra Jessie Angela’ya kocam Randall’i tanıyorsun değil mi diye sorunca Angela bir süre düşündükten sonra evet diye cevap verir.  Angela Jessie’ye Bayan Worthside mümkünse benim için bir şeyler yapabilir misiniz diye sorduktan sonra bir elbise çıkarıp bu benim ablamındı ve sizde ona çok benziyorsunuz diyerek Jessie’den elbiseyi denemesini ister. Angela Jessie’in kıyafetlerini çıkarıp ablasının elbisesini giydirir. Angela daha sonra Jessie’in bedenini okşayıp muntazam bir bedenin var diyerek Jessie ile beraber. Sevişme bittikten sonra Jessie Angela’ya sanki hipnoz edilmiş gibiydim çok korkutucuydu der. Bunun üzerine Angela Jessie’ye bu benim için değişik bir deneyim oldu diye karşılık verir.

Stan isimli bir adam kız arkadaşı Corky’ye buraya yerleşmek epey zahmetli oldu ama zahmete de değdi der. Corky Stan’a evet burayı baştan aşağı restore edince epey güzel oldu der.  Bunun üzerine Stan Corky’ye sende makyaj yapınca öyle oluyorsun diyerek espri yapar. Daha sonra iki sevgili şakacıktan boğuşurken yiyişmeye başlarlar. Daha sonra Stan elinde Angela’in daha önce Jessie’ye verdiği elbiseyi Corky’ye gösterir. Corky Stan’a bu elbiseyi nereden buldun diye sorunca Stan bulduğum gizli odadaki sandığın içindeydi diye cevap verir. Corky Stan’a gizli oda mı kulağa eğlenceli geliyor der. Corky elbiseyi giydikten sonra Stan Corky ile çılgınlar gibi sevişir. Sevişme sonrası Stan ve Corky sohbet ederken kapı çalar. Corky rahatsız olmuş bir şekilde bu saatte kim olabilir diyerek kapıyı açar. Kapıyı açan Stan ve Corky adının Randall Worthside olduğunu öğrendiğimiz bir adamla karşılaşırlar.  Randall içeriye girdikten sonra eski anılarım depreşti der. Corky, Stan ve Randall oturup sohbet ederler. Corky Randall’a Bay Worthside bu evin eski halini biliyorsunuz evi dekore ederken birkaç tüyo verebilirsiniz der. Bunun üzerine Stan Corky’ye çay hazırla da öyle konuşalım der.

Randall üç sene önce rahmetli karım Jessie ile bu eve geldiğimizde cinsel hayatımızda tatmadığımız duygular yaşadık evin sahibesi Angela bilmediğimiz hususları bize gösterdi der. Konuşmasına devam eden Randall aslında cinsellik hakkında pek konuşmam der. Bunun üzerine Corky Randall’a Angela nasıl biriydi diye sorar. Randall Angela’in baştan çıkartıcı karşı konulmaz birisi olduğunu ama sonra kaybolduğunu nereye gittiğini bilmiyorum söyler.  Stan Randall’a bu eve neden geri döndün diye sorunca Randall karım Jessie vefat etmeden önce şu tabloyu bu evin duvarına asmamı söylemişti diye cevap verir.   Randall’in isteğini kabul edilince Randall Angela’in tablosunu asar. Tabloya bakan Corky Angela için harika bir kadın der. Daha sonra aniden kapı çalınır. Randall kim bu der. Stan kapıyı açınca bir adam ve bir kadını görür. Adam Stan’a ben Carl Morani bu da karım Verronica sizde Stan Morgan olmalısınız karım rahmetli Angela’in uzaktan akrabası der. Konuşmasına devam eden Carl bu mülkün yasal mirasçısıyım der. Bunun üzerine Stan bu ev benim deyince isterseniz bu meseleyi içerde tartışalım zira bu yağmurda biraz daha kalırsak zatürree olacağız der.

Stan Carl’a bak dostum bu ev benim lanet bir avukatın ne dediği umurumda bile değil der. Bunun üzerine Carl’da bak ahbap üstüne para versen de bu ahırda durmam diye karşılık verir. Bu arada tabloya bakan Verronica bir süre sonra bayılır. Randall Stan ve Corky’ye evinizde kalmama izin verdiğiniz için sağ olun der. Bunun üzerine Stan Randall’a lafı bile olmaz sende bize bu ev konusunda yardım edeceksin zaten bu fırtına yüzünden yollar kapandı der. Corky Randall’in kalması iyi oldu ama Carl denilen adamın kalması kötü oldu deyince Stan Corky’ye bende Carl’dan zerre hoşlanmadım ama karısı hastalandı bu fırtınada onları dışarı yollamak kötülük olur diye karşılık verir. Corky haklısın Verronnica iyi birisine erkek seçimi için ona kötü davranmayayım der.  Daha sonra Stan haydi uyumaya gidelim Randall senin odanı da hazırlayayım der.

