https://www.highrevenuegate.com/pqxbdf5xa4?key=0fa5a3e34ecb571364a40d5443900081

27 Ekim 2022 Perşembe

Halloween

 


Filmimiz 1963 cadılar bayramında erkek arkadaşı ile oynaşan bir kızla başlar. Kızın erkek arkadaşı etrafta kimse var mı diye sorunca adının Judith olduğunu öğrendiğimiz genç kız erkek arkadaşına Michael etrafta dolanıyor der. Bunun üzerine judith ve erkek arkadaşı ile yukarı katta çıkarlar. Daha Judith’in erkek arkadaşı işini bitirip evden çıkar. Bu arada mutfağa giren kimliği gizli bir şahıs mutfak çekmecesinden büyük bir bıçak alır ve yukarı katta çıkar. Daha sonra gizemli şahıs yerdeki palyaço maskesini alıp suratına geçirir. Judith yarı çıplak şekilde saçlarını tararken yanına gelen gizemli şahsa Michael burada ne yapıyorsun diye sorar. Michael hiç cevap vermeden Judith’i bıçaklayıp evden kaçar. Daha sonra biri kadın diğeri erkek olan iki kişi burada ne işin var Michael dedikten sonra Michael’in maskesini çıkarırlar. Judith’i bıçaklayan Michael’in küçük bir çocuk olduğunu o iki kişisinde Michael ve Judith’in ebeveynleri olduğunu öğreniriz.


1978 senesinde Smith Groove akıl hastanesine doğru yola çıkan Doktor Loomis ve Hemşire Marion yolda ilerlerken Doktor Loomis Hemşire Marion’a daha önce böyle bir şey yaptın mı diye sorar. Hemşire Marion minimum güvenlikle evet diye cevaplar. Daha sonra Hemşire Marion rahatsız olduğum tek şey onların bağırışları ve çağırışları der. Bunun üzerine Doktor Loomis o on beş senedir tek bir kelime etmedi deyince Hemşire Marion Doktor Loomis’e yapmam gereken bir şeyler var mı diye sorar. Doktor Loomis Hemşire Marion’a dikkatli ol yeter diye karşılık verir. Hemşire niye onu hâkim karşısına çıkartıyorlar ki zaten düzgün oturamıyor bile der. Daha sonra Hemşire Loomis onun hiç hastaneden çıkmasını istemedin değil mi diye sorar. Doktor Loomis asla diye cevaplar. Bunun üzerine Hemşire Marion niye onu o zaman eyalet hapishanesine naklediyorlar o zaman deyince Doktor Loomis yasa öyle diye karşılık verir. Hastaların yağmur altında gezindiğini fark eden Hemşire Marion yağmur altında niye geziniyorlar der. Bunun üzerine Doktor Loomis Hemşire Marion’a ana kapıya git der. Hemşire Marion arabayı ön kapıya doğru sürer. Doktor Loomis arabadan çıkar bu arada hastalardan biri arabanın açık camından Hemşire Marion’un saçını kavrar. Kendisini kurtaran Hemşire arabanın diğer tarafına doğru gider. Hasta arabanın camını çatlatınca Hemşire Marion arabadan kendini atar. Hasta arabayla kaçar. Hemşire Marion’un yanına gelen Doktor Loomis iyi misin diye sorar. Hemşire Marion iyiyim diye cevap verince Doktor Loomis lanet olsun şeytan kaçtı der.

