https://www.highrevenuegate.com/pqxbdf5xa4?key=0fa5a3e34ecb571364a40d5443900081

1 Ekim 2022 Cumartesi

Escape To Echo Beach

 

Filmimiz Mike isimli bir erin çavuşu Mark ’in emriyle şınav çekmesiyle başlar.  Mark Mike’a hanım evladı mısın sana sırtı düzelt dedim diye çıkışır. Mike birkaç kere şınav çektikten sonra bu kadar yeterli şimdi yıkıl karşımdan der. Mark Mike’a hafta sonu tatili için otuz iki saatin kaldı benimde vaktimi çaldın şimdi gidebilirsin der. Mike gittikten sonra Çavuş Mark cep telefonuyla konuştuğu kişiye ordu üssündeyim iki saat sonra Echo plajında buluşalım der.  Bu arada Mike’ta Mark ‘in konuşmasını gizlice dinler. Daha sonra otostop çekerek durduğu arabanın sahibine plaja gideceğim der. Tuck Mike’a hangi plaj diye sorunca Mike Echo plajı diye yanıt verir. Bunun üzerine bende oraya gidiyorum ahbap atla der. Mike Tuck ’in arabasına bindikten sonra siz asker çocuklar oraya çok gidiyor der. Mike aslında hala eğitimdeyim diye yanıt verdikten sonra Echo plajına ilk gidişim neler oluyor orada diye sorar. Tuck Mike’a oraya sürü adam birbirlerini rahatlattığı yerdir bende oraya o yüzden gidiyorum oraya diye cevap verir. Mike zaten bende çavuştan şüphe ediyorum dedikten sonra Tuck’a bana yardım edecek misin diye sorar. Tuck heyecanlı bir şekilde evet diye karşılık verir.




Mark Eduardo isimli adamla yiyişirken Eduardo Mark’a bu hafta sonu gelemeyeceğinden korkuyordum der. Bunun üzerine Mark Edurdo’ya bende donanmadakiler seni bana önermişti deyince Eduardo Mark’a hırsını benden çıkarabilirsin diye karşılık verir. Mark bende öyle planlıyorum diyerek Eduardo ile yiyişir. Bu arada dışarıda bekleyen Mike Tuck’a bütün gün orada mı kalacaklar deyince Tuck öyle gözüküyor der. Bunun üzerine Mike sabah ilk iş çıktığı anda yakalamak olacak der. Tuck otele gidelim mi der. Mike be şu ünü plaja bakacağım deyince Tuck hava kararacak diye karşılık verir. Bunun üzerine Mike beni bekleme diyerek Tuck ’in yanından ayrılır.  Otele geri dönen Tuck televizyonda izlediği porno filmi seyrederek kendisini tatmin eder. Bu arada kumsalda dolanan Mike gördüğü adamla anında günaha girer.


Mike otel odasından çıkan Mark’ı gösterip işte bu adam der. Tuck çok kolaymış diyerek Mark ’in yanına gider. Mark ile biraz sohbet eden Tuck daha sonra Mark plajın kutu bir köşesine gider. Mike çalılıkların arkasına saklandıktan sonra Çavuş Mark ve Tuck ‘in günah dolu anlarının fotoğrafını çekmeye başlar. Mark işini bitirip yoluna devam ederken Mike Mark’a nasıl gidiyor Çavuş diye seslenir. Mark Mike burada ne işin var diye sorar. Mike küstah bir tavırla iznimi bir gün daha uzatacaksın diye yanıtlar. Mark Mike’a sen kafayı yemiş olmalısın deyince fotoğraf makinesini gösteren Mike burada sizin hususi fotoğraflarınız var diye karşılık verir. Mark Mike’a seni yanlış değerlendirmişim dedikten sonra Mike fotoğraf makinesini Mark’a verir.  Daha sonra Mike ’in yanına gelen Tuck ben gidiyorum bir yere bırakayım mı deyince Mark Tuck’a orijinal istikametime gideceğim der. Mike arkadaşlarıyla buluşur ve film biter.   


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Beauty Contest Caper

  Filmimiz Shaggy ’in yemeğe çıktık tabelasını asmasıyla başlar. Shaggy Scooby ’ye kimse...