https://www.highrevenuegate.com/pqxbdf5xa4?key=0fa5a3e34ecb571364a40d5443900081

6 Aralık 2020 Pazar

Dead Girl on Film

 

Filmimiz işkence videoları seyreden üç kafadarla başlar. Bart isimli adam diğerlerine yeni bir şeyler yapmalıyız deyince James isimli başka bir adamda Bart’a ne gibi diye sorar.  Bunun üzerine Bart James’e yüz elli kiloluk bir kadın üzerime hacetini yapsın deyince James hayatta bunu filme almam der.  Bu arada Billy isimli diğer adamda işkence videosunu dikkatlice seyreder.  Evine dönen James sevgilisi Jill ile karşılaşır. Jill James’e neredeydin diye sorunca James Jill’e bende seni özledim der. Bunun üzerine Jill akşam yemeğini sensiz yedim der. James Jill’e Billy’in yanındaydım filmlerine yardımcı oldum diye karşılık verir. Bunun üzerine Jill bir dahakine bende rol alacağım yoksa başka bir yerde zıbarmak zorunda kalırsın der. James duş almaya gideceğini söyleyince Jill isabet olur leş gibi kokuyorsun der. James Jill alışverişe çıkacağım para lazım der. James Jill’e beş dolar al gerisi bana lazım der ama Jill cüzdandan yirmi dolar alıp gider.

Bart çöpten bulduğu kıyafetleri giydikten sonra bir silah satıcısından tabanca alan Bart James ve Hector’un yanına gider. Kelly isimli bir kadınla çekime başlarlar. Hector Bart’a Billy nerede diye sorunca Bart Billy’in herhalde bir travesti ile gönül eğleniyordur. James Bart’a ne zaman avans alabilirim Jill gene atıştık der. Bart kahkaha atarak James’e sen bir pısırıksın diye dalga geçer. Bu arada Kelly Bart’in sırtına takılı zinciri çeker. Bart acı dolu bir çığlık attıktan sonra bu aslında hoşuma gitti der. Daha sonra Bart Kelly’den diğer zincirini de çıkartmasını ister. Kelly Bart’in istediğini yaptıktan sonra Hector ve James o anları kameraya çeker. Billy çektiği kasetleri Joe isimli bir alıcıya satmak ister. Joe Billy’ye artık bu tür sado mazo videoların kadınların tekelinde olduğu için almak istemez.

Billy’yi arayan Bart Bill’in kasetleri satmadığını öğrenir. Bunun üzerine Bart Billy’ye boş ver dostum zaten farklı şeyler denemek istediğini söylüyordun değil mi bir tanıştım benim tarzım filmler istiyor ve bunun içinde yüklü meblağda para ödeyecek der.  Daha sonra Bart yirmi dakika sonra gelirim der.  Bart telefonu kapatır. Daha sonra Bart James’in yanına gelir. James Bart’a Billy para alabilmiş mi diye sorunca Bart James’e Joe Billy’in elindeki filmleri artık almıyormuş diye cevaplar.  James sinirlenerek lanet olsun deyince Bart James’e bazı tür filmlere iyi para ödeyen kişiler var der. James ne kadar ödeyecekler diye sorunca Bart elli bin dolar diye cevaplar.  James elli bin dolara hacet gidermeli porno bile çekerim der. Bunun üzerine Bart snuff filmi çekeceğiz deyince James Bart’a dalga mı geçiyorsun der. Bart bunun olacağını biliyordum diyerek James’in suratına silah doğrultturur.  Bart James’i tehdit ederek snuff filmini çekmesi için tehdit eder.

Bart çekime başlamadan önce James’a kızın kimsesi yok arkadaşı da yok kimse eksikliğini fark etmez der. Jill ile yemek yiyen James daha sonra çekime gider. James az sonra öldürülecek kızın çekerken kızdan gezmesini ister. Kız bir süre bina içerisinde gezerken Bart gelip vahşice gen kızı bıçaklamaya başlar. James korku ve dehşet içerisinde Bart’in işlediği cinayeti kameraya çeker.  Duygusal bakımından çökmüş olarak eve dönen James sakinleştirici hap alır.  Aldığı haplar sayesinde uyuyan James daha sonra kendisini izbe bir mekânda bulur. James izbe yerde gezinirken parçalanmış cesetlerle karşılaşır. Ardından yarı çıplak kadınların vahşice öldürüldüğünü gören James çığlık atmaya başlar ve daha sonra bunun bir kâbus olduğunu anlarız. Bu arada Bart ve Billy arasında film ve para alışverişi olur. Bart çektikleri snuff filminin kopyasını alır Billy’de para alır.