Evden çıkan Laura isimli genç kıza seslenen babası Myers evinin anahtarını unutma diye seslenir. Bunun üzerine Laura unutmam diyerek yoluna devam eder. Laura yürürken yanına gelen Tommy isimli küçük Laura’ya bu akşam gelecek misin diye sorunca Laura aynı vakit aynı mekân diye cevap verir. Tommy kabak oyar mıyız diye sorunca olur diye cevaplar. Korku filmi de izler miyiz diye sorunca Laura bir kez daha olur diye cevap verir. Daha sonra Tommy ve Laura birlikte yürümeye başlar. Tommy nereye gidiyoruz diye sorunca anahtar bırakmaya gidiyorum diye cevap verir. Tommy neden diye sorunca Laura çünkü babam öyle istedi işi bu ev satıyor diye cevaplar. Tommy hangi ev diye sorunca Laura Myers evi diye cevaplar. Bunun üzerine Tommy Laura’ya oraya gitmemen gerekli o ev hayaletli der. Laura esprili bir dille Tommy’ye bak diyerek anahtarı paspasın altına koyar.  Bu arada Laura evin içinde kendisini izleyen gizemli şahsı fark etmez. Daha sonra Tommy benim işlerim var diyerek Laura’in yanından ayrılır.


Laura neşe içinde şarkı mırıldanıp yürürken gizemli şahıs Laura’yı gizlice seyreder.  Bu arada akıl hastanesinin Başhekimi Doktor Wynn Doktor Loomis’e bundan mesul değilim onun ne kadar tehlikeli olduğunu belirtmiştim der. Bunun üzerine Doktor Loomis onlara onun ne kadar tehlikeli olduğunu anlatmıştım o yol engelleri beş yaşında bir çocuğu bile durduramaz der. Doktor Wynn eğer birilerine söyleseydin önlemler yetersiz olmazdı der.  Bunun üzerine herkese söyledim lakin kimse beni dinlemedi diye karşılık verince Doktor Wynn Doktor Loomis’e elimden gelen bir şey yok der. Doktor Loomis gidip onlara kimin gittiğini söyleyebilirsin der. Doktor Loomis muhtemelen gidiyordur deyince Doktor Loomis vaktimi harcıyorum der.  Doktor Wynn Haddonfield ile burası arasında iki yüz elli kilometre var araba kullanmayı bilmiyor ki der. Bunun üzerine Doktor Loomis dün gece kendisi epey iyi araba kullanıyordu belki burada birileri öğretmiş diyerek arabasına binip gider.

Laura edebiyat öğretmenini dinlerken sokağın diğer tarafında kendisinin izlediğini fark eder. Daha sonra öğretmeni Laura’dan sorduğu sorunun cevabını ister. Laura öğretmenin sorusunu cevapladıktan sonra bir kez daha dışarı bakar kimseyi göremez. Bu arada Tommy okul çıkışı zorbalar tarafından rahatsız edilip korkutulur. Üç zorba Tommy’ye çelme takıp kaçarken içlerinden biri gizemli yabancı tarafından yakalanır ama daha sonra gizemli yabancı çocuğu bırakır. Gizemli yabancı Tommy’yi bir süre takip eden gizemli yabancı arabasına binip uzaklaşır. Bu arada telefon kulübesinde Haddonfield şerifi ile konuşan Doktor Loomis gizemli şahsın Haddonfield’a doğru yolu çıktığını söyler. Şerif Doktor Loomis’e inanmayınca Doktor Loomis telefonu kapatır. Gözüne çarpan çekiciyi doğru giden Doktor Loomis hastası olan gizemli yabancının kıyafetlerini bulur ve arabasına gider fakat çalıların içinde yatan çıplak ölü adamı fark etmez.