Veronica’yı uyandırmaya çalışan Carl başaramayınca sinirlenerek odadan çıkar. Carl evin içinde umarım bu evde çalınacak bir şeyler vardır diyerek evin içinde gezinmeye başlar. Daha sonra Angela’in tablosuna bakan Carl belki bir şeyler vardır der.  İlk başta ihtimal vermez ama yine de kontrol eder fakat bir şey bulamaz. Bu arada Veronica uyanır ve transa geçmiş gibi aynanın karşısına geçip makyaj yapmaya başlar. Açık bir odaya bakan Carl şevişen bir çifti hazla seyreder. Sevişme sonrası çiftin suratı cüzzamlılar gibi olur. Bu arada Veronica’in gözleri kıpkırmızı olur. Aynı esnada ise Randall korkutucu bir kahkaha sesini duyup panikle kalkar.  Sesin geldiği odaya tedirgin adımlarla giden Randall kapıyı açıp odaya girer. Veronica Randall’a sana bir mesajım var dedikten sonra Jessie’in sesiyle konuşarak sana beni hatırlatacak bir şey vereceğim der. Bunun üzerine Randall Veronica ile çılgınlar gibi sevişir.


Sabah olduğunda Veronica çığlık atar. Veronica’in çığlığını kalkan Corky Veronica’yı sakinleştirmeye çalışır. Sakinleşen Veronica Corky’ye çok kötü bir kâbus gördüğünü söyler. Bunun üzerine Corky Veronica’ya niye yüzünde makyaj var diye sorunca Veronica ne makyajı der. Corky yüzünde makyaj var der. Veronica hiçbir şey hatırlamıyorum deyince Corky Carl nerede diye sorar ama Veronica onu da hatırlamadığını söyler. Bunun üzerine Corky Veronica’ya sarılıp geçti artık der.  Daha sonra odaya geçen Corky bu odayı daha önce hiç görmemiştim der. Corky odayı incelerken kapı çalar. Kapıyı açan Corky Laura isimli bir kadınla karşılaşır.  Corky Laura’ya geldiğin için çok mutluyum der. Bunun üzerine Laura biliyorum bende bu sebepten geldim evin hayaletli diye karşılık verir.  Corky Laura’yı çekerek gel sana bir şey göstereceğim diyerek Laura’yı Veronica’in odasına sokar.  Laura Veronica’yı incelerken Veronica ayağa kalkar ve hem Laura’yı hem de Corky’yi kontrolü altına alıp üçlü lezbiyen ilişkisi yaşar.



Randall ve Stan’in yanına gelen Laura bu evde ciddi bir problem var der. Bunun üzerine Randall Stan’a bu hanımla tanıştığımı sanmıyorum deyince Randall’a bu Laura Corky’in medyum arkadaşı der. Daha sonra Stan Laura’ya evi düzeltebilecek misin diye sorunca Laura bu evde ruh çağırma ayini tertiplemeyi düşünüyorum der. Daha sonra Randall ve Laura özel olarak konuşurlar. Randall Angela kaybolduğundan beri bu evde garip vukuatlar oluyor der. Bunun bu olayları nedeni elli yıl öncesine dayanıyor deyince Randall bunu nereden biliyorsun diye sorar. Laura bu ev hakkında kapsamlı bir araştırma yaptım diye cevaplar. Konuşmasına devam eden Laura Angela’in büyük teyzesi Angelina’in sevgilisi Robert tarafından öldürülür. Daha sonra Robert Angelina’in tüm malvarlığını üstüne geçirdikten sonra abisi ve kutlama yaparken gizemli bi şekilde öldüklerini söyler. Veronica hariç herkes ruh çağırma ayinine katılır. Ayin sürerken Randall ruhlar âlemine çekilir.  Rsndall ruhlar âleminde karısı Jessie ve Angela ile birlikte olan Randall geri döndüğünde Angela’in şalı elindedir. Angela Randall’a bir parçam hep senin yanında olacak der ve film biter.

 

 


 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Beauty Contest Caper

  Filmimiz Shaggy ’in yemeğe çıktık tabelasını asmasıyla başlar. Shaggy Scooby ’ye kimse...