https://www.highrevenuegate.com/pqxbdf5xa4?key=0fa5a3e34ecb571364a40d5443900081

15 Ekim 2022 Cumartesi

After Midnight

Filmimiz uykusundan kalkıp televizyonu açan esmer bir kadınla başlar. Esmer kadın bir sürü kanal var seyredecek hiçbir şey yok diye söylenip odadan çıkar. Daha sonra gelen postaları kontrol eden esmer kadın kargoyla gelen bir kitabı alıp odasına gider. Esmer kadın kitabı okumaya başlar. Daha sonra başka bir yerde krem rengi bir araba evin önünde park ederken üst katta duran genç bir kadında arabanın park edişini seyreder. Arabadan çıkan kırk yaşlarında kapıyı çalar. Kapıyı açan genç kadın adamı içeri davet eder. Gazeteci olduğunu anladığımız adam kadına biraz kasvetli değil mi deyince kadın gazeteci adama ben böyle yaşarım karanlığın ve gölgelerin içinde diye karşılık verir. Gazeteci adam eğer burada kalacaksam ışıkların açık olması gerekir der. Genç kadın yapmamanı tercih ederim deyince gazeteci adam vampirler gün ışığından çekinir lambalardan değil diye karşılık verir. Bunun üzerine anlaşıldı diyerek ışıkları açar. Gazeteci adam genç kadına milenyumun başından işlenen vampir cinayetlerini araştırıyorum gazetem beni sizin grubunuzu araştırmam için buraya yolladı der. Gazetecinin konuşmasına alınan genç kadın bizler grup değiliz vampiriz ayrıca sesinden bize inanmadığını seziyorum der. Gazeteci adam genç kadına bence grup seks için mazeret arayan bir grup çatlaktan başka bir şey değilsiniz diye karşılık verir. Bunun üzerine işimiz bittiğinde hepiniz inanacaksınız dedikten sonra nazik bir ses tonuyla bir fincan çay ister misin diye seslenir. Gazeteci adam iyi olur dedikten sonra mutfağa giden genç kadın gazeteciye soru sormaya başlayabilirsin der. Gazeteci adam genç kadın adın ne yaşın kaç diye sorar. Genç kadın adım Skye ve yüz altmış altı yaşındayım der. Gazeteci adam kendi kendine saçında tek bir beyazlık yok genç bir kız gibi der. Skye kan emmek beni genç tutuyor deyince gazeteci adam alaycı bir tavırla emmiyorsun peki yutuyor musun diye sorar. Skye evet yutuyorum dedikten sonra sana sonsuz yaşamı nereden aldığım yeri göstermemi ister misin der. Gazeteci adam evet dedikte sonra poposunu gazeteci adama gösterir. Gazeteci adam Skye ’ya bu erkek arkadaşının poponu dişlediği dışında pek bir şeyi kanıtlamaz der. Gazeteci adam adamın yorumunu sinirlen Skye tıslayarak beni sinirlendirme deyince gazeteci adam etkilenmemiş bir halde şimdi otur ve sorularımı cevapla bende evime gideyim der.


Skye gazeteci adama besini mi görmek ister misin diye diye sorunca gazeteci adam olur diye karşılık verir. Skye ve gazeteci adam bodrum katına inerler. Gazeteci Skye ’ya burası zifiri karanlık önümü göremiyorum der. Skye gazetecinin yüzünü yalayıp senide besinlerimden biri yaparım deyince Skye ’in suratını tutan gazeteci kadın göstermen gerekeni göster ve bir daha da yüzümü yalama seni ruh hastası kaltak diye uyarır. Daha sonra Skye elleri kolları bağlı adamı gazeteciye böyle besleniyorum der. Gazeteci Skye ‘ya arkadaş pek iyi görünmüyor iyi misin dostum deyince elleri kolları bağlı adam sahibem Skye ‘in isteklerini yerine getiriyorum bunları kendi özgür irademle yapıyorum der. Skye gazeteciye beslenmememi görmek ister misin diye sorunca gazeteci almayayım diye cevapladıktan dışarı çıkıp sigara içer.  Adamdan gelen çığlığı duyan gazeteci burada bir çeşit haltlar dönüyor deyip içeri girer. Skye ‘in beslendiğini gören gazeteci seni rahatsız etmek istemem ama bitirdiğin zaman haber tamam mı der.