Okul bitimi arkadaşı Lynda ile sohbet eden Laura akşam için planı olmadığını söyler. Daha sonra Laura ve Lynda’in arkasından Annie isimli genç kız beni bekleyin diye seslenir. Lynda Annie’ye seni on beş dakikadır bekliyoruz der. Annie Lynda’ya hadisene buradayım diye karşılık verir. Laura Annie’ye niye gülmüyorsun diye sorar. Annie bir daha hiç gülmeyeceğim Paul beni erkekler soyunma odasına çekti diye cevaplar. Laura keşfedilmemiş yer mi deyince Annie kesinlikle keşfedilmiş diye karşılık verir. Konuşmasına devam Annie Paul komşuların pencerelerine yumurta attığı anne babası cezalandırmışlar der. Laura Annie’ye bu akşam bebek bakıcılığı yapmayacak mıydın diye sorar. Annie tam akşamki planını açıklayacakken Laura lanet olsun kimya kitabımı unutmuşum der. Bunun üzerine Lynda Laura’ya bende sürekli kitaplarımı unuturum der. Laura Lynda’yı dinlemez yanlarından yavaşça gezinen arabayı izler. Lynda arabayı süren kişi bu bu Devon Graham değil mi deyince Laura sanmam diye karşılık verir. Bu arada Annie hey pislik hız öldürür deyince gizemli şahıs arabayı durdurur. Üç kız panik içinde beklerken gizemli yabancı arabayla uzaklaşır. Laura Annie’ye bir gün başımıza büyük bir dert açacaksın der. Lynda bu akşam bizimle misin diye sorunca Annie başına dert açmak istemem Lynda diye karşılık verir.


Üç kız evlerine doğru yürürken Lynda Bob ile bir haftadır bunu planlıyoruz der. Bunun üzerine Wallace’lar Saat yedide çıkıyor deyince Laura bende Doyle’lar da kalacağım aramızda üç ev var diye karşılık verir. Annie alaycı bir tonla güzel üç seçeneğim var artık Lindsay’in yatmasını bekleyeceğim, Lindsay etrafta koşturmasına seyredeceğim ve seninle muhabbet edeceğim der. Lynda ben küçük kardeşimi şeker toplamaya çıkartacağım diyerek Laura ve Annie’in yanından ayrılıp evine girer. Gizemli kişiyi fark eden Laura Annie’ye çalıların orada biri var der. Annie kurnaz herif dedikten sonra hey pislik diyerek çalıların oraya doğru gider. Daha sonra Annie Laura seninle konuşmak istiyor seninle çıkmak istiyormuş der. Annie’in yanına gelen Laura kimseyi göremez ve demin buradaydı der. Bunun üzerine zavallı Laura gene birini daha korkuttu en azından bebek bakıcılığından servet yaptın der. Daha sonra Annie evine gider.  Laura Annie’in babası Şerif Brackett’a çarpar Laura Şerif Brackett’an özür dilemeye çalışır. Şerif Brackket Laura’ya önemli değil cadılar bayramı bugün herkes iyi bir korkuyu hak eder der. Daha sonra Laura yoluna devam eder.

Evine giren Laura odasına çıkar. Laura tam pencereyi kapatacakken gizemli şahsın bahçede durup kendisini izlediğini fark eder. Laura korku içinde pencereyi kapatır. Bir kez daha dışarı bakınca gizemli şahsı görmez. Laura çalan telefona bakıp alo kimsiniz diye seslenir. Diğer taraftan ses gelmeyince telefonu kapatır. Laura bir kez daha çalan telefona bakar. Telefonda bu sefer Annie vardır ve Laura’ya niye suratıma kapattın der. Laura Annie’ye birisi telefon sapıklığı yapıyor sandım diye karşılık verir. Bunun üzerine Annie Laura’ya annemden arabayı aldım seni altı buçukta alırım dedikten sonra telefonu kapatır. Laura yatağa uzanıp kendi kendine kendine gel kızım der. Daha sonra evden çıkan Laura Annie’in sürdüğü arabaya biner. Bu arada Haddonfield mezarlığına giden Doktor Loomis mezarlık bekçisi ile Judith Myers’in mezarına doğru gider. Mezarlık bekçisi yürürken Doktor Loomis’e Rogersville kasabasında işlenen aile iç cinayeti anlatır. Daha sonra Doktor Loomis mezarlık bekçisine kayboldun mu diye sorunca mezarlık bekçisi mezar taşı çıkarılmış mezarı gösterip lanet çocuklar cadılar bayramında her şeyi mubah görürler deyince Doktor Loomis kimin mezarı diye sorar. Mezarlık bekçisi Judith Myers’in diye cevap verir. Bunun üzerine Doktor Loomis eve döndü der.