James endişeli bir halde öldürülürken kameraya çektiği kızın haberini arar ama bulamaz. Daha sonra arabasına giden James siliceğe konulmuş bir zarf bulur. Eve dönen James zarftaki kaseti oynatmaya başlar. Videoyu bir süre seyreden James videokasetin bir snuff filmi olduğunu anlar ama filmin kendi evinde geçtiğini görünce şoke olur.  Panikle Bart arayıp olan biteni anlatır. Bart James’in dediklerini umursamayan Bart muhtemelen Billy seninle dalga geçiyordur yalnız benim ilgilenmem gereken mühim işlerim var diyerek telefonu kapatır. Daha sonra James’in çektiği snuff videosunu seyrederek kendisini tatmin eder. Hector ile buluşan Bart videoyu Hector’a verip videoyu iyi sakla bulunursa üç sene yatarsın der. Daha sonra James’in yanına giden Bart James’e bir tane daha çekelim der. James Bart’a aklını mı yitirdin diye çıkısınca Bart James bak adamım bu tadı bir daha yaşamak istiyorum der. Bunun üzerine James Bart’a niye benle buluşmak istedin diye sorunca Bart Billy’yi bir türlü bulamıyorum o yüzden senin hakkın olan parayı veriyorum der. James bunu alamam deyince Bart parayı almayıp yakalandığında jürinin sempatisini mi kazanacaksın diyeek James’i dövmeye başlar. Daha sonra parayı James’e fırlatan Bart bu parayı alda Jill seni dövmesin diyerek gider.

Eve dönen James parayı termosa saklayıp gider daha sonra Jill saklandığı yerden çıkar ve James’in sakladığı parayı alıp gider. Bu arada bir film dükkânına giden Bart filmlerini satmak ister ama dükkân sahibi filmleri almak istemez ve Bart dükkândan çıkar. Bu arada James kamerasını temizlerken kefene sarılı birisinin kendisine baktığını görünce korkuyla kamerayı bırakır. Daha sonra Hector evine giderken bir kadının kahkahasını duyunca durur ve çevresine bakar.  Çalılıklara doğru giden Hector birdenbire beliren kurukafayı görünce hızla bisikletine atlar. Bisikletiyle hızla giderken yere düşen Hector’un yüzü parçalanır. Daha sonra gizemli bir varlık Hector’un gırtlağını kesip öldürür. Alışverişten dönen James Jill’e istediklerini aldım der. Jill’den cevap çıkmayınca James bir süre evde Jill’i arayan James Jill’i bulamaz.

Bedenine uyuşturucu zerk eden Bart bir süre sonra Hector’un ölümüne neden olan kahkahayı duyar. Tedirginleşen Bart etrafına bakar.  Daha sonra beyaz bir çarşaf kendi kendine Bart’in üstüne atlar. Çarşaf hareket etmeyi sürdürünce Bart eline geçirdiği iskemleyi sertçe çarşafa doğru vurur. Daha sonra çarşafın altından örümceğe benzer bir mahlûkat çıkar ve Bart’a saldırır. Bart kasılmaya başalr. Daha sonra nereden çıktığı belli olmayan zincirler Bart’in suratını yüzünden koparır. Bart acı dolu çığlıklar atarken görünmez bir el orakla önce Bart’in kollarını daha sonrada kafası kesilerek öldürülür. Bu arada Jill’i arayan James bodrumda kendi kendine televizyonda Jill’in vahşice öldürülmesine tanık olur ve film biter.






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Beauty Contest Caper

  Filmimiz Shaggy ’in yemeğe çıktık tabelasını asmasıyla başlar. Shaggy Scooby ’ye kimse...