Üstünde kanı yıkamak için banyo yapan Skye yanına çağırdığı gazeteciye varlığım ve gizemim seni etkiledi değil mi der. Bunun üzerine gazeteci bilakis iğrendirdi ve midemi bulandırdı diye karşılık verir.  Gazetecinin sözlerine alınan Skye niye arzularıma karşı çıkıyorsun diye seslenince gazeteci birazcık etkilenmediğimi söylersem yalan olur diye karşılık verir. Bunun üzerine Skye gazeteciye gördün mü cazibem hala işe yarıyor der. Gazeteci Skye ’ya cazibenden değil çıplak göğüslerinden etkilendim diye karşılık verir. Skye gazeteciye sırtımı keseler misin diye sorunca gazeteci tabi ama bir sorabilir miyim der. Skye sorabilirsin dedikten sonra gazeteci Skye ‘ya bu piyesi daha ne kadar sürdüreceksin diye sorar. Skye kendimi kanıtlamak için daha ne yapmalıyım diye karşılık verince gazeteci bunlar sıradan vampir zırvaları beni ikna etmek için daha sert kanıtlar gerekiyor lideriniz kim, inin nerede gibi der. Skye gazeteciye bütün bunlarla kanıtlayamıyor muyum sorar. Gazeteci hayır diye karşılık verdikten sonra Skye ‘ya çayım nerede diye sorar. Skye panik içinde lanet olsun diyerek mutfağa doğru koşar. Skye ağlayarak ocağı bile çalıştırmamışım der. Skye ’in yanına gelen gazeteci bütün bunlar oyundu değil mi diye karşılık verdikten sonra bütün vaktim bütün gecem boşa gitti der. Skye gazeteciye üzgünüm normalde buna inanılırdı vampir olmayı gerçekten çok istiyorum der. Bunun üzerine gazeteci Skye ‘ya adının Art olduğunu söyleyip sana bir teklifte bulunacağım der. Skye ne teklifi diye sorunca Art gel benle der. Skye Art ’in aynada yansıması olduğunu anlar ve korku içinde kaçar.


Skye korku içinde elleri bağlı erkek arkadaşını çözmeye çalışır ama adamın Art tarafından öldürüldüğünü anlar. Korku içinde odasına kaçan Skye Art tarafından yakalanır. Skye Art’a canımı yakma ne olur der. Art pekâlâ dedikten sonra Skye ‘in boynunu ısırıp seni ölümsüz eşim yapacağım der. Sabah yataktan kalkan Skye ‘ya seslenen Art nereye gidiyorsun diye sorar. Skye işe gidiyorum diye cevap verince Art artık sen vampirsin der. Duyduklarına sevinen Skye bu harika diyerek Art’a sarılır. Bu arada bunun esmer kadının okuduğu bir hikâye olduğunu öğreniriz. Kadın bu çok rahatsız ediciydi diyerek kitabı kapatır. Daha sonra mutfağa gidip kendine çay koyan esmer kadın yıldırım sesinden korkup odasına döner. Esmer kadın kitabı açıp karanlığın anı adlı hikâyeyi okumaya başlar.   