Annie arabayı sürerken hala korkuyor musun diye sorunca Laura biri beni izliyordu diye yanıt verir. Bunun üzerine muhtemelen Bay Riddle’dı adam seksen yedi yaşında zaten tek yapabileceği şey izlemek diye karşılık verir. Annie kabak ne için diye sorunca Laura Tommy için kabağı oyarken oyalananır der. Bunun üzerine Annie sen tam bir yavrukurtsun aynısını bende yapacağım küçük Lindsay’ye bütün gece korku filmi seyrettireceğim diye karşılık verir. Laura ve Annie sigaralarını içerken Annie babasını görür ve sigaradan kurtulduktan sonra öksürük krizine giren Laura’ya öksürmeyi kes der. Annie babası Şerif Brackket’in yanına gelir ne oldu sorar. Şerif Brackket bir grup çocuk nalbura girmiş diye cevap verir. Annie babasına çocukların yaptığı ne malum diye karşılık verince Şerif Brackket Annie’ye çünkü dükkândan maske, ip ve bıçak çalınmış der. Annie babasına hoşça kal deyip gider.

Şerif Brackket’in yanına gelen Doktor Loomis Şerif Braccket ile konuşmak ister. İlk başta Şerif Brackket konuşmak istemez fakat Doktor Loomis Şerif Brackket’a mühim bir konu deyince Serif Brackket Doktor Loomis’ on dakikan var der. Laura Annie’ye araba hala kokuyor baban anlamış mıdır diye sorar.  Annie endişe etme anlamamıştır diye cevap verir. Laura ama ifadesi çok kötüydü deyince Annie babamın ifadesi her zaman öyleydi der. Annie Laura’ya dansa kiminle gideceksin diye sorar. Laura gitmeyeceğim sanırım diye cevap verir. Bunun üzerine Annie Laura’ya gidip birisine benle çıkacak mısın diye soracaksın Dick Baxter senden hoşlanıyor der. Laura Ben Tramer’dan hoşlandığını belirtince Annie Ben Trammer biliyordum der.  Daha sonra ikili arabadan inip bakıcılık yaptığı çocukların evine giderler. Bu arada Serif Brackket ve Doctor Loomis Judith Myers’in evine giderler. Şerif Brackket kasabadaki bütün çocuklar burayı hayaletli sanıyor der. Bunun üzerine Doktor Loomis böylesi daha iyi diyerek eve girer.


Şerif Brackket ve Doktor Loomis eve girdiklerinde yenmiş köpek cesediyle karşılaşırlar. Şerif Beckett hala sıcak der. Bunun üzerine acıkmış olmalı der. Şerif Breckket bunu bir insan yapmış olamaz belki kokarca yapmış olabilir deyince Doktor Loomis o bir insan değil der. Daha sonra yukarı çıkıp Judith’in odasına çıkarlar. Doktor Loomis herşey burada başladı Judith burada oturuyordu o herhalde orada gördü diyerek hastaneden kaçan firari akıl hastası on beş sene önce ablasını öldüren olduğunu belirtir.  Daha sonra diğer pencere rüzgârdan öbür pencereyi kırınca Doktor Loomis silahına davranır.  Doktor Loomis Şerif Brackket ‘e sanırım beni korkunç bir doktor olarak görüyorsun der. Şerif Brackket’in tabancasına baktığını görünce Doktor Loomis ruhsatım var der. Bunun üzerine Şerif Brackket bence korkmuşun deyince Doktor Loomis haklısın diye karşılık verir. Konuşmaya başlayan Doktor Loomis Michael ile on beş sene önce tanıştığını söyler. Doktor Loomis Michael’in ne vicdanı, ne doğru yanlış veya iyi veya kötüyü idrak edemediğini o çocuğun ruhsuz ifadesiz gözlerinde kötülüğün gözlerini gördüm sekiz sene ona ulaşmaya çalıştım diğer yedi sene onu kapatmaya çalıştım çünkü o saf bir kötülük taşıyordu der. Şerif Brackket ne yapacağız diye sorunca Doktor Loomis o buradaydı gene buraya dönecek bende onu bekleyeceğim diye cevap verir. Şerif basına haber verelim deyince Doktor Loomis öyle yaparsan karmaşa çıkar onu kaybederiz tek yapacağın adamlarına ağızlarını sıkı tutmalarını ve devriyeye çıkmalarını söyle diye karşılık verir. Şerif Brackket bir saat sonra gelirim diyerek gider.

Laura Tommy’ye Kral Arthur efsanesini okur. Tommy artık hikâyeyi sevmiyorum deyince Laura Kral Arthur senin sevdiğin kitaptı der. Tommy kanepenin altından çıkardığı çizgi romanları gösterir. Laura neden orada saklıyorsun diye sorunca Tommy annem okumama izin vermiyor diye cevaplar. Çizgi romanlara bakan Laura Tommy’ye annen haklı der. Daha sonra Tommy Laura’ya öcü ne diye sorar. Şaşıran Laura tam bir söyleyecekken telefon çalar ve telefona bakmaya gider. Telefonda Annie vardır ve Laura’ya alaycı bir tavırla çok güzel vakit geçiriyorum patlamış mısır yapıp televizyon seyrediyorum der. Bu arada evin köpeği havlamaya başlayınca Lindsay’ye seslenen Annie şu köpeği mutfaktan al der.  Annie şu köpeğin tek sevmediği kişi benim sanırım der. Laura Annie’ye ne haberin var diye sorar. Annie Ben Trammer ile konuştum çok memnun oldu diye cevaplar. Utanan Laura Annie’ye keşke söylemeseydin der. Bu arada canı sıkılan Tommy karşı sokakta Michael’ı dikilirken görür ve Laura’in yanına koşar. Tommy Laura’ya öcü dışarıda diyerek sokağın karşısını gösterir. Laura Tommy’in gösterdiği yere bakar ama kimseyi göremez ve Tommy’ye kimse yok sen televizyon izle der. Laura Annie ile konuşmasına geri döner.  


Annie Laura ile konuşurken üstüne yağ döken Annie telefonu kapatıp üstünü çıkarır. Annie Lindsay’ye havlu getir der ama Lindsay televizyon seyrettiği için Annie’in dediklerini umursamaz. Annie kirlide bulduğu gömleği üzerine geçirirken Michael’da Annie’yi seyreder ama saksıyı düşürünce gitmek zorunda kalır. Bu arada Tommy Richie bana öcünün bana geleceğini söyledi der. Bunun üzerine Laura öcü diye bir şey yok zaten bu öcü cadılar bayramında gelmiyor mu senin başına bir şey gelmesine izin vermem der. Tommy söz mü diye sorunca Laura Tommy’ye söz diye karşılık verir. Bu arada Annie dışarı çıkıp kıyafetlerini yıkamak için çamaşır odasına gider. Michael Annie’in arkasında belirir. Annie çamaşır odasına girince kapı kapanır. Annie kapanan kapıyı açmaya çalışır ama başaramaz kıyafetlerini çamaşır makinesine koyar ve pencereden dışarı çıkmaya çalışır ama sıkıştığı için çıkamaz. Lindsay film seyrederken telefon çalar. Telefona bakan Lindsay Paul’a Annie kıyafetleri pislendi onları yıkıyor der. Bunun üzerine Paul Lindsay’ye Annie’ye benim aradığımı söyle der.