Jeananne isimli bir dans pistinde kendi başına dans ederken yanına bir adam gelir. Jeananne bir süre sonra adamla dans etmeye başlar. Evine dönen Jeananne duş aldıktan sonra oturup DVD aletine taktığı korku filmini izler. Sohbet odasında Gölgelerde Lanetlenmiş rumuzlu biriyle yazışan Jeananne güzel bir sohbetti ama hattan çıkıyorum oyun oynayacak halim yok diyerek sohbet odasından çıkar.  Mutfağa giden Jeananne kendisine şarap koyarken çağrı cihazından gelen mesajla giyinip hastaneye gider.  Hastaneye gelen Jeananne ’ye hemşire çok tehlikeli bir hasta var zor zapt ettik der. Zenci hastayla ilgilenen Jeananne ’in kolu zenci hasta tarafından ısırılır. Ertesi günün akşamı diskotekte tanıştığı adamla evine giden Jeananne adamla oynaşırken birdenbire dişleriyle adamın gırtlağını parçalar.  Daha sonra kendisine gelen Jeananne yaptığından pişman olur ve korku içinde emdiği kanı kusmaya başlar. Jeanne’yi ısıran kadın bunları yaşadığın üzgümüm diyerek Jeananne ‘ye sarılır. Zenci kadın Jeananne ‘ye senle bir bağımız vardı ama beni reddettin beni hakir gördün bende sinirlendim der. Bunun üzerine Jeananne kadına istediğim bu değildi bunu beklemiyordum durdur bunu lütfen normal yaşamıma dönmek istiyorum diye karşılık verir. Zenci kadın olan oldu geriye dönüş yok sana bir tanrıça gibi davranacağım der. Jeananne zenci kadınla ilişkiye girer. Daha sonra Jeananne eline geçirdiği bıçakla kadını öldürür ve ormana gidip kendisini yakarak hayatını sonlandırır.


Esmer kadın mükemmel denek isimli başka bir hikâyeyi okumaya başlar. Genç bir kadın duşta kışkırtıcı pozlar verir. Genç kadın fotoğrafını çeken adamın kendisi tatmin ettiğini görünce iğrenerek ne yapıyorsun der. Bunun üzerine fotoğrafını çeken adam genç kadına lütfen bitirmeme izin ver diye yalvarır. Adam işini bitirince genç kadın pantolonu giy, etrafı temizle parayı bırak git der. Genç kadın duş aldıktan sonra diğer müşterisini karşılar. Genç kadın müşterisine parayı bırak der.  Adam parayı sehpaya koyar. Genç kadın bu anlaştığımızdan fazla dedikten sonra genç kadın adama bazı konuları açıklığa kavuşturayım ben fahişe değilim benimle birlikte olamazsın der. Adam genç kadının hem giyinik hem de çıplak fotoğraflarını çektikten sonra gider. Genç kadın yatakta uzanırken adam iple kadını boğmaya başlar. Genç kadın hareketsiz kalınca adam genç kadının fotoğraflarını çekmeye başlar. Genç kadının gözleri açılır ve adama saldırır. Genç kadın korkmuş adama ben her yönden mükemmelim ben diyerek adamı boynundan ısırır. Daha sonra vampir olduğunu anladığımız genç kadın ısırdığı adama artık sonsuza kadar fotoğrafımı çekersin der.


Esmer bir hikâye daha okuyum diyerek yatağa uzanır. Esmer kadın kimse yokken adlı hikâyeyi okumaya başlar. Genç kumral kadın yataktan kalkar. Kahvaltısını edip giyinen kadın arabasına biner. Bomboş sokaklarda gezen genç kadın bir markete girer. Sokaklar gibi boş olan markette dolanan genç kadın yiyecek bir şeyler aldıktan sonra ormanlık bir alana gider. Genç kadın ormanda dolanan çıplak kadın var seslenir. Cevap alamayınca eve döner. Haberleri seyreden genç kadın pür dikkat spikerin konuşmasını dinler. Spiker dünya çapında bir salgın çıktığını ve olağanüstü hale geçildiğini söyler.  Daha sonra genç kadın kendini tatmin etmeye başlayınca spikerde kendini tatmin etmeye başlar. Daha sonra birtakım hapları içkiyle alan kadın küvete girip intihar eder. Hikâyeyi bitiren esmer duş almaya gider. Duş sonrası televizyonu açan esmer kadın salgın haberiyle karşılaşır. Bu arada çıkan sesleri merak eden yan komşu ben Larry ne oldu Christy diye sorunca Christy Larry ’ye gelsene deyince Larry Christy ’ye bir şey olmaz diye karşılık verir. Larry Christy ile oynaşırken Christy Larry boynunu ısırır ve Christy ’in vampir olduğunu anlarız ve film biter.  


 

 



 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Beauty Contest Caper

  Filmimiz Shaggy ’in yemeğe çıktık tabelasını asmasıyla başlar. Shaggy Scooby ’ye kimse...