Evden çıkan Lindsey pencerede sıkışmış Annie’in yanına gelir ve neden kendini kilitledin diye sorar. Kendisini sıkıştığı yerden kurtaran Annie Lindsay’ye bunu Paul’a söyleme der. Annie ile Lindsay eve dönen çalan telefona bakıp Paul’a Annie’in pencereye sıkıştığını söyler. Telefonu Lindsay’in elinden alan Annie Paul ile konuşmaya başlar. Paul Annie’ye annem babam yarım saat önce evden çıktı sana geleyim mi der. Annie olur diye karşılık verdikten sonra Lindsay’yi ikna edip Tommy’in evine doğru gider.  Laura eve gelen Annie’ye Ben Trammer ile konuşup dalga geçtiğimizi söyler der. Annie Laura’ya Lindsay’ye de bakarsan düşünürüm der. Evden çıkan garaja giden Annie arabayı açmayı dener. Araba kapısı açılmayınca eve dönen Annie tekrar garaja döner. Arabaya binen Annie birdenbire arka koltukta oturan Michael’in saldırısına uğrar.  Annie panik kurtulmaya çalışıp deli gibi kornaya basar. Bunun üzerine Michael Annie'in boğazını keserek öldürür. Bu arada Lindsay’yi korkutmak isteyen Tommy perdenin arkasına saklanıp korkutucu bir ses tonuyla Lindsay’ye seslenir. Michael’i dışarıda Annie’yi taşırken fark eden Tommy çığlık atar. Sese gelen Laura’ya öcü geldi deyince Laura Tommy’ye kes artık Lindsay’yi korkutuyorsun diye uyarır.


Doktor Loomis Michael Myers’in evinin etrafında nöbet tutarken üç çocuk eve girmek ister. Bunun üzerine Doktor Loomis çocuklara seslenip uzak durun deyince çocuklar korku içinde kaçar. Doktor Loomis kendi kendine gülerken omzuna dokunan bir el Doktor Loomis’i korkutur. Şerif Brackket Doktor Loomis’e sakin olmasını söyledikten sonra olağan dışı bir şey bu konuda abartmıyor musun diye sorar. Doktor Loomis seneler boyu onun harekete geçmesini bekledim der. Şerif Brackket Doktor Loomis’e tamam biraz daha kalacağım dediğin gibiyse onun gitmesine sebep olduğun içinde lanet olsun diyerek gider.  Bu arada Lindsay’in evine gelen Lynda ve Bob oynaşırken Bob Lynda’in bluzunu çıkartmak ister. Lynda bluzum pahalı yırtacaksın deyince Bob önce ben kendi kıyafetlerimi yırtarım sonra Lindsay’in kıyafetlerini yırtarım diye karşılık verir. Bunun üzerine iki sevgili gülüp eve girerler.


Laura’yı arayan Lynda Annie’in evde olmadığını söyler. Laura herhalde Paul ile başka bir yere gittiler diyerek telefonu kapatır. Daha sonra üst katta çıkan sevgililer bir süre seviştikten sonra Bob bira almak için aşağı mutfağa iner. Mutfak kapısının açık olduğunu görünce Annie ve Paul’un şaka yaptığını sanır.  Mutfak dolabını açan Bob birdenbire Michael’in saldırısına uğrar. Michael zorlanmadan tek eliyle Bob’u kaldırıp diğer eliyle tuttuğu bıçakla Bob’u duvara mıhlar. Michael daha sonra duvara asılı Bob’u dikkatlice gözetler.  Üstüne çarşaf geçiren Michael Lynda’in yanına gelir. Michael’ı Bob sanan Lynda çok komik der. Daha sonra Lynda göğüslerini teşhir edip hoşuna bir şey var mı der. Michael’ı hala Bob sanan Lynda Michael’dan tepki göremeyince artık saçmaladın diyerek telefona yönelir. Çalan telefona bakan Laura alo dedikten sonra Michael Lynda’in boğazını sıkar. Lynda’in çıkardığı sesleri Annie’in çıkardığını sanan Laura artık bu şaka eskidi artık der. Daha sonra Michael telefonu alır ve bir süre Laura’yı dinledikten sonra telefonu kapar.


İçine kurt düşen Laura Annie’in evine bakar. Işıkların yanıp söndüğünü gören Laura telefonla evi arar. Uyumakta olan Tommy ve Lindsay’yi kontrol eden Laura evden çıkar. Bu arada Doktor Loomis Michael’in kullandığı arabayı görür ve hızla yanına doğru gider. Eve giden Laura Annie ve Lynda’ya seslenir ama karşılık gelmez. Mutfak kapısının açık olduğunu gören Laura içeri girer. Hala Annie’in şaka yaptığını sanan Laura Annie’ye komik değil artık diye seslenir.  Daha sonra yukarı çıkan Laura yatak odası kapısını açar. Annie’yi yatakta Judith Myers’in mezar taşıyla beraber cansız halde gören Laura şoka girer.  Odadan çıkarken kapıdan Bob cansız bir şekide sallanır ve ardından dolabı açan Laura Lynda’in da cesedini gören Laura korku içinde odadan çıkar. Laura ağlarken Michael Laura’ya saldırır ve saldırının etkisiyle Laura ikinci kattan düşer.  Michael merdivenlerden inerken Laura topallayarak mutfağa girip kapıyı kilitler. Michael kapıyı kırıp içeri girince Laura arka kapının camını kırıp dışarı kaçar. Laura korku içindeki yardım çığlıklarını kimse umursamaz.

 

Eve gelen Laura saksıyı pencereye atıp Tommy’yi uyandırır. Tommy kapıyı açınca Laura kıl payı Michael’in elinden kurtulur. Tommy ve Lindsay o öcü müydü deyince Laura sert bir dille yukarı çıkın kapıları kapayın der ve çocuklar Laura’in dediklerini yapar. Laura telefonla polisi aramaya çalışır ama Michael kabloyu kestiği için kullanamaz. Korku ve yorgunlukla oturur ama Michael bıçakla saldırır. Laura son anda ayağa kalkar ve eline geçirdiği şişi Michael’in boğazına batırır. Bu arada Doktor Loomis sokakta gezinirken Şerif Brackket gelir. Doktor Loomis Şerif Brackket’e arabayı buldum Michael burada sen arkadan dolan ben ön taraftan dolanacağım der. Michael boğazındaki şişi çıkarır ve yere yığılır. Kendisini toplayan Laura Michael’ı kontrol eden Tommy ve Lindsay’yi çağırıp korkmalarına gerek olmadığını öcüyü öldürdüğünü söyler. Bunun üzerine Tommy öcüyü öldürmezsin dedikten sonra Michael arkalarında belirir. Laura çocukların kaçmasını sağladıktan sonra dolaba saklanır. Bu arada çocukların çığlıklar içinde evden çıktığını gören Doktor Loomis eve doğru yürür. Laura’in dolaba saklandığı anlayan Michael dolabı parçalamaya başlar. Laura eline geçirdiği elbise askısını şiş olarak kullanıp Michael’in gözüne saplar. Daha düşen bıçağı eline alan Laura Michael’a saplar. Odadan sendeleyerek çıkan Laura birkez daha Michael’in saldırısına uğrar. Michael ile boğuşan Laura Michael’in maskesini çıkarır. Maskesini tekrar suratına geçiren Michael bir kez daha Laura’ya saldırır. Son anda yetişen Doktor Loomis Michael’a peş peşe kurşun sıkarak balkondan düşmesine sebep olur. Laura o öcü müydü diye sorunca Doktor öyleydi diye cevap verdikten sonra balkona çıkan Doktor Loomis Michael’in cesedini göremez ve film biter.


 

 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Beauty Contest Caper

  Filmimiz Shaggy ’in yemeğe çıktık tabelasını asmasıyla başlar. Shaggy Scooby ’ye kimse...